Costite de vitel la cuptor cu vin

Coaste la cuptor cu vin

Coaste la cuptor cu vin din: coaste de porc, ceapa, usturoi, otet, vin, cimbru, piper, boia, ulei, zahar. Ingrediente: 1,5 kg coaste de porc 1 ceapă 3 căţei de usturoi zdrobiţi 2 linguri oţet balsamic 100 ml vin sec cimbru chimion măcinat piper măcinat boia Sos: 4 linguri pastă de roşii 2 linguri ulei 100 ml […]

Muschi de porc cu sos de prune si vin

Muschi de porc cu sos de prune si vin 

Muschi de porc cu sos de prune si vin din: muschi de porc, mustar, prune, vin, miere, boia, ienibahar, sare, piper. Ingrediente: 1,5 kg muşchi de porc 250 g prune uscate 2 linguri cu muştar 1 lingură cu miere 300 ml vin boia dulce ienibahar sare si piper   Mod de preparare: Unge muşchiul cu muştar, […]

Friptura cu sorici

Friptura cu sorici din: cotlet, unt, cimbru, sare, piper. Ingrediente: un kg cotlet cu şorici 100 g unt o lingură cimbru sare piper   Mod de preparare: Untul foarte moale se amestecă cu cimbrul, sarea şi piperul. Se unge cotletul cu acest amestec şi se aşază în tava de copt. Se acoperă cu folie de […]

Carne de porc cu gutui

Carne de porc cu gutui din: gutui, spata de porc, morcovi, ceapa, unt, dafin, zahar, sare, piper. Ingrediente: 2 gutui 200 g spată de porc 2 morcovi mari 2 cepe 30 g unt 2 foi de dafin 1 linguriţă zahăr sare piper ulei   Mod de preparare: Carne de porc cu gutui: Inăbuşă carnea până […]

Cotlet de porc cu unt

Cotlet de porc cu unt

Cotlet de porc cu unt din: cotlet, ulei, ceapa, menta, unt, sare, piper. Ingrediente: 2 cotlete 1 lingură ulei sare şi piper 4 fire ceapă verde 1 legătură mentă unt   Mod de preparare: Ungi cotletele cu ulei şi presari pe ambele părţi sare şi piper. Incingi grătarul şi le rumeneşti, pe ambele părţi, apoi […]

Cotlete de porc in unt

Cotlete de porc in unt

Cotlete de porc in unt din: cotlet, ulei, ceapa, menta, unt, sare, piper. Ingrediente: 2 cotlete 1 lingură ulei sare şi piper 4 fire ceapă verde 1 legătură mentă unt   Mod de preparare: Ungi cotletele cu ulei şi presari sare şi piper. Incingi grătarul şi le rumeneşti, apoi pui şi firele de ceapă verde […]

Muschi cu piper mozaic

Muschi cu piper mozaic

Muschi cu piper mozaic din: muschi de porc, piper, usturoi, ulei, boia, sare. Ingrediente: 600 g muşchi de porc 60 g piper mozaic 2 căţei de usturoi 1 lingură de ulei 1 linguriţă rasă de boia sare   Mod de preparare: Unge carnea cu ulei şi usturoi pisat. Dă-o cu sare şi boia. Rumeneşte-o în […]

Ficat de porc cu nucsoara

Ficat de porc cu ceapa

Ficat de porc cu ceapa din: ficat, ceapa, unt, ulei, otet, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 600 g ficat de porc 2 cepe mari 50 g unt 4 linguri cu ulei de măsline oţet pătrunjel sare piper   Mod de preparare: Taie ceapa julien şi rumeneşte-o într-un amestec de unt şi ulei încins. Când a devenit aurie, […]

Legume fripte cu fenicul

Cotlete cu legume sotate

Cotlete cu legume sotate din: cotlete de porc, ulei, ardei, morcovi, ciuperci, praz, spanac, rosii, sare, piper. Ingrediente: 4-5 cotlete de porc 150 ml ulei 2 ardei graşi roşii 3-4 morcovi mici 500 g ciuperci 2-3 fire de praz 500 g spanac 500 g roşii mici sare şi piper condimente de legume   Mod de preparare: […]

Coaste de porc suculente

Coaste de porc suculente

Coaste de porc suculente din: coaste de porc, boia, sare, piper, ulei. Ingrediente: 2 bucăţi a câte 6-8 coaste o lingură boia iute 1/2 linguriţă sare 1/2 linguriţă piper 2 linguri ulei     Mod de preparare: Boiaua se amestecă cu sare şi piper şi apoi i se adaugă uleiul. Se ung coastele cu acest […]

