Friptura_de_porc_cu_sos_de_prune_uscate_si_merisoare

Friptura de porc cu sos de prune uscate si merisoare

Friptura de porc cu sos de prune uscate si merisoare din: ceafa de porc, prune uscate, merisoare, zahar, faina, ulei, piper, rozmarin, sare. Ingrediente: 600 g ceafa de porc 500 g prune uscate 100 g merişoare 1 lingură zahăr 2 linguri făină 100 ml ulei piper măcinat rozmarin uscat sare   Mod de preparare: Porţionezi […]

Cotlet de porc in sos

Cotlet de porc in sos

Cotlet de porc in sos din: cotlet de porc, bacon, cimbru, sare, piper, usturoi, ceapa, unt, smantana, mustar, faina, vin, chilli. Ingrediente: 800 g cotlet de porc 10-12 felii bacon cimbru sare piper 1 catel usturoi Pentru sosul de mustar: 2 cepe 200 g unt 200 ml smantana lichida 2 linguri mustar 2 lingurite mustar […]

Reteta zilei: Muschiulet de porc cu sos de ciuperci

Muschiulet de porc cu sos de ciuperci din: porc, otet balsamic, ulei de masline, rozmarin, cimbru, condimente, usturoi, ciuperci, ceapa, vin rosu, unt.   Ingrediente:  1 kg muschiulet de porc 1 lingura otet balsamic 1 lingura ulei de masline 1 lingura rozmarin proaspat tocat 2 linguri de cimbru proaspat tocat 1 lingura condimente de friptură […]

Rulada cu carne si ciuperci

Rulada cu carne tocata si ciuperci

Rulada cu carne tocata si ciuperci din: carne de vita si porc, ou, ceapa, paine, sare, piper, ardei, ciuperci. Ingrediente: 1 kg carne tocată (vită şi porc) 1 ou 2 cepe 1 felie pâine sare piper 1 ardei roşu 1 ardei galben 1 ardei verde 200 g ciuperci   Mod de preparare: Amesteci carnea cu […]

Spata_de_porc_impanata_cu_castraveti_acri

Spata de porc impanata cu castraveti acri

Spata de porc impanata cu castraveti acri din: spata de porc, ulei, castraveti murati, sare, piper, ceapa, vin, sos de rosii. Ingrediente: 600 g spată de porc 3 linguri ulei castraveciori muraţi sare piper 1 ceapă roşie 1/2 pahar vin roşu sec 2-3 linguri sos de roşii   Mod de preparare: Speli şi cureţi de […]

Rulada exotica din pulpa de porc

Rulada de porc cu ciuperci si patrunjel

Rulada de porc cu ciuperci si patrunjel din: pulpa de porc, carne tocata, spanac, ciuperci, sare, ceapa, praz, castraveti murati, patrunjel, piper, ulei, foaie de copt. Ingrediente: 700 g pulpă de porc 300 g carne tocată 200 g spanac 300 g ciuperci sare 1 ceapă 1 tijă mică praz 2 castraveţi muraţi 2 legături pătrunjel […]

Musaca_de_vinete_cu_carne_de_porc_si_vita

Musaca de vinete cu carne de porc si vita

Musaca de vinete cu carne de porc si vita din: carne tocata porc cu vita, ceapa, ulei, usturoi, vinete, unt, cascaval, rosii, ardei, sare, coriandru, oregano, piper. Ingrediente: 400 g carne tocata porc cu vită 1 ceapa mare 100 ml ulei 3 căţei de usturoi 2-3 vinete medii 1 lingură unt pentru tava 100 g […]

Musaca de vita cu usturoi

Musaca cu carne de porc si vita

Musaca cu carne de porc si vita din: cartofi, vinete, carne de porc si vita, ceapa, oua, ulei, cimbru, boia, rosii, patrunjel, cascaval, unt, sare, piper, lapte, faina. Ingrediente: 350 g cartofi 300 g vinete 500 g carne tocată porc cu vită 1 ceapă 3 ouă ulei 1/2 lingurită cimbru boia dulce 4 rosii pătrunjel […]

Pilaf cu legume si carne de vita

Pilaf cu legume si carne

Pilaf cu legume si carne din: pulpa de porc, orez, morcovi, ceapa, unt, ulei, chimen, coriandru, usturoi, supa de legume, concentrat de legume, sare, piper. Ingrediente: 200 g orez 500 g pulpă de porc 2 morcovi 1 ceapă 25 g unt 1 lingură de ulei 1 linguriţă de chimen 1 linguriţă de coriandru 1 căţel […]

Şniţele de porc cu legume

Reteta zilei: Snitele de porc in crusta de pesmet

Snitele de porc in crusta de pesmet din: porc, oua, sare, piper, pesmet, faina, ulei.   Ingrediente:  4 bucati carne de porc 2 oua sare și piper 6 linguri pesmet 3 linguri de faina ulei pentru prajit       Mod de preparare: Bateti snitelele pe ambele parti. Se amestecă făina și pesmetul. Se bat […]

