Chiftele de vită la cuptor

Reteta zilei: Chiftele de vita cu porc in sos iute

Chiftele de vita cu porc in sos iute din: vita, porc, ceapa, galbenus, pesmet, praf de usturoi, praf de ceapa, condimente, sare, piper, ulei, supa de vita, smantana, sos worcstershire, unt, faina.   Ingrediente:  300 g carne de vită tocată 300 g carne de porc tocată 1 ceapa, cubulete 2 galbenusuri de ou ½ ceasca […]

Friptura de porc in sos dulce acrisor

Friptura de porc in sos dulce acrisor

Friptura de porc in sos dulce acrisor din: carne de porc, apa, sare, piper, ulei, usturoi, pasta de tomate, otet, ulei, zahar, boabe de mustar, dafin, oregano. Ingrediente: 4 felii de carne de porc (de preferinţă cotlete) 1 ceaşcă cu apă sare piper negru măcinat puţin ulei 2-3 căţei de usturoi Pentru sos: 4 linguri […]

Tascute din cotlet

Cotlet de porc in vin cu piure de telina

Cotlet de porc in vin cu piure de telina din: telina, cotlet de porc, ceapa, morcov, usturoi, unt, vin, ketchup, condimente, sos de soia, miere, ulei, frisca, compot de caise. Ingrediente: 1 kg rădăcină de ţelină 600 g cotlet fără os 1 ceapă mare 1 morcov mare 6 căţei de usturoi 80 g unt 1 linguriţă […]

Cum se prepara medalion majestic (VIDEO)

Cum se prepara medalion majestic – pregătirea acestui fel de mâncare necesită atenție la detalii și ingrediente de calitate, dar rezultatul final va fi cu siguranță pe măsura efortului. Ingrediente: 4 medalioane de vită (aproximativ 200 g fiecare) 2 linguri de ulei de măsline extravirgin 2 linguri de unt 1 ceapă mică, tocată fin 3 […]

Cum se prepara Muschiulet de porc cu legume (VIDEO)

Cum se prepara Muschiulet de porc cu legume – este o rețetă savuroasă, perfectă pentru o masă de familie sau pentru o cină festivă. Acest preparat combină frăgezimea mușchiulețului de porc cu aromele intense ale legumelor proaspete, oferind o explozie de gust și textură. În plus, este o rețetă echilibrată și nutritivă, care poate fi […]

Cotlet de porc cu sos de legume

Cum se prepara cotlet cu legume (VIDEO)

Cum se prepara cotlet cu legume din: cotlete de porc, morcovi, ceapa, cartofi, ardei gras, ulei de masline, sare, piper, cimbru, rozmarin, busuioc. Cotletul cu legume este o opțiune delicioasă și sănătoasă pentru o masă echilibrată și gustoasă. Această rețetă simplă combină gustul suculent al cărnii de porc cu prospețimea și nutriția legumelor, oferindu-ți o […]

Costite de vitel la cuptor

Costite americane

Costite americane din: costita de porc, mustar, otet, zahar, ketchup. Un deliciu clasic al bucătăriei americane, apreciate pentru aroma lor bogată și textura lor fragedă. Ingrediente: 1,5 kg costiţe de porc o lingură muştar 2 linguri oţet balsamic o linguriţă zahăr brun 4 linguri ketchup       Mod de preparare: Se ung 1,5 kg […]

Tartă cu spanac şi piure de morcovi

Tarta cu spanac si afumatura

Tarta cu spanac si afumatura din: spanac, muschiulet de porc afumat, smantana, oua, cascaval, usturoi, ceapa verde, patrunjel, ulei, faina, unt, apa, sare, piper. Ingrediente: 500 g spanac proaspăt 200 g muşchiuleţ de porc afumat 100 g smântână 4 ouă 100 g caşcaval 2 căţei de usturoi 1 legătură ceapă verde 1 legătură pătrunjel verde […]

