Cum se prepara Tigaie picanta de porc

Cum se prepara Tigaie picanta de porc (VIDEO)

Cum se prepara Tigaie picanta de porc – Combinând carnea de porc suculentă cu condimente intense și un mix de legume crocante, acest fel de mâncare va încânta papilele gustative ale celor care iubesc mâncarea picantă. Preparată într-o tigaie, această rețetă este simplă și poate fi personalizată în funcție de preferințele tale pentru un plus […]

Piept de porc condimentat la cuptor

Piept de porc condimentat la cuptor din: piept de porc, ulei, vin, usturoi, oregano, dafin, sare, piper. Ingrediente: 800 g piept de porc 3 linguri ulei 200 ml vin alb o lingură cimbru o lingură oregano 3 căţei usturoi o frunză dafin sare piper 2 fire pra 3 morcovi o crenguţă rozmarin   Mod de preparare: […]

Pastrama de porc cu usturoi

Pastrama de porc cu usturoi

Pastrama de porc cu usturoi din: carne de porc, cimbru, usturoi, piper, boia, sare, silitra. Ingrediente: 1 căpăţână de usturoi pisat 1 lingură sare 1 g silitră 1 linguriţă boia de ardei 3 g piper cimbru 1 kg carne de porc   Mod de preparare: Se amestecă 1 căpăţână de usturoi pisat, 1 lingură sare, 1 […]

Trandafiri picanti

Lebar clasic

Lebar clasic din: carne de porc, ficat de porc, ceapa, dafin, sare.   Ingrediente: 1 kg carne de porc 1 kg ficat de porc 2 cepe 1 linguriţă de sare 2-3 foi de dafin     Mod de preparare: Se pun la fiert 1 kg carne şi 1 kg ficat de porc cu 2 cepe şi […]

Carne de miel cu tarhon si bulion

Carne de miel cu tarhon si bulion

Carne de miel cu tarhon si bulion din: carne de miel, tarhon, ceapa, ulei, otet, bulion, sare. Ingrediente: 1 kg carne 1 lingura tarhon 1 ceapa mare 1 ceasca ulei 1 lingura otet 1 lingurita bulion de rosii sare   Mod de preparare: Carnea se taie bucati si se rumeneste in ulei incins. Cand e […]

Carne de porc in saramura

Carne de porc in saramura din: carne de porc, sare, apa, slanina. Ingrediente: carne de porc osanza si slanina sare apa   Mod de preparare: Carnea se ţine în saramură 8-10 zile. Se scoate şi se pune la fum 2-3 zile, atât cât să se usuce. Osânza şi slănina de topit se lasă la îngheţ, […]

Saramura de porc

Saramura de porc din: oase si carne de porc, slanina, sare, usturoi, piper, dafin. Ingrediente: sare ou 1 căpăţână de usturoi pisat şi câţiva căţei de usturoi întregi boabe de piper 5-6 foi de dafin câteva seminţe de pin şi ienibahar oase si carne de porc slanina     Mod de preparare: Saramura de porc: face […]

Chisca moldoveneasca cu cimbru

Chisca moldoveneasca cu cimbru

Chisca moldoveneasca cu cimbru din: carne de porc, orez, ceapa, ulei, otet, cimbru, sare, piper.   Ingrediente: 750 g carne de porc tocată 4 linguri orez 1 ceapă călită 1 lingură ulei 2 linguri cu apă sare piper cimbru intestine creţe pentru chişcă puţin oţet 1 ceapă   Mod de preparare: Cu o zi înainte […]

Caltabos clasic

Caltabos clasic din: carne pentru carnati, orez, sange, apa, cimbru, hrean. Ingrediente: 2 kg carne pentru carnati 1 ceasca orez apa 3-4 polonice din sânge cimbru hrean   Mod de preparare: Caltabos clasic: Din carnea măcinată pentru cârnaţi (condimentată) se scot 2 kg, se adaugă o ceaşcă de orez spălat în mai multe ape, alternând apa […]

retete

Pastrama din pulpa de porc

Pastrama din pulpa de porc din: pulpa de porc, usturoi, sare, piper, boia, zahar. Ingrediente: 2 kg pulpă de porc 3 linguri sare 2 căţei de usturoi câte 1 lingură piper boia dulce zahăr 1 linguriţă azotat de sodiu 2,5 l apă   Mod de preparare: Se taie carnea felii lungi şi se pun într-un […]

Carnati de porc proaspeti

Carnati proaspeti de porc cu usturoi

Carnati proaspeti de porc cu usturoi din: carne de porc, carne de vita, usturoi, sare, piper.   Ingrediente: 1 kg carne de porc 500 g grăsime 200 g carne de vită usturoi piper sare mirodenii pentru cârnaţi maţe de porc   Mod de preparare: Carnea şi grăsimea se dau prin maşina de tocat cu usturoiul, […]

