Pogacele de conopida

Pogacele cu jumari si chimen

Pogacele cu jumari si chimen din: faina, oua, unt, drojdie, lapte, jumari, sare, chimen.   Ingrediente: 500 g făină 4 ouă 50 g unt 20 g drojdie puţin lapte 1/2 kg jumari sare chimen   Mod de preparare: Punem pe planşetă de două ori câte un sfert de kilogram faină. In primul sfert punem 3 […]

Cotlete de porc cu mazare

Cotlete de porc cu mazare

Cotlete de porc cu mazare din: cotlete de porc, mazare, morcovi, ulei, ceapa, sare, piper. Ingrediente: 4 cotlete de porc 1 kg mazăre 4 morcovi ulei 2 cepe sare piper   Mod de preparare: Condimentezi cotletele de porc cu sare şi piper, apoi le aşezi într-o tavă, torni puţin ulei şi le dai la cuptor, […]

Cap de porc cu varza

Varza cu piept de porc

Varza cu piept de porc din: varza, morcovi, ceapa, piept de porc, dafin, ulei, sare, piper. Ingrediente: o varză albă 2 morcovi 2 cepe 600 g piept de porc 2 foi dafin 2 linguri ulei sare piper boabe   Mod de preparare: Intr-o cratiţă cu ulei se pune ceapa tocată ia călit si se presară […]

Tarta_cu_smantana_si_ficat_de_porc

Tarta cu smantana si ficat de porc

Tarta cu smantana si ficat de porc din: margarina, faina, sare, oua, bulion, ficat de porc, ceapa, unt, lapte, smantana, ardei, sare, piper. Ingrediente: Pentru aluat: 150 g margarina rece 250 g făină un praf sare un ou 3 linguri bulion 2 linguri apă rece Pentru umplutura: 500 g ficat de porc 3 cepe 50 […]

Muşchi la frigare cu garnitură de legume şi salată

Muschiulet imbracat in bacon

Muschiulet imbracat in bacon din: muschiulet de porc, bacon, ceapa, ulei, vin, sare, piper. Ingrediente: o bucată muschiulet de porc 6-8 felii bacon 4 cepe mari 2 linguri ulei 250 ml vin alb sare piper   Mod de preparare: Se presară sare şi piper pe toată suprafaţa cărnii, dacă baconul nu e sărat. Apoi, se înveleşte în […]

Friptura_de_porc_in_chifle

Friptură de porc in chifle

Friptură de porc in chifle din: pulpa de porc, usturoi, ceapa, unt, apa, cimbru, sare, piper, chifle.   Ingrediente: un kg pulpă de porc 4 căţei usturoi o ceapă o lingură unt un litru apă puţin cimbru sare piper 6 chifle   Mod de preparare: Carnea se taie în mai multe locuri, se presară cu […]

Friptura de porc in sos picant

Friptura de porc in sos picant

Friptura de porc in sos picant din: pulpa de porc, condimente, ardei, rosii, ulei, ceapa, chilli, verdeata, sare, piper. Ingrediente: 700 g pulpă de porc condimente pentru friptură un ardei gras roşu 2 ardei iuţi 4 roşii bine coapte 3-4 linguri ulei o ceapă sare piper chilli verdeaţă   Mod de preparare: Se unge bine […]

Rulouri din cotlet de porc cu sos cald de hrean

Rulouri din cotlet de porc cu sos cald de hrean

Rulouri din cotlet de porc cu sos cald de hrean din: cotlet de porc, ciuperci, ardei, cascaval, unt, ulei, oua, faina, pesmet, sare, piper, hrean, smantana. Ingrediente: Rulouri: 4 felii cotlet de porc 200 g ciuperci 1 ardei gras roşu 200 g caşcaval ras 50 g unt 200 ml ulei 2 ouă 100 g făină […]

Chiftele de năut cu busuioc

Iahnie de naut cu carne de porc

Iahnie de naut cu carne de porc din: naut, carne de porc, ceapa, morcov, ardei iute, bulion, ulei, dafin, piper, sare, cimbru. Ingrediente: 300 g boabe de năut uscate 600 g carne de porc 2 cepe 1 morcov 1 ardei mic iute 2 linguri bulion 2-3 linguri ulei 2-3 foi de dafin boabe de piper sare […]

Chiftele de vită la cuptor

Reteta zilei: Chiftele de vita cu porc in sos iute

Chiftele de vita cu porc in sos iute din: vita, porc, ceapa, galbenus, pesmet, praf de usturoi, praf de ceapa, condimente, sare, piper, ulei, supa de vita, smantana, sos worcstershire, unt, faina.   Ingrediente:  300 g carne de vită tocată 300 g carne de porc tocată 1 ceapa, cubulete 2 galbenusuri de ou ½ ceasca […]

Friptura de porc in sos dulce acrisor

Friptura de porc in sos dulce acrisor

Friptura de porc in sos dulce acrisor din: carne de porc, apa, sare, piper, ulei, usturoi, pasta de tomate, otet, ulei, zahar, boabe de mustar, dafin, oregano. Ingrediente: 4 felii de carne de porc (de preferinţă cotlete) 1 ceaşcă cu apă sare piper negru măcinat puţin ulei 2-3 căţei de usturoi Pentru sos: 4 linguri […]

