Cotlete de porc cu sos de mere

Cotlete de porc cu sos de mere

Cotlete de porc cu sos de mere din: cotlete de porc, sare, piper, ulei de masline, mere, ceapa, supa de pui, smantana, mustar dijon, bourbon, cimbru. Ingrediente: 4 cotlete de porc cu os 1 lingurita sare 1/2 lingurita piper negru, proaspat macinat 2 linguri ulei de masline 2 mere, taiate felii 1 ceapa, felii subtiri 1/3 […]

Cârnaţi înăbuşiţi cu legume şi pâine cu usturoi

Carnati de casa aromati

Carnati de casa aromati din: carne de porc, carne de vita, slanina, boia, usturoi, ienibahar. Ingrediente: 1 kg carne de porc 1 kg pulpa de porc 1 kg slanina 2 kg carne de vita 2 linguri boia 1 lingurita ienibahar 2 căpăţâni usturoi intestine groase de porc 2-3 roşii 2-3 cepe 3-4 căţei usturoi   Carnea şi […]

Piftie de porc cu morcovi

Piftie de porc cu morcovi din: carne de porc, picioare de porc, cap de porc, ceapa, morcovi, dafin, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne macră de porc 2 picioare de porc 1/2 cap de porc cu ureche o ceapă o rădăcină de pătrunjel un morcov foi de dafin piper boabe o căpătână usturoi sare […]

Pulpa de porc marinata la cuptor

Pulpa de porc marinata la cuptor din: pulpa de porc, ceapa, ghimbir, ananas, cuisoare, suc de portocale, otet, miere, scortisoara. Ingrediente: o pulpă de porc fără os Pentru marinată: 3 cepe 20 g ghimbir proaspăt 2 felii ananas 10 cuişoare 500 ml suc de portocale 50 ml oţet 200 g miere o linguriţă scorţişoară o linguriţă […]

Rulada de porc cu vin alb

Rulada de porc cu vin alb din: fleica de porc, spanac, feta, ardei, sare, piper, ulei, vin, piper.   Ingrediente: un kg fleică de porc 200 g spanac 100 g feta 2 ardei graşi de culori diferite sare piper măcinat 2 linguri ulei 400 ml vin alb 2 foi dafin o linguriţă boabe piper   […]

Peste marinat la gratar cu portocala

Piept de porc cu mustar

Piept de porc cu mustar din: piept de porc, mustar, miere, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 1 kg piept de porc 3-4 linguri muştar 2 linguri miere 4 căţei usturoi sare piper   Mod de preparare: Se pisează usturoiul şi se amestecă cu mierea, muştarul, sarea şi piperul. Se taie felii pieptul de porc şi se unge bine […]

Ciorba de porc cu varza

Ciorba de porc cu varza din: carne de porc cu os, ceapa, morcovi, telina, cartofi, verdeata, zeama de varza, sare. Ingrediente: 500 g carne de porc cu os o ceapă 2 morcovi o felie ţelină 3-4 cartofi 500 ml zeamă de varză verdeaţă, după gust sare   Mod de preparare: Carnea bine spălată se pune la […]

Pastilla de rata in untura

Piept de porc cu miere la gratar

Piept de porc cu miere la gratar din: piept de porc, mustar, miere, usturoi, sare, piper. Ingrediente: un kg piept de porc 4 linguri muştar 2 linguri miere 4 căţei usturoi sare piper   Mod de preparare: Se pisează usturoiul şi apoi se amestecă bine cu mierea, muştarul, sarea şi piperul. Se taie felii pieptul de […]

Ceafa de porc cu sos de vin

Ceafa de porc cu sos de vin

Ceafa de porc cu sos de vin din: ceafa, mustar, malai, morcov, ardei, sfecla, cartofi, vanata, vin, zahar, cimbru, sare, piper, unt. Ingrediente: 1 kg ceafă felii 8 linguri cu muştar 2 linguri cu mălai 1 morcov 1 ardei gras verde 1 ardei gras roşu 300 g salată de sfeclă roşie 3-4 cartofi 1 vânătă […]

Porc in sos de soia

Porc in sos de soia din: carne de porc, sos de soia, miere, amidon, ceapa, ulei, orez.   Ingrediente: 500 g carne de porc 6 linguri sos de soia dulce o lingură sos de soia sărat 2 linguri miere o lingură amidon o lingură sos de peste 2 cepe 2 linguri ulei de susan 300 g […]

Frigarui de porc cu sos de piersici

Frigarui de porc cu sos de piersici

Frigarui de porc cu sos de piersici din: ceapa rosie, ulei de nuci de macademia, nuca de cocos, sos de peste, suc de mere, pasta de tomate, usturoi, piper, friptura de porc, piersici, unt topit, ardei iute, otet de vin de orez, ghimbir. Ingrediente: 1 ceapa rosie, tocata 1/3 ceasca ulei de nuci de macadamia […]

