Pulpa in crusta de sorici

Pulpa de porc in crusta de miere

O reteta simpla de pulpa de porc in crusta de miere din: pulpa de porc, usturoi, sunculita, vin, cuisoare, miere, mustar, ienibahar, boabe de piper, boabe de coriandru, ceapa, foi de dafin, otet de vin si sare. Ingrediente: o pulpă de porc usturoi şunculiţă două pahare de vin cuişoare miere şi muştar pentru baiţ: ienibahar […]

Slanina afumata ardeleneasca

Slanina afumata ardeleneasca

O reteta simpla de slanina afumata din: slanina, sare, sare grunjoasa, apa rece, cimbru si cativa catei de usturoi. Ingrediente: 5 kg de slănină (cu şorici şi cu o dungă de carne) sare pen­tru saramură: 15 linguri de sare grunjoasă apă rece (doză care se va repeta de câte ori este nevoie) facultativ cimbru sau […]

Muşchi de porc in sos de ceapă roşie

Muschiulet de porc in carne tocata

O reteta delicioasa de muschiulet de porc in carne tocata din: muschiulet de porc, carne de porc, ou, mirodenii, prapur de porc si sare. Ingrediente: doi muşchiuleţi de porc o jumătate de kg carne de porc mai grasă un ou mirodenii (cimbru, piper, boia) un prapur de porc sare   Mod de preparare: Se iau […]

Rulada din burta fiarta

Rulada din burta fiarta din: burta de porc, piper, sare, cimbru, dafin, zeama de varza si usturoi. O reteta simpla si foarte gustoasa. Ingrediente: o burtă de porc piper sare cimbru dafin doi litri zeamă de varză o căpăţână de usturoi   Mod de preparare: Se ia burta de porc şi se spală bine şi […]

Guşă de porc în zeamă de varză

Guşă de porc în zeamă de varză

O reteta simpla de gusa de porc in zeama de varza din: gusa de porc, zeama de varza, usturoi, piper boabe si sare.   Ingrediente: o guşă de porc doi litri zeamă de varză două căpăţâni de usturoi piper boabe sare   Mod de preparare: Se ia guşa de porc, se spală şi se curăţă […]

Rulada de porc cu mazare

Rulada de porc cu mazare din: pulpa de porc, mazare, ficat, ceapa, paine, ou, piper si boia. Ingrediente: 600 g pulpă de porc 200 g mază­re congelată sau de la borcan 300 g ficat 1 ceapă 1 felie de pâine 1 ou piper boia     Mod de preparare : Speli bine mazărea şi o […]

Carnat alb (Weißwurst)

Carnati albi

O reteta gustoasa de carnati albi din: plamani, ficat, inima, rinichi de porc, slanina, ceapa, mate, sare, piper, usturoi si cimbru dupa gust. Ingrediente: plămâni, ficat, inimă, rinichi de porc slănină de la ceafă şi greabăn (jumătate din cantitatea organelor de porc) ceapă (jumătate din cantitatea slăninei) maţe creţe (după necesitale) sare piper usturoi cimbru […]

Sangerete

O reteta gustoasa de sangerete din: carne de porc, sorici de porc, slanina, sange de porc, ceapa, sare si piper. Ingrediente: carne de porc de pe coaste (căzături) şorici de porc slănină de pe omoplaţi (toate în cantităţi egale) sânge de porc (jumătate din cantitatea celorlalte ingrediente, dar dacă e mai mult nu strică) ceapă […]

Maios

O reteta de maios din: ficat de porc, sorici, gusa de porc, ceapa, orez, mate de porc, sare, piper, maghiran si ienibahar pisat. Ingrediente: 1,5 kg ficat de porc 300 g şorici 250 g guşă de porc 250 g ceapă 200 g orez maţe creţe de porc (după necesitate) sare piper măghiran ienibahar pisat   […]

Jambon de porc in sos de mustar

Jambon de porc in crusta de miere

    O reteta gustoasa de jambon de porc in crusta de miere, mustar, sare, piper, boia, cuisoare si ulei. Ingrediente: 1 jambon dezosat, dar cu şorici pe el 5 linguri miere 3 linguri muştar sare piper boia(dulce sau iute) cuişoare ulei   Mod de preparare: Crestezi şoriciul astfel încât să iasă pătrăţele, condimentezi cu […]

Piept de porc cu legume

Piept de porc cu legume

  O reteta de piept de porc cu broccoli, conopida, cartofo, ceapa si morcovi.   Ingrediente: 300 g piept de porc legume congelate, după gust: broccoli, varză de Bruxelles, conopidă 2 cartofi 2 cepe albe 2 morcovi   Mod de preparare: Intr-un vas care merge la cuptor aşezi un prim stat de ceapă tăiată peştişori […]