Ciorba clasica de porc

Ciorba clasica de porc din: piept de porc, telina, morcovi, pastarnac, cartofi, dovlecel, ardei, ceapa, rosii, suc de rosii, zeama de varza, leustean, patrunjel, marar, zahar.   Ingrediente: 750 g piept de porc 1 ţelină 2 morcovi 1 păstârnac 1 cartof 1 dovlecel 1 ardei roşu 1 ceapă 6-8 roşii cherry 100 ml suc de […]

Varza ungureasca

Varza ungureasca

Varza ungureasca din: varza, carne de vitel, ceafa de porc, piept de porc afumat, carnati, ceapa, ciuperci, usturoi, boia, cimbru, dafin, untura, suc de rosii, sare, piper, marar, patrunjel.   Ingrediente: 1 kg varză dulce 500 g carne de viţel 500 g ceafă de porc 300 g piept de porc afumat 3 cârnaţi de casă […]

Friptura cu pesto si patrunjel

Friptura cu pesto si patrunjel

Friptura cu pesto si patrunjel din: supa de carne, vin, file de porc, otet, cartofi, chimen, dafin, piper, patrunjel, usturoi, parmezan, seminte de pin, ulei, rosii, ceapa, zahar.   Ingrediente: 500 ml supă concentrată de carne 125 ml vin alb 600 g file de porc 4 linguri oţet 12 cartofi noi 1 linguriţă chimen 1 […]

Perinute de praz cu carne

Perinute de praz cu carne

Perinute de praz cu carne din: praz, carne de porc tocata, orez, sare, piper, busuioc, zahar, amidon, ceapa verde, oua, bulion. Ingrediente:  2 fire mari de praz 300 g carne de porc tocată 3 linguri orez sare piper busuioc 1 linguriţă zahăr 1 lingură amidon alimentar 1 ceapă verde 1 ou 500 ml bulion   […]

Cartofi cu carne de vacă

Carne de porc cu cartofi noi

Carne de porc cu cartofi noi din: carne de porc, ceapa, ulei, morcovi, cartofi, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne de porc 4 cepe 5 linguri ulei 2 morcovi 500 g cartofi noi puţin cimbru sare piper   Mod de preparare: Cartofii noi bine curăţaţi şi morcovii tăiaţi mai mare se pun la fiert. Intre […]

Muşchi de porc umplut cu gorgonzola

Muschiulet umplut cu bacon

Muschiulet umplut cu bacon din: muschi de porc, ardei, morcov, ceapa, ulei, bacon, sare, piper. Ingrediente: 2 bucăţi muşchi subţire de porc 2 ardei graşi un morcov o ceapă uscată o linguriţă ulei 300 g bacon sare piper   Mod de preparare: Morcovul se trece prin râzătoare şi se amestecă cu ceapa tăiată mărunt şi […]

Clatite cu ficat

Clatite cu ficat de porc

Clatite cu ficat de porc din: clatite, ficat de porc, ceapa, oua, unt, vin, pesmet, verdeata, sare, piper. Ingrediente: 10 clătite 300 g ficat de porc o ceapă 3 ouă 100 g unt 100 ml vin alb sec pesmet verdeaţă sare piper   Mod de preparare: In 50 g unt se pune la călit ceapa […]

Pulpa de porc cu rozmarin la cuptor

Pulpa de porc cu rozmarin la cuptor

Pulpa de porc cu rozmarin la cuptor din: pulpa de porc, unt, usturoi, rozmarin, sare, piper. Ingrediente: 1,5 kg pulpă de porc un pachet unt 10 căţei usturoi 5-6 crenguţe rozmarin sare piper   Mod de preparare: Carnea se găureşte din loc în loc şi se umplu golurile cu căţei de usturoi. Se acoperă toată carnea […]

