Ficat in sos de vin

Ficat in sos de vin – reteta gustoasa

Ficat in sos de vin din: ficat de porc, ceapa, vin, ardei gras, ceapa verde, sare, piper, ulei. Ingrediente: 500 g ficat de porc 3 cepe 300 ml de vin roşu 1 ardei gras verde 1 ardei gras roşu 2 fire de ceapă verde sare piper ulei   Mod de preparare: Taie cepele în sferturi […]

Rulada de porc umpluta cu verdeturi

Rulada de porc umpluta cu verdeturi

Rulada de porc umpluta cu verdeturi din: salvie, patrunjel, usturoi, ulei de malsine, carne de porc, praz, sare, piper, cidru. Ingrediente: o mână de salvie o mana de pătrunjel 2 căţei de usturoi ulei de masline carne de porc 6 fire de praz sare piper 300 ml de cidru 4 frunze de salvie   Mod […]

Pate din ficat de curcan cu vin

Pateu din ficat de porc

Pateu din ficat de porc din: 1 kg ficat de porc, 2 kg grăsime de porc, 500 ml lapte, 250 g smântână, 100 g ceapă, sare, 6 g piper alb, 3 g zahăr, 2 g nucşoară, 200 g legume (morcovi, ceapă, pătrunjel, frunze de dafin), 300 g ouă, 50 g amidon de cartofi, gelatină. Ingrediente: Pentru umplutura: 1 kg ficat de porc 2 kg grăsime de porc 500 […]

Cotlet a la Lancelot

Cotlet a la Lancelot

Cotlet a la Lancelot din: cotlete de porc, morcovi, ceapa, rosii, coacaze, mustar, otet, broccoli, miere, rozmarin, ulei, sare. Ingrediente: 4 cotlete de porc 2 morcovi 1 legătură de ceapă verde 2 roşii 2 crenguţe cu coacăze roşii 2 linguri cu muştar 2 linguri cu oţet balsamic 1 broccoli 1 lingură cu miere rozmarin verde […]

Muschi alb rafinat

Muschi alb rafinat

Muschi alb rafinat din: muschi de porc, morcovi, porumb, seminte de pin, seminte de dovleac, spanac, vin, unt, cimbru, rozmarin, sare, piper. Ingrediente: 1 kg muşchi de porc 2-3 morcovi 1 conservă mică de porumb 50 g seminţe de pin 1 00 g seminţe de dovleac 100 g frunze de spanac 1 pahar cu vin […]

Muschi de porc umplut cu spanac si branza

Muschi de porc umplut cu spanac si branza

Muschi de porc umplut cu spanac si branza din: 1 kg muşchi de porc, 1 căpăţână de usturoi, 2 cepe, 150 ml vin alb sec, 2 ardei graşi coloraţi, 250 g spanac din borcan, 100 g brânză feta, 250 g bacon, 2 foi mari de dafin, sare, piper, ulei de măsline, cimbrişor, rucola. Ingrediente: 1 kg muşchi de porc 1 căpăţână de usturoi 2 cepe 150 ml vin alb […]

Gaina cu masline verzi

Gaina umpluta cu bacon si carne de porc

Gaina umpluta cu bacon si carne de porc din: 2 cepe, 200 g carne tocată de porc, 75 g bacon, măruntaiele de la găină (pipotă, ficat inimă), 2 gălbenuşuri, 100 g unt, sare, piper, nucşoară, paprika, 1 pahar de coniac sau vin, 100 ml zeamă de carne, 100 g unt, pătrunjel tăiat fin. Ingrediente: 2 cepe 200 g carne tocată de porc 75 g bacon măruntaiele de la găină […]

Carne tocata de porc cu mere

Flanc de porc cu salvie si mere

Flanc de porc cu salvie si mere din: sare, flanc de porc, usturoi, cidru de mere, mere, salvie, sare, piper.   Ingrediente: 500 g sare grunjoasă 5 kg flanc de porc 2 căpăţâni de usturoi întregi 500 ml cidru de mere 8 mere mici o mână de salvie sare şi piper negru proaspăt măcinat   […]

