Fasole cu afumatura si vin rosu

Ciorba de fasole cu ciolan

Ciorba de fasole cu ciolan din: fasole, ceapa, morcovi, patrunjel, dafin, ciolan, suc de rosii, cimbru, sare, piper.   Ingrediente: 500 g fasole boabe 2 cepe 2 morcovi 2 rădăcini de pătrunjel 2 foi de dafin 400 g ciolan afumat suc de roşii sare cimbru uscat   Mod de preparare: Fasolea se pune la înmuiat […]

Tartelete cu rinichi şi carne de porc

Sanger de porc

Sanger de porc din: pulpa de porc, slanina, piper, sare, ceapa, cimbru, boia. Ingrediente: 10 kg pulpă de porc 2 kg slănină tare 15 cepe albe 50 g piper 50 g cimbru uscat boia sare   Mod de preparare: Se dau prin maşina de tocat, numărul 12 sau 15, 10 kg pulpă de porc, 2 […]

Toba cu usturoi si dafin

Toba cu dafin

Toba cu dafin din: capatana, urechi de porc, sorici, dafin, piper, ienibahar, sare. Ingrediente: sare apa 1 căpăţână de porc 2 urechi 1 limbă de porc 200 g şorici 2-3 frunze de dafin boabe de piper ienibahar   Mod de preparare: Se pun la fiert în apă cu sare 1 căpăţână, 2 urechi, 1 limbă […]

Caltabosi cu orez

Caltabos de casa

Caltabos de casa din: ficat de porc, plamani, splina, orez, ceapa, sare, piper, ienibahar, cimbru. Ingrediente: 1,5 kg ficat 400 g plămâni 200 g splină 700 g inimă de porc 100 g orez ceapa sare piper ienibahar cimbru   Mod de preparare: Se pun la fiert într-o oală 1,5 kg ficat, 400 g plămâni, 200 […]

Tocana de porc in dovleac

Tocana de porc in dovleac din: dovleac, ceapa, gogosar, carne de porc, ulei, rosii, chimen, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 1 dovleac mic, pentru plăcintă 3 cepe 1 gogoşar sau ardei gras 500 g carne de porc 3-4 linguri ulei 200 g roşii cubuleţe în bulion 1 linguriţă chimen pisat 1 linguriţă cimbru uscat mărunţit sare […]

Lebar condimentat

Lebervurst cu ghimbir

Lebervurst cu ghimbir din: ficat, inima, splina, sare, ceapa, untura, piper, ienibahar, maghiran, zahar, ghimbir. Ingrediente: 200 g ficat 1 inimă 1 splină de porc 50 g slănină sare 1-2 cepe 2 linguri de untură piper ienibahar măghiran 1/2 linguriţă zahăr brun 2 linguri ghimbir   Mod de preparare: Se pun la fiert, în apă […]

Carnati haiducesti de porc

Carnati de porc haiducesti

Carnati de porc haiducesti din: carne de porc, slanina, sare, piper, maghiran, coriandru. Ingrediente: 2 kg carne de porc 500 g slanina boia sare si piper maghiran coriandru   Mod de preparare: Se toacă mărunt cu satârul 2 kg carne de porc. Se taie cu cuţitul 500 g slănină, în cubuleţe. Se amestecă totul, se […]

Jambon glazurat cu cuisoare

Jambon traditional

Jambon traditional din: jambon, zeama de varza, piper, dafin, usturoi. Ingrediente: 2 l de zeama de varză cimbru boabe de piper dafin usturoi jambon   Mod de preparare Jambon traditional: Se pun 2 l de zeama de varză într-o oală încăpătoare, cu 1 fir cimbru, 1 lingură boabe de piper negru, 2 frunze de dafin […]

Toba cu sorici in aspic

Toba cu sorici in aspic

Toba cu sorici in aspic din: carne de porc, sorici, slanina, sare, piper, dafin. Ingrediente: 2 picioare inferioare de porc o bucată de carne slabă sorici slanina piper dafin sare   Mod de preparare: Se pun la fiert 2 picioare inferioare de porc, o bucată de carne slabă de la capul muşchiului sau limbă, şorici […]

Carnati cu boia si usturoi

Carnati de casa cu cimbru

Carnati de casa cu cimbru din: pulpa de porc, burta de porc, slanina, ardei, usturoi, cimbru, sare, piper, vin. Ingrediente: 3 kg pulpă de porc 3 kg burtă de porc 1 kg slănină 500 g usturoi curăţa 500 g ardei iuţi uscaţi, curăţaţi de seminţe 4-5 linguri cimbru uscat 2 linguri piper măcinat 500 ml […]

Toba de curcan

Toba condimentata

Toba condimentata din: cap de porc, ficat, rinichi, inima, carne de porc, sare, piper, boia sau usturoi. Ingrediente: 1/2 cap de porc o falcă de porc 1 ficat 1 rinichi limba şi inima porcului 700 g carne macră sare piper boia sau usturoi   Mod de preparare Toba condimentata: Se fierbe 1/2 cap de porc, […]

