Cotlet de porc cu sos de ghimbir

Cotlet de porc cu sos de ghimbir

Cotlet de porc cu sos de ghimbir din: cotlet de porc, ceapa, usturoi, sare, piper, ulei, dafin, apa fierbinte, sos de soia, miere, otet de orez, ghimbir, cuisoare, amidon. Ingrediente: 1 bucata cotlet de porc fara os 1 ceapa feliata 3 catei de usturoi, zdrobit ½ lingurita de sare ½ lingurita de piper 1 lingura […]

Cotlete de porc in crusta de ierburi

Cotlete de porc in crusta de ierburi

Cotlete de porc in crusta de ierburi din: ulei de masline, usturoi, patrunjel, frunze de salvie, rozmarin, sare, fulgi de ardei, piper, cotlete de porc. Ingrediente: ¼ cana ulei de masline 10 catei de usturoi, tocati ¼ ceasca patrunjel tocat 1 lingura frunze de salvie tocate ¾ lingurita cimbru tocat ¾ lingurita de rozmarin tocat […]

Coaste marinate cu usturoi

Coaste marinate cu usturoi din: coaste de porc, vin, cimbru, usturoi, boia, ulei, sare, piper. Ingrediente: 2 bucăţi lungi coaste de porc sucul de la 3 portocale 200 ml vin roşu sec o linguriţă cimbru o linguriţă praf de usturoi o linguriţă boia o linguriţă ulei sare piper   Mod de preparare: Intr-un vas se […]

Cotlete de porc cu parmezan

Cotlete de porc cu parmezan din: cotlete de porc, maioneza, parmezan, anghinare marinate, ceapa verde, sare, piper, orez. Ingrediente: 5-6 cotlete de porc 1/2 cana maioneza 1 cana parmezan, ras anghinare marinate, tocate 3 cepe verzi, tocate sare si piper orez fiert pentru garnitura   Mod de preparare: Incalziti cuptorul la 180C. Combinati maioneza, anghinarele, […]

Drob de porc cu verdeata

Drob de porc cu verdeata din: maruntaie de porc, ceafa de porc, oua, ceapa, smantana, unt, paine, ulei, sare, piper. Ingrediente: 3 kg măruntaie de porc (ficat, plămâni, splină, rinichi) 300 g ceafă de porc 2 ouă 3 cepe 2 linguri cu smântână 2 linguri cu unt 2 felii de pâine ulei sare piper   Mod […]

Porc cu sos vanatoresc

Porc cu sos vanatoresc din: muschi de porc, sunculita, ceapa, usturoi, dafin, sare, piper, ciuperci, vin, ulei. Ingrediente: 1 kg muşchi de porc 200 g şunculiţă afumată 2 cepe medii 1 căpăţână de usturoi 2-3 foi de dafin 4 linguri cu pastă de tomate piper alb pisat piper negru boabe sare paprika 350 g ciuperci […]

Rată friptă cu cinci condimente si sos de prune

Pulpa de porc glazurata

Pulpa de porc glazurata din: pulpa de porc, cimbru, dafin, telina, piper, mustar, cuisoare. Ingrediente: 0 pulpa inferioara de porc de 4,1 kg cu os şi şorici 4 foi de dafin 5 crenguţe de cimbru 3 codite de telină 1 linguriţă piper negru 6 linguri sirop de melasă sau miere 1 linguriţă ienibahar 2 linguriţă […]

Chiftele de porc cu seminte de chia

Chiftele de porc cu seminte de chia

Chiftele de porc cu seminte de chia din: porc, usturoi, ghimbir, ceapa, coriandru, seminte de chia, sote de legume, otet, miere. Ingrediente:  1 kg carne de porc 3 catei de usturoi, tocat 1½ lingurite ghimbir ras 1/3 cană de ceapă tocată ¼ ceasca coriandru proaspat, tocat 1½ linguri tamari 2 linguri de seminte de chia […]

Sandwich cu carne de porc si hrean

Sandwich de porc cu sos de hrean

Sandwich de porc cu sos de hrean din: ceapa, sare, piper, usturoi, rozmarin, pulpa de porc, dafin, cheddar, hrean. Ingrediente:  1 ceapa feliata 1 linguriță de sare 1 lingurita de piper negru macinat 4 catei de usturoi zdrobit 2 linguri de rozmarin proaspat tocat + 1 crenguta de rozmarin proaspăt 1 kg pulpa de porc […]

File de porc cu vin

File de porc cu vin din: file de porc, ciuperci, cimbru, smantana, ulei, nucsoara, mustar, vin. Ingrediente: 700 g file de porc, tăiat faşii 250 g ciuperci, tăiate în două 4 fire cimbru 100 ml smântână 1 lingură ulei de măsline 150 ml vin alb sec 1 linguriţă nucşoară proaspăt măcinată 2 linguri muştar cu boabe […]

