Cotlet in crusta de ierburi

Cotlet de porc in crusta crocanta de ierburi

Cotlet de porc in crusta crocanta de ierburi din: cotlete de porc, mustar, vin, unt, usturoi, rozmarin, ulei, sare, piper, paine, patrunjel, cimbru, salvie, usturoi, cartofi noi, ceapa verde, usturoi verde, smantana, nucsoara, unt. Ingrediente: Pentru cotlete: 2 cotlete de poc (400 grame) 20 g muştar 50 ml vin alb 30 g de unt 4 […]

Medalioane de porc cu sunca afumata

Medalioane de porc cu sunca afumata

Medalioane de porc cu sunca afumata din: file de porc, sunca afumata, sare, piper. Ingrediente: 800 g file de porc 150 g şuncă afumată feliată sare şi piper negru după gust   Mod de preparare: Indepărtaţi membrana fileului şi apoi tăiaţi carnea în medalioane cu grosimea de 2 cm. Asezonaţi cu sare şi piper negru. […]

Sote de ficat cu garnitura de cartofi natur

Spata de porc glazurata

Spata de porc glazurata din: spata de porc, vin, ulei, usturoi, cuisoare, boabe de mustar, coriandru, piper, chimion, scortisoara, sare, portocale, ceapa, morcovi, rozmarin. Ingrediente: 1 kg spată de porc, cu şorici Pentru marinadă: 1 1/2 căni de vin roşu 1/3 cană de ulei de măsline extra virgin 1 cană de suc de portocale proaspăt […]

Japchae cu carne de porc

Japchae cu carne de porc

Japchae cu carne de porc din: ceafa de porc, taitei de sticla, ciuperci, morcovi, ardei, ceapa, usturoi, oua, ghimbir, ulei, ulei de susan, sos de soia, sare, piper, ceapa verde, susan. Ingrediente: 500 g ceafă de porc 250 g tăiţei de sticlă 20 g ciuperci shiitake uscate 2 morcovi 2 ardei roşii 2 cepe 2 […]

Pulpa de porc cu legume, tarhon si usturoi verde

Pulpa de porc cu ciulama de patrunjel

Pulpa de porc cu ciulama de patrunjel din: pulpa de porc, ceapa, morcov, telina, usturoi, supa de pui, cuisoare, piper, dafin, sare, miere, ulei, vin, mustar, cuisoare, salota, patrunjel, smantana, unt, faina. Ingrediente: 1,8 kg pulpă de porc, cu tot cu şorici 2 cepe 1 morcov 1 tulpină de ţelină 1 căpăţână de usturoi 1 […]

Coroană de curcan cu mere şi prune

Friptura de porc in forma de coroana

Friptura de porc in forma de coroana din: costita de porc, usturoi, ulei, cimbru, piper, chimion, coriandru, sare. Ingrediente: 2 bucăţi întregi de costiţă de porc (aproximativ 4-5 kilograme, în total 14-16 bucăţi) 2 căţei de usturoi 2 linguri ulei de măsline extra virgin 2 linguriţe de cimbru uscat 1/2 linguriţă de piper negru 1/2 […]

Coaste de porc

Coaste de porc prajite

Coaste de porc prajite din: coaste de purcel, ghimbir, ardei iute, sos de soia, zahar, anason, scortisoara, sare, ulei, ulei de susan, usturoi, ceapa verde, coriandru, zahar. Ingrediente: 1 kg coaste de purcel 30 g ghimblr proaspăt 1 ardei iute uscat 40 ml sos de soia dark 1 lingură de zahăr 3 bucăţi de anason […]

Rulada picanta de porc

Rulada de porc cu mere

Rulada de porc cu mere din: vrabioara de porc, prosciutto, mere, vin, supa de pui, ulei, unt, sare, piper, hribi, spanac, ceapa, usturoi, coniac, cimbru, nucsoara, rozmarin. Ingrediente: 800 g vrăbioară de porc (o singură bucată) 100 g prosciutto 4 mere verzi 100 ml vin alb 100 ml supă concentrată de pui 1 lingură de […]

