Porc cu salata de mere

Porc cu salata de mere

Porc cu salata de mere din: muschi de porc, ulei de nuci, mustar integral, tarhon, patrunjel, zeama de la o lamaie, miere, mere si andive. Ingrediente: 400 g muschiulet de porc 1 lingura ulei de nuci 2 linguri de mustar integral 1 lingura de tarhon si de patrunjel, tocate zeama de la 1 lamaie 1 […]

Muschi de porc cu sos vanatoresc

Muschi de porc cu sos vanatoresc din: muschi de porc, sunculita, ceapa, usturoi, dafin, sare, piper, paprika, ciuperci, vin. Ingrediente: 1 kg muşchi de porc 200 g şunculiţă afumată 2 cepe medii 1 căpăţână de usturoi 2-3 foi de dafin 4 linguri cu pastă de tomate piper alb pisat piper negru boabe sare paprica 350 g […]

Piept de porc la gratar cu miere

Piept de porc la gratar cu miere din: piept de porc, mustar, miere, usturoi, sare, piper. Ingrediente: un kg piept de porc 4 linguri muştar 2 linguri miere 4 căţei usturoi sare piper   Mod de preparare: Piept de porc la gratar cu miere:  pisează usturoiul şi apoi se amestecă bine cu mierea, muştarul, sarea […]

Cotlete de porc cu sos de cirese

Cotlete de porc cu sos de cirese din: cotlete de porc, spanac, ulei, cirese, vin, cimbru, mustar, otet, miere, sare si piper. Ingrediente: 4 cotlete de porc fara os spanac 3 linguri ulei de masline 2 cesti cirese, fara samburi 1/4 ceasca vin rosu 1/4 ceasca de apa 2 lingurite Frunze proaspete cimbru 1 lingurita […]

Peste marinat la gratar cu portocala

Piept de porc la gratar cu usturoi

Piept de porc la gratar cu usturoi din: piept de porc, mustar, miere, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 1 kg piept de porc 4 linguri muştar 2 linguri miere 4 căţei usturoi sare piper   Mod de preparare: Se pisează usturoiul şi apoi se amestecă bine cu mierea, muştarul, sarea şi piperul. Se taie felii pieptul de […]

Cotlete cu sos de ciuperci

Cotlete cu sos de ciuperci din: cotlete, ciuperci, ceapa, smantana, unt, sare, faina, piper. Ingrediente: 4 cotlete fără os 300 g ciuperci o ceapă 2 linguri smântână grasă 400 ml supă 30 g unt 2-3 linguri făină sare piper   Mod de preparare: Carnea se bate cu ciocanul special şi se aşază pe grătarul bine […]

Burta de porc la cuptor

Burta de porc la cuptor din: burta de porc, usturoi, ulei, cimbru, sare, piper.   Ingrediente: 2 kg burtă de porc împănată o căpăţână usturoi o lingură ulei o lingură cimbru uscat sare piper   Mod de preparare: Carnea se fasonează pentru a obţine o bucată cât mai dreaptă. Se presară cu sare şi piper. […]

Rulada de porc cu sos de ierburi

Rulada de porc cu rosii uscate

Rulada de porc cu rosii uscate din: spata de porc, ceafa, rosii, vin, ulei, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 600 g spată de porc 300 g ceafă afumată 200 g roşii uscate 100 ml vin alb cimbru ulei de floarea-soarelui sare piper   Mod de preparare: Taie spata de porc astfel încât să obţii o foaie […]

Rulada de porc cu sos de ierburi

Rulada de porc cu cimbru

Rulada de porc cu cimbru din: spata de porc, ceafa de porc, rosii, ulei, vin, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 600 g spată de porc 300 g ceafă afumată 200 g roşii uscate 100 ml vin alb cimbru ulei de floarea-soarelui sare piper   Mod de preparare: Taie spata de porc astfel încât să obţii o […]

Tocana cu spata de porc

Tocana cu spata de porc

Tocana cu spata de porc din: spata de porc, cartofi, spata de oaie, carne de vita, ceapa, morcovi, praz, faina, vin, usturoi, dafin, cimbru. Ingrediente: 1 kg cartofi 1 kg spată de porc 500 g spata de oaie 500 g carne de vită 2 cepe 3 morcovi 1 praz 100 g făină piper sare 400 g […]

Ficat de porc cu ceapa si vin

Ficat de porc cu ceapa si vin din: ficat de porc, ceapa, dafin, vin, lapte, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g ficat de porc 2 cepe o foaie dafin 250 ml vin alb sec 500 ml lapte 2 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Ficatul tăiat şi bine curăţat se pune în lapte. Se […]

