Mancare ardeleneasca

Mancare ardeleneasca cu carne de porc

Mancare ardeleneasca cu carne de porc din: pulpa de porc, boia, ceapa, gogosari, cartofi, zahar, ulei, sare, piper, rosii, patrunjel. Ingrediente: 800 g pulpă de porc boia iute şi dulce 3 cepe 3 gogoşari 5 cartofi 2 linguriţe zahăr 4 linguri ulei sare piper 1 cutie roşii în bulion pătrunjel verde   Mod de preparare: Speli […]

Pulpa de porc in sos de vin

Pulpa de porc in sos de vin

Pulpa de porc in sos de vin din: pulpa de porc, vin, unt, patrunjel, cimbru, usturoi, mustar, unt, piper, sare, telina, morcov, lapte. Ingrediente: 2 kg pulpa de porc 200 ml vin roşu 200 ml vin roşu dulce 2 linguri de unt pătrunjel tocat mărunt pentru ornat Pentru pastă: 300 ml vin roşu dulce 1/2 […]

Bansko Kapama

Bansko Kapama (versiunea moderna)

Bansko Kapama din: costita de porc, rasol de vita, carnat, vin, zeama de varza, ulei, amidon, sare, piper, faina, apa, orez arborio, varza murata, pulpe de pui, ceapa, unt, usturoi, ulei, supa de pui, smantana, menta, dafin. Ingrediente: 500 g costiţă de porc fără oase (o bucată subţire) 300 g rasol de vită fără oase […]

Medalion de porc cu ciuperci

Cotlet de porc umplut cu branza si ciuperci

Cotlet de porc umplut cu branza si ciuperci din: cotlete de porc, bureti de fag, ceapa, branza cu mucegai, branza topita, nuci, paine, ulei, rozmarin, sare, piper. Ingrediente: 4 cotlete de porc (300 de grame fiecare) 250 g bureţi de fag 1 ceapă 50 g brânză cu mucegai albastru 4 triunghiuri de brânză topită (în […]

Rulouri vietnameze

Rulouri vietnameze

Rulouri vietnameze din: carne de porc tocata, ceapa, morcov, ciuperci, ou, germeni de soia, taitei de orez, hartie de orez, sos de stridii, bere, sare, piper, zahar, ulei, ardei iute, apa, lime. Ingrediente: 450 g carne de porc, tocată 1 ceapă mică 1 morcov 10 g ciuperci shiitake uscate 1 ou 200 g germeni de […]

Ragu napolitan din: costita de porc, ceapa, usturoi, rosii, seminte de pin, pecorino, stafide, bacon, prosciutti, vin, untura, ulei, cimbru, rigatoni, sare, piper

Ragu napolitan

Ragu napolitan din: costita de porc, ceapa, usturoi, rosii, seminte de pin, pecorino, stafide, bacon, prosciutti, vin, untura, ulei, cimbru, rigatoni, sare, piper. Ingrediente: 2 kg costiţă de porc, cu oase (o bucată) 6 cepe 5 căţei de usturoi 4 conserve de roşii tăiate cuburi (400 g fiecare conservă) 100 g seminţe de pin 100 […]

Rasol de porc cu varza murata

Rasol de porc cu varza murata din: rasol de porc, ceapa, usturoi, morcov, pasta de tomate, vin, ulei, cimbru, dafin, sare, piper, varza murata, sunca afumata, Emmental. Ingrediente: 4 bucăţi de rasol de porc, din faţă 1 ceapă 1/2 căpăţână de usturoi 2 morcovi 1 lingură pastă de tomate 200 ml vin roşu sec 2 […]

Tas kebab

Tas kebab

Tas kebab din: costita de porc, orez, ceapa, usturoi, faina, pasta de rosii, ulei, unt, dafin, zahar, piper rosu, piper negru, patrunjel. Ingrediente: 500 g costiţă de porc fără oase 1/2 cană de orez basmati 2- 3 cepe 1- 2 căţei de usturoi 2 linguri de făină 200 g pastă de roşii din conservă 2 […]

Rulada de porc cu castraveti

Rulada de porc in aluat

Rulada de porc in aluat din: file de porc, ciuperci, prosciutto, mustar, ulei, sare, piper, faina, untura, oua, apa. Ingrediente:  4 bucăţi de file de porc (în total, aproximativ 1,2 kg) 500 g ciuperci proaspete 200 g prosciutto 4 linguri muştar 2 linguri de ulei de măsline sare şi piper negru după gust Pentru aluat: […]

Chiftele la cuptor cu bere

Chiftele la cuptor cu bere

Chiftele la cuptor cu bere din: carne tocata amestec, cimbru, ou, hribi, paine, usturoi, lamaie, bere, faina, unt, sare, piper. Ingrediente: 1 kg carne tocată, amestec (60:40 vită-porc) 1 ou 1/4 legătură de cimbru 20 g hribi uscaţi 2 felii de pâine uscată 1 căţel de usturoi coaja de la o lămâie 750 ml bere […]

