Galuste cu gem

Găluşte de gris cu carne tocată

Găluşte de gris cu carne tocată din: gris, oua, unt, carne tocata de porc, rosii, ceapa, usturoi, ardei capia, masline, cimbru, sare, piperulei, chili, curry.   Ingrediente: 150 g griş două ouă 50 g unt 500 g carne de porc tocată 500 g roşii o ceapă 3 căţei de usturoi un ardei capia 100 g […]

Frigărui de porc cu unt de arahide

Frigărui de porc picante

Frigărui de porc picante Ingrediente: 800 g carne de porc cu grăsime o conservă de ananas 4 căţei de usturoi două linguri de sos de soia miere o linguriţă de boia iute o lingură de zahăr tos o linguriţă de sare două linguri de ulei piper cimbru dovlecei orez Preparare: Frigăruile de lemn se pun […]

Muşchi de porc cu praz

O retea de muschi de porc cu praz, cartofi, vin alb, ceapa, portocale, sos de soia, pudra de nucsoara, scortisoara, sare, piper, ulei de masline si marar Ingrediente: un kg muşchi de porc 800 g cartofi 300 ml vin alb praz o ceapă albă miere două portocale sos de soia pudră de nucşoară două cuişoare […]

Ciolan cu rozmarin si ardei

Ciolan cu ciuperci

Ciolan cu ciuperci Ingrediente: 4 bucăţi mai mari de ciolan de porc 500 g ciuperci 500 g mazăre o ceapă albă o lămâie 4 căţei de usturoi o lingură de busuioc uscat ulei de floarea-soarelui sare, piper o linguriţă de boia dulce pudră de nucşoară Preparare: Ciolanele de porc se spală, se şterg cu un […]

Ciorba de praz cu orez

Ciorbă cu praz şi carne de porc

Ciorbă cu praz şi carne de porc din: carne de porc, oase de porc, ceapa, praz, telina, radacina de patrunjel, ardei gras, rosii, pasta de rosii, bors, patrunjel, leustean Ingrediente: 500 g carne de porc 500 g oase de porc o ceapă un morcov două fire de praz un sfert de ţelină o rădăcină de […]

Ghiveci cu carne de porc

Ghiveci cu carne de porc Ingrediente: 800 g carne de porc 4 vinete 700 g roşii 3 ardei graşi roşii un ardei iute roşu 3 cepe 3 căţei de usturoi ulei de floarea-soarelui sare, piper două foi de dafin 300 ml apă pătrunjel cimbru mămăligă murături Preparare: Ghiveci cu carne de porc: Cepele se curăţă […]

Rulou cu fenicul şi carne

Rulou cu fenicul şi carne

Rulou cu fenicul şi carne Ingrediente: un pachet aluat de foitaj 500 g carne de porc un piept de pui o bucată fenicul 100 g mazăre un morcov 25 g stafide 50 g măsline feliate 3 ouă pesmet sare, piper ulei suc de lămâie muştar smântână roşii cherry seminţe de susan Preparare: Carnea de porc […]

Coaste de porc cu legume

Coaste de porc cu legume Ingrediente: 600 g coaste de porc afumate o vânătă un ardei capia un ardei gras un gogoşar un fir de praz 3 roşii 100 ml ulei sare piper pătrunjel murături usturoi mălai   Preparare: Vânătă se curăţă din loc în loc de coajă, se taie în jumătăţi, apoi cuburi. Ardeiul […]

retete

Frigărui de porc cu legume

Frigărui de porc cu legume Ingrediente: 800 g carne de porc o vânătă 3 ardei graşi 200 g ciuperci 200 g roşii cherry 4 căţei de usturoi 3 boabe de enibahar sare piper ulei de floarea-soarelui boia dulce pătrunjel sos iute Preparare: Carnea de porc se taie în cuburi şi se pune într-un castron. Se […]

Cartofi cu muşchi de porc

Cartofi cu muşchi de porc Ingrediente: un kilogram de muşchi de porc 800 g cartofi albi 5 roşii 3 castraveţi o legătură de mărar o linguriţă de boia dulce un vîrf de cuţit cu pudră de scorţişoară sare, piper ulei de floarea soarelui oţet balsamic   Preparare: Cartofi cu muşchi de porc: Muşchiul de porc […]

Muschi de porc la gratar cu ghimbir

Muşchi de porc cu bulete

Muşchi de porc cu bulete Ingrediente: 400 g muşchi de porc sau kaizer un fir de praz 500 g ciuperci salată verde doi ardei capia 300 g cartofi două ouă o lingură de griş ulei de floarea-soarelui o lămâie sare, piper busuioc verde 100 g parmezan ras Preparare: Cartofii se curăţă de coajă, se spală […]