Lasagna cu carne tocata

Reteta zilei: Lasagna cu carne tocata

O reteta absolut delicioasa de Lasagna cu carne tocata din: foi lasagna, carne tocata, ceapa, usturoi, vin rosu, bulion de rosii, sare, piper, unt, faina, lapte, cascaval si 1 ou. Poate te intereseaza si: Lasagna cu spaghete si sos de vita Lasagna cu vita si branza Lasagna cu pui si branza Ingrediente: 1 pachet foi […]

Pachetele de primavara cu carne tocata si legume

Reteta zilei: Pachetele de primavara cu carne tocata si legume

O reteta delicioasa de pachete de primavara cu carne tocata si legume din: pachet aluat foietaj, varza, ardei galben, ardei rosu, telina, ceapa verde, amestec de carne tocata, usturoi, morcovi, vegeta, boia dulce, sos de soia, sare, piper si oua. Ingrediente: 1 pachet aluat foietaj 1/2 varza 1 ardei galben 1 ardei rosu 1/2 telina […]

Muschi de porc cu hribi

Muschi de porc cu hribi (video)

O reteta video delicioasa de muschi de porc cu hribi din: muschi de porc, hribi, ulei de masline, vin, unt, patrunjel, usturoi, sare si piper. Ingrediente: muschi de porc hribi faina ulei de masline vin unt patrunjel usturoi sare piper   Mod de preparare: Se incinge putin ulei de masline in tigaie, apoi se adauga […]

Rasol de porc cu costita

Rasol la cuptor

  O reteta de rasol de porc cu coriandru, vin rosu, ciuperci, ardei gras si ulei. Ingrediente: 2 felii rasol de porc 1 pacheţel coriandru proaspăt 1 cană vin roşu ciuperci ardei gras divers colorat ulei   Mod de preparare: Speli coriandrul şi-l tai mărunt. Cu tocătura tapetezi fiecare bucată de carne şi o laşi […]

Sarmale în foi de praz cu piept de pui

Sarmale de Maramures

O reteta gustoasa de sarmale din: carne de vita, carne de porc, orez, ardei gras, ceapa, ulei, bulion, cimbru si marar. Ingrediente: 1/2 carne tocată, ames­tec de vită şi porc 1 cană orez spălat 2 ardei graşi trecuţi prin maşină 1-2 roşii mari măcinate (trecute prin maşina de tocat) 1 ceapă mare măcinată 200 ml […]

Medalion de porc

Medalion de porc cu morcov, cartofi, vin alb, coniac, castraveti murati, mustar, bulion, sare, marar, piper si ulei. Ingrediente : 400 g muşchi de porc 1 morcov 2 cartofi 100 ml vin alb 50 ml coniac 2 castraveţi muraţi 1 lingură muştar 1-2 linguri bulion 1-2 linguri ulei mărar sare piper   Mod de preparare: […]

Fleica fiarta in vin

Fleica fiarta in vin

O reteta de fleica de porc cu vin alb, piper boabe, foi de dafin, cimbru si sare. Poate te intereseaza si: Fleica de porc picanta cu prune uscate si anason Rulada din fleica de porc cu kaizer si carnati Fleica de porc cu dovlecei   Ingrediente :  1 fleică de porc cu şorici 200 ml […]

Ceafa de porc cu sos de cascaval

Ceafa de porc cu sos de cascaval

O reteta de ceafa de porc cu sos de cascaval, smantna, sare, piper, ulei si patrunjel. Ingrediente: 1/2 kg ceafă de porc 250 ml smântână 100 g caşcaval sare piper ulei 2-3 fire de pătrunjel   Mod de preparare: Speli carnea, o tai felii, o presari cu sare şi piper, o laşi puţin deoparte, apoi […]

File de porc italienesc

File de porc haiducesc

O reteta absolut delicioasa de file de porc haiducesc din: file de porc, miez de seminte, ardei iute, unt, pesmet, boia dulce, sare, piper si ceapa murata in vin rosu. Ingrediente: 220 g file de porc 70 g miezuri de seminţe o jumătate de ardei iute 70 g unt 10 g pesmet 3 g boia […]

Rulouri de sunca umplute cu sos de hrean

Rulouri de sunca umplute cu sos de hrean

O reteta de rulouri de sunca umplute cu sos de hrean, carne de porc, margarina, lapte, sare, piper, morcovi, telina, gulie, mustar, maioneza si iaurt. Ingrediente: 6 felii de şuncă presată 100 g carne porc 100 g margarină 2 linguri hrean ras 1 lingură unt 1 cană lapte sare piper Ingrediente garnitură: 2 morcovi 1 […]