Friptură de porc şi salată de cartofi cu muştar

Friptura de porc in vas de lut

Friptura de porc in vas de lut din: spata de porc, morcovi, usturoi, ceapa verde, lamaie, cimbru, chimion, ienibahar, ardei iute, ulei, sare, piper, varza murata, sunca, smantana, ceapa, dafin, chimen, ulei. Ingrediente: 4 bucăţi de spată de porc fără os 4 morcovi 2 căţei de usturoi 1 legătură de ceapă verde sucul şi coaja […]

Mancare ardeleneasca

Mancare ardeleneasca cu carne de porc

Mancare ardeleneasca cu carne de porc din: pulpa de porc, boia, ceapa, gogosari, cartofi, zahar, ulei, sare, piper, rosii, patrunjel. Ingrediente: 800 g pulpă de porc boia iute şi dulce 3 cepe 3 gogoşari 5 cartofi 2 linguriţe zahăr 4 linguri ulei sare piper 1 cutie roşii în bulion pătrunjel verde   Mod de preparare: Speli […]

Pulpa de porc in sos de vin

Pulpa de porc in sos de vin

Pulpa de porc in sos de vin din: pulpa de porc, vin, unt, patrunjel, cimbru, usturoi, mustar, unt, piper, sare, telina, morcov, lapte. Ingrediente: 2 kg pulpa de porc 200 ml vin roşu 200 ml vin roşu dulce 2 linguri de unt pătrunjel tocat mărunt pentru ornat Pentru pastă: 300 ml vin roşu dulce 1/2 […]

Bansko Kapama

Bansko Kapama (versiunea moderna)

Bansko Kapama din: costita de porc, rasol de vita, carnat, vin, zeama de varza, ulei, amidon, sare, piper, faina, apa, orez arborio, varza murata, pulpe de pui, ceapa, unt, usturoi, ulei, supa de pui, smantana, menta, dafin. Ingrediente: 500 g costiţă de porc fără oase (o bucată subţire) 300 g rasol de vită fără oase […]

Coaste cu sos barbeque

Coaste de porc cu sos Barbeque

Coaste de porc cu sos Barbeque din: coaste de porc, cola, chimion, coriandru, zahar run, sare, ceapa, usturoi, unt, burbon, ketchup, pasta de tomate, otet, sos Worcestershire, ardei iute. Ingrediente: 2 kg coaste de porc 200 ml cola 1 linguriţă de seminţe de chimion 1 linguriţă de boabe de coriandru 1 linguriţă de frunze de […]

Medalion de porc cu ciuperci

Cotlet de porc umplut cu branza si ciuperci

Cotlet de porc umplut cu branza si ciuperci din: cotlete de porc, bureti de fag, ceapa, branza cu mucegai, branza topita, nuci, paine, ulei, rozmarin, sare, piper. Ingrediente: 4 cotlete de porc (300 de grame fiecare) 250 g bureţi de fag 1 ceapă 50 g brânză cu mucegai albastru 4 triunghiuri de brânză topită (în […]

Rulouri vietnameze

Rulouri vietnameze

Rulouri vietnameze din: carne de porc tocata, ceapa, morcov, ciuperci, ou, germeni de soia, taitei de orez, hartie de orez, sos de stridii, bere, sare, piper, zahar, ulei, ardei iute, apa, lime. Ingrediente: 450 g carne de porc, tocată 1 ceapă mică 1 morcov 10 g ciuperci shiitake uscate 1 ou 200 g germeni de […]

Ragu napolitan din: costita de porc, ceapa, usturoi, rosii, seminte de pin, pecorino, stafide, bacon, prosciutti, vin, untura, ulei, cimbru, rigatoni, sare, piper

