Plăcintă cu Brânză și Ananas din: faina, unt, zahar, sare, apa, branza dulce de vaci, zahar, oua, esenta de vanilie, ananas, amidon. Descoperiți o combinație inedită de arome în această plăcintă cu brânză și ananas, o rețetă ce promite să vă răsfețe papilele gustative cu un mix fascinant de dulce și sărat. Acest desert inovativ […]
Plăcintă de cartofi
PrinteazaPlăcintă de cartofi: cartofi, oua, smantana, telemea de oi, faina, unt, sare.
Ingrediente:
- 5 cartofi
- 5 ouă
- 200 ml smântână groasă
- 4 linguri telemea de oi rasă
- 2 linguri făină
- 4 linguri unt
- sare
Mod de preparare:
Speli cartofii, îi fierbi întregi, cu coajă cu tot, în apă cu sare. Ii strecori, ii cureţi de coajă şi după ce se răcesc complet îi tai mărunt.
Amesteci cartofii, într-un castron mare, cu telemeaua rasă, untul moale, ouăle bătute cu smântână şi la sfârşit adaugi făina.
Potriveşti gustul de sare, dacă mai este nevoie.
Torni compoziţia într-o formă rotundă unsă cu unt şi coci plăcinta circa 40-50 de minute, până se rumeneşte frumos deasupra.
O porţionezi după ce se răceşte.
Pofta buna!
Plăcintă cu Linte și Legume din: linte verde, ceapa, morcovi, telina, ardei, usturoi, rosii, cimbru, rozmarin, sare, piper, ulei de masline, faina integrala, unt vegetal, apa, sare. Îmbogățește-ți meniul cu o plăcintă veggie-friendly care promite să fie nu doar o încântare culinară, dar și un festin nutritiv. Această rețetă de plăcintă cu linte și legume […]
Pastilla: Plăcintă Marocană – Un amestec de istorie, cultură și Rețeta Originală
Pastilla: Plăcintă Marocană – Un amestec de istorie, cultură și Rețeta Originală. Pastilla, cunoscută și sub numele de Bastilla, este un exemplu remarcabil de fuziune culinară, reflectând influențe culturale variate și o istorie fascinantă. Acest fel de mâncare, cu aromele sale îndrăznețe și textura sa unică, este o mărturie a evoluției gastronomiei în contextul schimburilor […]
Pofta buna!