Cotlete de porc cu piure de spanac

Cotlete de porc aromate cu piper

Cotlete de porc aromate cu piper din: cotlete de porc, piper, sare, ulei. Ingrediente: 4 cotlete de porc o linguriţă boabe de piper negru o linguriţă boabe de piper verde o linguriţă boabe de piper roşu 2 linguri ulei sare   Mod de preparare: Cotlete de porc aromate cu piper: Se pisează mai mare piperul şi […]

Ragu de porc

Ragu de porc

Ragu de porc din: piept de porc, ardei, rosii, masline, ulei, sare, piper. Ingrediente: 400 g piept de porc 2 ardei graşi verzi 2 ardei graşi galbeni 2 ardei graşi roşii o conservă mică roşii în bulion 3 roşii de gătit 150 g măsline 2 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Carnea tăiată cubuleţe […]

Cartofi taranesti cu sos si mirodenii

Cartofi taranesti cu porc

Cartofi taranesti cu porc din: cartofi, bacon, ceapa, carne de porc, boia, sare, piper. Ingrediente: un kg cartofi 250 g bacon 300 g carne de porc 2 cepe o linguriţă boia, după gust 100 ml ulei sare piper verdeaţă   Mod de preparare: Cartofi taranesti cu porc: pun la fiert cartofii tăiaţi mai mare. Intre timp, […]

Cotlete de porc cu praz

Cotlete de porc cu praz

Cotlete de porc cu praz din: cotlete de porc, ulei, ardei, morcovi, ciuperci, praz, spanac, rosii, sare, piper. Ingrediente: 4-5 cotlete de porc 150 ml ulei 2 ardei graşi 3-4 morcovi mici 500 g ciuperci 2-3 fire de praz 500 g spanac 500 g roşii sare şi piper   Mod de preparare: Se spală cotletele şi se […]

Porc marinat in bere

Porc marinat in bere

Porc marinat in bere din: carne de porc, bere, mustar, sare, piper, oregano, usturoi. Ingrediente: 2 kg carne de porc 2 l bere blondă 100 g muştar iute oregano curry boia dulce piper negru piper amestec sare 2 căpăţâni de usturoi   Mod de preparare: Carnea se taie feliuţe groase de cca 2 cm. Se condimentează […]

Muschi de porc marinat la gratar

Friptura marinata din muschi de porc

Friptura marinata din muschi de porc din: carne de porc, bere, mustar, sare, piper, oregano, usturoi. Ingrediente: 1,5-2 kg carne de porc 2 l bere 100 g muştar oregano curry boia dulce piper negru sare 2 căpăţâni de usturoi   Mod de preparare: Carnea se taie feliuţe groase si se condimentează cu sare, piper, piperul amestec, […]

Friptura de vanat cu cartofi si ardei

Friptura de vanat cu mango

Friptura de vanat cu mango din: steak, cartofi, mango, miere, ulei, ardei, coriandru. Ingrediente: 750 g cartofi, tăiaţi sferturi 4 steak-uri de vânat sau ceafă de porc 1 mango, curăfaf şi tăiat bucăţi mici zeama şi coaja răzuită de la 1 lămâie 2 linguri ulei 2 linguri miere 4 ardei capia copti 1 linguriţă coriandru […]

Muschi de porc cu piper

Muschi file de porc

Muschi file de porc din: muşchi file de porc, ulei, tequila, sos de rosii, usturoi. Ingrediente: un muşchi file de porc 2 linguri ulei 150 ml tequila 4 linguri sos de roşii picant 2 căţei usturoi sare piper   Mod de preparare: Carnea se presară cu sare şi piper. Se unge cu sosul picant şi se […]

Friptura de porc cu tequila

Friptura de porc cu tequila

Friptura de porc cu tequila din: muşchi file de porc, ulei, tequila, sos de rosii. Ingrediente: un muşchi de porc 2 linguri ulei 150 ml tequila 4 linguri sos de roşii 2 căţei usturoi sare piper   Mod de preparare: Carnea se presară cu sare şi piper. Se unge cu sosul picant şi se pune la călit […]

Friptură de porc cu sos de portocale

Friptura de porc in sos de rosii

Friptura de porc in sos de rosii din: muşchi file de porc, ulei, sos de rosii. Ingrediente: un muşchi de porc 2 linguri ulei 4 linguri sos de roşii 2 căţei usturoi sare piper   Mod de preparare: Carnea se presară cu sare şi piper. Se unge cu sosul picant şi se pune la călit în ulei. […]

Carne de porc cu piure de conopida

Carne de porc cu piure de conopida din: carne, conopida, unt, smantana, nuci, parmezan, ridichi, capere, seminte, sare, piper. Ingrediente: 250 g carne de porc tocată 175 g carne de curcan tocată prapure o conopidă 125 g unt 50 ml smântână lichidă 50 g nuci 50 g parmezan un ou fiert 3 ridichi 30 g […]