Salam de casa cu porc

Salam de casa cu porc

Salam de casa cu porc din: carne de porc, carne de vita, cartofi, lapte, zahar, sare, piper, boia, usturoi. Ingrediente: 5 kg carne de vită 7 kg carne de porc 3 kg cartofi 1,5 l lapte fiert şi răcit 100 g zahăr sare piper boia usturoi mate subţiri de vită sau membrană artificială   Mod de preparare: […]

Sangerete afumat cu sorici

Salam uscat de porc

Salam uscat de porc din: carne de porc,  carne de vita, slanina, usturoi, maghiran, sare, piper, paprika. Ingrediente: 6 kg carne de porc cu grăsime 2 kg carne de vită 2 kg slănină 200 g usturoi 180 g sare 30 g piper câte 50 g maghiran pudra paprica dulce chimen pudră şi zahăr maţe sintetice […]

Muschi de porc impanat la gratar

Muschi de porc impanat la gratar din: muschi de porc, slanina, usturoi, ceapa, ardei, piper, cimbru. Ingrediente: 1 muşchi de porc slănină afumată usturoi ceapa ardei 1 ardei iute piper cimbru   Mod de preparare: Se împănează 1 muşchi de porc cu slănină afumată tăiată felii şi cu jumătăţi de căţei de usturoi şi se […]

Ciolan de porc cu morcovi caramelizati

Ciolan de porc cu morcovi caramelizati din: ciolan de porc, zeama de varza, telina, cuisoare. Ingrediente: 2-3 l zeamă de varză 1 ciolan de porc afumat 1 rădăcină de ţelină cuisoare untura   Mod de preparare: Intr-o oală mare, se pun la fiert 2-3 l zeamă de varză. Când dă în clocot, se introduc 1 […]

Piftie din cap de porc

Piftie din cap de porc

Piftie din cap de porc din: cap de porc, morcov, patrunjel, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 1/2 cap de porc 1 morcov 1 rădăcină de pătrunjel 1/2 căpăţână de usturoi sare şi piper boabe     Mod de preparare: După ce a fost spălat şi curăţat, capul de porc se tranşează şi se ţine în apă […]

Cotlete de porc cu sos de coniac

Cotlete de porc cu sos de coniac din: cotlete de porc, unt, coniac, ceapa, mustar. Ingrediente: 4 cotlete de porc 100 g unt 2 cepe 100 ml coniac 300 ml supă de vacă 2 linguri muştar   Mod de preparare: Se condimentează 4 cotlete de porc, se prăjesc în 80 g unt şi se scot pe […]

Sarmalute de porc cu praz

Sarmalute de porc cu praz din: carne de porc, orez, praz, cimbru, ceapa, sare, piper, varza, costita. Ingrediente: 500 g carne de porc 100 g orez piper foi de dafin costita cimbru 2 cepe potrivite 1 fir de praz varză murată   Mod de preparare: Se taie ceapa cubuleţe, iar prazul, rondele subţiri. Se căleşte puţin […]

Hamburgheri de porc cu salata

Hamburgheri de porc cu salata din: boia de ardei, zahar brun, boia iute, sare, usturoi, praf de mustar, piper negru, praf de ceapa, pulpa de porc, otet de mere, ketchup, fulgi de ardei rosu, piper alb, apa, chifle, salata de varza. pentru marinata: 1 lingura de boia de ardei 2 lingurite de zahar brun 1 1/2 […]

Cotlete de porc in crusta de parmezan

Cotlete de porc in crusta de parmezan

Cotlete de porc in crusta de parmezan din: oua, pesmet, parmezan, cotlete de porc, sare, piper, ulei de masline, lamaie. Ingrediente: 2 oua 1 cana pesmet 3/4 ceasca parmezan ras 4 cotlete de porc sare si piper negru proaspat macinat 6 linguri ulei de masline felii de lamaie, pentru servire   Mod de preparare: Bateti ouale […]

Rulada cu spanac si carnati de porc

Rulada cu spanac si carnati de porc din: pulpa de porc, spanac, ulei, vin, salvie, carnati, praz, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 800 g pulpă de porc 2-3 linguri ulei 600 g spanac congelat 2 frunze de salvie 1 pahar vin alb 2 cârnaţi proaspeţi sare piper 2 fire de praz 1 morcov 2 crenguţe de […]

Cotlet de porc cu sos de ghimbir

Cotlet de porc cu sos de ghimbir

Cotlet de porc cu sos de ghimbir din: cotlet de porc, ceapa, usturoi, sare, piper, ulei, dafin, apa fierbinte, sos de soia, miere, otet de orez, ghimbir, cuisoare, amidon. Ingrediente: 1 bucata cotlet de porc fara os 1 ceapa feliata 3 catei de usturoi, zdrobit ½ lingurita de sare ½ lingurita de piper 1 lingura […]

