Placinta cu spanac si branza de capra
PrinteazaPlacinta cu spanac si branza de capra din: foitaj, spanac congelat, ceapă, brânză de capră, ouă, unt, alune de padure, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 pachet foitaj
- 300 g spanac congelat
- 1 ceapă mică
- 200 g brânză de capră
- 2 ouă
- 1 cub de unt
- 50 g alune de pădure
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Scoate aluatul din congelator ca să se dezgheţe la temperatura camerei.
Taie ceapa, căleşte-o, adaugă spanacul. Potriveşte de sare şi piper. Când e gata, lasă-le să se răcorească.
Amestecă brânza cu ouăle, pune sare. Unge fiecare foaie cu unt topit.
Aşază jumătate din straturile de foitaj într-o tavă termorezistentă. Toarnă amestecul de brânză.
Pune spanacul călit peste brânză. Acoperă cu un strat de alune pisate şi cu restul de foitaj.
Dă la cuptorul preîrtcălzit 25 de minute sau până când plăcinta devine aurie.
Placinta cu spanac si branza de capra
Pofta buna!
Foarte gustoasa placinta