Jambon cu sos de patrunjel

Jambon cu sos de patrunjel

Jambon cu sos de patrunjel din: jambon de porc, seminte de fenicul, piper, fulgi de ardei rosu, rozmarin, usturoi, coaja de lamaie, sare, patrunjel, rucola, suc de lamaie, ulei de masline. Ingrediente: 1 bucata jambon de porc cu piele 2 linguri de seminte de fenicul 1 lingurita de piper negru 2 lingurite de fulgi de […]

Muschi de porc la cuptor in unt

Muschi de porc la cuptor in unt

Muschi de porc la cuptor in unt din: muschi de porc, ulei de masline, sare, piper si unt. 5-6 fripturi de muschi de porc, taiate gros ulei de masline sare piper negru unt       Mod de preparare: Puneti fripturile pe o farfurie si ungeti cu ulei de masline fiecare bucata si pe o […]

Cotlete de porc cu piure de spanac

Cotlete de porc cu piure de spanac

Cotlete de porc cu piure de spanac din: cotlete de porc, rosii, spanac, lapte, usturoi, unt, ulei, faina, vin, sare, piper. Ingrediente: 4 cotlete de porc cu os rosii cherry 2 legaturi spanac 100 ml lapte 6 catei usturoi unt ulei de masline 1 lingura faina o jumatate pahar vin alb sare piper maghiran cimbru   […]

Ciolan afumat de porc cu legume

Ciolan afumat de porc cu legume

Ciolan afumat de porc cu legume din: ciolan afumat de porc, sare grunjoasa, boia dulce si picanta, piper, susan, vin rosu, dovlecei, ardei copt, cartofi si ulei. Ingrediente: un ciolan afumat de porc sare grunjoasa boia dulce si picanta piper negru si alb, macinat si boabe susan prajit ulei de floarea soarelui 50 ml vin […]

Muschi caramelizat

Muschi de porc caramelizat cu garnitura de ceapa

Muschi de porc caramelizat cu garnitura de ceapa din: muschi de porc, zahar brun, piper cayenne, ghimbir, piper, sare, ceapa, ulei, ceapa verde. Ingrediente:  1 1/2 kg muschi de porc 1/2 ceasca zahar brun 1 linguriță de piper cayenne 1 lingurită praf de ghimbir măcinat 1/2 linguriță de piper negru 1 lingură de sare 1 ceapă […]

Muschi de porc la gratar cu ghimbir

Muschi de porc la gratar cu ghimbir

Muschi de porc la gratar cu ghimbir din: muschi de porc, usturoi, sos de soia, zahar brun, cimbru, ardei iute, ghimbir. Ingrediente: 2 buc muschi de porc 3 catei de usturoi, tocat 1 ceasca sos de soia 2 linguri zahar brun 2 crengute de cimbru 2 ardei iuti 1 lingurita ghimbir   Mod de preparare: Intr-un […]

Rasol de porc cu ananas

Rasol de porc cu ananas

Rasol de porc cu ananas din: rasol de porc, cimbru, cuisoare, praz, suc de ananas, ghimbir, marmelada de portocale, zahar brun, miere, scortisoara, ananas. Ingrediente: 1 rasol porc, afumat 5 crengute de cimbru 8 cuisoare 2 fire praz Ingrediente glazura: 1 cana suc de ananas 1 lingura de ghimbir ras 1 lingura de marmelada de […]

Cotlete de porc cu sos de ceapa

Cotlete de porc cu sos de ceapa

Cotlete de porc cu sos de ceapa din: cotlete de porc, sare, piper, ulei de masline, mere, ceapa, supa de pui, smantana, mustar dijon, bourbon, cimbru. Ingrediente: 4 cotlete de porc cu os 1 lingurita sare 1/2 lingurita piper negru, proaspat macinat 2 linguri ulei de masline 2 mere, taiate felii 1 ceapa, felii subtiri […]

Budinca cu branza si carne de porc

Budinca cu branza si carne de porc din: carne de porc la cuptor, sos de ardei, crema de branza, ardei iute, branza rasa, ceapa verde. Ingrediente: 3 cani carne de porc la cuptor, maruntita 1/2 ceasca sos de ardei 500 g crema de branza 120 g ardei iute, cuburi 2 cani branza rasa 2 linguri […]

Muschiulet de porc in sos de afine

Muschiulet de porc in sos de afine

Muschiulet de porc in sos de afine din: muschiulet de porc, cafea macinata, piper rosu, sare, ceapa, ulei de masline, afine, otet balsamic. Ingrediente muschiulet de porc: 500 g muschiulet de porc 1 lingura boabe de cafea, macinata 1/2 lingura piper rosu macinat 1 lingurita sare Ingrediente sos: 2 linguri ceapa, tocata 1/2 lingura ulei de […]

Friptura de porc cu sote de cartofi

Friptura de porc cu sote de cartofi

Friptura de porc cu sote de cartofi din: friptura de porc, sare, unt, patrunjel, cartofi rosii, ulei de rapita, usturoi. Ingrediente: 1 bucata friptura de porc sare 1 lingurita unt patrunjel proaspat tocat, dupa gust 500gr cartofi rosii, mici 1-2 lingurite ulei de rapita patrunjel tocat si usturoi, pentru servire   Mod de preparare: Spalati […]

