Ciorba a la grec

Reteta de ciorba de porc a la grec

Reteta de ciorba de porc a la grec din: carne de porc, morcovi, telina, patrunjel, ceapa, orez, smantana, ulei, bors, faina, ou, sare, frunze de leustean. Ingrediente: 500 g carne de porc 3 morcovi 1 ţelină mică 1 rădăcină de pătrunjel 1 ceapă 100 g orez 250 g smântână ulei 1 1/2 lingură borş concentrat 1 […]

Fasole alba cu carne de porc

Fasole alba cu carne de porc

Fasole alba cu carne de porc din: carne de porc, ulei, ceapa, pasta de tomate, fasole, telina, apa, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 1 kg carne de porc 100 ml ulei 1 ceapă 50 g pastă de tomate 500 g fasole albă din conservă 1 tijă de telină 300 ml apă sare piper cimbru   Mod […]

Mancărică cu piept de pui

Mancarica de porc cu ciuperci

Mancarica de porc cu ciuperci din: ceafa de porc, ciuperci, ceapa, morcov, usturoi, apa, smantana, ulei, sare, piper. Ingrediente: 400 g ceafă de porc 500 g ciuperci 1 ceapă 1 morcov 3 căţei usturoi 100 ml apă 250 g smântână 2-3 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Cureţi ciupercile, le tai bucăţi şi […]

Tocana din piept de vita

Tocana sarbeasca de porc

Tocana sarbeasca de porc din: fleica, unt, usturoi, ardei, sare, piper, ulei, vin, cimbru. Ingrediente: 800 g fleică de porc 50 g unt 1-2 legături usturoi verde 2 ardei iuţi 2-3 ardei capia sare grunjoasă piper negru şi roşu 3-4 linguri ulei de măsline 100 ml vin alb dulce cimbru uscat şi măcinat   Mod […]

Tocana cu carne de oaie

Tocana taraneasca cu carne de porc

Tocana taraneasca cu carne de porc din: pulpa de porc, ulei, ceapa, ardei, morcovi, ciuperci, cartofi, piure de rosii, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 500 g pulpă de porc 3-4 linguri ulei 2 cepe mari 2 ardei capia 5 morcovi 300 g ciuperci 6 cartofi 300 ml piure de rosii sare piper cimbru uscat   Mod […]

Friptura de porc cu garnitura

Friptura de porc cu sorici crocant

Friptura de porc cu sorici crocant din: costa de porc cu sorici, usturoi, dafin, cimbru, rozmarin, ulei, otet, telina, morcov, sare. Ingrediente: 2 kg coastă de la porc, cu şorici 4 căţei de usturoi 3 frunze de dafin 1 linguriţă cimbru 1 linguriţă rozmarin 2 linguri ulei 4 linguri oţet 1 ţelină mică 1 morcov […]

Orez în stil asiatic cu carne de porc

Reteta zilei: Orez cu carne de porc si legume

Orez cu carne de porc si legume din: unt de arahide, sos sriracha, sos de soia, ghimbir, zahar brun, apa calda, ulei, usturoi, porc, ciuperci, morcov, ardei, sos hoisin, sos de soia, ulei de susan, orez, ceapa verde, arahide.   Ingrediente sos picant:  ¼ ceasca unt arahide 1 lingura sos sriracha 1 linguriță de sos […]

Friptura de porc la tava cu broccoli

Friptura de porc cu broccoli

Friptura de porc cu broccoli din: cotlet de porc, broccoli, morcovi, arpagic, vin alb, piper, sare, ulei.   Ingrediente: 1 kg cotlet de porc fără os câteva bucheţele de broccoli 1 legătură de carote (morcovi tineri) 6-7 bucăţi de arpagic 1 cană cu vin alb 1 linguriţă cu rozmarin 1/2 linguriţă cu piper negru măcinat […]

Cotlet in sos de cafea

Cotlet la cuptor cu sos

Cotlet la cuptor cu sos din: cotlet de porc, coniac, unt, mustar, ceapa, cartofi, usturoi, cimbru, legume, sare, piper. Carnea de porc este o sursă bogată de proteine, care sunt esențiale pentru dezvoltarea și repararea țesuturilor, menținerea sănătății sistemului imunitar și susținerea creșterii musculare. Conținut de vitamine și minerale: Carnea de porc conține o serie […]

Costite dulci-iuti

Costite dulci-iuti

Costite dulci-iuti din: costite de porc, sos de soia, zahar brun, vin de orez, ghimbir, ketchup, usturoi, mustar iute. Ingrediente: 2kg şiruri de costiţe de porc, tăiate în bucăţi de câte 4 50ml sos de soia Pentru marinada: 100g de zahăr brun 100ml vin de orez sau Sherry 100g de ghimbir, cojit şi ras fin 200ml […]

