Cotlete umplute picante şi suculente

Cotlete umplute picante şi suculente

Cotlete umplute picante şi suculente Ingrediente: 300 g morcovi 300 g telină 1 legătură de ceapă verde 3 linguri ulei 1 legătură pătrunjel sare piper 2 ouă 4 cotlete de porc ( a 180 de gr) 1 lingură unt Mod de preparare: Tocati marunt morcovii si telina si taiati ceapa verde inele fine. Caliti totul […]

Bors cu ciolan afumat de porc

Bors cu ciolan afumat de porc din: ciolan afumat de porc, morcov, ceapa, telina, fidea, bors, verdeata. Ingrediente: un ciolan afumat morcov ceapă ţelină fidea sau orez borş verdeaţă   Mod de preparare: Spălăm ciolanul, îl opărim şl-l fierbem apoi cu zarzavatul tăiat. Când a fiert, adăugăm borşul fiert separat. Orezul se pune când carnea […]

Ciorba de picioruse de porc

Ciorba de picioruse de porc cu condimente, morcov, ceapa, usturoi, otet, sare, lamaie si patrunjel tocat. Ingrediente: 2 picioruşe de porc bine curăţate (pot fi şi afumate) 2 linguri condimente 1 morcov 1 ceapă 5-6 căţei de usturoi 200 ml smântână oţet după gust sare 2 linguri ulei 1 felie lămâie pătrunjel tocat   Mod […]

Friptura de porc cu sos de castraveti

Friptura de porc cu sos de castraveti Ingrediente: 1 kg carne 2 cepe 3 castraveciori muraţi 250 ml vin 150 ml suc de roşii 100 g smântână 150 g unt 1 lingură muştar sare piper Mod de preparare: Se taie carnea în felii groase şi se rumeneşte în unt. Se căleşte ceapa, se pune peste […]

Friptura de porc cu sos tomat

Friptura de porc cu sos tomat Ingrediente: muşchi de porc usturoi piper sare 3 linguri ulei zahăr vin cimbru   Mod de preparare: Muşchiul se împănează cu usturoi, se presară sare şi piper, cimbru . Se pune în tavă cu 3 linguri ulei şi se introduce la cuptor la foc potrivit până devine uşor auriu. […]

Cotlete de porc cu ceapă, cartofi şi verdeaţă la cuptor

Cotlete de porc cu ceapă, cartofi şi verdeaţă la cuptor Ingrediente: 4 cotlete de porc de circa 150 g fiecare 800 g cartofi mici 400 g eşalote sau ceapă mică 2 linguri cimbru şi rozmarin 3 linguri ulei de măsline Sare şi piper negru proaspăt măcinat   Mod de preparare: Intr-un bol mic, amestecă uleiul […]

Friptura de porc rece

Friptura de porc rece Ingrediente: 800 g file de porc sare piper 3 linguri ulei 1 ceapa 1 catel de usturoi 75 g spanac 100 ml vin alb 150 ml smantana 1 legatura patrunjel 3 linguri smantana dulce nucsoara rasa Mod de preparare: Friptura de porc rece: Sarati carnea, piperati-o si prajiti-o in 2 linguri […]

Costite de miel cu sos picant

Costite cu legume la gratar

Costite cu legume la gratar Ingrediente: 2 ardei iuti 30 g ghimbir 2 catei de usturoi 50 g zahar brun 150 ml bere blonda 100 ml ketchup 100 ml sos soia piper 1/2 legatura coriandru 1,5 kg costite de porc 1 vanata 500 g ardei gras rosu si galben sare Preparare: Crestati ardeiul iute, indepartati-i […]

Porc cu castraveti

Fileu italian de porc

Fileu italian de porc Preparare: 1 tulpina de patrunjel busuioc, cimbru 1 lingura migdale macinate 1 lingura de ceapa tocata 2 linguri rase cu pesmet 1 lingura unt topit sare, piper 150 g fileu de porc 1 lingura ulei de masline 125 g rosii mici 1 lingura otet balsamic Mod de preparare: Tocati verdeata marunt. […]

Ruladă din carne de porc

Ruladă din carne de porc

Ruladă din carne de porc din: carne de porc, piept de pui, ciuperci de padure, oua, ardei iute, ceapa verde, bacon, ulei, sare, piper si condimente. Ingrediente: 600 g carne de porc 100 g piept de pui 60 g ciuperci de pădure 2 ouă 1 ardei iute roşu 1 legătura de ceapa verde 4 felii […]

