Terina de fazan cu castane

Terina de porc si pui

Terina de porc si pui din: carne de porc, piept de pui, usturoi, cimbru, sare, piper, bacon, ou, ceapa, coniac, fructe, fistic, compot. Ingrediente: 500 g carne tocată de porc 2 căţei usturoi puţin cimbru sare piper 500 g piept de pui 12-15 felii bacon un ou o ceapă 50 ml coniac 100 g fructe […]

Piept_de_porc_cu_mirodenii

Piept de porc cu mirodenii

Piept de porc cu mirodenii din: piept de porc, sare, piper, seminte de fenicul, usturoi, cimbru, ulei, lamaie. Ingrediente: 1.5 kg piept de porc cu sorici piper sare 2 linguri seminţe fenicul cimbru 4-5 căţei usturoi 2 linguri ulei 2 lămâi   Mod de preparare: Pui într-un mojar cimbru, fenicul, sare, piper, căţeii de usturoi […]

Fasole verde cu smantana si carne de porc

Reteta zilei: Fasole cu carne de porc si legume

Fasole cu carne de porc si legume din: porc, ulei de masline, sare, piper, ardei, ceapa, usturoi, chimen, praf de chili, ardei copt, gogonele, supa de pui, fasole, smantana, ceapa verde, coriandru, cheddar.   Ingrediente:  1 kg muschiulet de porc, cuburi 1 lingura ulei de masline 1/2 linguriță sare 1/4 lingurita piper negru 1 cană […]

Coaste de porc cu sos Worcester

Reteta zilei: Coaste de porc cu sos la cuptor

Coaste de porc cu sos la cuptor din: coaste de porc, ceapa verde, suc de lamaie, ulei, sos de soia, vin de orez, otet de orez, sos de peste, zahar brun, dafin, usturoi, piper. Când vine vorba de a pregăti o cină savuroasă și reconfortantă, coastele de porc cu sos la cuptor sunt o alegere […]

Carne de porc cu cartofi wedges

Carne de porc cu cartofi wedges

Carne de porc cu cartofi wedges din: cartofi, ulei, miere, zahar, sos de soia, usturoi, file de porc, maioneza, otet, ceapa, salata verde. Ingrediente: 2 cartofi mari, tăiaţi în felii groase (wedges) ulei de măsline 1 lingură de miere 1 lingură de zahăr brun 1 lingură sos de soia 1 căţel de usturoi pisat 1 […]

Fasole verde cu carne de vaca

Mancare de fasole verde cu carne de porc

Mancare de fasole verde cu carne de porc din: fasole verde, carne de porc, ceapa, bulion sau suc de rosii, ulei, sare. Ingrediente: 350 g fasole verde 350 g carne de porc o ceapă mare o lingură bulion sau suc de roşii 2 linguri ulei sare   Mod de preparare: Ceapa curăţată de coajă şi […]

Cotlet de mangalita umplut cu carnaciori

Cotlet de mangalita umplut cu carnaciori cu sos

Cotlet de mangalita umplut cu carnaciori cu sos din: cotlet de mangalita, carnaciori de vanat, sare, piper, boia, morcovi, patrunjel, telina, ceapa, ardei, usturoi, bere. Ingrediente: 1 kg cotlet de mangaliţă 200 g cârnăciori subţiri din carne de vânat condimente: sare, piper, boia de ardei legume: morcovi, pătrunjel, ţelină, ceapă, ardei roşii şi verzi, usturoi 500 […]

Fricandou de mistret umplut cu garnitura de taitei cu ciuperci si supa brezata cu costita afumata

Ceafa de mistret la gratar

Ceafa de mistret la gratar din: ceafa de mistret, condimente. Ingrediente: ceafă de mistreţ condimente: sare, piper, boia de ardei   Mod de preparare: Iei ceafa, o condimentezi cu sare, piper şi boia de ardei şi o pui pe grătar, până se pătrunde bine. Serveşti ceafa de mistreţ cu ardei gras sau capia. Este delicioasă! […]