Tocanita de burta cu legume

Tocanita de burta cu legume din: burta, carnat, rasol, rosii, ceapa, ulei. Ingrediente: un kg burtă prefiartă un cârnat de casă 1/2 kg rasol de porc 2 roşii o ceapă o lingură ulei 3 linguri făină sare piper   Mod de preparare: Tocanita de burta cu legume: Burta bine spălată şi rasolul de porc se […]

Muschi de porc cu unt de ciuperci

Muschi de porc cu avocado

Muschi de porc cu avocado din: muschi de porc, vin, ulei, usturoi, rozmarin, mango, avocado, cimbru. Ingrediente: 1 kg muşchi de porc 50 ml ulei 50 ml vin alb 5-6 căţei de usturoi sare şi piper rozmarin 1 mango 1 avocado cimbru 1 lămâie   Mod de preparare: Carnea se taie în trei pe lung, […]

Muschi de porc cu mango si vin

Muschi de porc cu mango si vin

Muschi de porc cu mango si vin din: muschi de porc, vin, ulei, usturoi, rozmarin, mango. Ingrediente: 1 kg muşchi de porc 50 ml ulei 50 ml vin alb 5-6 căţei de usturoi sare şi piper rozmarin 1 mango cimbru 1 lămâie   Mod de preparare: Carnea se taie în trei pe lung, se împleteşte […]

Muschi de porc legat

Porc cu rozmarin si vin

Porc cu rozmarin si vin din: muschi de porc, vin, ulei, usturoi, rozmarin. Ingrediente: 1 kg muşchi de porc 50 ml ulei 50 ml vin alb 5-6 căţei de usturoi sare şi piper rozmarin cimbru 1 lămâie   Mod de preparare: Carnea se taie în trei pe lung, se împleteşte în trei şi se prinde […]

Muschi de porc in sos de rosii

Muschi de porc in sos de rosii 

Muschi de porc in sos de rosii din: muşchi file de porc, ulei, tequila, sos de rosii, usturoi. Ingrediente: un muşchi file de porc 2 linguri ulei 150 ml tequila 4 linguri sos de roşii picant 2 căţei usturoi sare piper   Mod de preparare: Carnea se presară cu sare şi piper. Se unge cu sosul picant […]

Friptura din muschi de porc

Friptura din muschi de porc

Friptura din muschi de porc din: muşchi file de porc, ulei, sos de rosii, sare, piper. Ingrediente: un muşchi de porc 2 linguri ulei 4 linguri sos de roşii 2 căţei usturoi sare piper   Mod de preparare: Carnea de porc se presară cu sare şi piper. Se unge cu sosul picant şi se pune la […]

Coaste de porc in stil hawaian

Coaste de porc marinate

Coaste de porc marinate din: coaste de porc, sare, zahar, piper, sos de soia, miere, ghimbir. Ingrediente: 2 fâşii coaste de porc împănate 100 g zahăr pudră sare piper marinată: 8 linguri sos de soia 2 linguri miere 2 linguri ketchup 2 linguri ghimbir praf   Mod de preparare: pregăteşte marinata amestecând sosul de soia cu […]

Coaste de porc in sos de soia

Coaste de porc in sos de soia din: coaste de porc, sare, zahar, piper, sos de soia, miere. Ingrediente: 2 fâşii coaste de porc împănate 100 g zahăr pudră sare piper 8 linguri sos de soia 2 linguri miere 2 linguri ketchup   Mod de preparare: Se pregăteşte marinata amestecând sosul de soia cu mierea si ketchupul. […]

Cotlete în crustă de brânză Camembert cu varză roşie

Cotlete cu usturoi

Cotlete cu usturoi din: cotlet, usturoi, vin, dafin, sare, piper. Ingrediente: 2 bucăţi cotlet (a câte 250-300 g fiecare) 4 căţei de usturoi 2 linguri untură de porc 1 cană vin alb sec 1 lingură amestec de rozmarin, oregano şi fulgi de ardei iute 1 foaie de dafin sare şi piper   Mod de preparare: […]

Muschi de porc la cuptor in unt

Muschi cu sos de vin

Muschi cu sos de vin din: muschi, ceapa, unt, vin, piper, sare. Ingrediente: 600 g muschi 1 ceapă unt 50 g vin 250 ml piper boabe 5-6 bucăţi foi de dafin 2-3 bucăţi sare după gust.   Mod de preparare: Muşchiul bine curăţat de pieliţe se sărează şi se prăjeşte într-o tigaie cu unt (tăiat […]

Cotlete de porc cu cartofi copti

Cotlete de porc cu cartofi copti din: cotlete, cimbru, unt, vin, sare, piper, cartofi. Ingrediente: 4 cotlete împănate 1-2 linguri cimbru uscat 2 linguri unt 300 ml vin alb sare piper cartofi copţi   Mod de preparare: Se rumenesc cotletele în unt pe toate părţile, începând cu partea cu grăsime. Se presară apoi cimbru, sare […]