Carnati_cu_piure_de_pastarnat_si_mere

Carnati cu piure de pastarnac si mere

Carnati cu piure de pastarnac si mere din: carnati, cartofi, pastarnac, mere, lapte, unt, sare, piper, nucsoara, paturnjel, chutney de merisoare. Ingrediente: 8 cârnaţi de porc 400 g cartofi decojiţi şi tăiaţi în bucăţi 400 g păstârnac decojit şi tăiat în bucăţi 2 mere decojite, curăţate de cotor şi tăiate mărunt 100 ml lapte 50 […]

Cum se prepara Porc dulce acrisor in chifla

Porc in sos dulce-acrisor – reteta rapida

Porc in sos dulce-acrisor – reteta rapida din: carne de porc, ananas, ardei gras, ghimbir, usturoi, otet, zahar, faina, ulei, amidon, sos de soia, vin de orez, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne cu grăsime 100 g ananas proaspăt 1 ardei gras roşu 10 g ghimbir 10 g usturoi 1 ou 20 ml oţet alb […]

Muschi de porc invelit in bacon

Reteta zilei: Muschi de porc invelit in bacon cu rozmarin

Muschi de porc invelit in bacon cu rozmarin din: muschi de porc, otet balsamic, ulei de masline, rozmarin, cimbru, condimente, piper, usturoi, bacon.   Ingrediente:  2 kg muschi de porc 3 linguri otet balsamic 2 linguri de ulei de măsline 6 crengute de rozmarin proaspat 6 crengute de cimbru proaspat 2 linguri condimente de friptură […]

Friptura de porc cu garnitura

Friptura de porc in sos – reteta gustoasa

Friptura de porc in sos din: pulpa de porc, rosii, usturoi, ceapa, concentrat de pui, ciuperci, vin, unt, patrujel, sare, piper. Ingrediente: 4 felii pulpă de porc 5-6 roşii foarte bine coapte 2 căţei usturoi o ceapă un cub concentrat pui 3-4 linguri ciuperci din conservă 150 ml vin alb 50 g unt pătrunjel sare […]

Cartofi noi umpluţi cu urdă

Cartofi umpluti cu piept de porc

Cartofi umpluti cu piept de porc din: cartofi, piept de porc, cascaval, unt, ceapa, ulei, sare, piper. Ingrediente: 8 cartofi mari 8 felii piept de porc afumat 100 g cascaval 50 g unt o legătură ceapă verde putin ulei sare piper   Mod de preparare: Cartofii foarte bine spălati se pun la fiert în apă. […]

Muschi_de_porc_impanat_cu_carnati

Muschi de porc impanat cu carnati

Muschi de porc impanat cu carnati din: file de porc, carnati, unt, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 1 muşchi file de porc 3 cârnaţi lungi 1 pachet unt 1 lingură cimbru sare piper   Mod de preparare: În carne se face un gol cât să încapă cei trei cârnati, cu ajutorul cozii lungi a unei linguri […]

Varza_poloneza

Varza poloneza

Varza poloneza din: varza. bacon, ceapa, carne de porc, carne de vita, carnati, untura, bulion, dafin, sare, piper. Ingrediente: 500 g varză acră 500 g varză proaspătă 150 g bacon afumat o ceapă 200 g carne de porc 200 g carne de viţel sau vită 150 g cârnaţi afumaţi 50 g untură o lingură bulion […]

Coaste de porc cu varza rosie cu mere

Varza cu coaste de porc

Varza cu coaste de porc din: varza, bacon afumat, coaste de porc, carnat, morcov, telina, sare, piper. Ingrediente: 1/2 varză 250 g bacon afumat cuburi 4-5 coaste de porc un cârnat de casă 2 morcovi 2 fire ţelină sare piper   Mod de preparare: Varza se spală si se curăţă de foile exteri­oare, apoi se […]

Canapele

Canapele de mamaliga

Canapele de mamaliga din: malai, apa, sare, telemea, piept de porc, ulei, piper, rosii, castraveti, cimbru. Ingrediente: Pentru mămăligă: 250 g mălai 200 ml apă 50 g telemea rasă sare Pentru umplutură: 300 g piept de porc 1 lingură ulei sare piper roşii castraveţi cimbru proaspăt   Mod de preparare: Se pune la fiert apa […]

Tartă rustică

Tarta rustica cu carne de porc

Tarta rustica cu carne de porc din: faina, unt, suc de lamaie, apa, ou, sare, dovleac, ceapa, piept de porc, piper. Ingrediente: Pentru aluat: 200 g făină 100 g unt 2 linguri apă rece 2 lingurite suc de lămâie un ou un praf sare Pentru umplutură: 250 g dovleac o ceapă albă 250 g piept […]

Sandwich cu carne de porc si hrean

Reteta zilei: Sandwich-uri cu carne de porc si sos de hrean

Sandwich-uri cu carne de porc si sos de hrean din: ceapa, sare, piper, usturoi, rozmarin, pulpa de porc, sos worcestershire, supa de vita, dafin, cheddar, hrean. Ingrediente:  1 ceapa feliata 1 linguriță de sare 1 lingurita de piper negru macinat 4 catei de usturoi zdrobit 2 linguri de rozmarin proaspat tocat + 1 crenguta de […]