Friptura din muschi de porc

Tocanita de muschi de porc

Tocanita de muschi de porc din: muschi de porc, ceapa, faina, sare, piper, boia, ulei, rosii, ardei, pasta de rosii, ardei iute, usturoi, apa, unsoare, smantana.   Ingrediente: 2 felii muşchi de porc 10 cepe mari 2 linguri făină sare piper boia dulce ulei 4 roşii mari 2 ardei galbeni 2 linguri pastă de roşii […]

Cotlete de porc cu miere, cartofi si sos de iaurt

Cotlete de porc cu miere, cartofi si sos de iaurt din: cotlete de porc, cartofi, miere, portocala, ulei de masline, coriandru, paprika, sare, piper, usturoi, iaurt, dukkah.   Ingrediente: 4 cotlete subţiri de porc 2 cartofi mari, în coajă, tăiaţi în felii groase ceaşcă cu miere coaja şi sucul de la 1/2 portocală 2 linguri […]

Rulouri de peste cu orez

Rulou marinaresc

Rulou marinaresc din: pulpa de porc, marar, piper, cimbru, sare, ulei, oua. Ingrediente: 1 kg pulpă de porc fără os 1 legătură mărar verde piper 5 fire cimbru sare ulei 4 ouă fierte   Mod de preparare: Fierbi ouăle tari, apoi le cureţi şi le tai cuburi, le pui într-un castron şi le amesteci cu […]

Rulada de primavara cu muschi de porc

Rulada de primavara cu muschi de porc din: muschi de porc, spanac, oua, ceapa verde, usturoi, busuioc, sare, piper, ulei, iaurt, marar. Ingrediente: 1 kg muşchi de porc 600 g spanac 6 ouă 2 legături ceapă verde 15 căţei de usturoi busuioc verde sare piper ulei Pentru sos: 450 g iaurt 1 legătură mărar sare piper […]

Cotlete de porc cu sos de vin roşu

Cotlete de porc umplute cu sos de spanac

Cotlete de porc umplute cu sos de spanac din: cotlete de porc, ciuperci, costita, ceapa, ardei, marar, ou, legume, sare, piper, spanac, ulei, usturoi, smantana, mustar, vin. Ingrediente: 2 cotlete de porc mai groase (cu os) 8 ciuperci champignon mari 100 g costiţă afumată 1 ceapă 2 ardei 1 legătură mărar verde 1 ou 1 […]

Rulada_de_muschi_de_porc_la_cuptor.jpg

Rulada de muschi de porc la cuptor

Rulada de muschi de porc la cuptor din: muschi de porc, sunca, ciuperci, oua, cascaval, oregano, rozmarin, condimente, sare, piper, unt, ulei, vin, usturoi, ardei. Ingrediente: 1 muşchi de porc 150 g şuncă ţărănească afumată 350 g ciuperci champignon 2 ouă 150 g caşcaval mai moale oregano rozmarin condimente pentru carnea de porc condiment din […]

Costite_cu_salata_de_napi

Costite cu salata de napi

Costite cu salata de napi din: costite de porc, mustar, pasta de rosii, boia, ulei, busuioc, cimbru, marar, sare, piper, usturoi, cartofi, crema de branza sau cascaval, ou, faina, nap, morcovi, maioneza. Ingrediente: 1 1/2 kg costiţe de porc 2 linguri muştar 2 linguri pastă de roşii 1 linguriţă boia dulce 3 linguri ulei de măsline câte […]

Carnati_proaspeti_de_porc_si_vita

Carnati proaspeti de porc si vita

Carnati proaspeti de porc si vita din: carne de porc, carne de vita, usturoi, condimente, coriandu, nucsoara, cimbru, apa. Ingrediente: 1 kg carne de porc 500 g carne de vită sare piper 1 căpăţână de usturoi 1 lingură condimente pentru cârnaţi coriandru şi nucşoară fin măcinate cimbru uscat măcinat 1/2 pahar apă intestine subţiri de […]