Cum se prepara Tigaie picanta de porc

Cum se prepara Tigaie picanta de porc (VIDEO)

Cum se prepara Tigaie picanta de porc – Combinând carnea de porc suculentă cu condimente intense și un mix de legume crocante, acest fel de mâncare va încânta papilele gustative ale celor care iubesc mâncarea picantă. Preparată într-o tigaie, această rețetă este simplă și poate fi personalizată în funcție de preferințele tale pentru un plus […]

Piept de porc condimentat la cuptor

Piept de porc condimentat la cuptor din: piept de porc, ulei, vin, usturoi, oregano, dafin, sare, piper. Ingrediente: 800 g piept de porc 3 linguri ulei 200 ml vin alb o lingură cimbru o lingură oregano 3 căţei usturoi o frunză dafin sare piper 2 fire pra 3 morcovi o crenguţă rozmarin   Mod de preparare: […]

Pastrama de porc cu usturoi

Pastrama de porc cu usturoi

Pastrama de porc cu usturoi din: carne de porc, cimbru, usturoi, piper, boia, sare, silitra. Ingrediente: 1 căpăţână de usturoi pisat 1 lingură sare 1 g silitră 1 linguriţă boia de ardei 3 g piper cimbru 1 kg carne de porc   Mod de preparare: Se amestecă 1 căpăţână de usturoi pisat, 1 lingură sare, 1 […]

Trandafiri picanti

Lebar clasic

Lebar clasic din: carne de porc, ficat de porc, ceapa, dafin, sare.   Ingrediente: 1 kg carne de porc 1 kg ficat de porc 2 cepe 1 linguriţă de sare 2-3 foi de dafin     Mod de preparare: Se pun la fiert 1 kg carne şi 1 kg ficat de porc cu 2 cepe şi […]

Carne de miel cu tarhon si bulion

Carne de miel cu tarhon si bulion

Carne de miel cu tarhon si bulion din: carne de miel, tarhon, ceapa, ulei, otet, bulion, sare. Ingrediente: 1 kg carne 1 lingura tarhon 1 ceapa mare 1 ceasca ulei 1 lingura otet 1 lingurita bulion de rosii sare   Mod de preparare: Carnea se taie bucati si se rumeneste in ulei incins. Cand e […]

Carne de porc in saramura

Carne de porc in saramura din: carne de porc, sare, apa, slanina. Ingrediente: carne de porc osanza si slanina sare apa   Mod de preparare: Carnea se ţine în saramură 8-10 zile. Se scoate şi se pune la fum 2-3 zile, atât cât să se usuce. Osânza şi slănina de topit se lasă la îngheţ, […]

Chisca moldoveneasca cu cimbru

Chisca moldoveneasca cu cimbru

Chisca moldoveneasca cu cimbru din: carne de porc, orez, ceapa, ulei, otet, cimbru, sare, piper.   Ingrediente: 750 g carne de porc tocată 4 linguri orez 1 ceapă călită 1 lingură ulei 2 linguri cu apă sare piper cimbru intestine creţe pentru chişcă puţin oţet 1 ceapă   Mod de preparare: Cu o zi înainte […]

Caltabosi cu stafide

Caltabos clasic

Caltabos clasic din: carne pentru carnati, orez, sange, apa, cimbru, hrean. Ingrediente: 2 kg carne pentru carnati 1 ceasca orez apa 3-4 polonice din sânge cimbru hrean   Mod de preparare: Din carnea măcinată pentru cârnaţi (condimentată) se scot 2 kg, se adaugă o ceaşcă de orez spălat în mai multe ape, alternând apa rece cu […]

retete

Pastrama din pulpa de porc

Pastrama din pulpa de porc din: pulpa de porc, usturoi, sare, piper, boia, zahar. Ingrediente: 2 kg pulpă de porc 3 linguri sare 2 căţei de usturoi câte 1 lingură piper boia dulce zahăr 1 linguriţă azotat de sodiu 2,5 l apă   Mod de preparare: Se taie carnea felii lungi şi se pun într-un […]

Carnati de porc proaspeti

Carnati proaspeti de porc cu usturoi

Carnati proaspeti de porc cu usturoi din: carne de porc, carne de vita, usturoi, sare, piper.   Ingrediente: 1 kg carne de porc 500 g grăsime 200 g carne de vită usturoi piper sare mirodenii pentru cârnaţi maţe de porc   Mod de preparare: Carnea şi grăsimea se dau prin maşina de tocat cu usturoiul, […]