Rulada cu sunca

Rulada cu sos de rosii

Rulada cu sos de rosii din: pulpa de porc, ceapa, ardei, morcov, rosii, sos de rosii, bacon, vin, ulei, sare, piper.   Ingrediente: 1 kg pulpă de porc 1 ceapă 1 ardei 1 morcov 200 g roşii descojite 10 felii bacon 200 ml vin roşu 300 ml suc de roşii 3 linguri ulei sare piper   […]

Muschi_de_porc_in_crusta_de_citrice

Muschi de porc in crusta de citrice

Muschi de porc in crusta de citrice din: muschi de porc, fulgi de migdale, mandarine, portocale, vin, zahar, ulei, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 2 kg muşchi de porc 200 g fulgi de migdale 200 ml vin alb sec/vermut 4 portocale 4 mandarine 1-2 linguriţe cu zahăr brun ulei sare piper cimbru   Mod de preparare: […]

Porc cu sos de migdale

Muschiulet de porc cu sos de prune

Muschiulet de porc cu sos de prune din: muschiulet de porc, portocala, limeta, foaie de dafin, anason, usturoi, ulei, prune, otet, ceapa, ardei, boabe de mustar, ghimbir, sare, piper. Ingrediente: 1 muşchiulet de porc Pentru marinada: 1 portocală 1 limetă 1 foaie de dafin 1/2 linguriţă anason 2 căţei de usturoi ulei sare piper Pentru […]

Terina de fazan cu castane

Terina de porc si pui

Terina de porc si pui din: carne de porc, piept de pui, usturoi, cimbru, sare, piper, bacon, ou, ceapa, coniac, fructe, fistic, compot. Ingrediente: 500 g carne tocată de porc 2 căţei usturoi puţin cimbru sare piper 500 g piept de pui 12-15 felii bacon un ou o ceapă 50 ml coniac 100 g fructe […]

Piept_de_porc_cu_mirodenii

Piept de porc cu mirodenii

Piept de porc cu mirodenii din: piept de porc, sare, piper, seminte de fenicul, usturoi, cimbru, ulei, lamaie. Ingrediente: 1.5 kg piept de porc cu sorici piper sare 2 linguri seminţe fenicul cimbru 4-5 căţei usturoi 2 linguri ulei 2 lămâi   Mod de preparare: Pui într-un mojar cimbru, fenicul, sare, piper, căţeii de usturoi […]

Fasole verde cu smantana si carne de porc

Reteta zilei: Fasole cu carne de porc si legume

Fasole cu carne de porc si legume din: porc, ulei de masline, sare, piper, ardei, ceapa, usturoi, chimen, praf de chili, ardei copt, gogonele, supa de pui, fasole, smantana, ceapa verde, coriandru, cheddar.   Ingrediente:  1 kg muschiulet de porc, cuburi 1 lingura ulei de masline 1/2 linguriță sare 1/4 lingurita piper negru 1 cană […]

Coaste de porc cu sos Worcester

Reteta zilei: Coaste de porc cu sos la cuptor

Coaste de porc cu sos la cuptor din: coaste de porc, ceapa verde, suc de lamaie, ulei, sos de soia, vin de orez, otet de orez, sos de peste, zahar brun, dafin, usturoi, piper. Când vine vorba de a pregăti o cină savuroasă și reconfortantă, coastele de porc cu sos la cuptor sunt o alegere […]

Carne de porc cu cartofi wedges

Carne de porc cu cartofi wedges

Carne de porc cu cartofi wedges din: cartofi, ulei, miere, zahar, sos de soia, usturoi, file de porc, maioneza, otet, ceapa, salata verde. Ingrediente: 2 cartofi mari, tăiaţi în felii groase (wedges) ulei de măsline 1 lingură de miere 1 lingură de zahăr brun 1 lingură sos de soia 1 căţel de usturoi pisat 1 […]