Toba in aspic

Toba gustoasa de porc

Toba gustoasa de porc din: capatana de porc, rinichi, inimi, carne de porc, splina, piper, sare, stomac. Ingrediente: 1/2 căpăţână de porc 3 rinichi de porc 2 inimi de porc 1/2 kg carne de porc 2 bucăţi splină piper foi de dafin sare stomacul porcului   Mod de preparare: Tai căpăţâna în bucăji şi cureti […]

Pulpa_de_porc_cu_cidru_de_mere.jpg

Pulpa de porc cu cidru de mere

Pulpa de porc cu cidru de mere din: pulpa de porc, condimente, bacon, prune, mere, ceapa, sare, cidru.   Ingrediente: 1 kg pulpă de porc 1 linguriţă amestec de condimente pentru friptură de porc 150 g felii de bacon 100 g prune uscate 2 mere 2 cepe roşii sare 400 ml cidru de mere   […]

Muschi de porc cu unt de ciuperci

Reteta muschi de porc afumat

Reteta muschi de porc afumat din: muschi de porc, sare, ulei de masline, usturoi, boia, piper, cimbru, busuioc, tarhon. Ingrediente: 1 1/2 kg muşchi de porc 1 lingură rasă sare grunjoasă 4 linguri ulei de măsline 5 căţei de usturoi boia de ardei dulce piper cimbru uscat busuioc uscat mărunţit tarhon uscat   Mod de […]

Ciorba taraneasca de porc cu fasole

Reteta ciorba de porc cu zeama de varza

Reteta ciorba de porc cu zeama de varza din: carne de porc, ceapa, morcovi, pastarnac, patrunjel, fasole verde, ardei, varza, leustean, ulei, sare, piper, conopida, zeama de varza.   Ingrediente: 500 g carne de porc cu oase 1 ceapă 3 morcovi 1 rădăcină de pătrunjel şi de păstârnac 1 borcan fasole verde sau 500 g […]

Fleica_umpluta

Fleica umpluta

Fleica umpluta din: fleica de porc, ficat, ienibahar, paine, lapte, ceapa, usturoi, patrunjel, slaanina, ou, sare, piper, boia, untura, vin. Ingrediente: 1 kg fleică de porc 250 g ficat de porc 1 foaie de dafin câteva boabe de ienibahar 2-3 felii de pâine 200 ml lapte 1 ceapă 3 căţei de usturoi 1 legătură pătrunjel […]

Porc cu legume caramelizate

Porc cu legume caramelizate

Porc cu legume caramelizate din: pulpa de porc, morcov, ardei, broccoli, ceapa, orez, sare, ulei, zahar, pasta de tomate, lamaie. Ingrediente: 1 kg pulpă de porc 1 morcov 2 ardei graşi 1 broccoli 2 cepe 1 ceşcuţă orez sare ulei 100 g zahăr 2 linguri pastă de tomate 1 lămâie   Mod de preparare: Intr-un […]

Fleica umpluta cu carnati

Fleica umpluta cu ciuperci

Fleica umpluta cu ciuperci din: fleica, ciuperci, ceapa, oua, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 bucată fleică de 1 kg 200 g ciuperci champignon 1 ceapă medie 3 ouă 4-5 linguri ulei sau 2-3 linguri untură sare piper   Mod de preparare: Cu un cuţit bine ascuţit, crestezi fleica pentru a putea fi umplută. O condimentezi după […]

Cocos si porc in sos de vin

Cocos si porc in sos de vin din: cocos, ceapa, morcovi, usturoi, telina, patrunjel, frunze de dafin, piper, ulei, carne de porc, cimbru, vin, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 1 cocoş 2 cepe 2 morcovi 2 căţei de usturoi 1 ţelină mică 1 rădăcină de pătrunjel 2-3 frunze de dafin 1 linguriţă piper boabe 100 ml ulei […]