Coaste fripte cu legume

Coaste fripte cu legume

Coaste fripte cu legume din: coaste de porc, ulei, otet, usturoi, praz, ardei, ceapa, ardei capia, chimen, oregano, dafin, sare, piper. Ingrediente: 1  kg coaste de porc 2 linguri ulei de măsline 2 linguri oţet 1 căţel de usturoi 1 fir de praz 1 ardei gras 1 ceapă 1 ardei capia roşu chimen oregano foi […]

Coaste de porc in sos barbeque

Coaste de porc in sos barbeque – un preparat clasic, apreciat pentru savoarea lor intensă, textura fragedă și aroma de fum specifică grătarului. Fie că sunt preparate la cuptor sau pe grătar, coastele bine gătite devin un deliciu culinar perfect pentru o masă cu prietenii sau familia. Ingrediente Necesare (pentru 4-6 porții): Marinadă: 2 kg […]

Muschi de porc umplut cu bacon

Muschi de porc umplut cu bacon

Muschi de porc umplut cu bacon din: ulei de masline, usturoi, rosii uscate, masline, parmezan, nuci de pin, muschi de porc, bacon. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 1 catel de usturoi, zdrobit 6 rosii uscate, fărâmițate 6 masline verzi, tocate 25g parmezan, ras 2 linguri nuci de pin 500 g muschi file de porc 2-4 […]

Porc cu sos de ghimbir

Porc cu sos de ghimbir din: carne de porc, ardei, ceapa, ulei, mustar, sare, miere, vin, boia, ghimbir. Ingrediente: 1 kg ceafă (piept, coaste) de porc 1 ardei gras colorat 1 ceapă mică sare ulei Pentru sos: 1 ceaşcă muştar clasic 1 ceaşcă vin 3 linguri miere 1 linguriţă boia iute (sau sos de chili) […]

Ceafa de porc in sos de ghimbir

Ceafa de porc in sos de ghimbir

Ceafa de porc in sos de ghimbir din: carne de porc, ardei, ceapa, ulei, mustar, sare, miere, vin, boia, ghimbir. Ingrediente: 1 kg ceafă de porc 1 ardei gras 1 ceapă mică sare ulei Pentru sos: 1 ceaşcă muştar 1 ceaşcă vin 3 linguri miere 1 linguriţă boia iute 2 linguri ghimbir ras 2 căţei […]

Cartofi noi cu ciolan afumat

Cartofi noi cu ciolan afumat

Cartofi noi cu ciolan afumat din: ciolan, cartofi, ceapa, marar, ulei, ghimbir, chili, sare, piper. Ingrediente: 500 g ciolan afumat 1 kg cartofi noi 1 ceapă 1/2 legătură mărar ulei piper ghimbir chilli sare 1-2 linguri ulei   Mod de preparare: Tai ciolanul şi îl fierbi 40 de minute, apoi îl scoţi, îl scurgi şi […]

Pulpa de porc la cuptor cu vin

Pulpa de porc la cuptor cu vin din: pulpa de porc, sare, piper, oregano, cimbru, vin, bulion si usturoi. Ingrediente: 1 bucata pulpa de porc sare piper oregano cimbru 2 pahare de vin 4 linguri bulion 1 capatana usturoi     Mod de preparare: Se spala carnea, se condimenteaza, se impaneaza cu usturoi si se […]

Ciorba cu piept de porc

Ciorba cu piept de porc

Ciorba cu piept de porc din: piept de porc, orez, zarzavat, ceapa, oua, smantana, otet, tarhon, sare.   Ingrediente: 1 kg piept de porc cu coaste 60 g orez 500 g zarzavat 2 cepe 2 ouă 100 g smântână oţet tarhon şi sare, după gust   Mod de preparare: Pieptul de porc se pune la […]

Muschi caramelizat

Muschi de porc caramelizat cu ghimbir

Muschi de porc caramelizat cu ghimbir din: muschi de porc, zahar brun, piper cayenne, ghimbir, piper, sare, ceapa, ulei. Ingrediente:  1 1/2 kg muschi de porc 1/2 ceasca zahar brun 1 linguriță de piper cayenne 1 lingurită praf de ghimbir măcinat 1/2 linguriță de piper negru 1 lingură de sare 1 ceapă medie 2 linguri […]

Tochitura cu carne de oaie

Tochitura cu carne de oaie

Tochitura cu carne de oaie din: carne de viţel, carne de oaie, carnati de porc, boabe de piper,  foaie de dafin, piper, sare, praf de cimbru, busuioc, vin. Ingrediente: carne de viţel carne de oaie cârnaţi de porc boabe de piper 1 foaie de dafin piper măcinat sare 1 linguriţă praf de cimbru 1 linguriţă praf de […]