Pui Marengo cu ciuperci si creveti

Pui umplut cu ciuperci si sunca

Pui umplut cu ciuperci si sunca din: pui, ceapa, ciuperci, unt, chifle, patrunjel, carne de porc, sunca, lapte, sare, piper, nucsoara. Ingrediente: 1 pui 1 ceapă 300 g ciuperci 100g unt 4 chifle (200 g) 1 mână de pătrunjel 80 gcarne de porc 100g şuncă 2 ouă 100 ml lapte sare piper negru proaspăt măcinat […]

File de porc in sos dulce-acrisor

File de porc in sos dulce-acrisor – reteta gustoasa

File de porc in sos dulce-acrisor din: file de porc, lapte de cocos, supa de peste, ardei iute, ghimbir, chimen, frunze de lamaie, ulei, sare, piper.   Ingrediente: 600g muşchi file de porc 150ml lapte de cocos 3 linguri supă de peşte 2 ardei iuţi, proaspeţi 1 bucăţică rădăcină de ghimbir proaspăt, cam de 4cm […]

Taietei cu dovlecei si cascaval

Chiftele picante de porc cu supa cu taietei

Chiftele picante de porc cu supa cu taietei din: carne tocata de porc, usturoi, ceapa, ardei iute, ulei, supa de pui, sos de stridii, ciuperci, varza chinezeasca, taietei. Ingrediente: 400g carne tocată de porc 2 căţei de usturoi pisaţi 6 cepe verzi, 3 tocate mărunt, 3 feliate pentru ornare 2 ardei iuţi roşii, unul tocat […]

Cum se prepara Raviolini cu sos

Reteta de ravioli

Reteta de ravioli din: faina, oua, amestec de carne de vita si porc, ceapa, cartofi, ulei, sare, piper, patrunjel, rosii, parmezan. Ingrediente: Pentru aluatul de paste: 400g de făină 4 ouă mari de ţară Pentru umplutura: 500g amestec carne de vită şi porc 2 ceape 2 cartofi ulei de măsline sare piper pătrunjel proaspăt Pentru […]

Rulada_de_porc_cu_slaninuta_si_patrunjel

Rulada de porc cu slaninuta si patrunjel

Rulada de porc cu slaninuta si patrunjel din: pulpa de porc, slaninuta, usturoi, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g pulpă de porc 200 g slăninuţă 3 căţei de usturoi 1 cană cu supă de legume 1 legătură de pătrunjel ulei sare piper   Mod de preparare: Taie slăninuţă mărunt şi amestec-o bine cu usturoiul zdrobit şi […]

Ceafa_baituita

Ceafa baituita

Ceafa baituita din: ceafa de porc, carnati, slaninuta, cimbru, rozmarin, boia, vin, praz, morcov, telina, usturoi, cuisoare, piper, cimbru. Ingrediente: 1 kg ceafă 400 g cârnaţi afumaţi 200 g slăninuţă afumată cimbru uscat rozmarin boia iute sau dulce Pentru bait: 500 ml vin roşu sec 1 praz 1 morcov 1 ţelină mică 4 căţei de […]

Ceafă de porc cu glazură de muştar

Ceafa de porc cu branza cu mucegai

Ceafa de porc cu branza cu mucegai din: ceafa de porc, rozmarin, salvie, cimbru, usturoi, crema de branza, branza, ceai, vin, pere, mere, amidon.   Ingrediente: 3 kg ceafă de porc, fără os rozmarin, salvie şi crenguţe de cimbru usturoi, tăiat în fâşii 1 tub de cremă de brânză 50 g brânză cu mucegai 500 […]

Carnati oltenesti cu legume

Cotlete de porc si carnati oltenesti

Cotlete de porc si carnati oltenesti din: cotlet de porc, carnati, apa, malai, vin, amidon, cuisoare, zahar, faina, scortisoara, boia, maghiran, cimbru, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 cotlete de porc 3 cârnaţi olteneşti 1 ceaşcă cu apă 1 cană cu mălai 1 cană cu vin alb 1 linguriţă cu amidon 1 cuişor 1 linguriţă cu […]

Costiţe de porc picante

Costite de porc picante

Costite de porc picante din: ceapa verde, ienibahar, costite de porc, supa de pui, ardei iute, usturoi, ghimbir, lamaie, cimbru, coriandru, scortisoara, zahar brun, ulei de arahide. Ingrediente: 1 legătură de ceapă verde 1 linguriţă boabe de ienibahar 2 şire costiţe de porc sau 2kg costiţe, gata tăiate supă de pui Pentru marinada: 3 ardei […]