Cotlete cu piper si salsa de rosii

Cotlete marinate cu rodie

Cotlete marinate cu rodie din: cotlete, melasa de rodie, sos de soia, boia, ulei, varza, castravete, morcovi, patrunjel, maioneza, iaurt, sare, piper. Ingrediente: 6 cotlete de porc 2 linguri melasă de rodie 1 lingură sos soia câte 1/2 lingură ulei de măsline şi susan 1/2 linguriţă boia dulce piper mozaic Pentru salată: 1 varză chinezească […]

Caltabosi cu orez

Caltabos condimentat

Caltabos condimentat din: carne de porc, gusa, sorici, ceapa, orez, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne macră de porc 500 g guşă de porc şoriciul de pe guşă, fiert şi răcit 200 g ceapă 100 g orez 1 lingură sare şi piper   Mod de preparare: Se toacă 500 g carne macră de porc, 500 […]

Piftie de crap (varianta)

Piftie traditionala de porc

Piftie traditionala de porc din: picior de porc, sorici, morcov, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 1 picior de porc 1 bucată de şorici sare 1 morcov usturoi piper   Mod de preparare: Se pun la fiert la foc mic, în apă rece, 1 picior de porc şi 1 bucată de şorici. Se îndepărtează spuma formată. Se […]

Carnati afumati

Carnati afumati din: carne, usturoi, sare, piper, cimbru, boia, nucsoara, ienibahar, vin, otet. Ingrediente: 4 kg carne de porc mai grasă 2 kg carne de vită 500 ml supă de oase amestecată cu 3-4 căpăţâni de usturoi sare piper cimbru uscat 1 lingură boia de ardei dulce nucşoară ienibahar 1 pahar de vin otet   […]

Lebar bavarez

Lebar traditional

Lebar traditional din: ficat, sare, piper, dafin, carne de porc, slanina, ceapa. Ingrediente: ficat sare 1 lingură boabe de piper 4 foi de dafin 700 g carne de porc 300 g slănină sare piper foi de dafin 4 cepe ulei   Mod de preparare: Se curăţă şi se spală maţele groase de porc; se pun […]

Caltabosi de casa

Caltabos traditional

Caltabos traditional din: carne de porc, ceapa, orez, bulion, sare, piper.   Ingrediente: 3 kg carne de porc tocată 4-5 cepe mari tocate 500 g orez 6-7 linguri bulion sare şi piper   Mod de preparare Caltabos traditional: Se amestecă 3 kg carne de porc tocată cu 4-5 cepe mari tocate, 500 g orez spălat […]

Muşchi de porc in sos de ceapă roşie

Muschi de porc condimentat

Muschi de porc condimentat din: apa, sare, muschi de porc, piper, boia, sos de soia. Ingrediente: 900 ml apă 1 lingură sare 4-5 foi de dafin 1 lingură boabe de piper 1,5 kg muşchi de porc sos de soia boia   Mod de preparare: Se face o saramură din 900 ml apă, 1 lingură sare, […]

Coaste caramelizate

Coaste caramelizate din: coaste de porc, zahar, sare, chili, vin, otet, miere. Ingrediente: 1 kg coaste de porc 18 linguriţe zahăr brun 4 linguriţe sare 3 linguriţe chili pudră 3 linguriţe condimente (piper, ienibahar, cimbru etc) 350 ml vin alb 1 1/2 lingură oţet 1 1/2 lingură sos Worcestershire 1 1/2 lingură miere   Mod de […]

Ceafa de porc cu ceapa, pere si portocale

Ceafa de porc cu ierburi aromate

Ceafa e porc cu ierburi aromate din: ceafa de porc, sare, piper, rozmarin, cimbru, vin, oua, ceapa, smantana, cartofi. Ingrediente: 1 kg ceafă de porc sare piper făină rozmarin verde cimbru verde 1 pahar vin 1 ou 1 ceapă 150 ml smântână pentru gătit 1 kg cartofi   Mod de preparare Ceafa de porc cu […]

Muşchi la cuptor cu garnitură de cartofi ducesa, coşuleţe din foitaj umplute cu ciuperci, fasole sotată şi sos Madera

Parf de legume cu muschiulet de porc

Parf de legume cu muschiulet de porc din: muschi de porc, conopida, mazare, porumb, rosii, morcov, ceapa, ardei, ulei, patrunjel. Ingrediente: 1 kg muşchi de porc 1 conopidă 200 g mazăre 100 g porumb 300 g roşii 1 morcov 2 cepe 1 ardei capia roşu 100 ml ulei de măsline 1 legătură pătrunjel verde   […]

Tarte cu muguri de soia

Tarta cu ficat

Tarta cu ficat din: margarina, sare, oua, bulion, ficat, ceapa, unt, lapte, smantana, sare, piper. Ingrediente: 50g margarina rece un praf sare un ou 3 linguri bulion 2 linguri apă rece 500 g ficat de porc 3 cepe 50 g unt 500 ml lapte 2 ouă 150 ml smântână grasă sare piper amestec de piper […]