Friptura de porc cu sos la cuptor

Friptura de porc cu sos la cuptor din: carne de porc, apa, vin, ulei, morcovi, mazare, fasole, faina, cartofi, patrunjel, unt, condiment. Ingrediente: 1 kg carne de porc 300 ml apă 100 ml vin 200 ml ulei 400 g morcovi 300 g mazăre 300 g fasole 100 g făină 1 kg cartofi 1 legătură pătrunjel 150 […]

Piept de porc cu legume

Porc cu legume

Porc cu legume din: file de porc, ardei, mazare, dovlecel, usturoi, salota, ardei iuti, ghimbir, coniac, ulei, chimion, sare, piper. Ingrediente: 800 g file de porc (două bucăţi) 3 ardei galbeni 150g mazăre congelată 1 dovlecel verde 2 căţei de usturoi 1 şalotă 4 ardei verzi iuţi 20 g ghimbir proaspăt 50 ml coniac 3 […]

Kebapche invelite in bacon

Kebapche invelite in bacon

Kebapche invelite in bacon din: carne de porc, carne de vita, bacon, paine, lapte, unt, ulei, nucsoara, pudra de ardei iute, sare, piper, sos de rosii, usturoi, mustar, ulei, miere, otet. Ingrediente: 500 g carne de porc tocată (coaste, fără oase) 500 g carne de vită tocată (ceafă) 12 felii de bacon 3 felii de […]

Smothered pork loin chops

Rosii marocane umplute cu cotlet de porc

Rosii marocane umplute cu cotlet de porc din: rosii, ceapa, usturoi, dovlecei, ulei, coriandru, chimion, ardei iute, fistic, sare, piper, ulei, cotlete de porc, usturoi, unt, cimbru. Ingrediente: Pentru roşii: 8 roşii medii 1 ceapă 3 căţei de usturoi 3 dovlecei verzi 4 linguri de ulei de măsline 1/2 legătură de coriandru 1 linguriţă de […]

Pljeskavica umpluta

Pljeskavica umpluta

Pljeskavica umpluta din: carne tocata de vita, carne tocata de porc, usturoi, ardei iute, condimente, costita de porc afumata, cascaval, usturoi, piper rosu, dovlecel, ardei, ceapa, ulei. Ingrediente: 800 g carne de vită tocată (rasol) 200 g carne de porc tocată (pulpă) 1 căţel de usturoi 1 ardei iute 1 lingură amestec de condimente pentru […]

Melcisori de varza murata

Melcisori de varza murata

Melcisori de varza murata din: varza murata, costita de porc afumata, ceapa, unt, zahar, chimen, sare, piper, smantana, faina, ou, apa, unt, grasime. Ingrediente: 700 g varză murată 150 g costiţă de porc afumată 1 ceapă mare 300 ml supă concentrată de legume 1 lingură de unt 1 linguriţă de zahăr 1 linguriţă de seminţe […]

Farsumagru

Farsumagru

Farsumagru din: vrabioara de vita, spata de porc, pancetta, ceapa, usturoi, parmezan, seminte de pin, ou, paine, ulei, patrunjel, sare, piper, pasta de tomate, apa, vin, cartofi, dovleac, busuioc, smantana, nucsoara. Ingrediente: Pentru rulada de carne: 900 g vrăbioară de vită, o bucată 500 g spată măcinată de porc 200 g şunca pancetta 2 cepe […]

Friptura_de_porc_cu_piure_de_conopida

Friptura de porc cu piure de conopida

Friptura de porc cu piure de conopida din: muschi de porc, ulei, usturoi, curry, cimbru, vin, conopida, unt, lapte. Ingrediente: 2 bucăţi muşchi de porc 2 linguri cu ulei 1 căţel de usturoi 1 praf de curry 1 linguriţă cu cimbru 1 pahar cu vin alb Pentru piure: 1 conopidă mică 1 lingură cu unt […]

Cotlet de porc pane cu varza calita

Cotlet de porc pane cu varza calita din: cotlet de porc, faina, pesmet, ulei, ou. Ingrediente: 100-150 g cotlet fârâ grăsime 1 linguriţă făină 1 lin­gură pesmet 15 g ulei 1/2 ou   Mod de preparare Cotlet de porc pane cu varza calita: alege carnea de porc proaspâtâ şi neîmpănată cu grăsime. Se bate pe […]

Friptura de porc cu legume si boabe de porumb

Friptura de porc la gratar cu salata de cartofi

Friptura de porc la gratar cu salata de cartofi din: carne de porc, usturoi, unt. Ingrediente: 150 g carne slaba de porc 1/2 căţel usturoi 5 g unt     Mod de preparare: Se taie carnea felii, se bate şi se frige pe gră­tarul încins, pe ambele părţi, fără să se usuce. Se freacă cu […]

Musaca de varză

Musaca dietetica de varza murata

Musaca dietetica de varza murata din: varza, drojdie, marar, cimbru, carne de porc, ulei, orez, smantana.   Ingrediente: 500 g varza albă 5 g drojdie cimbru mărar 150 g carne de porc fiartă şi tocată 15 g ulei 2 linguri orez fiert 1 linguriţă smantana     Mod de preparare: Se taie varza mărunt şi […]