Fasole verde cu carne de vaca

Mancare de fasole verde cu carne de porc

Mancare de fasole verde cu carne de porc din: fasole verde, carne de porc, ceapa, bulion sau suc de rosii, ulei, sare. Ingrediente: 350 g fasole verde 350 g carne de porc o ceapă mare o lingură bulion sau suc de roşii 2 linguri ulei sare   Mod de preparare: Ceapa curăţată de coajă şi […]

Cotlet de mangalita umplut cu carnaciori

Cotlet de mangalita umplut cu carnaciori cu sos

Cotlet de mangalita umplut cu carnaciori cu sos din: cotlet de mangalita, carnaciori de vanat, sare, piper, boia, morcovi, patrunjel, telina, ceapa, ardei, usturoi, bere. Ingrediente: 1 kg cotlet de mangaliţă 200 g cârnăciori subţiri din carne de vânat condimente: sare, piper, boia de ardei legume: morcovi, pătrunjel, ţelină, ceapă, ardei roşii şi verzi, usturoi 500 […]

Fricandou de mistret umplut cu garnitura de taitei cu ciuperci si supa brezata cu costita afumata

Ceafa de mistret la gratar

Ceafa de mistret la gratar din: ceafa de mistret, condimente. Ingrediente: ceafă de mistreţ condimente: sare, piper, boia de ardei   Mod de preparare: Iei ceafa, o condimentezi cu sare, piper şi boia de ardei şi o pui pe grătar, până se pătrunde bine. Serveşti ceafa de mistreţ cu ardei gras sau capia. Este delicioasă! […]

Friptura din muschi de porc

Tocanita de muschi de porc

Tocanita de muschi de porc din: muschi de porc, ceapa, faina, sare, piper, boia, ulei, rosii, ardei, pasta de rosii, ardei iute, usturoi, apa, unsoare, smantana.   Ingrediente: 2 felii muşchi de porc 10 cepe mari 2 linguri făină sare piper boia dulce ulei 4 roşii mari 2 ardei galbeni 2 linguri pastă de roşii […]

Cotlete de porc cu miere si fructe

Cotlete de porc cu miere, cartofi si sos de iaurt

Cotlete de porc cu miere, cartofi si sos de iaurt din: cotlete de porc, cartofi, miere, portocala, ulei de masline, coriandru, paprika, sare, piper, usturoi, iaurt, dukkah.   Ingrediente: 4 cotlete subţiri de porc 2 cartofi mari, în coajă, tăiaţi în felii groase ceaşcă cu miere coaja şi sucul de la 1/2 portocală 2 linguri […]

Rulouri de peste cu orez

Rulou marinaresc

Rulou marinaresc din: pulpa de porc, marar, piper, cimbru, sare, ulei, oua. Ingrediente: 1 kg pulpă de porc fără os 1 legătură mărar verde piper 5 fire cimbru sare ulei 4 ouă fierte   Mod de preparare: Fierbi ouăle tari, apoi le cureţi şi le tai cuburi, le pui într-un castron şi le amesteci cu […]

Rulada de primavara cu muschi de porc

Rulada de primavara cu muschi de porc din: muschi de porc, spanac, oua, ceapa verde, usturoi, busuioc, sare, piper, ulei, iaurt, marar. Ingrediente: 1 kg muşchi de porc 600 g spanac 6 ouă 2 legături ceapă verde 15 căţei de usturoi busuioc verde sare piper ulei Pentru sos: 450 g iaurt 1 legătură mărar sare piper […]

Cotlete de porc cu sos de vin roşu

Cotlete de porc umplute cu sos de spanac

Cotlete de porc umplute cu sos de spanac din: cotlete de porc, ciuperci, costita, ceapa, ardei, marar, ou, legume, sare, piper, spanac, ulei, usturoi, smantana, mustar, vin. Ingrediente: 2 cotlete de porc mai groase (cu os) 8 ciuperci champignon mari 100 g costiţă afumată 1 ceapă 2 ardei 1 legătură mărar verde 1 ou 1 […]