Ruladă pufoasă

Rulada de porc cu castane

Rulada de porc cu castane din: pulpa de porc, castane, lapte, paine, unt, orez, iaurt, smantana, boia, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 1 kg pulpă de porc miezul de la 1 pâine 1 ou 200 ml lapte 2 linguri ulei 50 g unt 100 ml apă sare piper 200 g castane comestibile orez basmati cu verdeţuri, […]

Rulada de carne cu sorici

Rulada delicioasa cu sorici

Rulada delicioasa cu sorici din: carne, ceapa, ulei, cimbru, sare, piper, dafin, sorici. Ingrediente: 1/2 kg pulpă de porc 1 bucata sorici 1/2 kg carne tocată de viţel sau vită 2 cepe 1 lingură ulei 4-5 căţei de usturoi cimbru sare 2 linguri sare grunjoasă piper negru măcinat 1 linguriţă piper boabe 2 foi de […]

Rulada de porc cu orez

Rulada de porc cu orez

Rulada de porc cu orez din: pulpa de porc, castane, lapte, paine, unt, orez, iaurt, smantana, boia, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 1 kg pulpă de porc miezul de pâine 1 ou 200 ml lapte 2 linguri ulei 50 g unt 100 ml apă sare piper 200 g castane Pentru sos: 100 g iaurt 100 g smântână […]

Cotlete de porc cu piure de spanac

Cotlet de porc cu piure de cartofi

Cotlet de porc cu piure de cartofi din: cotlet de porc, para, ceapa, cartofi, unt, ulei, vin, sare, piper, boia. Ingrediente: 6 felii cotlet de porc cu os 1 pară 1 ceapă roşie 6 cartofi medii 50 g unt 100 ml ulei de măsline 100 ml lapte 100 ml vin roşu 200 ml apă 1 lingură […]

Cotlet de porc rumenit

Cotlet de porc rumenit

Cotlet de porc rumenit din: cotlet de porc, ceapa, cartofi, unt, ulei, vin, sare, piper, boia. Ingrediente: 6 felii cotlet de porc 50 g unt 100 ml ulei de măsline 100 ml vin 200 ml apă 1 lingură miere sare piper boia foi de dafin cimbru   Mod de preparare: Amesteci sare, piper, boia, fulgi de […]

Muşchi de vacă în cuib de spanac

Muschi de porc caramelizat

Muschi de porc caramelizat din: muschi de porc, zahar brun, piper cayenne, ghimbir, piper, sare, ceapa, ulei, ceapa verde. Ingrediente:  1 1/2 kg muschi de porc 1/2 ceasca zahar brun 1 linguriță de piper cayenne 1 lingurită praf de ghimbir măcinat 1/2 linguriță de piper negru 1 lingură de sare 1 ceapă medie 2 linguri […]

Coaste de porc cu mirodenii

Coaste de porc cu mirodenii din: coaste de porc, sare, piper, cimbru, rozmarin, chimion, usturoi, ceapa, coriandru, miere. Ingrediente: 1 kg coaste de porc 1 linguriţă sare grunjoasă 1/2 linguriţă piper măcinat grosier 1 linguriţă coriandru măcinat 1 linguriţă cimbru 1 linguriţă rozmarin 1 linguriţă chimion măcinat 3 căţei usturoi 1 ceapă rasă 2 linguriţe muştar iute 2 […]

Pulpa de porc cu fulgi de migdale

Pulpa de porc cu fulgi de migdale din: pulpa de porc, vin, bacon, fasole, usturoi, ardei, ulei, sare, piper, fulgi de migdale. Ingrediente: 1 kg pulpă de porc 1 pahar vin alb bacon, opţional 700 g fasole verde 2-3 căţei de usturoi 1 ardei iute ulei piper sare fulgi de migdale   Mod de preparare: Speli carnea, […]

Friptura picanta de porc cu varza

Friptura picanta de porc cu varza din: carne de porc, vin, sos de rosii, ardei, usturoi, boia, ulei. Ingrediente: 1 kg carne de porc macră 100 ml vin roşu 100 ml supă de legume 500 ml sos de roşii 1 ardei iute 6 căţei usturoi zdrobiţi 1 linguriţă boia iute 1 linguriţă boia dulce 1-2 linguri […]

Piftie traditionala de porc

Piftie traditionala de porc din: carne de porc, sorici, ceapa, usturoi, mustar, sare, piper. Ingrediente: 2 picioare de porc 5 bucăţi şorici 1/2 cap de porc, tăiat bucăţi 1 kg pulpă de porc cu os 1 genunchi de vită 1 morcov 1 ceapă 1 rădăcină pătrunjel sare piper 7-8 căţei de usturoi muştar   Mod […]

Piftie cu limba de porc si sorici 

Piftie cu limba de porc

Piftie cu limba de porc din: picior de porc, ureche, carne de porc, limba, dafin, sorici, usturoi, ceapa, sare, piper. Ingrediente: 1 picior de porc 1 ureche de porc 1/2 căpăţână de porc 300 g carne macră 1 limbă de porc sare piper negru măcinat frunze de dafin 2-3 morcovi 1 ţelină întreagă 2 cepe 1/2 […]

