Muschiulet cu salata verde

Muschiulet cu salata verde

Muschiulet cu salata verde din: muschiulet de porc, usturoi, slaninuta, morcov, salata verde, ceapa, rosii, patrunjel. Ingrediente: 1 muschiulet de porc 2 catei de usturoi 50 g slaninuta 1 morcov 1 salata verde 2 cepe 2 rosii 1 legatura patrunjel verde   Mod de preparare: Muschiulet cu salata verde: Cureti muschiuletul de pielite si intepati-l […]

Fleica de porc cu ardei gras

Fleica de porc cu ciuperci

Fleica de porc cu ciuperci din: fleica de porc, carnat, ciuperci, lapte, ou, patrunjel, chifle, ceapa, ulei, vegeta, sare, usturoi. Ingrediente: 800 g fleică de porc 1 fir cârnat afumat 350 g ciuperci 300 ml lapte 1 ou 1 legătură pătrunjel verde 2 chifle 1 ceapă 50 ml ulei vegeta sare usturoi   Mod de […]

Muschi de porc la capac

Muschi de porc la capac

Muschi de porc la capac din: muschi de porc, rozmarin, usturoi, condimente, piper, ulei de masline, supa de vita, otet balsamic, ceapa rosie. Ingrediente: 1 bucata muschi de porc 2 lingurite mix de rozmarin si usturoi 1 lingurita condimente pentru carne de porc, dupa preferinta 1/2 lingurita piper negru 1 lingura ulei de masline 1 cana […]

Porc cu ceapa caramelizata si sos picant

Porc cu ceapa caramelizata si sos picant din: carne de porc, ceapa, pasta de chili, fulgi de chili, sos de soia, zahar, usturoi, ghimbir, ulei de susan, seminte de susan, ulei de canola. Ingrediente: 450 g carne de porc, felii subtiri 1/2 ceapa, feliata 3 linguri pasta de chili 2 linguri de fulgi de chili […]

Carne de porc marinata la cuptor

Carne de porc marinata la cuptor

Carne de porc marinata la cuptor din: porc, zahar, apa, pasta de fasole, sos hoisin, sos de peste, branza, vin, usturoi, ceapa, ulei de susan, ou. Ingrediente:  800 gpiept de porc, taiata felii 100 g zahăr 25 g apă Ingrediente marinată: 1 lingură de zahăr 1 lingură pastă de fasole 1 lingura de sos hoisin […]

Muschi caramelizat

Muschi caramelizat

Muschi caramelizat din: muschi de porc, zahar brun, piper cayenne, ghimbir, piper, sare, ceapa, ulei, ceapa verde. Ingrediente:  1 1/2 kg muschi de porc 1/2 ceasca zahar brun 1 linguriță de piper cayenne 1 lingurită praf de ghimbir măcinat 1/2 linguriță de piper negru 1 lingură de sare 1 ceapă medie 2 linguri ulei 1 […]

Muschi de porc cu legume si sos

Muschi de porc cu legume si sos

Muschi de porc cu legume si sos din: muschi de porc, ceapa, ardei, anason, usturoi, ghimbir, ulei, orez, ardei iute, zahar brun, piper cayenne, piper, sare, pasta de fasole, sos de soia, ketchup, otet. Ingrediente:  1 1/2 kg muschi de porc 1 ceapă 1 ardei verde 2 stelute anason 4-5 catei de usturoi 1/4 bucatica […]

Coaste cu sos barbeque

Coaste cu sos barbeque

Coaste cu sos barbeque din: coaste de porc, nucsoara, ienibahar, ghimbir, zahar brun, cimbru, sare, piper, boia iute, sos barbeque. Ingrediente: 1 rand coaste de porc 1/2 linguriță nucșoară 1/2 linguriță ienibahar 1/2 linguriță ghimbir 1 varf de lingura zahar brun 1/2 linguriță cimbru proaspat 1/2 linguriță sare 1/2 linguriță piper negru 1/2 lingurita boia […]