Friptura de porc crocanta

Friptura de porc cu ciuperci la cuptor

Friptura de porc cu ciuperci la cuptor din: pulpa de porc, ciuperci, unt, vin, usturoi, sare, piper.   Ştiai ca… există ciuperci din cauza cărora, dacă le mănânci, râzi chiar şi şapte ore după ce le-ai consumat? Acestea conţin substanţe psihoactive care, ingerate, eliberează în corp doi compuşi halucinogeni ce stârnesc râsul. …cinci ciuperci de […]

Tocanita din carne de porc

Tocanita picanta din carne de porc

Tocanita picanta din carne de porc din: pulpa de porc, rosii, ciuperci, praz, ardei iute, ulei, sare.   Ingrediente: 700 g pulpă de porc 1/2 kg roşii 100 g ciuperci 1 praz 1 ardei iute 3-4 linguri ulei sare praz pentru decor   Mod de preparare: Tai carnea de porc cubuleţe şi o căleşti 2-3 […]

Porc_dulce_acrisor_cu_orez_si_ardei

Porc dulce acrisor cu orez si ardei

Porc dulce acrisor cu orez si ardei din: muschi de porc, amidon, vin chinezesc, sos de soia, condiment “5 arome”, bicarbonat, faina, albus, ulei, zahar, ketchup, suc de ananas, otet de vin, ardei, ceapa, orez, sare. Ingrediente: 400 g muschi de porc 1 lingurita amidon 2 lingurite vin chinezesc 1 lingurită sos de soia 1/4 […]

Tăieţei Yakisoba cu legume

Taietei cu legume si porc

Taietei cu legume si porc din: taietei de orez, muschi de porc, creveti, usturoi, varza, morcov, ceapa, sos de soia, sos de stridii, zahar, ulei, sare. Ingrediente: 1 pungă tăietei de orez chinezesti 100 g muşchi de porc 5 creveti decongelati 3 cătei usturoi 200 g varză 1/2 morcov 2 fire ceapă verde 1 lingură […]

Escalopuri vieneze de curcan cu foie gras

Spinare de vitel cu carne si ciuperci

Spinare de vitel cu carne si ciuperci din: spinare de vitel, carne de porc, ciuperci. Ingrediente: spinare de viţel de circa 3 kg 1 kg carne de porc 500 g ciuperci albe   Mod de preparare: Spinarea de viţel se pune în tavă la cuptor cu foc potrivit. Când s-a rumenit frumos pe toate feţele, […]

Cotlet de porc cu legume sotate

Cotlet de porc cu legume sotate din:cotlet de porc, varza, ardei, fasole, mazare, rosii, salata verde, ceapa, unt, ulei, sare, piper, patrunjel, zeama de lamaie, usturoi, sos de soia, vin alb, cimbrisor, ardei iute. Ingrediente: 2 cotlete de porc 1 varză mică 1 ardei gras galben 250 g fasole verde 250 g mazăre 2 rosii […]

Muschi tocat

Muschi tocat

Muşchi tocat din: carne de vita, carne de porc, ficat, ou, limba afumata, sare, piper, cimbru, franzela, usturoi, ceapa, morcovi, mazare, fasole, conopida, cartofi, vin. Ingrediente: 500 g carne de vita 200 g carne de porc 200 g ficat 5 ouă 100 g limbă afumată fiartă sare piper cimbru 1 felie de franzelă 3 căţei […]

Muschi umplut fantezie

Muschi umplut fantezie

Muschi umplut fantezie din: muschi de vita, ficat de porc, carne de porc, ou, sare, piper, franzela, ciuperci, andive, praz, cartofi, unt, ulei. Ingrediente: 1 kg muşchi de vita 200 g ficat de porc 200 g carne de porc 1 ou sare piper 1 felie de franzelă 12 ciuperci mari 500 g andive 1 fir […]

Escalop de porc la gratar

Escalop cu mere

Escalop cu mere din: muschiulet de porc, unt, smantana, mere, calvados, sare, piper. Ingrediente: 18 felii mai groase de muşchiuleţ de porc 60 g unt 125 ml smântână grasă 6 mere 100 ml calvados sare piper crutoane     Mod de preparare: Se curăţă merele de coajă şi sâmburi, se taie în felii nu prea […]

Antricoate la grătar „sârbeşti"

Antricoate la grătar „sârbeşti”

Antricoate la grătar „sârbeşti” din: antricot de porc, ardei, oua, ficat de porc, cartofi, patrunjel, sare, piper, rosii. usturoi, unt, ceapă, pesmet, faina, zahăr, cascaval, telemea. Ingrediente: 1,5 kg antricoate de porc 8 ardei graşi 6 ouă 250 g ficat de porc 300 g cartofi pătrunjel verde sare piper 8 roşii 4 căţei de usturoi […]