Piure de cartofi cu branza

Printeaza

Piure de cartofi cu branza din: cartofi curăţaţi, brânză raclette, piper, sare, muraturi asortate (cepe, ştiuleţi de porumb, castraveţi etc.).

Piure_de_cartofi_cu_branza

Ingrediente:

  • 75o g cartofi curăţaţi
  • 500 g brânză raclette
  • piper, sare
  • murături asortate (cepe, ştiuleţi de porumb, castraveţi etc.)

Mod de preparare:

Cartofii se fierb în apă cu sare cca 20 min: Se păstrea­ză la cald.  Se lasă să se topească felii de caşcaval într-o tigaie de metal deasupra grătarului încins sau în vasul de ra­clette.

Se taie cartofii felii şi se trec prin caşcaval. Se sărează, se piperează sau se condimentează altfel. Se servesc alături murăturile.

Piure de cartofi cu branza

Piure_de_cartofi_cu_branza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.