Cotlete de porc in crusta de ierburi

Cotlete de porc in crusta de ierburi

Cotlete de porc in crusta de ierburi din: ulei de masline, usturoi, patrunjel, frunze de salvie, rozmarin, sare, fulgi de ardei, piper, cotlete de porc. Ingrediente: ¼ cana ulei de masline 10 catei de usturoi, tocati ¼ ceasca patrunjel tocat 1 lingura frunze de salvie tocate ¾ lingurita cimbru tocat ¾ lingurita de rozmarin tocat […]

Coaste marinate cu usturoi

Coaste marinate cu usturoi din: coaste de porc, vin, cimbru, usturoi, boia, ulei, sare, piper. Ingrediente: 2 bucăţi lungi coaste de porc sucul de la 3 portocale 200 ml vin roşu sec o linguriţă cimbru o linguriţă praf de usturoi o linguriţă boia o linguriţă ulei sare piper   Mod de preparare: Intr-un vas se […]

Cotlete de porc cu parmezan

Cotlete de porc cu parmezan din: cotlete de porc, maioneza, parmezan, anghinare marinate, ceapa verde, sare, piper, orez. Ingrediente: 5-6 cotlete de porc 1/2 cana maioneza 1 cana parmezan, ras anghinare marinate, tocate 3 cepe verzi, tocate sare si piper orez fiert pentru garnitura   Mod de preparare: Incalziti cuptorul la 180C. Combinati maioneza, anghinarele, […]

Drob de porc cu verdeata

Drob de porc cu verdeata din: maruntaie de porc, ceafa de porc, oua, ceapa, smantana, unt, paine, ulei, sare, piper. Ingrediente: 3 kg măruntaie de porc (ficat, plămâni, splină, rinichi) 300 g ceafă de porc 2 ouă 3 cepe 2 linguri cu smântână 2 linguri cu unt 2 felii de pâine ulei sare piper   Mod […]

Porc cu sos vanatoresc

Porc cu sos vanatoresc din: muschi de porc, sunculita, ceapa, usturoi, dafin, sare, piper, ciuperci, vin, ulei. Ingrediente: 1 kg muşchi de porc 200 g şunculiţă afumată 2 cepe medii 1 căpăţână de usturoi 2-3 foi de dafin 4 linguri cu pastă de tomate piper alb pisat piper negru boabe sare paprika 350 g ciuperci […]

Rată friptă cu cinci condimente si sos de prune

Pulpa de porc glazurata

Pulpa de porc glazurata din: pulpa de porc, cimbru, dafin, telina, piper, mustar, cuisoare. Ingrediente: 0 pulpa inferioara de porc de 4,1 kg cu os şi şorici 4 foi de dafin 5 crenguţe de cimbru 3 codite de telină 1 linguriţă piper negru 6 linguri sirop de melasă sau miere 1 linguriţă ienibahar 2 linguriţă […]

Chiftele de porc cu seminte de chia

Chiftele de porc cu seminte de chia

Chiftele de porc cu seminte de chia din: porc, usturoi, ghimbir, ceapa, coriandru, seminte de chia, sote de legume, otet, miere. Ingrediente:  1 kg carne de porc 3 catei de usturoi, tocat 1½ lingurite ghimbir ras 1/3 cană de ceapă tocată ¼ ceasca coriandru proaspat, tocat 1½ linguri tamari 2 linguri de seminte de chia […]

Sandwich cu carne de porc si hrean

Sandwich de porc cu sos de hrean

Sandwich de porc cu sos de hrean din: ceapa, sare, piper, usturoi, rozmarin, pulpa de porc, dafin, cheddar, hrean. Ingrediente:  1 ceapa feliata 1 linguriță de sare 1 lingurita de piper negru macinat 4 catei de usturoi zdrobit 2 linguri de rozmarin proaspat tocat + 1 crenguta de rozmarin proaspăt 1 kg pulpa de porc […]

File de porc cu vin

File de porc cu vin din: file de porc, ciuperci, cimbru, smantana, ulei, nucsoara, mustar, vin. Ingrediente: 700 g file de porc, tăiat faşii 250 g ciuperci, tăiate în două 4 fire cimbru 100 ml smântână 1 lingură ulei de măsline 150 ml vin alb sec 1 linguriţă nucşoară proaspăt măcinată 2 linguri muştar cu boabe […]

Ruladă pufoasă

Rulada de porc cu castane

Rulada de porc cu castane din: pulpa de porc, castane, lapte, paine, unt, orez, iaurt, smantana, boia, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 1 kg pulpă de porc miezul de la 1 pâine 1 ou 200 ml lapte 2 linguri ulei 50 g unt 100 ml apă sare piper 200 g castane comestibile orez basmati cu verdeţuri, […]