Cotlet umplut cu ciuperci

Cotlet de porc umplut cu ciuperci

Cotlet de porc umplut cu ciuperci din: cotlet de porc, ciuperci, ardei, mustar, usturoi, rozmarin, ulei, piper, condimente.   Ingrediente: 1 kg cotlet de porc 6 ciuperci 1 ardei capia 3 linguri cu muştar 3 căţei de usturoi rozmarin ulei piper boabe colorat condimente pentru carne de porc   Mod de preparare: Spală şi curăţă […]

Tocanita cu rinichi

Rinichi de porc in vin

Rinichi de porc in vin din: rinichi de porc, ceapa, rosii, usturoi, vin, ulei, dafin, cimbru, sare, piper, boia. Ingrediente: 500 g rinichi de porc 2 cepe 4-5 roşii decojite 5-6 căţei de usturoi 300 ml vin roşu sec 3 linguri cu ulei de măţline 2-3 foi de dafin 1 linguriţă cu cimbru sare piper […]

Ciorba orientala

Ciorba orientala din: carne, morcov, cartof, taitei, tarhon, otet, iaurt, galbenus. Ingrediente: 100 g carne de vita sau de porc 1/2 morcov 1 cartof 1 lingură tâiţei tarhon oţet de fructe 1 lingură iaurt sau smantana 1/2 gălbenuş   Mod de preparare: Ciorba orientala: Se taie carnea pătrăţele mici şi se fierbe pînă se înmoaie. […]

Ceafa de porc condimentata

Cum se Prepara Ceafa de porc cu legume (VIDEO)

Cum se Prepara Ceafa de porc cu legume – un preparat savuros, care combină gustul intens al cărnii de porc cu aromele legumelor gătite încet, pentru a obține o masă completă și delicioasă. Este o rețetă ușor de preparat, perfectă pentru o cină de familie sau pentru o masă de sărbătoare. Carnea devine fragedă, iar […]

Muschiulet de porc la gratar

Muschiulet de porc la tigaie

Muschiulet de porc la tigaie din: muschiulet de porc, unt. Ingrediente: 100-150 g muşchiuleţ de porc proaspăt, fără grăsime 10 g unt       Mod de preparare: Se taie muşchiuleţul felii în lăţime de 1-2 cm gro­sime. Se pune într-o tigăiţă (pentru ochiuri, ino­xidabilă) cu untul crud. Se frige la un foc potrivit, pe […]

Friptura de porc la tava

Friptura de porc la tava cu dovlecei

Friptura de porc la tava cu dovlecei din: carne de porc, ulei, ardei, morcov, unt, dovlecei, faina, lapte, marar, iaurt. Ingrediente: 150 g carne slabă de porc 15 g ulei 1 felie de ardei gras sau gogoşar 2-3 felii morcov 250 g dovlecei 5 g unt 1/2 linguriţă făină 2 linguri lapte mărar verde 2 […]

Cotlet de porc la gratar cu cuscus

Cotlet de porc la gratar cu cuscus

Cotlet de porc la gratar cu cuscus din: cotlet de porc, ulei, sare. Ingredinte: 150 g cotlet de porc slab 5 g ulei sare         Mod de preparare: Se bat cotletele cu un ciocan de lemn, se frig pe grătarul incins, pe ambele părţi. Se sărează şi se servesc cu garnitură de […]

Cum se Prepara Rulouri Umplute (VIDEO)

Cum se Prepara Rulouri Umplute – Deliciul perfect pentru orice ocazie – ideal pentru aperitive, prânzuri rapide sau cine elegante. Acestea pot fi umplute cu o varietate de ingrediente, de la carne și legume, la brânză și verdețuri, oferind posibilități nelimitate de a experimenta și a crea combinații delicioase. Rulourile sunt nu doar gustoase, ci […]

Mancare de varza

Mancare de varza cu carne de porc

Mancare de varza cu carne de porc din: carne de porc, varza, ulei, iaurt, bulion, sare. Ingrediente: 100 g carne de porc slaba 150 g varza 15 g ulei 2 linguri iaurt 100 ml bulion de carne sare   Mod de preparare Mancare de varza cu carne de porc: Se taie carnea bucăţi mici, se […]

Friptura de porc cu varza

Friptura de porc cu varza calita

Friptura de porc cu varza calita din: carne de porc, ulei, varza.   Ingrediente: 200 g carne de porc slabă o lingurâ ulei 150 g varză albă     Mod de preparare Friptura de porc cu varza calita: Se pune carnea la foc într-o crăticioară smălţuită cu 1/2 din uleiul cald, se întoarce pe ambele […]

Ficat_de_porc_picant

Ficat de porc picant

Ficat de porc picant din: ficat de porc, faina, ulei, sare, piper, usturoi, oregano, otet, boia. Ingrediente: 1 kg ficat de porc 2-3 linguri de făină ulei pentru prăjit sare piper 8 căţei de usturoi 5 fire de oregano 125 ml oţet de vin roşu 125 ml ulei de măsline 1 lingură de boia   […]