piept de rata, sare, piper, amestec de fructe de padure, vin rosu, zahar brun, otet balsamic, rozmarin. Descoperiți o simfonie de arome într-un singur fel de mâncare cu această rețetă de piept de rață, acompaniat de un sos de fructe de pădure dulce-acrișor. Acest preparat […]
Piept de rata cu sos de piper
PrinteazaPiept de rata cu sos de piper din: piept de rata, coniac, piper, smantana.
Ingrediente:
- 6 bucati piept de raţă – circa 650 g
- 6 linguri coniac
- 400 ml smântână
- 2 linguri piper zdrobit
- 2 linguri piper verde în saramură, scurs de lichid
Mod de preparare:
Crestează pieliţa în formă de romburi. Prăjeşte în vasul încins, cu pieliţa în jos 7-8 minute.
Intoarce şi prăjeşte 4-5 minute, în funcţie de grosime. Transferă pe platou, presară sare şi piper şi acoperă cu folie de aluminiu.
Scurge aproape toată grăsimea şi pune vasul la foc mic. Toarnă coniacul şi lasă să clocotească 1 minut.
Adaugă smăntăna, piperul zdrobit şi piperul verde şi fierbe 1 minut.
Taie pieptul de raţă în felii subţiri, toarnă sosul deasupra şi serveşte imediat.
Piept de rata cu sos de piper
Piept de Rață cu Sos de Afine și Rozmarin
piept de rata, sare, piper, afine, vin rosu, miere, rozmarin, otet balsamic, amidon de porumb. Descoperiți eleganța culinară cu această rețetă, un fel de mâncare rafinat ce promite să transforme orice masă într-o ocazie specială. Acest preparat îmbină textura unică și gustul bogat al pieptului […]
Piept de Rață cu Sos de Vin Roșu
piept de rata, sare, piper, ulei de masline, ulei de masline, vin rosu sec, zahar, unt, usturoi, cimbru. Pieptul de rață este un preparat sofisticat și plin de savoare care poate fi savurat în diferite moduri. În această rețetă, vă vom învăța cum să gătiți un […]
Pofta buna!