Snitel_de_porc_cu_migdale

Snitel de porc cu migdale

Snitel de porc cu migdale din: carne de porc, faina, ulei, mangold, hasme, sunca, samburi de migdale, sare, piper. Ingrediente: 400 g carne de porc bătută sare piper puţină făină 3-4 linguri ulei de arahide 1 lingură ulei de chili 500 g mangold 3 hasme 125 ml fond de vitei (gata preparat) 100 g şuncă […]

Cotlet_inabusit

Cotlet inabusit

Cotlet inabusit din: cotlet de porc, ulei, otet, sos de soia, miere, condimente, verdeturi, ceapa, amidon. Ingrediente: 650 g cotlet de porc 3-4 linguri ulei de susan 3 linguri oţet de Sherry 6 linguri sos de soia 4 linguri miere 1 lingură praf amestec cinci condimente 125-250 ml fond de vitel (gata preparat) 100 g […]

Cotlet_de_porc_picant

Cotlet de porc picant

Cotlet de porc picant din: cotlet de porc, ulei de susan, ceapa, usturoi, sos de prune, pasta de curry, nuci de pin. Ingrediente: 600 g cotlet de porc dezosat 5-6 linguri ulei de susan 100 g amestec de ceapă cu usturoi (congelat) 125 ml fond de legume 1 lingură sos de prune (gata preparat) 2 […]

Gulas de vara

Gulas asiatic

Gulas asiatic din: carne de porc, ceapa, usturoi, verdeturi, ulei, linte, sos de soia, otet, cuisoare, zahar, sare, piper.   Ingrediente: 600 g carne de porc 2-3 cepe roşii 2 căţei de usturoi 100 g verdeţuri de supă (congelate) 4-5 linguri ulei de arahide 300-400 g linte din conservă 125 ml fond asiatic (gata preparat) […]

File de porc în stil chinezesc, cu orez prăjit

File de porc cu ananas si chili

File de porc cu ananas si chili din: file de porc, amidon, sos de soia, otet, vin de orez, piper, ananas, praz, ardei, chili, ulei, sare. Ingrediente: 600 g file de porc 1 linguriţă amidon de porumb 2 linguri sos de soia 1 lingură oţet de Sherry 6 linguri vin de orez 1 linguriţă hrean […]

Lebar bavarez

Reteta traditionala: Lebar

Lebar din: carne de porc, intestine de porc, ficat de porc, ceapa, boia, dafin, sare, piper. Ingrediente: 5 kg carne de porc 6 metri intestine groase de porc 2 kg ficat de porc 4 cepe boia dulce 2 foi dafin sare piper   Mod de preparare: Carnea şi ficatul se pun la fiert timp de […]

Muschi de porc cu hribi

Muschi de porc cu ciuperci si struguri

Muschi de porc cu ciuperci si struguri din: muschiulet de porc, ciuperci, struguri, ceapa, smantana, vin, unt, sare, piper. Ingrediente: 800 g muşchiulet de porc 600 g ciuperci un ciorchine struguri 2 cepe 200 ml smântână de gătit 100 ml vin alb 25 g unt sare piper   Mod de preparare: Ceapa foarte fin tăiată […]

Costita afumata

Costita afumata din: costita de porc, cimbru, rozmarin, piper, sare, boia. Ingrediente: 3 kg costiţă de porc fără os o crenguţă cimbru 2 crenguţe rozmarin piper boabe uşor mărunţit sare grunjoasă boia   Mod de preparare: Costiţa se pune la fiert 10 minute în apă. între timp, se amestecă sarea cu boiaua, piperul uşor mărunţit, […]

Toba cu usturoi si dafin

Toba traditionala

Toba traditionala din: capatana de porc, carne de porc, limba de porc, otet, stomac de porc, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 1/4 căpăţână de porc 300 g carne de porc împănată o limbă porc 2 linguri oţet un stomac porc sare piper cimbru   Mod de preparare: Stomacul se pune în apă rece cu oţet si […]

Carnati cu boia si usturoi

Carnati de casa din carne de porc

Carnati de casa din carne de porc din: fleica de porc, usturoi, interstine, sare, piper, boia, cimbru, ulei. Ingrediente: 6 kg fleică de porc o căpăţână usturoi 10 m intestine sare piper boia cimbru ulei pentru prăjit     Mod de preparare: Carnea se toacă la maşină sau se taie mărunt la cuţit. Se amestecă […]

Cotlete cu cartofi

Cotlete cu cartofi

Cotlete cu cartofi din: cotlet de porc, mustar cu boabe, unt, ulei, cartofi, ulei, sare, piper, stafide. Ingrediente: 600 g cotlet de porc fără os 3/4 linguri muştar cu boabe 100 g unt 2 linguri ulei 6 cartofi ulei pentru prăjit sare piper 2 linguri stafide   Mod de preparare: Cartofii se curăţă, se spală, […]