Tocăniţă cu ciuperci şi vită

Tocăniţă de ciuperci cu porc

Tocăniţă de ciuperci cu porc Ingrediente: un kg ciuperci 800 g şuncă de porc cu şorici două cepe 4 linguri de ulei de măsline 4 roşii 4 căţei de usturoi doi ardei graşi o legătură de mărar varză albă sau roşie sare, piper mălai   Preparare: Ceapa şi usturoiul se curăţă, se spală şi se […]

Colac cu muschi de porc

Colac cu muschi de porc

Colac cu muschi de porc Ingrediente: 450 g muşchi de porc afumat 300 g făină doi ardei capia doi dovlecei doi morcovi 300 g broccoli o linguriţă de sos pesto 200 ml lapte dulce 100 ml ulei 100 g caşcaval 3 ouă 100 g măsline feliate praf de copt sare, piper unt Preparare: Broccoli se […]

Cum se prepara Dim Sum cu porc si creveti

Cartofi cu muşchi afumat

Cartofi cu muşchi afumat Ingrediente: 500 g muşchi de porc afumat 3 cartofi doi dovlecei 500 g fasole albă 200 g morcovi baby doi ardei capia 50 g boabe de porumb boia dulce sare, piper ulei de floarea-soarelui pătrunjel smântână roşii Preparare: Cartofii se curăţă de coajă, se spală şi se taie în felii mai […]

Friptură de porc cu varză acră

Friptură de porc cu varză acră din: varza murata, muschi de porc, chimen, ceapa, patrunjel, sare, piper, boia, frunze de dafin, malai, ardei iute, smantana. Ingrediente: o varză murată un kilogram muşchi de porc 300 ml ulei o lingură de seminţe de chimen două cepe o legătură de pătrunjel sare, piper o lingură de boia […]

Muşchi de porc cu andive

Muşchi de porc cu andive

Muşchi de porc cu andive Ingrediente: un kg muşchi de porc 4 andive 4 căţei de usturoi o jumătate de linguriţă de chimen un fir de rozmarin sare, piper o cană de vin alb sec 4 felii de lămâie o frunză de dafin pătrunjel ardei capia scorţişoară ulei Preparare: Carnea se spală, se scurge de […]

retete

Tocăniţă cu roşii şi carne

Tocăniţă cu roşii şi carne Ingrediente: 500 g carne de porc un piept de pui 500 g cârnaţi olteneşti două cepe doi ardei graşi 800 g roşii 5 căţei de usturoi ulei de floarea-soarelui două linguri de făină cimbru sare, piper mălai castraveţi muraţi 500 g cartofi Preparare: Carnea de porc şi cea de pui […]

retete

Friptură de porc suculentă

Friptură de porc suculentă Ingrediente: 1 kg spată de porc cu şorici sare, piper 1 lingură ulei 5 cepe 1/4 legătură cimbru 1 crenguţă rozmarin 7 mere 125 ml cidru (vin siec din mere) 2 linguri dulceaţă de caise 1 lingură amidon Preparare: Incingeţi cuptorul la 200°C. Spălaţi carnea şi uscaţi-o pe un şervet de […]

Cotlet de porc cu mere

Cotlet de porc cu mere din: rosii, ceapa, mere, ulei, zahar, sare, cotlete de porc, piper, faina, vin, patrunjel.   Ingrediente: 250 g roşii 8 cepe 6 mere 4 linguri ulei zahăr sare 4 cotlete de porc piper puţină făină 125 ml vin alb sec sau supă 1 lingură pătrunjel tocat   Preparare Cotlet de […]

Fasole cu ciolan si carnati afumati

Mancare de fasole cu ciolan

Mancare de fasole cu ciolan din: fasole, morcovi, ciolan afumat, ceapa, ardei grasi, gogosar, telina, rozmarin, ulei de floarea soarelui, sare, piper, muraturi, patrunjel.   Ingrediente: 500 g fasole albă boabe 200 g morcovi baby 4 bucăţi de ciolan afumat două cepe 4 căţei de usturoi doi ardei graşi un gogoşar un sfert de ţelină […]

Cartofi umpluţi cu ciuperci si carne

Cartofi umpluţi cu ciuperci si carne

Cartofi umpluţi cu ciuperci si carne Ingrediente: 12 cartofi 750 g carne de porc o ceapă 500 g ciuperci pastă de tomate două linguri de făină două ouă o legătură de pătrunjel 300 ml smântână sare, piper 250 ml vin alb ulei de floarea-soarelui morcovi dovlecei Preparare: Cartofii se spală şi se fierb în apă […]

retete

Şniţel de porc cu legume

Şniţel de porc cu legume Ingrediente: 4 fileuri muşchi de porc doi morcovi o conservă de năut o conservă fasole roşie boabe 450 g broccoli o lingură de busuioc uscat o conservă porumb baby 100 g pesmet două ouă sare, piper ulei de floarea-soarelui usturoi Preparare: Carnea de porc se bate cu un ciocan pentru […]