Rulada de porc cu garnitura de ciuperci

Rulada de porc cu branza

Rulada de porc cu branza din: muschi de porc, telemea, fasole, unt, mustar, dafin, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 muşchi de porc 200 g brânză telemea 200 g fasole păstăi 50 g unt 50 g muştar iute 1 cană cu zeamă de carne 2 foi de dafin ulei sare piper cimbru oregano   Mod de […]

Cotlete de porc la cuptor cu garnitură de piure de cartofi şi salată

Cotlete de porc cu sos Cumberland

Cotlete de porc cu sos Cumberland din: cotlete de porc, ulei, sare, piper, portocala, lamaie, mustar, amidon, gem, vin, otet, pudra de ghimbir. Ingrediente: 4 cotlete de porc nu prea groase 2 linguri ulei sare şi piper măcinat Pentru sos: 1 portocală 1 lămâie 2 linguriţe muştar iute 2 linguriţe amidon 200 g gem sau […]

Limba cu sos remoulade

Limba cu sos remoulade

Limba cu sos remoulade din: limba, ceapa, morcov, patrunjel, piper, sare, maioneza, castraveciori murati, mustar, ceapa, marar, otet. Ingrediente: 1 kg limbă de vită sau de porc 2 cepe 1 morcov 1 rădăcină de pătrunjel 10 boabe de piper sare Pentru sos: 1 pahar maioneză 2-3 castraveciori muraţi, mici piper alb măcinat 1 linguriţă muştar […]

Muschi de porc cu portocale

Muschi de porc cu portocale si ardei

Muschi de porc cu portocale si ardei din: muschi de porc, portocale, ardei, ciuperci, rosii, cimbru, rozmarin, sare, piper, usturoi, ulei. Ingrediente: 1,5 kg muşchi de porc 2 portocale 1 ardei gras roşu 500 g ciuperci 3-4 roşii sare piper cimbru rozmarin verde usturoi 100 ml ulei   Mod de preparare: Se taie muşchiul încât […]

Ceafa cu sos de vin

Ceafa cu sos de vin din: ceafa, mustar, malai, morcov, ardei, sfecla, cartofi, vanata, vin, zahar, cimbru, sare, piper, unt. Ingrediente: 1 kg ceafă felii 8 linguri cu muştar 2 linguri cu mălai 1 morcov 1 ardei gras verde 1 ardei gras roşu 300 g salată de sfeclă roşie 3-4 cartofi 1 vânătă 100 ml […]

Pulpa de porc in bere

Pulpa de porc in bere din: pulpa de porc, ghimbir, dafin, piper, morcov, miere, ceapa, sos de soia, zahar, otet. Ingrediente: 1,5-2 kg pulpă de porc cu os 1 l bere cu ghimbir 2 frunze de dafin 6 boabe de piper 1 morcov, feliat 1 ceapă, tăiată în felii 60 ml miere 5 g ghimbir […]

Soric umplut

Rulada cu sorici

Rulada cu sorici din: fleica, dovleac, ceapa, paine, zahar, vin, pere, scortisoara, salvie, sare, cimbru, piper, ulei. Ingrediente: 1 kg fleică slabă 1 kg dovleac 100 g seminţe de dovleac 2-3 cepe tocate 2 linguri cu firimituri de pâine 1 lingură cu zahăr brun 15 ml vin roşu 4 pere 1 l vin alb 400 […]

Pulpa de porc cu sos de pere si busuioc

Pulpa de porc cu sos de pere si busuioc din: pulpa de porc, fenicul, coriandru, sare, cimbru, ulei, unt, ceapa, telina, pere, busuioc, ardei. Ingrediente: 2,5-3 kg pulpă de porc cu os 15 g seminţe de fenicul 15 g boabe de coriandru 5 g fulgi de sare 2 crenguţe de cimbru proaspăt 30 ml ulei […]

Friptura din muschiulet de porc glazurata

Friptura din muschiulet de porc glazurata

Friptura din muschiulet de porc glazurata din: ulei, muschiulet de porc, lamai, zahar, sos de soia, sos picant, ciuperci, porumb, ardei, morcov, taietei, ulei de susan. Ingrediente: 1/2 lingură ulei de floarea soarelui 1 muşchiuleţ de porc, circa 500 g, tăiat bucăţi zeama şi coaja răzuită de la 2 lămâi 50 g zahăr 2 1/2 linguri […]

Cum se prepara Fleica la tava (VIDEO)

Cum se prepara Fleica la tava: Ingrediente: 1,5 kg fleică de porc 1 căpăţână de usturoi 2 cepe verzi 2 morcovi sare piper boia cimbru 1 cană de vin alb 1 cană de apă Mod de preparare Fleica la tava:     Pofta buna! Poate te intereseaza si: Cum se prepara Ecler cu crema de […]