Burtă de porc roşie înăbuşită

Burtă de porc umpluta

Burtă de porc umpluta Ingrediente: 1 chiflă veche de 1 zi 2 linguri unt 3 cepe 20 g roşii uscate (fără ulei) 7 linguri ulei 2 linguri pătrunjel tocat 300 g came tocată 2 ouă sare piper nucşoară rasa 1 lingură tarhon uscat 2 kg burtă de porc cu şorici 1 linguriţă chimen 3 căţei […]

File crocant cu umplutură de mere şi garnitură de cartofi noi

File crocant cu umplutură de mere şi garnitură de cartofi noi

File crocant cu umplutură de mere şi garnitură de cartofi noi din: cartofi, ulei de masline, sare, piper, file de porc, mere, salvie, usturoi, bacon.   Ingrediente: 600 g cartofi noi 4 linguri ulei de măsline sare piper 600 g file porc 2 mere 8 crenguţe salvie 2 căţei de usturoi 6 felii bacon (kaiser) […]

Ruladă de porc cu salată

Ruladă de porc cu salată Ingrediente: 1,5 kg muşchi de porc 500 g carne de vită 3 ouă două cepe un ardei gras 200 g boabe de porumb din conservă două fire de praz oţet sare piper ulei de floarea-soarelui mărar pătrunjel cimbru Preparare: Prazul se curăţă, se spală şi se taie în felii subţiri. […]

Muschi de porc cu cartofi la cuptor

Muşchi de porc cu cartofi

Muşchi de porc cu cartofi Ingrediente: 800 g muşchi de porc 800 g cartofi noi 500 g roşii o legătură de mărar ulei de floarea-soarelui două linguri de boia dulce sare piper o lingură de pudră de usturoi o lămâie castraveţi muraţi Preparare: Boiaua dulce se împarte în două. O parte se amestecă bine cu […]

Ciolan afumat de porc cu legume

Ciolan de porc cu legume

Ciolan de porc cu legume Ingrediente: 4 bucăţi ciolan de porc 200 g costiţă doi morcovi doi ardei graşi o legătură de ceapă verde o legătură de usturoi verde un vîrf de cuţit de boia iute ulei de floarea-soarelui sare, piper pătrunjel varză murată Preparare: Carnea de porc se spală cu apă rece, se şterge […]

Galuste cu gem

Găluşte de gris cu carne tocată

Găluşte de gris cu carne tocată din: gris, oua, unt, carne tocata de porc, rosii, ceapa, usturoi, ardei capia, masline, cimbru, sare, piperulei, chili, curry.   Ingrediente: 150 g griş două ouă 50 g unt 500 g carne de porc tocată 500 g roşii o ceapă 3 căţei de usturoi un ardei capia 100 g […]

Frigărui de porc cu unt de arahide

Frigărui de porc picante

Frigărui de porc picante Ingrediente: 800 g carne de porc cu grăsime o conservă de ananas 4 căţei de usturoi două linguri de sos de soia miere o linguriţă de boia iute o lingură de zahăr tos o linguriţă de sare două linguri de ulei piper cimbru dovlecei orez Preparare: Frigăruile de lemn se pun […]

Muşchi de porc cu praz

O retea de muschi de porc cu praz, cartofi, vin alb, ceapa, portocale, sos de soia, pudra de nucsoara, scortisoara, sare, piper, ulei de masline si marar Ingrediente: un kg muşchi de porc 800 g cartofi 300 ml vin alb praz o ceapă albă miere două portocale sos de soia pudră de nucşoară două cuişoare […]

Ciolan cu rozmarin si ardei

Ciolan cu ciuperci

Ciolan cu ciuperci Ingrediente: 4 bucăţi mai mari de ciolan de porc 500 g ciuperci 500 g mazăre o ceapă albă o lămâie 4 căţei de usturoi o lingură de busuioc uscat ulei de floarea-soarelui sare, piper o linguriţă de boia dulce pudră de nucşoară Preparare: Ciolanele de porc se spală, se şterg cu un […]

Ciorba de praz cu orez

Ciorbă cu praz şi carne de porc

Ciorbă cu praz şi carne de porc din: carne de porc, oase de porc, ceapa, praz, telina, radacina de patrunjel, ardei gras, rosii, pasta de rosii, bors, patrunjel, leustean Ingrediente: 500 g carne de porc 500 g oase de porc o ceapă un morcov două fire de praz un sfert de ţelină o rădăcină de […]

Ghiveci cu carne de porc

Ghiveci cu carne de porc Ingrediente: 800 g carne de porc 4 vinete 700 g roşii 3 ardei graşi roşii un ardei iute roşu 3 cepe 3 căţei de usturoi ulei de floarea-soarelui sare, piper două foi de dafin 300 ml apă pătrunjel cimbru mămăligă murături Preparare: Ghiveci cu carne de porc: Cepele se curăţă […]