Ragu napolitan

Ragu napolitan din: costita de porc, ceapa, usturoi, rosii, seminte de pin, pecorino, stafide, bacon, prosciutti, vin, untura, ulei, cimbru, rigatoni, sare, piper. Ingrediente: 2 kg costiţă de porc, cu oase (o bucată) 6 cepe 5 căţei de usturoi 4 conserve de roşii tăiate cuburi (400 g fiecare conservă) 100 g seminţe de pin 100 […]

Rasol de porc cu varza murata

Rasol de porc cu varza murata din: rasol de porc, ceapa, usturoi, morcov, pasta de tomate, vin, ulei, cimbru, dafin, sare, piper, varza murata, sunca afumata, Emmental. Ingrediente: 4 bucăţi de rasol de porc, din faţă 1 ceapă 1/2 căpăţână de usturoi 2 morcovi 1 lingură pastă de tomate 200 ml vin roşu sec 2 […]

Tas kebab

Tas kebab

Tas kebab din: costita de porc, orez, ceapa, usturoi, faina, pasta de rosii, ulei, unt, dafin, zahar, piper rosu, piper negru, patrunjel. Ingrediente: 500 g costiţă de porc fără oase 1/2 cană de orez basmati 2- 3 cepe 1- 2 căţei de usturoi 2 linguri de făină 200 g pastă de roşii din conservă 2 […]

Rulada de porc cu castraveti

Rulada de porc in aluat

Rulada de porc in aluat din: file de porc, ciuperci, prosciutto, mustar, ulei, sare, piper, faina, untura, oua, apa. Ingrediente:  4 bucăţi de file de porc (în total, aproximativ 1,2 kg) 500 g ciuperci proaspete 200 g prosciutto 4 linguri muştar 2 linguri de ulei de măsline sare şi piper negru după gust Pentru aluat: […]

Chiftele la cuptor cu bere

Chiftele la cuptor cu bere

Chiftele la cuptor cu bere din: carne tocata amestec, cimbru, ou, hribi, paine, usturoi, lamaie, bere, faina, unt, sare, piper. Ingrediente: 1 kg carne tocată, amestec (60:40 vită-porc) 1 ou 1/4 legătură de cimbru 20 g hribi uscaţi 2 felii de pâine uscată 1 căţel de usturoi coaja de la o lămâie 750 ml bere […]

Friptura de porc cu sos la cuptor

Friptura de porc cu sos la cuptor din: carne de porc, apa, vin, ulei, morcovi, mazare, fasole, faina, cartofi, patrunjel, unt, condiment. Ingrediente: 1 kg carne de porc 300 ml apă 100 ml vin 200 ml ulei 400 g morcovi 300 g mazăre 300 g fasole 100 g făină 1 kg cartofi 1 legătură pătrunjel 150 […]

Piept de porc cu legume

Porc cu legume

Porc cu legume din: file de porc, ardei, mazare, dovlecel, usturoi, salota, ardei iuti, ghimbir, coniac, ulei, chimion, sare, piper. Ingrediente: 800 g file de porc (două bucăţi) 3 ardei galbeni 150g mazăre congelată 1 dovlecel verde 2 căţei de usturoi 1 şalotă 4 ardei verzi iuţi 20 g ghimbir proaspăt 50 ml coniac 3 […]

Kebapche invelite in bacon

Kebapche invelite in bacon

Kebapche invelite in bacon din: carne de porc, carne de vita, bacon, paine, lapte, unt, ulei, nucsoara, pudra de ardei iute, sare, piper, sos de rosii, usturoi, mustar, ulei, miere, otet. Ingrediente: 500 g carne de porc tocată (coaste, fără oase) 500 g carne de vită tocată (ceafă) 12 felii de bacon 3 felii de […]

Smothered pork loin chops

Rosii marocane umplute cu cotlet de porc

Rosii marocane umplute cu cotlet de porc din: rosii, ceapa, usturoi, dovlecei, ulei, coriandru, chimion, ardei iute, fistic, sare, piper, ulei, cotlete de porc, usturoi, unt, cimbru. Ingrediente: Pentru roşii: 8 roşii medii 1 ceapă 3 căţei de usturoi 3 dovlecei verzi 4 linguri de ulei de măsline 1/2 legătură de coriandru 1 linguriţă de […]