Cotlete de porc cu sos de mere

Cotlete de porc cu sos de mere

Cotlete de porc cu sos de mere din: cotlete de porc, sare, piper, ulei de masline, mere, ceapa, supa de pui, smantana, mustar dijon, bourbon, cimbru. Ingrediente: 4 cotlete de porc cu os 1 lingurita sare 1/2 lingurita piper negru, proaspat macinat 2 linguri ulei de masline 2 mere, taiate felii 1 ceapa, felii subtiri 1/3 […]

Cârnaţi înăbuşiţi cu legume şi pâine cu usturoi

Carnati de casa aromati

Carnati de casa aromati din: carne de porc, carne de vita, slanina, boia, usturoi, ienibahar. Ingrediente: 1 kg carne de porc 1 kg pulpa de porc 1 kg slanina 2 kg carne de vita 2 linguri boia 1 lingurita ienibahar 2 căpăţâni usturoi intestine groase de porc 2-3 roşii 2-3 cepe 3-4 căţei usturoi   Carnea şi […]

Piftie de porc cu morcovi

Piftie de porc cu morcovi din: carne de porc, picioare de porc, cap de porc, ceapa, morcovi, dafin, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne macră de porc 2 picioare de porc 1/2 cap de porc cu ureche o ceapă o rădăcină de pătrunjel un morcov foi de dafin piper boabe o căpătână usturoi sare […]

Pulpa de porc marinata la cuptor

Pulpa de porc marinata la cuptor din: pulpa de porc, ceapa, ghimbir, ananas, cuisoare, suc de portocale, otet, miere, scortisoara. Ingrediente: o pulpă de porc fără os Pentru marinată: 3 cepe 20 g ghimbir proaspăt 2 felii ananas 10 cuişoare 500 ml suc de portocale 50 ml oţet 200 g miere o linguriţă scorţişoară o linguriţă […]

Rulada de porc cu vin alb

Rulada de porc cu vin alb din: fleica de porc, spanac, feta, ardei, sare, piper, ulei, vin, piper.   Ingrediente: un kg fleică de porc 200 g spanac 100 g feta 2 ardei graşi de culori diferite sare piper măcinat 2 linguri ulei 400 ml vin alb 2 foi dafin o linguriţă boabe piper   […]

Peste marinat la gratar cu portocala

Piept de porc cu mustar

Piept de porc cu mustar din: piept de porc, mustar, miere, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 1 kg piept de porc 3-4 linguri muştar 2 linguri miere 4 căţei usturoi sare piper   Mod de preparare: Se pisează usturoiul şi se amestecă cu mierea, muştarul, sarea şi piperul. Se taie felii pieptul de porc şi se unge bine […]

Ciorba de porc cu varza

Ciorba de porc cu varza din: carne de porc cu os, ceapa, morcovi, telina, cartofi, verdeata, zeama de varza, sare. Ingrediente: 500 g carne de porc cu os o ceapă 2 morcovi o felie ţelină 3-4 cartofi 500 ml zeamă de varză verdeaţă, după gust sare   Mod de preparare: Carnea bine spălată se pune la […]

Pastilla de rata in untura

Piept de porc cu miere la gratar

Piept de porc cu miere la gratar din: piept de porc, mustar, miere, usturoi, sare, piper. Ingrediente: un kg piept de porc 4 linguri muştar 2 linguri miere 4 căţei usturoi sare piper   Mod de preparare: Se pisează usturoiul şi apoi se amestecă bine cu mierea, muştarul, sarea şi piperul. Se taie felii pieptul de […]

Ceafa de porc cu sos de vin

Ceafa de porc cu sos de vin

Ceafa de porc cu sos de vin din: ceafa, mustar, malai, morcov, ardei, sfecla, cartofi, vanata, vin, zahar, cimbru, sare, piper, unt. Ingrediente: 1 kg ceafă felii 8 linguri cu muştar 2 linguri cu mălai 1 morcov 1 ardei gras verde 1 ardei gras roşu 300 g salată de sfeclă roşie 3-4 cartofi 1 vânătă […]

Porc in sos de soia

Porc in sos de soia din: carne de porc, sos de soia, miere, amidon, ceapa, ulei, orez.   Ingrediente: 500 g carne de porc 6 linguri sos de soia dulce o lingură sos de soia sărat 2 linguri miere o lingură amidon o lingură sos de peste 2 cepe 2 linguri ulei de susan 300 g […]

Frigarui de porc cu sos de piersici

Frigarui de porc cu sos de piersici

Frigarui de porc cu sos de piersici din: ceapa rosie, ulei de nuci de macademia, nuca de cocos, sos de peste, suc de mere, pasta de tomate, usturoi, piper, friptura de porc, piersici, unt topit, ardei iute, otet de vin de orez, ghimbir. Ingrediente: 1 ceapa rosie, tocata 1/3 ceasca ulei de nuci de macadamia […]