Rulou cu fenicul şi carne

Rulou cu fenicul şi carne

Rulou cu fenicul şi carne Ingrediente: un pachet aluat de foitaj 500 g carne de porc un piept de pui o bucată fenicul 100 g mazăre un morcov 25 g stafide 50 g măsline feliate 3 ouă pesmet sare, piper ulei suc de lămâie muştar smântână roşii cherry seminţe de susan Preparare: Carnea de porc […]

Coaste de porc cu legume

Coaste de porc cu legume Ingrediente: 600 g coaste de porc afumate o vânătă un ardei capia un ardei gras un gogoşar un fir de praz 3 roşii 100 ml ulei sare piper pătrunjel murături usturoi mălai   Preparare: Vânătă se curăţă din loc în loc de coajă, se taie în jumătăţi, apoi cuburi. Ardeiul […]

retete

Frigărui de porc cu legume

Frigărui de porc cu legume Ingrediente: 800 g carne de porc o vânătă 3 ardei graşi 200 g ciuperci 200 g roşii cherry 4 căţei de usturoi 3 boabe de enibahar sare piper ulei de floarea-soarelui boia dulce pătrunjel sos iute Preparare: Carnea de porc se taie în cuburi şi se pune într-un castron. Se […]

Cartofi cu muşchi de porc

Cartofi cu muşchi de porc Ingrediente: un kilogram de muşchi de porc 800 g cartofi albi 5 roşii 3 castraveţi o legătură de mărar o linguriţă de boia dulce un vîrf de cuţit cu pudră de scorţişoară sare, piper ulei de floarea soarelui oţet balsamic   Preparare: Cartofi cu muşchi de porc: Muşchiul de porc […]

Muschi de porc la gratar cu ghimbir

Muşchi de porc cu bulete

Muşchi de porc cu bulete Ingrediente: 400 g muşchi de porc sau kaizer un fir de praz 500 g ciuperci salată verde doi ardei capia 300 g cartofi două ouă o lingură de griş ulei de floarea-soarelui o lămâie sare, piper busuioc verde 100 g parmezan ras Preparare: Cartofii se curăţă de coajă, se spală […]

Tocăniţă cu ciuperci şi vită

Tocăniţă de ciuperci cu porc

Tocăniţă de ciuperci cu porc Ingrediente: un kg ciuperci 800 g şuncă de porc cu şorici două cepe 4 linguri de ulei de măsline 4 roşii 4 căţei de usturoi doi ardei graşi o legătură de mărar varză albă sau roşie sare, piper mălai   Preparare: Ceapa şi usturoiul se curăţă, se spală şi se […]

Colac cu muschi de porc

Colac cu muschi de porc

Colac cu muschi de porc Ingrediente: 450 g muşchi de porc afumat 300 g făină doi ardei capia doi dovlecei doi morcovi 300 g broccoli o linguriţă de sos pesto 200 ml lapte dulce 100 ml ulei 100 g caşcaval 3 ouă 100 g măsline feliate praf de copt sare, piper unt Preparare: Broccoli se […]

Cum se prepara Dim Sum cu porc si creveti

Cartofi cu muşchi afumat

Cartofi cu muşchi afumat Ingrediente: 500 g muşchi de porc afumat 3 cartofi doi dovlecei 500 g fasole albă 200 g morcovi baby doi ardei capia 50 g boabe de porumb boia dulce sare, piper ulei de floarea-soarelui pătrunjel smântână roşii Preparare: Cartofii se curăţă de coajă, se spală şi se taie în felii mai […]

Friptură de porc cu varză acră

Friptură de porc cu varză acră din: varza murata, muschi de porc, chimen, ceapa, patrunjel, sare, piper, boia, frunze de dafin, malai, ardei iute, smantana. Ingrediente: o varză murată un kilogram muşchi de porc 300 ml ulei o lingură de seminţe de chimen două cepe o legătură de pătrunjel sare, piper o lingură de boia […]

Muşchi de porc cu andive

Muşchi de porc cu andive

Muşchi de porc cu andive Ingrediente: un kg muşchi de porc 4 andive 4 căţei de usturoi o jumătate de linguriţă de chimen un fir de rozmarin sare, piper o cană de vin alb sec 4 felii de lămâie o frunză de dafin pătrunjel ardei capia scorţişoară ulei Preparare: Carnea se spală, se scurge de […]

Tocăniţă cu roşii şi carne

Tocăniţă cu roşii şi carne Ingrediente: 500 g carne de porc un piept de pui 500 g cârnaţi olteneşti două cepe doi ardei graşi 800 g roşii 5 căţei de usturoi ulei de floarea-soarelui două linguri de făină cimbru sare, piper mălai castraveţi muraţi 500 g cartofi Preparare: Tocăniţă cu roşii şi carne: Carnea de […]