Pljeskavica umpluta

Pljeskavica umpluta

Pljeskavica umpluta din: carne tocata de vita, carne tocata de porc, usturoi, ardei iute, condimente, costita de porc afumata, cascaval, usturoi, piper rosu, dovlecel, ardei, ceapa, ulei. Ingrediente: 800 g carne de vită tocată (rasol) 200 g carne de porc tocată (pulpă) 1 căţel de usturoi 1 ardei iute 1 lingură amestec de condimente pentru […]

Melcisori de varza murata

Melcisori de varza murata

Melcisori de varza murata din: varza murata, costita de porc afumata, ceapa, unt, zahar, chimen, sare, piper, smantana, faina, ou, apa, unt, grasime. Ingrediente: 700 g varză murată 150 g costiţă de porc afumată 1 ceapă mare 300 ml supă concentrată de legume 1 lingură de unt 1 linguriţă de zahăr 1 linguriţă de seminţe […]

Farsumagru

Farsumagru

Farsumagru din: vrabioara de vita, spata de porc, pancetta, ceapa, usturoi, parmezan, seminte de pin, ou, paine, ulei, patrunjel, sare, piper, pasta de tomate, apa, vin, cartofi, dovleac, busuioc, smantana, nucsoara. Ingrediente: Pentru rulada de carne: 900 g vrăbioară de vită, o bucată 500 g spată măcinată de porc 200 g şunca pancetta 2 cepe […]

Friptura_de_porc_cu_piure_de_conopida

Friptura de porc cu piure de conopida

Friptura de porc cu piure de conopida din: muschi de porc, ulei, usturoi, curry, cimbru, vin, conopida, unt, lapte. Ingrediente: 2 bucăţi muşchi de porc 2 linguri cu ulei 1 căţel de usturoi 1 praf de curry 1 linguriţă cu cimbru 1 pahar cu vin alb Pentru piure: 1 conopidă mică 1 lingură cu unt […]

Cotlet de porc pane cu varza calita

Cotlet de porc pane cu varza calita din: cotlet de porc, faina, pesmet, ulei, ou. Ingrediente: 100-150 g cotlet fârâ grăsime 1 linguriţă făină 1 lin­gură pesmet 15 g ulei 1/2 ou   Mod de preparare Cotlet de porc pane cu varza calita: Se alege carnea de porc proaspâtâ şi neîmpănată cu grăsime. Se bate […]

Friptura de porc cu legume si boabe de porumb

Friptura de porc la gratar cu salata de cartofi

Friptura de porc la gratar cu salata de cartofi din: carne de porc, usturoi, unt. Ingrediente: 150 g carne slaba de porc 1/2 căţel usturoi 5 g unt     Mod de preparare: Se taie carnea felii, se bate şi se frige pe gră­tarul încins, pe ambele părţi, fără să se usuce. Se freacă cu […]

Musaca de varză

Musaca dietetica de varza murata

Musaca dietetica de varza murata din: varza, drojdie, marar, cimbru, carne de porc, ulei, orez, smantana.   Ingrediente: 500 g varza albă 5 g drojdie cimbru mărar 150 g carne de porc fiartă şi tocată 15 g ulei 2 linguri orez fiert 1 linguriţă smantana     Mod de preparare: Se taie varza mărunt şi […]

Cotlet umplut cu ciuperci

Cotlet de porc umplut cu ciuperci

Cotlet de porc umplut cu ciuperci din: cotlet de porc, ciuperci, ardei, mustar, usturoi, rozmarin, ulei, piper, condimente.   Ingrediente: 1 kg cotlet de porc 6 ciuperci 1 ardei capia 3 linguri cu muştar 3 căţei de usturoi rozmarin ulei piper boabe colorat condimente pentru carne de porc   Mod de preparare: Spală şi curăţă […]