Rulada de porc cu legume

Rulada de porc cu Weisswurst

Rulada de porc cu Weisswurst din: muschiulet de porc, wiesswurst, dafin, sos de soia, condimente, rozmarin, concentrat de legume, sare, piper, ulei, apa. Ingrediente: 1 muşchiuleţ de porc 2 cârnaţi weisswurst 4 foi de dafin 1 lingură sos de soia condiment pentru carnea de porc (se pune după gust) 1/2 linguriţă rozmarin uscat concentrat de […]

Rulada de pui cu sunca

Rulada de pui cu sunca – reteta usor de preparat

Rulada de pui cu sunca din: pui, morcovi, broccoli, carne tocata de porc, sunca, oua, tarhon, unt, sare, piper, ulei, fasole. Ingrediente: 1 pui 2 morcovi 150 g broccoli 150 g carne de porc tocată 200 g şuncă de porc afumată 2 ouă fierte 3-4 fire de tarhon 2 linguri unt sare piper ulei fasole […]

Drob de vinete

Drob cu carne de curcan si de porc

Drob cu carne de curcan si de porc din: carne de curcan, carne de porc, oua, paine, ceapa, ulei, patrunjel, gris, lapte, sare, piper. Ingrediente: 400 g carne tocată de curcan 400 g carne tocată de porc 1 ou crud + 4-5 ouă fierte 1 felie de pâine 2 cepe 2 linguri cu ulei de măsline […]

Aperitiv_cu_muschi_de_porc

Aperitiv cu muschi de porc

Aperitiv cu muschi de porc din: sunca, muschi de porc, ceapa, patrunjel, oua, lapte, unt, sare, piper. Ingrediente: 500 g şuncă afumată 300 a muşchi de porc 1 legătură ceapă verde 1 legătură pătrunjel 1/2 franzelă 5 ouă 200 ml lapte 3 linguri unt sare piper   Mod de preparare: Opăreşti muşchiul de porc, apoi […]

Cum se prepara Cotlet cu legume pe vita de vie (VIDEO)

Cum se prepara Cotlet cu legume pe vita de vie – un preparat rafinat, perfect pentru mesele festive sau pentru ocaziile speciale. Combinatia de cotlet fraged si legume proaspete, gatite pe crengute de vita de vie, ofera o aroma unica si un gust deosebit. Aceasta reteta este ideala pentru a impresiona oaspetii si pentru a […]

Pachetel_regal

Pachetel regal

Pachetel regal din: lapte, ou, faina, sare, ulei, piept de curcan, piept de porc, ceapa, smantanam unt, piper. Ingrediente: Pentru clatite: 200 ml lapte un ou 100 g făină un praf sare ulei pentru uns tigaia Pentru umplutura: 200 g piept de curcan 150 g piept de porc 2 legături ceapă verde 100 ml smântână de […]

Friptură de porc condimentată

Friptura de porc marinata in sos de zmeura

Friptura de porc marinata in sos de zmeura din: fileuri de porc, zmeura, mustar, cimbru, ulei, zahar, sare, piper. Ingrediente: 2 fileuri de porc 200 g zmeură 1 limetă 1 lingură muştar 2 fire de cimbru 100 ml ulei de măsline 1 linguriţă de zahăr sare şi piper negru după gust   Mod de preparare: […]

Cotlet in crusta de ierburi

Cotlet de porc in crusta crocanta de ierburi

Cotlet de porc in crusta crocanta de ierburi din: cotlete de porc, mustar, vin, unt, usturoi, rozmarin, ulei, sare, piper, paine, patrunjel, cimbru, salvie, usturoi, cartofi noi, ceapa verde, usturoi verde, smantana, nucsoara, unt. Ingrediente: Pentru cotlete: 2 cotlete de poc (400 grame) 20 g muştar 50 ml vin alb 30 g de unt 4 […]