Ciorba de porc cu hrean

Ciorba de porc cu hrean

O ciorba din carne de porc, hrean, morcovi, ceapa, zeama de varza, untura, boia, faina, sare si piper. Poate iti place si: Ciorba cu zeama de varza si hrean Ciorbe ardelenesti   Ingrediente : 1/2 kg carne de porc 5 morcovi 5 bucăţi hrean 1 ceapă 1 l zeamă de varză 2 linguri untură 1 […]

Ciorba de porc cu tarhon

Ciorba de porc cu tarhon din carne de porc, tarhon, morcovi, telina, radacina de patrunjel, ceapa, orez, bulion, lamaie si sare. Ingrediente: 500 g carne de porc 2 morcovi 1 rădăcină de pătrunjel 1 ţelină 1 ceapă 75 g orez 2 linguri bulion 2 linguri tarhon uscat sau 1 legă­tură tarhon verde 1 lămâie 1 […]

Tocana de porc cu shirataki

Tocana de porc cu shirataki din: ulei de canole, usturoi, ghimbir tocat, sare, piper negru, sos de soia, suc de lamaie, zahar brun, praz, salata chinezeasca, carne tocata de porc si shirtaki. Tăieţeii shirataki creează pentru tocana de porc o bază bogată în fibre. Ingrediente: ulei de canole 2 linguri usturoi tocat 1 lingura de […]

Muschi de porc invelit in bacon

Muschi de porc cu cu sos si portocale

O reteta de muschi de porc cu portocale din: carne de porc impanata, usturoi, portocale, zahar brun, ulei sare si piper. Ingrediente: 1 kg carne de porc putin impanata 4 catei de usturoi 350 g portocale 1 lingura cu zahar brun ulei sare piper   Mod de preparare: Taie carnea felii mai groase, condimenteaz-o dupa […]

Cotlete de porc cu mere, cicoare roşie şi dovlecei

Cotlet de porc cu ananas si cartofi umpluti

O reteta de cotlet de porc cu ananas ci cartofi umpluti din: cotlet de porc, compot de ananas rondele sau un ananas, rozmarin, cimbru, miere, zeama de lamaie, sare, piper, vin alb, cartofi, urda, telemea de vaca, marar, ou, migdale si ulei de masline. Ingrediente: 600 g cotlet de porc un compot de ananas rondele […]

Ciorba de porc cu legume si agurida

Ciorba de porc cu legume si agurida din carne de porc, ceapa, morcov, telina si albitura, praz, varza alba, cartofi, ardei gras, dovlecei, smantana, sare, knorr, agurida si o legatura mica de patrunjel. Ingrediente: carne de porc 400 g ceapă 60 g morcov 100 g ţelină şi albitură 150 g praz 100 g varză albă […]

Friptură crocantă de porc, cu sos de muştar şi miere

Friptura de porc cu ananas

O reteta de friptura de porc cu ananas din pulpa de porc, apa, usturoi, ceapa, unt, ananas, foi de dafin, rozmarin, sare, piper, usturoi, patrunjel si ulei de masline. Ingrediente: 700 g pulpa de porc 2 cani de apa 3 catei de usturoi 2 cepe 100 g unt cateva felii de ananas 2 foi de […]

Cotlet in sos de cafea

Cotlet in sos de cafea

O reteta de cotlet in sos de cafea din ceapa, ulei, sare, piper, zeama de oase, coniac, zahar, cafea solubila, smantana, faina si unt. Ingrediente: 4 cepe 4 felii de cotlet cu os 4 linguri ulei sare piper 600 ml zeama de oase 1-1/2 lingura de coniac 1 lingura zahar 2 lingurite de cafea solubila […]

Cotlet de porc cu visine

Cotlet de porc cu visine

O reteta de cotlet de poc cu visine, zahar, amidon, vin rosu, unt, supa de carne, sare si piper. Ingrediente: 4 bucăţi carne porc 1 borcan compot de vişine 1 linguriţă zahăr 50 ml vişinată 1 lingură amidon 4 linguri unt topit 4 linguri vin roşu 5-6 linguri supă de carne sare piper   Mod […]

Cotlete de porc cu ceapă şi piersici

Cotlet de porc secuiesc

O reteta de cotlet de porc cu ceapa, ulei, varza murata, faina, smantana, boia dulce, piper si sare. Ingrediente: 1 kg cotlet de porc fără os 200 g ceapă 150 ml ulei 3 kg varză murată 25 g făină 200 g smântână 10 g boia dulce piper boabe sare   Mod de preparare: Porţionezi cotletul […]

File de porc fiert in lapte

File de porc fiert in lapte

File de porc fiert in lapte cu: file de porc, lapte unt, usturoi, sare, piper si cimbru.   Ingrediente: 1,5 kg file de porc 1,5 l lapte 2 linguri unt 1 căpăţână de usturoi sare piper cimbru   Mod de preparare: Presezi fileul cu sare, piper şi cimbru, îl aşezi într-o cratiţă împreu­nă cu usturoiul […]