Cotlete de porc in crusta de miere

Cotlete de porc in crusta de miere

Cotlete de porc in crusta de miere din: maioneza, mustar dijon, miere, praf de usturoi, boia de ardei afumat, sare, piper, ulei, cotlete de porc. Ingrediente: 1/3 ceașcă maioneza 2 linguri mustar de Dijon 2 linguri de miere 1/8 lingurita praf de usturoi 1/4 linguriță boia de ardei afumat 1/4 linguriță de sare piper proaspăt macinat […]

Cotlete de porc in sos de mustar

Cotlete de porc in sos de mustar

Cotlete de porc in sos de mustar din: cotlet de porc, sare, piper, ulei migdale, ulei de masline, supa de pui, lapte, lapte si mustar. Ingrediente: 2 cotlete de porc fără os sare si piper pentru asezonare 1/4 ceasca ulei migdale 1-2 linguri ulei de măsline 1/2 ceasca supa de pui 3 linguri lapte 1 […]

Cotlet de porc cu seminte de fenicul

Cotlet de porc cu seminte de fenicul 

Cotlet de porc cu seminte de fenicul din: cotlet de porc, usturoi, seminte de fenicul, cimbru, rozmarin, otet de vin rosu, miere, sare, piper, ulei de masline. Feniculul este apreciat pentru proprietățile sale digestive și carminative. Consumul de fenicul sau ceai de fenicul poate ajuta la reducerea balonării, a crampelelor abdominale și a disconfortului gastric. De […]

Rasol de porc la cuptor cu portocale

Rasol de porc la cuptor cu portocale

Rasol de porc la cuptor cu portocale din: rasol de porc, piper, piper rosu, seminte de fenicul, rozmarin, cimbru, patrunjel, coaja de portocala, usturoi, capere, sare. Ingrediente: 1 rasol de porc dezosat, cu piele 1 lingura piper 2 linguri piper rosu 1-1/2 linguri seminte de fenicul 1 legatura rozmarin 1 lingura de cimbru 1/4 ceasca […]

Jambon cu sos de patrunjel

Jambon cu sos de patrunjel

Jambon cu sos de patrunjel din: jambon de porc, seminte de fenicul, piper, fulgi de ardei rosu, rozmarin, usturoi, coaja de lamaie, sare, patrunjel, rucola, suc de lamaie, ulei de masline. Ingrediente: 1 bucata jambon de porc cu piele 2 linguri de seminte de fenicul 1 lingurita de piper negru 2 lingurite de fulgi de […]

Muschi de porc la cuptor in unt

Muschi de porc la cuptor in unt

Muschi de porc la cuptor in unt din: muschi de porc, ulei de masline, sare, piper si unt. 5-6 fripturi de muschi de porc, taiate gros ulei de masline sare piper negru unt       Mod de preparare: Puneti fripturile pe o farfurie si ungeti cu ulei de masline fiecare bucata si pe o […]

Cotlete de porc cu piure de spanac

Cotlete de porc cu piure de spanac

Cotlete de porc cu piure de spanac din: cotlete de porc, rosii, spanac, lapte, usturoi, unt, ulei, faina, vin, sare, piper. Ingrediente: 4 cotlete de porc cu os rosii cherry 2 legaturi spanac 100 ml lapte 6 catei usturoi unt ulei de masline 1 lingura faina o jumatate pahar vin alb sare piper maghiran cimbru   […]

Ciolan afumat de porc cu legume

Ciolan afumat de porc cu legume

Ciolan afumat de porc cu legume din: ciolan afumat de porc, sare grunjoasa, boia dulce si picanta, piper, susan, vin rosu, dovlecei, ardei copt, cartofi si ulei. Ingrediente: un ciolan afumat de porc sare grunjoasa boia dulce si picanta piper negru si alb, macinat si boabe susan prajit ulei de floarea soarelui 50 ml vin […]