Tascute din cotlet

Cotlet de porc in vin cu piure de telina

Cotlet de porc in vin cu piure de telina din: telina, cotlet de porc, ceapa, morcov, usturoi, unt, vin, ketchup, condimente, sos de soia, miere, ulei, frisca, compot de caise. Ingrediente: 1 kg rădăcină de ţelină 600 g cotlet fără os 1 ceapă mare 1 morcov mare 6 căţei de usturoi 80 g unt 1 linguriţă […]

Cum se prepara medalion majestic (VIDEO)

Cum se prepara medalion majestic – pregătirea acestui fel de mâncare necesită atenție la detalii și ingrediente de calitate, dar rezultatul final va fi cu siguranță pe măsura efortului. Ingrediente: 4 medalioane de vită (aproximativ 200 g fiecare) 2 linguri de ulei de măsline extravirgin 2 linguri de unt 1 ceapă mică, tocată fin 3 […]

Cum se prepara Muschiulet de porc cu legume (VIDEO)

Cum se prepara Muschiulet de porc cu legume – este o rețetă savuroasă, perfectă pentru o masă de familie sau pentru o cină festivă. Acest preparat combină frăgezimea mușchiulețului de porc cu aromele intense ale legumelor proaspete, oferind o explozie de gust și textură. În plus, este o rețetă echilibrată și nutritivă, care poate fi […]

Cotlet de porc cu sos de legume

Cum se prepara cotlet cu legume (VIDEO)

Cum se prepara cotlet cu legume din: cotlete de porc, morcovi, ceapa, cartofi, ardei gras, ulei de masline, sare, piper, cimbru, rozmarin, busuioc. Cotletul cu legume este o opțiune delicioasă și sănătoasă pentru o masă echilibrată și gustoasă. Această rețetă simplă combină gustul suculent al cărnii de porc cu prospețimea și nutriția legumelor, oferindu-ți o […]

Costite de vitel la cuptor

Costite americane

Costite americane din: costita de porc, mustar, otet, zahar, ketchup. Un deliciu clasic al bucătăriei americane, apreciate pentru aroma lor bogată și textura lor fragedă. Ingrediente: 1,5 kg costiţe de porc o lingură muştar 2 linguri oţet balsamic o linguriţă zahăr brun 4 linguri ketchup       Mod de preparare: Se ung 1,5 kg […]

Tartă cu spanac şi piure de morcovi

Tarta cu spanac si afumatura

Tarta cu spanac si afumatura din: spanac, muschiulet de porc afumat, smantana, oua, cascaval, usturoi, ceapa verde, patrunjel, ulei, faina, unt, apa, sare, piper. Ingrediente: 500 g spanac proaspăt 200 g muşchiuleţ de porc afumat 100 g smântână 4 ouă 100 g caşcaval 2 căţei de usturoi 1 legătură ceapă verde 1 legătură pătrunjel verde […]

Ciorba de sira de porc cu galuste de faina

Ciorba clasica de porc

Ciorba clasica de porc din: piept de porc, telina, morcovi, pastarnac, cartofi, dovlecel, ardei, ceapa, rosii, suc de rosii, zeama de varza, leustean, patrunjel, marar, zahar.   Ingrediente: 750 g piept de porc 1 ţelină 2 morcovi 1 păstârnac 1 cartof 1 dovlecel 1 ardei roşu 1 ceapă 6-8 roşii cherry 100 ml suc de […]

Varza ungureasca

Varza ungureasca

Varza ungureasca din: varza, carne de vitel, ceafa de porc, piept de porc afumat, carnati, ceapa, ciuperci, usturoi, boia, cimbru, dafin, untura, suc de rosii, sare, piper, marar, patrunjel.   Ingrediente: 1 kg varză dulce 500 g carne de viţel 500 g ceafă de porc 300 g piept de porc afumat 3 cârnaţi de casă […]

Friptura cu pesto si patrunjel

Friptura cu pesto si patrunjel

Friptura cu pesto si patrunjel din: supa de carne, vin, file de porc, otet, cartofi, chimen, dafin, piper, patrunjel, usturoi, parmezan, seminte de pin, ulei, rosii, ceapa, zahar.   Ingrediente: 500 ml supă concentrată de carne 125 ml vin alb 600 g file de porc 4 linguri oţet 12 cartofi noi 1 linguriţă chimen 1 […]

Perinute de praz cu carne

Perinute de praz cu carne

Perinute de praz cu carne din: praz, carne de porc tocata, orez, sare, piper, busuioc, zahar, amidon, ceapa verde, oua, bulion. Ingrediente:  2 fire mari de praz 300 g carne de porc tocată 3 linguri orez sare piper busuioc 1 linguriţă zahăr 1 lingură amidon alimentar 1 ceapă verde 1 ou 500 ml bulion   […]