Pulpa de porc cu bacon la cuptor

Pulpa de porc cu bacon la cuptor

Pulpa de porc cu bacon la cuptor din: pulpa de porc, ceapa, bere, bacon, ulei, sare, piper.   Ingrediente: 2 kg pulpă de porc 4 cepe albe 500 ml bere blondă 250 g bacon 2 linguri ulei sare piper Pentru decor: boabe piper roşu pătrunjel verde   Mod de preparare: Ceapa se taie peştişori, se […]

Friptura de Brasov

Friptura de Brasov

Friptura de Brasov din: fleica de porc, ulei, ceapa, usturoi, supa de rosii, sare, piper, maghiran, boia, sorici. Ingrediente: 600 g fleică de porc 3 linguri ulei o ceapă 5 căţei usturoi 300 ml supă de roşii sare piper maghiran boia Pentru servit: 200 g şorici   Mod de preparare: Carnea se feliază, ceapa se […]

Tocana cu spata de porc

Reteta zilei: Tocana de porc cu legume

Tocana de porc cu legume din: porc, ulei de masline, ceapa rosie, usturoi, chimen, oregano, praf de chili, sare, piper, supa de pui, fasole neagra, ardei copt, porumb, rosii, avocado, coriandru.   Ingrediente:  2 kg carne de porc, cuburi 1 lingura ulei de masline 1 ceapa rosie, felii 2 catei de usturoi, tocat 2 linguri […]

Ciolan bavarez cu varza

Ciolan bavarez cu varza din: ciolan neafumat, morcovi, varza, ciuperci, ulei, carnati, ceapa, telina, praz, piper, dafin, bere, sare. Ingrediente: un ciolan neafumat mare 2 morcovi o varză 200 g ciuperci 2 linguri ulei 2 cârnaţi o ceapă o telină un praz 1/2 linguriţă boabe de piper  foi dafin 300 ml bere neagră sare   […]

Porc Kiev cu usturoi

Pulpa de porc cu usturoi la tava

Pulpa de porc cu usturoi la tava din: pulpa de porc, lamaie, ulei, rozmarin, usturoi, otet, sare, piper, cartofi prajiti. Ingrediente: o pulpă de porc din faţă, fără os şi şorici o lămâie 220 ml ulei 3 crenguţe rozmarin proaspăt 6 căţei usturoi 220 ml oţet de vin alb sare piper Pentru garnitură: cartofi prăjiţi […]

Sarmale de porc

Sarmale de porc

Sarmale de porc din: carne de porc, varza murata, ceapa, orez, cimbru, dafin, ulei, suc de rosii, sare, piper. Ingrediente: un kg carne de porc o varză murată 4 cepe albe 200 g orez cimbru foi de dafin 5 linguri ulei 300 ml suc de roşii sare piper măcinat şi boabe   Mod de preparare: […]

Friptura de porc rulata

Friptura de porc aromata

Friptura de porc aromata din: pulpa de porc, usturoim, piper, Delikat, cimbru, rozmarin, ulei, legume, unt. Ingrediente:   un kg pulpă de porc dezosată 4 căţei usturoi o linguriţă piper 2-3 linguriţe Delikat legume 1/2 linguriţă cimbru 1/2 linguriţă rozmarin 3 linguri ulei Pentru garnitură: 1 kg legume (după preferinţă) 50 g unt   Mod […]

Cobb salad

Cobb salad

Cobb salad din: felii de costita, piept de pui, varza chinezeasca, salata, radicchio, rosie, avocado, branza feta, oua, ceapa, porumb, otet, mustar, sare, zahar, piper, ulei, patrunjel, coriandru. Ingrediente: 6 felii de costiţă 2 bucăţi piept de pui 8o g varză chinezească (pak choi) 1 salată verde mică 1 salată radicchio 1 roşie 1 avocado […]

Frigarui cu dip de verdeturi

Frigarui cu dip de verdeturi

Frigarui cu dip de verdeturi din: carne tocata de vitel si de porc, ceapa, usturoi, ardei, castraveti in otet, patrunjel, sare, piper, piper Cayenne, hasmatuchi, arpagic verde, iaurt, smantana. Ingrediente: 300 g carne tocată de viţel 300 g carne tocată de porc 2 cepe 1 căţel de usturoi 1 ardei roşu 2 castraveţi în oţet […]

Hopping John

Hopping John

Hopping John din: fasole, costita afumata, ardei, ceapa, orez, ulei, piper Cayenne, sare, piper. Ingrediente: 175 g fasole uscată boabe 125 g costiţă afumată 1 ardei verde 1 ceapă mare 200 g orez natur 1 linguriţă de ulei 1 priză de piper Cayenne sare piper   Mod de preparare: Se lasă peste noapte fasolea la […]

Snitele cu mere

Snitele cu mere

Snitele cu mere din: mere, snitele de porc, sare, piper, mustar, faina, ulei de unt, maghiran, smantana. Ingrediente: 4 mere 4 şniţele de porc sare piper 2 linguriţe de muştar dulce 100 g făină 3 linguri de ulei de unt 1 linguriţă de maghiran proaspăt 250 ml smântână dulce   Mod de preparare: Se curaţă […]