Muschi de porc cu telina

Muschi de porc cu telina din: muschi de porc, ulei, cartofi, telina, unt, oua, sare, piper. Ingrediente: 500 g muşchi porc sare, după gust piper, după gust ulei, pentru uns 750 g cartofi 500 g smântână 25 g unt 2 ouă 75 ml ulei de floarea-soarelui ţelină cu morcovi şi smântână, opţional 3-4 frunze rozmarin, […]

Ciorba de perisoare cu bors si orez

Ciorba de perisoare cu orez si bors

Ciorba de perisoare cu orez si bors din: carne, ceapa, morcov, rosii, ardei, bors, orez, sare, piper. Ingrediente: 200 g carne amestec (porc+vită) tocată 1 ceapă 1 morcov 1 păstârnac 2 roşii 1/2 ardei capia roşu pătrunjel 1 căniţă orez 1 ou borş proaspăt de putină 1 linguriţă făină albă   Mod de preparare: Se […]

Cotlete de porc cu cimbru si lamaie

Cotlete de porc cu cimbru si lamaie

Cotlete de porc cu cimbru si lamaie din: cotlete de porc, lamai, ulei, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 4 cotlete de porc 2 lămâi sare piper cimbru 2 linguriţe ulei   Mod de preparare: Se presează lămâile de suc, iar acesta se pune într-un vas cu uleiul, sarea şi piperul. Se unge carnea cu acest amestec […]

Friptura de porc cu spanac

Friptura de porc cu spanac din: muschiulet de porc, spanac, rozmarin, fenicul, ulei. Ingrediente: 4 fire de rozmarin, tocat 500 g muşchiuleţ de porc 200 g broccoli 200 g spanac fraged, spălat 1 lingură seminţe de fenicul 2 linguri ulei de măsline coaja răzuită de la 1 portocală   Mod de preparare: Incinge cuptorul la […]

Cotlete cu găluşte de spanac

Cotlete aromate cu rozmarin

Cotlete aromate cu rozmarin din: cotlete de porc, lamai, ulei, sare, piper, rozmarin. Ingrediente: 4 cotlete de porc fără os 2 lămâi sare piper rozmarin 2 linguriţe ulei   Mod de preparare: Se presează lămâile de suc, iar acesta se puneîntr-un vas cu uleiul, sarea şi piperul. Se unge carnea cu acest amestec si se […]

Dovleac cu carne de porc

Dovleac cu carne de porc din: carne de porc, dovleac, ceapa, usturoi, boia, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne de porc împănată 500 g dovleac 2 cepe 6 căţei usturoi 4 linguri ulei un praf boia sare piper   Mod de preparare: In două linguri de ulei se pun la călit ceapa şi usturoiul feliate. Se […]

Sarmalute de porc si de vita

Sarmalute de porc si de vita

Sarmalute de porc si de vita din: carne, ceapa, orez, bulion, marar, varza, sare, piper. Ingrediente: 300 g carne tocată de porc 200 g carne tocată de vită 2 cepe 2 pumni de orez 3 linguri bulion 1 legătură mărar 1,5 kg varză murată suc de roşii piper cimbru 200 g costiţă afumată   Mod de […]

Muschi de porc cu piper

Muschi file de porc in sos de rosii 

Muschi file de porc in sos de rosii din: muşchi file de porc, ulei, tequila, sos de rosii, usturoi. Ingrediente Muschi file de porc in sos de rosii : muşchi file de porc 2 linguri ulei 150 ml tequila 4 linguri sos de roşii 2 căţei usturoi sare piper   Mod de preparare Muschi file de porc […]

Carnati haiducesti de porc

Carnati de porc in lapte

Carnati de porc in lapte din: carnati, lapte, oua, faina.     Ingrediente: 8 cârnaţi de porc 250 ml lapte 2 ouă 125 g făină         Mod de preparare: Carnaţii se prăjesc într-o tigaie, până se rumenesc. Se scot din tigaie, iar o parte din zeama cu grăsime se păstrează. Cuptorul se încălzeşte […]

Borş de perişoare

Ciorba simpla de perisoare

Ciorba simpla de perisoare din: carne, ceapa, morcov, pastarnac, rosii, ardei, orez. Ingrediente: 200 g carne amestec (porc+vită) tocată 1 ceapă 1 morcov 1 păstârnac 2 roşii 1/2 ardei capia roşu pătrunjel 1 căniţă orez 1 ou borş proaspăt de putină 1 linguriţă făină albă   Mod de preparare: Se curăţă legumele şi se taie […]

Carne de porc marinata la cuptor

Reteta zilei: Carne de porc marinata la cuptor

Carne de porc marinata la cuptor din: porc, zahar, apa, castraveti, pasta de fasole, sos hoisin, sos de peste, branza, vin, usturoi, ceapa, ulei de susan, ou.   Ingrediente:  800 de gr piept de porc, taiata felii 100 gr zahăr 25 gr apă castravete, pentru servire Ingrediente marinată: 1 lingură de zahăr 1 lingură pastă […]