Galuste mari

Porc cu găluşte şi sos

Porc cu găluşte şi sos Ingrediente: 4 şniţele de porc două cepe 3 căţei de usturoi 4 roşii pastă de tomate o lingură de pastă de ardei dulce două ouă 25 g unt bicarbonat 120 g făină o lingură de suc de lămâie sare, piper pătrunjel ulei vin alb sec Preparare: Şniţelele de porc se […]

Ciolan de porc cu orez

Ciolan de porc cu orez

Ciolan de porc cu orez Ingrediente 4 bucăţi ciolan de porc 300 g orez 300 g ciuperci un morcov o ceapă ulei de floarea-soarelui sare piper pătrunjel Preparare: Carnea de porc se condimentează şi se aşază într-o tavă. Se adaugă două pahare de apă, o jumătate de pahar de ulei şi se introduce în cuptor. […]

Rulada de carne cu spanac

Rulada de carne cu spanac

Rulada de carne cu spanac din: faina, drojdie, apa, carne de porc, praz, spanac, oua, zahar, sare, piper, ulei, busuioc.   Ingrediente: 400 g făină 15 g drojdie 250 ml apă 800 g carne de porc un fir de praz 500 g spanac 3 ouă o linguriţă de zahăr tos sare, piper ulei de floarea-soarelui […]

Tochitura de porc cu salata

Tochitura de porc cu salata

Tochitura de porc cu salata Ingrediente: 700 g carne de porc fără grăsime două cepe pastă de tomate pastă de ardei dulce 250 ml vin roşu sec o căpăţână de usturoi un sfert de varză albă varză roşie un morcov o linguriţă de boia dulce sare, piper pătrunjel ulei mălai Preparare: Varza roşie şi varza […]

Ficat cu costita si cartofi

Costiţă de porc cu broccoli

Costiţă de porc cu broccoli Ingrediente: un kilogram de costiţă de porc cu şorici o varză roşie mai mare 500 g broccoli 5 roşii 250 ml ulei de floarea soarelui două frunze de dafin 250 ml borş o legătură de mărar o lingură de sare piper ardei iute mălai Preparare: Varza se curăţă de frunzele […]

Budincă din cartofi si carne tocata

Budincă de cartofi cu carne

Budincă de cartofi cu carne Ingrediente: un kilogram de cartofi un kilogram carne de porc două legături de ceapă verde 5 căţei de usturoi 500 ml lapte dulce 50 g unt două linguri de făină un vârf de cuţit de pudră de nucşoară ulei de floarea-soarelui sare, piper un ou Preparare: Ceapa şi usturoiul se […]

Mancare de varza

Varza cu carne de porc la cuptor

Varza cu carne de porc la cuptor din: varza, carne de porc, sunculita taraneasca, ceapa, ulei, suc de rosii, zeama de lamaie, sare, piper, marar. Poate te intereseaza si Varza cu carnati si ardei gras Ingrediente: o varză de aproximativ 1 kg 600-700 g carne de porc 50 g şunculiţă ţărăneasca o ceapă mică 2-3 […]

Friptură de porc

Friptură de porc

Friptură de porc din: gem de mere, suc de lamaie, piper, slanina, sorici, unt, cuisoare.   Ingrediente: 4 linguri gem de mere 4 linguri suc de lămâie 1 vârf piper cayenne 1,5 kg carne de porc cu slănină şi şorici 1 lingură unt topit cca. 5 g cuişoare pentru aromă   Preparare: Incălziţi gemul de […]

Tocana cu spata de porc

Tocanita cu legume si carne de porc

O reteta delicioasa de tocanita cu legume si carne de porc din: carne de porc, boia de ardei, sare, piper, cimbru, ceapa, usturoi, rosii, ardei grasi, ulei, pasta de rosii si morcovi. Ingrediente: 600 g carne de porc boia de ardei sare şi piper negru cimbru 3 cepe potrivite 4 căţei de usturoi 5 roşii […]

Tocanita ungureasca

Tocanita ungureasca

Tocanita ungureasca Ingrediente: 1 kg carne de purcel 150 ml ulei 2 cepe mari 10 roşii bine coapte 300 g măsline 1 lămâie mare tăiată în patru 2 linguri boia dulce de ardei 1 linguriţă boia iute de ardei 1 linguriţă piper vegeta după gust 2 linguri de bulion pătrunjel verde proaspăt 1 foaie de […]