Medalioane de porc cu sunca afumata

Medalioane de porc cu sunca afumata

Medalioane de porc cu sunca afumata din: file de porc, sunca afumata, sare, piper. Ingrediente: 800 g file de porc 150 g şuncă afumată feliată sare şi piper negru după gust   Mod de preparare: Indepărtaţi membrana fileului şi apoi tăiaţi carnea în medalioane cu grosimea de 2 cm. Asezonaţi cu sare şi piper negru. […]

Sote de ficat cu garnitura de cartofi natur

Spata de porc glazurata

Spata de porc glazurata din: spata de porc, vin, ulei, usturoi, cuisoare, boabe de mustar, coriandru, piper, chimion, scortisoara, sare, portocale, ceapa, morcovi, rozmarin. Ingrediente: 1 kg spată de porc, cu şorici Pentru marinadă: 1 1/2 căni de vin roşu 1/3 cană de ulei de măsline extra virgin 1 cană de suc de portocale proaspăt […]

Japchae cu carne de porc

Japchae cu carne de porc

Japchae cu carne de porc din: ceafa de porc, taitei de sticla, ciuperci, morcovi, ardei, ceapa, usturoi, oua, ghimbir, ulei, ulei de susan, sos de soia, sare, piper, ceapa verde, susan. Ingrediente: 500 g ceafă de porc 250 g tăiţei de sticlă 20 g ciuperci shiitake uscate 2 morcovi 2 ardei roşii 2 cepe 2 […]

Pulpa de porc cu legume, tarhon si usturoi verde

Pulpa de porc cu ciulama de patrunjel

Pulpa de porc cu ciulama de patrunjel din: pulpa de porc, ceapa, morcov, telina, usturoi, supa de pui, cuisoare, piper, dafin, sare, miere, ulei, vin, mustar, cuisoare, salota, patrunjel, smantana, unt, faina. Ingrediente: 1,8 kg pulpă de porc, cu tot cu şorici 2 cepe 1 morcov 1 tulpină de ţelină 1 căpăţână de usturoi 1 […]

Coroană de curcan cu mere şi prune

Friptura de porc in forma de coroana

Friptura de porc in forma de coroana din: costita de porc, usturoi, ulei, cimbru, piper, chimion, coriandru, sare. Ingrediente: 2 bucăţi întregi de costiţă de porc (aproximativ 4-5 kilograme, în total 14-16 bucăţi) 2 căţei de usturoi 2 linguri ulei de măsline extra virgin 2 linguriţe de cimbru uscat 1/2 linguriţă de piper negru 1/2 […]

Coaste de porc

Coaste de porc prajite

Coaste de porc prajite din: coaste de purcel, ghimbir, ardei iute, sos de soia, zahar, anason, scortisoara, sare, ulei, ulei de susan, usturoi, ceapa verde, coriandru, zahar. Ingrediente: 1 kg coaste de purcel 30 g ghimblr proaspăt 1 ardei iute uscat 40 ml sos de soia dark 1 lingură de zahăr 3 bucăţi de anason […]

Rulada picanta de porc

Rulada de porc cu mere

Rulada de porc cu mere din: vrabioara de porc, prosciutto, mere, vin, supa de pui, ulei, unt, sare, piper, hribi, spanac, ceapa, usturoi, coniac, cimbru, nucsoara, rozmarin. Ingrediente: 800 g vrăbioară de porc (o singură bucată) 100 g prosciutto 4 mere verzi 100 ml vin alb 100 ml supă concentrată de pui 1 lingură de […]

Friptură de porc şi salată de cartofi cu muştar

Friptura de porc in vas de lut

Friptura de porc in vas de lut din: spata de porc, morcovi, usturoi, ceapa verde, lamaie, cimbru, chimion, ienibahar, ardei iute, ulei, sare, piper, varza murata, sunca, smantana, ceapa, dafin, chimen, ulei. Ingrediente: 4 bucăţi de spată de porc fără os 4 morcovi 2 căţei de usturoi 1 legătură de ceapă verde sucul şi coaja […]