Cartofi cu carne de vacă

Carne de porc cu cartofi noi

Carne de porc cu cartofi noi din: carne de porc, ceapa, ulei, morcovi, cartofi, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne de porc 4 cepe 5 linguri ulei 2 morcovi 500 g cartofi noi puţin cimbru sare piper   Mod de preparare: Cartofii noi bine curăţaţi şi morcovii tăiaţi mai mare se pun la fiert. Intre […]

Muşchi de porc umplut cu gorgonzola

Muschiulet umplut cu bacon

Muschiulet umplut cu bacon din: muschi de porc, ardei, morcov, ceapa, ulei, bacon, sare, piper. Ingrediente: 2 bucăţi muşchi subţire de porc 2 ardei graşi un morcov o ceapă uscată o linguriţă ulei 300 g bacon sare piper   Mod de preparare: Morcovul se trece prin râzătoare şi se amestecă cu ceapa tăiată mărunt şi […]

Clatite cu ficat

Clatite cu ficat de porc

Clatite cu ficat de porc din: clatite, ficat de porc, ceapa, oua, unt, vin, pesmet, verdeata, sare, piper. Ingrediente: 10 clătite 300 g ficat de porc o ceapă 3 ouă 100 g unt 100 ml vin alb sec pesmet verdeaţă sare piper   Mod de preparare: In 50 g unt se pune la călit ceapa […]

Pulpa de porc cu rozmarin la cuptor

Pulpa de porc cu rozmarin la cuptor

Pulpa de porc cu rozmarin la cuptor din: pulpa de porc, unt, usturoi, rozmarin, sare, piper. Ingrediente: 1,5 kg pulpă de porc un pachet unt 10 căţei usturoi 5-6 crenguţe rozmarin sare piper   Mod de preparare: Carnea se găureşte din loc în loc şi se umplu golurile cu căţei de usturoi. Se acoperă toată carnea […]

Rulada de porc cu legume

Rulada de porc cu Weisswurst

Rulada de porc cu Weisswurst din: muschiulet de porc, wiesswurst, dafin, sos de soia, condimente, rozmarin, concentrat de legume, sare, piper, ulei, apa. Ingrediente: 1 muşchiuleţ de porc 2 cârnaţi weisswurst 4 foi de dafin 1 lingură sos de soia condiment pentru carnea de porc (se pune după gust) 1/2 linguriţă rozmarin uscat concentrat de […]

Rulada de pui cu sunca

Rulada de pui cu sunca – reteta usor de preparat

Rulada de pui cu sunca din: pui, morcovi, broccoli, carne tocata de porc, sunca, oua, tarhon, unt, sare, piper, ulei, fasole. Ingrediente: 1 pui 2 morcovi 150 g broccoli 150 g carne de porc tocată 200 g şuncă de porc afumată 2 ouă fierte 3-4 fire de tarhon 2 linguri unt sare piper ulei fasole […]

Drob de vinete

Drob cu carne de curcan si de porc

Drob cu carne de curcan si de porc din: carne de curcan, carne de porc, oua, paine, ceapa, ulei, patrunjel, gris, lapte, sare, piper. Ingrediente: 400 g carne tocată de curcan 400 g carne tocată de porc 1 ou crud + 4-5 ouă fierte 1 felie de pâine 2 cepe 2 linguri cu ulei de măsline […]

Aperitiv_cu_muschi_de_porc

Aperitiv cu muschi de porc

Aperitiv cu muschi de porc din: sunca, muschi de porc, ceapa, patrunjel, oua, lapte, unt, sare, piper. Ingrediente: 500 g şuncă afumată 300 a muşchi de porc 1 legătură ceapă verde 1 legătură pătrunjel 1/2 franzelă 5 ouă 200 ml lapte 3 linguri unt sare piper   Mod de preparare: Opăreşti muşchiul de porc, apoi […]

Cum se prepara Cotlet cu legume pe vita de vie (VIDEO)

Cum se prepara Cotlet cu legume pe vita de vie – un preparat rafinat, perfect pentru mesele festive sau pentru ocaziile speciale. Combinatia de cotlet fraged si legume proaspete, gatite pe crengute de vita de vie, ofera o aroma unica si un gust deosebit. Aceasta reteta este ideala pentru a impresiona oaspetii si pentru a […]

Pachetel_regal

Pachetel regal

Pachetel regal din: lapte, ou, faina, sare, ulei, piept de curcan, piept de porc, ceapa, smantanam unt, piper. Ingrediente: Pentru clatite: 200 ml lapte un ou 100 g făină un praf sare ulei pentru uns tigaia Pentru umplutura: 200 g piept de curcan 150 g piept de porc 2 legături ceapă verde 100 ml smântână de […]

Friptură de porc condimentată

Friptura de porc marinata in sos de zmeura

Friptura de porc marinata in sos de zmeura din: fileuri de porc, zmeura, mustar, cimbru, ulei, zahar, sare, piper. Ingrediente: 2 fileuri de porc 200 g zmeură 1 limetă 1 lingură muştar 2 fire de cimbru 100 ml ulei de măsline 1 linguriţă de zahăr sare şi piper negru după gust   Mod de preparare: […]