Salam de casa cu porc

Salam de casa cu porc

Salam de casa cu porc din: carne de porc, carne de vita, cartofi, lapte, zahar, sare, piper, boia, usturoi. Ingrediente: 5 kg carne de vită 7 kg carne de porc 3 kg cartofi 1,5 l lapte fiert şi răcit 100 g zahăr sare piper boia usturoi mate subţiri de vită sau membrană artificială   Mod de preparare: […]

Sangerete afumat cu sorici

Salam uscat de porc

Salam uscat de porc din: carne de porc,  carne de vita, slanina, usturoi, maghiran, sare, piper, paprika. Ingrediente: 6 kg carne de porc cu grăsime 2 kg carne de vită 2 kg slănină 200 g usturoi 180 g sare 30 g piper câte 50 g maghiran pudra paprica dulce chimen pudră şi zahăr maţe sintetice […]

Muschi de porc impanat la gratar

Muschi de porc impanat la gratar din: muschi de porc, slanina, usturoi, ceapa, ardei, piper, cimbru. Ingrediente: 1 muşchi de porc slănină afumată usturoi ceapa ardei 1 ardei iute piper cimbru   Mod de preparare: Se împănează 1 muşchi de porc cu slănină afumată tăiată felii şi cu jumătăţi de căţei de usturoi şi se […]

Ciolan de porc cu morcovi caramelizati

Ciolan de porc cu morcovi caramelizati din: ciolan de porc, zeama de varza, telina, cuisoare. Ingrediente: 2-3 l zeamă de varză 1 ciolan de porc afumat 1 rădăcină de ţelină cuisoare untura   Mod de preparare: Intr-o oală mare, se pun la fiert 2-3 l zeamă de varză. Când dă în clocot, se introduc 1 […]

Piftie din cap de porc

Piftie din cap de porc

Piftie din cap de porc din: cap de porc, morcov, patrunjel, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 1/2 cap de porc 1 morcov 1 rădăcină de pătrunjel 1/2 căpăţână de usturoi sare şi piper boabe     Mod de preparare: După ce a fost spălat şi curăţat, capul de porc se tranşează şi se ţine în apă […]

Cotlete de porc cu sos de coniac

Cotlete de porc cu sos de coniac din: cotlete de porc, unt, coniac, ceapa, mustar. Ingrediente: 4 cotlete de porc 100 g unt 2 cepe 100 ml coniac 300 ml supă de vacă 2 linguri muştar   Mod de preparare: Se condimentează 4 cotlete de porc, se prăjesc în 80 g unt şi se scot pe […]

Sarmalute de porc cu costita

Sarmalute de porc cu praz

Sarmalute de porc cu praz din: carne de porc, orez, praz, cimbru, ceapa, sare, piper, varza, costita. Ingrediente: 500 g carne de porc 100 g orez piper foi de dafin costita cimbru 2 cepe potrivite 1 fir de praz varză murată   Mod de preparare: Se taie ceapa cubuleţe, iar prazul, rondele subţiri. Se căleşte puţin […]

Cotlete cu vin rosu

Cotlete cu vin rosu

Cotlete cu vin rosu din: cotlete cu os, praz, usturoi, morcov, vin rosu, foid e dafin, susan, cimbrisor, sare si piper.   Ingrediente: 4 cotlete cu os 1 fir de praz 1 capatana de usturoi 2 cani cu vin rosu 1 morcov 2 foi de dafin 2 lingurite cu susan 2-3 crengute de cimbrisor sare […]

Hamburgheri de porc cu salata

Hamburgheri de porc cu salata din: boia de ardei, zahar brun, boia iute, sare, usturoi, praf de mustar, piper negru, praf de ceapa, pulpa de porc, otet de mere, ketchup, fulgi de ardei rosu, piper alb, apa, chifle, salata de varza. pentru marinata: 1 lingura de boia de ardei 2 lingurite de zahar brun 1 1/2 […]

Cotlete de porc in crusta de parmezan

Cotlete de porc in crusta de parmezan

Cotlete de porc in crusta de parmezan din: oua, pesmet, parmezan, cotlete de porc, sare, piper, ulei de masline, lamaie. Ingrediente: 2 oua 1 cana pesmet 3/4 ceasca parmezan ras 4 cotlete de porc sare si piper negru proaspat macinat 6 linguri ulei de masline felii de lamaie, pentru servire   Mod de preparare: Bateti ouale […]

Rulada cu spanac si carnati de porc

Rulada cu spanac si carnati de porc din: pulpa de porc, spanac, ulei, vin, salvie, carnati, praz, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 800 g pulpă de porc 2-3 linguri ulei 600 g spanac congelat 2 frunze de salvie 1 pahar vin alb 2 cârnaţi proaspeţi sare piper 2 fire de praz 1 morcov 2 crenguţe de […]