Muschi caramelizat

Muschi de porc caramelizat cu garnitura de ceapa

Muschi de porc caramelizat cu garnitura de ceapa din: muschi de porc, zahar brun, piper cayenne, ghimbir, piper, sare, ceapa, ulei, ceapa verde. Ingrediente:  1 1/2 kg muschi de porc 1/2 ceasca zahar brun 1 linguriță de piper cayenne 1 lingurită praf de ghimbir măcinat 1/2 linguriță de piper negru 1 lingură de sare 1 ceapă […]

Muschi de porc la gratar cu ghimbir

Muschi de porc la gratar cu ghimbir

Muschi de porc la gratar cu ghimbir din: muschi de porc, usturoi, sos de soia, zahar brun, cimbru, ardei iute, ghimbir. Ingrediente: 2 buc muschi de porc 3 catei de usturoi, tocat 1 ceasca sos de soia 2 linguri zahar brun 2 crengute de cimbru 2 ardei iuti 1 lingurita ghimbir   Mod de preparare: Intr-un […]

Rasol de porc cu ananas

Rasol de porc cu ananas

Rasol de porc cu ananas din: rasol de porc, cimbru, cuisoare, praz, suc de ananas, ghimbir, marmelada de portocale, zahar brun, miere, scortisoara, ananas. Ingrediente: 1 rasol porc, afumat 5 crengute de cimbru 8 cuisoare 2 fire praz Ingrediente glazura: 1 cana suc de ananas 1 lingura de ghimbir ras 1 lingura de marmelada de […]

Cotlete de porc cu sos de ceapa

Cotlete de porc cu sos de ceapa

Cotlete de porc cu sos de ceapa din: cotlete de porc, sare, piper, ulei de masline, mere, ceapa, supa de pui, smantana, mustar dijon, bourbon, cimbru. Ingrediente: 4 cotlete de porc cu os 1 lingurita sare 1/2 lingurita piper negru, proaspat macinat 2 linguri ulei de masline 2 mere, taiate felii 1 ceapa, felii subtiri […]

Budinca cu branza si carne de porc

Budinca cu branza si carne de porc din: carne de porc la cuptor, sos de ardei, crema de branza, ardei iute, branza rasa, ceapa verde. Ingrediente: 3 cani carne de porc la cuptor, maruntita 1/2 ceasca sos de ardei 500 g crema de branza 120 g ardei iute, cuburi 2 cani branza rasa 2 linguri […]

Muschiulet de porc in sos de afine

Muschiulet de porc in sos de afine

Muschiulet de porc in sos de afine din: muschiulet de porc, cafea macinata, piper rosu, sare, ceapa, ulei de masline, afine, otet balsamic. Ingrediente muschiulet de porc: 500 g muschiulet de porc 1 lingura boabe de cafea, macinata 1/2 lingura piper rosu macinat 1 lingurita sare Ingrediente sos: 2 linguri ceapa, tocata 1/2 lingura ulei de […]

Friptura de porc cu sote de cartofi

Friptura de porc cu sote de cartofi

Friptura de porc cu sote de cartofi din: friptura de porc, sare, unt, patrunjel, cartofi rosii, ulei de rapita, usturoi. Ingrediente: 1 bucata friptura de porc sare 1 lingurita unt patrunjel proaspat tocat, dupa gust 500gr cartofi rosii, mici 1-2 lingurite ulei de rapita patrunjel tocat si usturoi, pentru servire   Mod de preparare: Spalati […]

Muschi de porc cu andive si vin

Muschi de porc cu andive si vin

Muschi de porc cu andive si vin din: muschi de porc, andive, usturoi, chimen, rozmarin, sare, piper, vin, lamaie, ardei, ulei. Ingrediente: un kg muşchi de porc 4 andive 4 căţei de usturoi o jumătate de linguriţă de chimen un fir de rozmarin sare piper o cană de vin alb sec 4 felii de lămâie […]