Rulada_de_muschi_de_porc_la_cuptor.jpg

Rulada de muschi de porc la cuptor

Rulada de muschi de porc la cuptor din: muschi de porc, sunca, ciuperci, oua, cascaval, oregano, rozmarin, condimente, sare, piper, unt, ulei, vin, usturoi, ardei. Ingrediente: 1 muşchi de porc 150 g şuncă ţărănească afumată 350 g ciuperci champignon 2 ouă 150 g caşcaval mai moale oregano rozmarin condimente pentru carnea de porc condiment din […]

Costite_cu_salata_de_napi

Costite cu salata de napi

Costite cu salata de napi din: costite de porc, mustar, pasta de rosii, boia, ulei, busuioc, cimbru, marar, sare, piper, usturoi, cartofi, crema de branza sau cascaval, ou, faina, nap, morcovi, maioneza. Ingrediente: 1 1/2 kg costiţe de porc 2 linguri muştar 2 linguri pastă de roşii 1 linguriţă boia dulce 3 linguri ulei de măsline câte […]

Carnati_proaspeti_de_porc_si_vita

Carnati proaspeti de porc si vita

Carnati proaspeti de porc si vita din: carne de porc, carne de vita, usturoi, condimente, coriandu, nucsoara, cimbru, apa. Ingrediente: 1 kg carne de porc 500 g carne de vită sare piper 1 căpăţână de usturoi 1 lingură condimente pentru cârnaţi coriandru şi nucşoară fin măcinate cimbru uscat măcinat 1/2 pahar apă intestine subţiri de […]

Toba in aspic

Toba gustoasa de porc

Toba gustoasa de porc din: capatana de porc, rinichi, inimi, carne de porc, splina, piper, sare, stomac. Ingrediente: 1/2 căpăţână de porc 3 rinichi de porc 2 inimi de porc 1/2 kg carne de porc 2 bucăţi splină piper foi de dafin sare stomacul porcului   Mod de preparare: Tai căpăţâna în bucăji şi cureti […]

Pulpa_de_porc_cu_cidru_de_mere.jpg

Pulpa de porc cu cidru de mere

Pulpa de porc cu cidru de mere din: pulpa de porc, condimente, bacon, prune, mere, ceapa, sare, cidru.   Ingrediente: 1 kg pulpă de porc 1 linguriţă amestec de condimente pentru friptură de porc 150 g felii de bacon 100 g prune uscate 2 mere 2 cepe roşii sare 400 ml cidru de mere   […]

Muschi de porc cu unt de ciuperci

Reteta muschi de porc afumat

Reteta muschi de porc afumat din: muschi de porc, sare, ulei de masline, usturoi, boia, piper, cimbru, busuioc, tarhon. Ingrediente: 1 1/2 kg muşchi de porc 1 lingură rasă sare grunjoasă 4 linguri ulei de măsline 5 căţei de usturoi boia de ardei dulce piper cimbru uscat busuioc uscat mărunţit tarhon uscat   Mod de […]

Ciorba taraneasca de porc cu fasole

Reteta ciorba de porc cu zeama de varza

Reteta ciorba de porc cu zeama de varza din: carne de porc, ceapa, morcovi, pastarnac, patrunjel, fasole verde, ardei, varza, leustean, ulei, sare, piper, conopida, zeama de varza.   Ingrediente: 500 g carne de porc cu oase 1 ceapă 3 morcovi 1 rădăcină de pătrunjel şi de păstârnac 1 borcan fasole verde sau 500 g […]

Fleica_umpluta

Fleica umpluta

Fleica umpluta din: fleica de porc, ficat, ienibahar, paine, lapte, ceapa, usturoi, patrunjel, slaanina, ou, sare, piper, boia, untura, vin. Ingrediente: 1 kg fleică de porc 250 g ficat de porc 1 foaie de dafin câteva boabe de ienibahar 2-3 felii de pâine 200 ml lapte 1 ceapă 3 căţei de usturoi 1 legătură pătrunjel […]