Muschi de porc cu andive si vin

Muschi de porc cu andive si vin

Muschi de porc cu andive si vin din: muschi de porc, andive, usturoi, chimen, rozmarin, sare, piper, vin, lamaie, ardei, ulei. Ingrediente: un kg muşchi de porc 4 andive 4 căţei de usturoi o jumătate de linguriţă de chimen un fir de rozmarin sare piper o cană de vin alb sec 4 felii de lămâie […]

Friptura de porc cu cidru

Friptura de porc cu cidru

Friptura de porc cu cidru din: spata de porc, sare, piper, ulei, cimbru, rozmarin, mere, cidru, dulceata. Ingrediente: 1 kg spată de porc cu şorici sare piper 1 lingură ulei 5 cepe 1/4 legătură cimbru 1 crenguţă rozmarin 7 mere 125 ml cidru (vin siec din mere) 2 linguri dulceaţă de caise 1 lingură amidon […]

Cotlete de porc cu sos de smantana si vin

Cotlete de porc cu sos de smantana si vin

Cotlete de porc cu sos de smantana si vin din: cotlet de porc, ulei, smantana, vin. Ingrediente: 700 g cotlet de porc 100 ml ulei mere 200 ml smantana vin alb   Mod de preparare: Aşezi 700 g cotlet de porc fără os, curăţat de pieliţă şi tăiat felii subţiri într-o cratiţă cu 100 ml ulei, […]

Limba de porc cu masline

Limba de porc cu masline verzi 

Limba de porc cu masline verzi din: limba, masline, morcovi, patrunjel, ceapa, bulion, vin, faina, sare, piper, ulei. Ingrediente: 750 g limbă de porc 150 g măsline verzi 2 morcovi 2 rădăcini de pătrunjel 2 cepe 100 bulion 100 ml vin alb 2 linguri făină sare piper ulei   Mod de preparare: Speli limba şi o […]

Cotlete de porc pane (in pesmet)

Cotlete de porc pane (in pesmet) din: cotlete de porc, oua, untura, faina, sare, piper, pesmet. Ingrediente: 6 cotlete de porc 2 ouă 2 linguri untură 2 linguri făină piper sare pesmet   Mod de preparare: Se bat cotletele uşor cu ciocanul de lemn, se sărează, se pipe­rează, se dau prin oul puţin bătut, apoi prin […]

Burta de porc cu usturoi

Burta de porc cu usturoi

Burta de porc cu usturoi din: burta de porc, usturoi, vin alb, lapte, sare de mare, seminte de fenicul, condimente. Ingrediente:  300 g burta de porc 1 capatana usturoi 120ml vin alb ½ ceașcă lapte sare de mare semințe de fenicul condimente   Mod de preparare: Inveliti burta de porc in prosoape de harti si […]

Muschi de porc cu unt si ciuperci

Muschi de porc cu unt si ciuperci

Muschi de porc cu unt si ciuperci din: file de muschi de porc, unt, usturoi, ciuperci, rozmarin, ulei, sare si piper.   Ingrediente: 4 felii de muschi de porc 100 g unt 3 catei de usturoi 3 ciuperci 1 crenguta de rozmarin ulei sare piper   Mod de preparare: Intr-un castron, freacă untul cu doi […]

Cotlete de porc glazurate

Cotlete de porc glazurate

Cotlete de porc glazurate din: cotlete de porc, bacon, praf de chili, boia de arde iute, sare, piper negru, chimen, scortisoara, zahar brun, faina, otet de mere si praf de mustar. Ingrediente: 3 cotlete de porc cu os 5-6 bucăţi de bacon 1/2 lingurita praf de chili 1/4 lingurita boia de ardei iute spaniol 1 […]

Ciolan de porc cu miere

Ciolan de porc cu vin rosu

Ciolan de porc cu vin rosu din: ciolan de porc, ceapa, morcov, usturoi, miere, ulei, vin, sare, piper. Ingrediente: un ciolan de porc o ceapă un morcov 5 căţei usturoi 3 linguri miere 75 ml ulei 250 ml vin roşu sare piper   Mod de preparare: Ciolanul se pune la fiert în apă rece. După […]

Ciolan afumat cu varza si vin

Ciolan afumat cu varza si vin 

Ciolan afumat cu varza si vin din: ciolan, varza, vin, ceapa, morcovi, ulei, bulion, piper, miere, mustar. Ingrediente: un ciolan afumat o varză medie 500 ml vin alb 2 morcovi o ceapă 3 linguri ulei 2 linguri bulion câteva boabe piper 2 linguri miere 2 linguri muştar   Mod de preparare: Ciolanul se pune la fiert […]