Friptura cu usturoi si sos de rosii

Friptura cu usturoi si sos de rosii

Friptura cu usturoi si sos de rosii din: carne de porc, usturoi, vin, supa de carne, ulei de masline, cimbru, paprika, curry, piper, condiment vegetal, sos de soia, pasta de rosii. Ingrediente: 1 kg carne de porc 1 căpăţănă de usturoi 1 pahar de vin rosu de ţară 1 pahar supă de carne ulei de […]

Friptura de porc sub crusta crocanta cu bere

Friptura de porc in crusta

Friptura de porc in crusta din: pulpa de porc, mustar, vin, tarhon, leustean, rozmarin, oregano, piper. Ingrediente: 1 kg pulpă de porc 3 linguri cu muştar clasic 1 pahar cu vin alb 1/2 linguriţă cu tarhon uscat mărunţit 1/2 linguriţă cu leuştean uscat mărunţit 1/2 linguriţă cu rozmarin 1/2 linguriţă cu oregano 1/2 linguriţă cu […]

Purcelus de lapte umplut

Cum se prepara Purcelus la protap (VIDEO)

Purcelus la protap: Cum se prepara Purcelus la protap: Pofta buna!   poate iti place si: Purcelus de lapte umplut Purcelus de lapte umplut din: plamani, ficat de purcel, ceapa, franzela, oua, sare, piper, patrunjel, purcel de lapte. Ingrediente: plămâni ficat de purcel ceapă 100 g franzelă 2 ouă sare piper pisat pătrunjel   Mod […]

Cum se prepara Picioare de porc coapte in jar (VIDEO)

Cum se prepara Picioare de porc coapte in jar – Această rețetă, perfectă pentru evenimente în aer liber, ne aduce aminte de gusturile simple și bogate ale vieții la țară. În plus, prepararea acestei rețete implică tehnici de gătit străvechi care aduc o notă de autenticitate mesei. Ingrediente Picioare de porc – 4 bucăți Picioarele […]

Carne de porc cu varza dulce

Cum se afumă Carnea de porc (VIDEO)

Cum se afumă Carnea de porc – Afumarea cărnii este o metodă tradițională de conservare și îmbunătățire a gustului, folosită de secole. Carnea de porc afumată are un gust unic și o aromă deosebită, datorită procesului de afumare care adaugă atât conservanți naturali, cât și o textură mai fragedă și mai intensă. Afumarea poate fi […]

Reteta zilei: Paste cu chiftele si sos de rosii

Paste cu chiftele si sos de rosii din: ulei de masline, ceapa, porc, pesmet, parmezan, galbenus, patrunjel, oregano, busuioc, sare, piper, usturoi, rosii, sos de rosii, pasta de tomate, vin rosu, paste.   Ingrediente:  3 linguri ulei de masline ½ ceasca ceapa cubulete 1 kg carne tocata de porc ¼ cană de pesmet 2 linguri […]

Friptura de porc cu sos de zmeura

Friptura de porc cu umplutura de salvie si ceapa si cu sos

Friptura de porc cu umplutura de salvie si ceapa si cu sos din: ulei de masline, ceapa, salvie, pesmet, carnati, cotlet de porc, faina, supa de pui, cidru. Ingrediente: 1 lingură ulei de măsline 1 ceapă tocată fin câteva frunze de salvie rupte în bucăţi 25g de pesmet carnea de la 4 cârnaţi de bună […]

Cum se prepara Costita cu bere

Cum se prepara Costita cu bere – Gust intens și fraged. Berea ajută la frăgezirea cărnii și îi conferă un gust intens, ușor dulceag, în funcție de tipul de bere folosit. Acest preparat este ideal pentru o masă consistentă de weekend sau o cină în familie. Aromele se combină perfect, oferind un rezultat savuros și […]

Carne de porc cu taietei de orez

Reteta zilei: Taietei de orez cu carne de porc

Taietei de orez cu carne de porc din: taietei de orez, porc, broccoli, oua, usturoi, ulei, sos de stridii, sos de soia, zahar, piper alb. Ingrediente:  200 g taitei de orez 150 g carne de porc tăiata în felii subțiri 150g broccoli chinezesc, maruntit 2 oua 4 catei de usturoi tocat ulei Ingrediente sos: 2 […]

Varza murata cu carne de porc

Varza murata cu carne de porc

Varza murata cu carne de porc din: carne de porc, varza murata, ulei, cimbru, piper. Ingrediente: 500 g carne de porc 1 varză murată  2 linguri ulei sau untură de porc  1 linguriţă cimbru uscat  piper proaspăt râşnit   Mod de preparare: Porţionezi carnea, o prăjeşti în puţin ulei sau untură de porc la foc […]