Friptura de porc cu cidru

Friptura de porc cu cidru

Friptura de porc cu cidru din: spata de porc, sare, piper, ulei, cimbru, rozmarin, mere, cidru, dulceata. Ingrediente: 1 kg spată de porc cu şorici sare piper 1 lingură ulei 5 cepe 1/4 legătură cimbru 1 crenguţă rozmarin 7 mere 125 ml cidru (vin siec din mere) 2 linguri dulceaţă de caise 1 lingură amidon […]

Cotlete de porc cu sos de smantana si vin

Cotlete de porc cu sos de smantana si vin

Cotlete de porc cu sos de smantana si vin din: cotlet de porc, ulei, smantana, vin. Ingrediente: 700 g cotlet de porc 100 ml ulei mere 200 ml smantana vin alb   Mod de preparare: Aşezi 700 g cotlet de porc fără os, curăţat de pieliţă şi tăiat felii subţiri într-o cratiţă cu 100 ml ulei, […]

Limba de porc cu masline

Limba de porc cu masline verzi 

Limba de porc cu masline verzi din: limba, masline, morcovi, patrunjel, ceapa, bulion, vin, faina, sare, piper, ulei. Ingrediente: 750 g limbă de porc 150 g măsline verzi 2 morcovi 2 rădăcini de pătrunjel 2 cepe 100 bulion 100 ml vin alb 2 linguri făină sare piper ulei   Mod de preparare: Speli limba şi o […]

Cotlete de porc pane (in pesmet)

Cotlete de porc pane (in pesmet)

Cotlete de porc pane (in pesmet) din: cotlete de porc, oua, untura, faina, sare, piper, pesmet. Ingrediente: 6 cotlete de porc 2 ouă 2 linguri untură 2 linguri făină piper sare pesmet   Mod de preparare: Se bat cotletele uşor cu ciocanul de lemn, se sărează, se pipe­rează, se dau prin oul puţin bătut, apoi prin […]

Burta de porc cu usturoi

Burta de porc cu usturoi

Burta de porc cu usturoi din: burta de porc, usturoi, vin alb, lapte, sare de mare, seminte de fenicul, condimente. Ingrediente:  300 g burta de porc 1 capatana usturoi 120ml vin alb ½ ceașcă lapte sare de mare semințe de fenicul condimente   Mod de preparare: Inveliti burta de porc in prosoape de harti si […]

Muschi de porc cu unt si ciuperci

Muschi de porc cu unt si ciuperci

Muschi de porc cu unt si ciuperci din: file de muschi de porc, unt, usturoi, ciuperci, rozmarin, ulei, sare si piper.   Ingrediente: 4 felii de muschi de porc 100 g unt 3 catei de usturoi 3 ciuperci 1 crenguta de rozmarin ulei sare piper   Mod de preparare: Intr-un castron, freacă untul cu doi […]

Cotlete de porc glazurate

Cotlete de porc glazurate

Cotlete de porc glazurate din: cotlete de porc, bacon, praf de chili, boia de arde iute, sare, piper negru, chimen, scortisoara, zahar brun, faina, otet de mere si praf de mustar. Ingrediente: 3 cotlete de porc cu os 5-6 bucăţi de bacon 1/2 lingurita praf de chili 1/4 lingurita boia de ardei iute spaniol 1 […]

Ciolan de porc cu miere

Ciolan de porc cu vin rosu

Ciolan de porc cu vin rosu din: ciolan de porc, ceapa, morcov, usturoi, miere, ulei, vin, sare, piper. Ingrediente: un ciolan de porc o ceapă un morcov 5 căţei usturoi 3 linguri miere 75 ml ulei 250 ml vin roşu sare piper   Mod de preparare: Ciolanul se pune la fiert în apă rece. După […]