Toba cu usturoi

Toba cu usturoi din: organe de porc, burta de vita, usturoi, gelatina, malai, sare, piper, foi de dafin. Ingrediente: 1 kg organe de porc 400 g burtă de vită 20 g usturoi 10 g gelatină mălai sare grunjoasă piper foi de dafin   Mod de preparare: Pui organele la fiert în apă cu sare, piper, […]

Ciorba_de_porc_si_pui

Ciorba de porc si pui

Ciorba de porc si pui din: carne de pui, oase de porc, ceapa, telina, ardei, morcovi, rosii, cartofi, ou, bors, sare, leustean. Ingrediente: 500 g carne de pui (aripi, pulpe inferioare) 500 g oase de porc 3 cepe 1/2 ţelină 2 ardei roşii 2 morcovi 1 conservă roşii întregi 4 cartofi 1 ou borş (după […]

Muşchi de porc cu andive

Muschi de porc in crusta de seminte

Muschi de porc in crusta de seminte din: muschi de porc, seminte, miez de nuca, oua, faina, ulei, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 800 g muşchi file (bucată întreagă) 2 linguri seminţe de floarea-soarelui, decojite 2 linguri seminţe de dovleac, decojite 2 linguri miez de nucă sfărâmat 1 lingură seminţe de susan 1 lingură seminţe de mac […]

Tochitura de porc cu salata

Tochitura cu carne de porc si cimbru

Tochitura cu carne de porc si cimbru din: carne de porc, carnati, ceapa, usturoi, bulion, piper, cimbru, boia, ulei. Ingrediente: 600-700 g carne de porc 4-5 cârnaţi afumaţi 2 cepe 4 căţei de usturoi 3-4 linguri de bulion 3-4 roşii în bulion foi de dafin piper cimbru boia 3 linguri ulei de măsline   Mod […]

Ficat_de_porc_cu_porumb

Ficat de porc cu porumb

Ficat de porc cu porumb din: sfecla, porumb, castraveciori, otet de mere, ulei, ficat, usturoi, chimen, sare, piper. Ingrediente: 2 sfecle roşii de dimensiune medie 2 linguri porumb din conservă 2 castraveciori muraţi în oţet 1-2 linguri oţet de mere 2 linguri ulei de măsline 200 g ficat de porc 1 căţel de usturoi 1/2 […]

Ciorba_de_porc_cu _iaurt

Ciorba de porc cu iaurt

Ciorba de porc cu iaurt din: coaste de porc, sira, ceapa, morcovi, patrunjel, cartofi, ulei, varza, orez, sare, iaurt, piper, leustean. Ingrediente: 1 kg şiră sau coaste de porc (proaspete sau afumate) 2 cepe mari 2 morcovi 1 rădăcină de pătrunjel 4 cartofi 2 linguri ulei 1/4 varză murata 2 linguri orez sare piper negru […]

Muschi_de_porc_cu_fructe.jpg

Muschi de porc cu fructe

Muschi de porc cu fructe din: muschiulet de porc, pere, gutui, prune, caise, cuisoare, bulion, vin, sare, piper, ulei.   Ingrediente: 2 bucăţi muşchiuleţ de porc 2 pere 2 gutui 12 prune afumate 12 caise uscate 4 cuişoare 1 lingură bulion 1 pahar vin roşu sare piper 5 linguri ulei   Mod de preparare: Cureţi […]

Drob de miel pentru Paşte

Drob din porc

Drob din porc din: ceapa verde, oua, ceapa portrivita, carne tocata, organe de porc, prapor, boia, sare, piper.   Ingrediente: 6-7 legături de ceapă verde 7 ouă 2 cepe potrivite 750 g de carne tocată (porc/vită) 750 g de organe (400 g ficat porc, 200 g inimă porc, 200 g plămâni porc, 150 g rinichi porc) […]