Kalua Pig

Kalua Pig

Kalua Pig din: pulpa de porc sau friptura de porc cu sorici, cidru, sare afumata, sare. Ingrediente: 2 kg pulpă de porc sau friptură de porc cu şorici 2 ceşti de cidru sare afumată sare     Mod de preparare: Se aşează în apă un vas termorezistent de lut, până s-a îmbibat bine de apă. […]

Cotlete de porc cu dip de mere si ghimbir

Cotlete de porc cu dip de mere si ghimbir

Cotlete de porc cu dip de mere si ghimbir din: cotlete de porc, usturoi, lamaie, ghimbir, sos de soia, otet, ulei, piper, mere, zahar, vin de orez, piper Cayenne. Ingrediente: 4 cotlete de porc a 200 g 3 căţei de usturoi 5 linguri de zeamă de lămâie 2 1/2 linguri de rădăcină rasă de ghimbir 160 ml […]

Snitel cu sos de smantana

Snitele cu sos de ceapa

Snitele cu sos de ceapa din: snitele de porc, sare, piper, ceapa, ulei de unt, faina, supa de legume, Sherry, arpagic. Ingrediente: 4 şniţele de porc sare piper 3 cepe 3 linguri de ulei de unt 2 linguri de făină 125 ml supă de legume 125 ml Sherry 2 linguri de bucăţele de arpagic verde […]

File cu crusta de verdeturi

File cu crusta de verdeturi

File cu crusta de verdeturi din: file de porc, sare, piper, faina, oua, patrunjel, leustean, oregano, busuioc, ulei de unt. Ingrediente: 450 g file de porc sare piper 4 linguri de făină 2 ouă câte 1/2 legătură de pătrunjel şi de leuştean proaspăt tocate 1 lingură de oregano mărunţit 1 lingură de busuioc tocat 3 […]

Ruladă de varză

Rulada de carne si varza

Rulada de carne si varza din: snitele de porc, sare, piper, piper Cayenne, mar, varza murata, ulei de unt, ceapa, pasta de tomate, supa de legume, amidon, smantana, rosii cherry. Ingrediente: 4 şniţele de porc sare piper 1 linguriţă de piper Cayenne 1 măr 125 g varză murată 2 linguri de ulei de unt 1 […]

Shaorma de casa

Shaorma de casa

Shaorma de casa din: faina, apa, drojdie, praf de copt, zahar, unt, otet, carne de porc, cartofi, ulei, sare, boia, nucsoara, iaurt, maioneza, usturoi, praf de curry, piper. Ingrediente: Pentru lipii: 500 g făină 200 ml apă călduţă 1 plic drojdie uscată 1 vârf de cuţit praf de copt 1 linguriţă sare 1 linguriţă zahăr […]

Muschiulet in sos Roquefort

Muschiulet cu sos de sardele

Muschiulet cu sos de sardele din: muschiulet de porc, condimente, sare, ulei, oua, ceapa, patrunjel, faina, vin, dafin, otet, sardele, lamaie, mustar. Ingrediente: 600 g muşchiuleţ de porc condimente pentru carnea de porc sare 2 linguri ulei Pentru sos: gălbenuşuri fierte tare 100 ml ulei 1 ceapă 1 legătură pătrunjel verde sare 1 lingură făină […]

Ceafa de porc in vin

Ceafa de porc in vin

Ceafa de porc in vin din: ceafa de porc, usturoi, rozmarin, vin, ceapa, ulei, boia, sare, piper. Ingrediente: 1 1/2 kg ceafă de porc 5-6 căţei de usturoi câteva frunzuliţe de rozmarin 1 pahar vin alb 2 cepe ulei de măsline boia dulce sare piper   Mod de preparare: Speli bine car­nea şi o ştergi […]

Risotto cu miel

Risotto de porc cu oua

Risotto de porc cu oua din: orez, apa, carne tocata de porc, rosii, ceapa, mazare, ciuperci, oua, ghimbir, zahar, sos de rosii, ulei. Ingrediente: 300 g orez fiert 400 ml apă 150 g carne tocată de porc 2 roşii mari 2 cepe roşii 100 g mazăre verde (congelată) 4-5 ciuperci 2 ouă 2 linguri ghimbir […]

Ciolan cu bere, la cuptor

Ciolan cu bere, la cuptor

Ciolan cu bere, la cuptor din: ciolan crud de porc, dafin, unt, ulei, boia, cimbru, sare, piper, usturoi, praf de usturoi sos de soia, bere, piper boabe. Ingrediente: 1 bucată ciolan crud de porc 2 foi de dafin 30 g unt 1 linguriţă ulei 3 linguriţe boia dulce 2 linguri cimbru 1/2 linguriţă sare piper […]