Cotlete de porc in crusta de branza

Cotlete de porc in crusta de branza

Cotlete de porc in crusta de branza din: cotlete de porc, banza camembert, cascaval, ou, ulei, seminte de coriandru macinate, cimbru, mere, pesmet, frunze de salvie, sare si piper. Ingrediente: 8 cotlete de porc 100 g branza Camembert 150 g cascaval 1 ou 50 ml ulei 1 lingurita seminte de coriandru macinate 1 lingurita cimbru […]

Friptura de porc cu sote de ceapa

Friptura de porc cu sote de ceapa

Friptura de porc cu sote de ceapa din: ulei de masline, rozmarin, mustar, praf de usturoi, sare, piper, friptura de porc, ceapa rosie. Ingrediente: 2 linguri de ulei de masline plus 1 lingurita 4 lingurite rozmarin proaspat, tocat 1 lingurita mustar ½ lingurita praf de usturoi 2 lingurite de sare 1 lingurita de piper 2 […]

Burta de porc cu orez

Burta de porc cu orez

Burta de porc cu orez din: unt, orez basmati, apa, burta de porc, ulei, usturoi, ceapa verde, sare si piper.   Ingrediente : 2 linguri de unt nesarat 2 cesti orez basmati 3 cesti de apa 1 bucata burta de porc, feliata ulei, pentru prăjit 6 catei de usturoi , tocati 1-2 fire ceapa verde, feliata […]

Orez prajit cu creveti si carne de porc

Orez prajit cu creveti si carne de porc

Orez prajit cu creveti si carne de porc din: ulei, oua, usturoi, ceapa verde, creveti, carne de porc, orez fiert, mazare, sos de soia, ulei de susan, piper alb. Orezul este unul dintre cele mai populare și răspândite cereale în întreaga lume. Este un aliment de bază pentru mai mult de jumătate din populația globală și […]

Muschi de porc invelit in bacon

Muschi de porc invelit in bacon

Muschi de porc invelit in bacon din: muschi de porc, otet balsamic, ulei de masline, rozmarin, cimbru, condimente, piper, usturoi, bacon. Ingrediente:  2 kg muschi de porc 3 linguri otet balsamic 2 linguri de ulei de măsline 6 crengute de rozmarin proaspat 6 crengute de cimbru proaspat 2 linguri condimente de friptură 1 linguriță piper negru […]

Rasol de porc cu chili

Rasol de porc cu chili

Rasol de porc cu chili din: rasol de porc, zahar brun, boia de ardei, piper, chilli, ceapa, usturoi, sare si piper. Ingrediente: 1 rasol de porc ½ ceasca de zahar brun 3 linguri de boia de ardei afumat 1 lingura piper negru 1 lingura praf de chili 1 lingura praf de usturoi 1 lingura praf […]

Muschi umplut cu mere caramelizate

Muschi umplut cu mere caramelizate

Muschi umplut cu mere caramelizate din: unt, zahar brun, scortisoara, mere, muschi de porc, sare, piper, ulei, suc de portocale. Ingrediente: 1 baton de unt ¼ cana de zahar brun, plus 1 lingura scortisoara 2 mere, cuburi 1 bucata muschi de porc sare si piper dupa gust 2 linguri de ulei vegetal ½ ceasca de […]

Cotlete de porc in sos barbeque

Cotlete de porc in sos barbeque

Cotlete de porc in sos barbeque din: cotlete de porc, orez, legume, sos de fasole, sos hoisin, sos de stridii, sos de soia, zahar, vin, sirop de zahar, apa, sare, usturoi, anason. Ingrediente: 4 cotlete de porc orez si legume, pentru servire Ingrediente marinata: 2 linguri sos de fasole 2 linguri sos Hoisin 2 linguri de […]

Supa de fasole cu ciolan de porc

Supa de fasole cu ciolan de porc

Supa de fasole cu ciolan de porc din: ulei de masline, ceapa, morcovi, telina, usturoi, rozmarin, fasole uscata, spanac, ciolan de porc, supa de pui, rosii, paste, sare, piper, parmezan. Ingrediente: 2 linguri ulei de măsline 1/2 ceapa, cuburi 2 morcovi, cuburi 1 tulpină de țelină, cuburi 5 catei de usturoi, feliat 2 fire rozmarin […]

Pulpa de porc la cuptor cu ghimbir

Pulpa de porc la cuptor cu ghimbir din: pulpa de porc, suc de portocale, otet, scortisoara, ghimbir, usturoi, cimbru, ceapa, praz, ardei, sos de soia, ulei de masline, piper, ienibahar, zahar brun. Ingrediente: 1 bucata din pulpa de porc 1 cana suc de portocale 1 cana otet 1/2 lingurita de scortisoara 1 bucatica ghimbir 2 […]

Porc cu salata de mere

Porc cu salata de mere

Porc cu salata de mere din: muschi de porc, ulei de nuci, mustar integral, tarhon, patrunjel, zeama de la o lamaie, miere, mere si andive. Ingrediente: 400 g muschiulet de porc 1 lingura ulei de nuci 2 linguri de mustar integral 1 lingura de tarhon si de patrunjel, tocate zeama de la 1 lamaie 1 […]