Curry de porc cu coriandru si ciuperci

Curry de porc cu coriandru si ciuperci

Curry de porc cu coriandru si ciuperci din: muschiulet de porc, orez, ciuperci, curry, coriandru, sare, fulgi de ardei iute, smantana.   Ingrediente: un muşchiuleţ de porc orez basmati ciuperci curry coriandru sare fulgi de ardei iute smântână dulce   Mod de preparare Curry de porc cu coriandru si ciuperci: Se pune orezul la fiert intr-o […]

Ciolan de porc cu miere

Ciolan de porc cu sos de hrean

Ciolan de porc cu sos de hrean din: ciolan de porc, usturoi, scortisoara, cimbru, cuisoare, chimen, piper, ulei, hrean. Ingrediente: 1 ciolan de porc 4 căţei de usturoi scorţişoară cimbru cuişoare chimen piper ulei hrean ras   Mod de preparare: Puneţi ciolanul afumat în apă împreună cu 4 căţei de usturoi, un băţ de scorţişoară, […]

Porc_cu_smochine_si_salata_cu_ulei_de_nuca

Porc cu smochine si salata cu ulei de nuca

Porc cu smochine si salata cu ulei de nuca din: muschi de porc, smochine, dulceata de smochine, ardei, ceapa, salata verde, ulei de nuca, otet balsamic. Ingrediente: un muşchi de porc de 450-500 g două smochine dulceata de smochine un ardei iute o jumătate de ceapă albă salata verde ulei de nuca otet balsamic   […]

Ruladă de carne de porc cu hrean

Rulada de porc cu carne tocata

Rulada de porc cu carne tocata din: muschi de porc, carne de porc tocata, praz, morcovi, oua, ceapa, cartofi, smantana, mustar, cimbru, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: un kilogram muşchi de porc 500 g carne de porc tocată două fire de praz 3 morcovi 3 ouă două cepe roşii 600 g cartofi 100 ml smântână […]

Fudulii de porc cu mamaliga si sos picant

Fudulii de porc cu mamaliga si sos picant

Fudulii de porc cu mamaliga si sos picant din: fudulii de porc, usturoi, lamai, ceapa, rosii, coriandru, cimbru, ulei, vin alb, ardei, apa, malai, sare, piper.   Ingrediente: 800 g fudulii de porc 10 căţei de usturoi o lămâie o ceapă 4 roşii o lingură cu coriandru o lingură cu cimbru 100 ml ulei de […]

Ciorba_picanta_cu_porc

Ciorba picanta cu porc

Ciorba picanta cu porc din: carne de porc, ceapa, morcov, telina, usturoi, rosii, ciuperci, pasta de ardei, tortellini, marar, patrunjel, ulei, salvie. Ingrediente: 500 g carne de porc slabă o ceapă un morcov o ţelină mică un căţel de usturoi 5 roşii 100 g ciuperci uscate 20 g pastă de ardei iute 400 g tortellini […]

Muschi de porc umplut cu bacon

Muschi de porc impanat cu salvie

Muschi de porc impanat cu salvie din: muschi de porc, mere, cimbrisor, cartofi, salvie, sare, piper, boia, ulei, vin alb, usturoi. Ingrediente: 2 kg muşchi de porc un kg mere 2-3 crenguţe cimbrişor proaspăt 8 cartofi 3-4 frunze salvie sare grunjoasă piper boabe şi măcinat o lingură boia dulce o lingură boia iute 150 ml […]

Ciolan cu fasole

Ciolan cu fasole

Ciolan cu fasole din: cilan de porc, fasole, ceapa, morcov, bulion, faina, foi de dafin, sare, piper, patrunjel, boia dulce. Ingrediente: 4 ciolane afumate de porc, mai mici 500 g fasole boabe 1 ceapă mare 1 morcov 2 linguri bulion sau pasta de tomate 2 linguri faina 2 foi de dafin sare piper boabe ulei […]

Gulas de gaina cu mamaliguta

Gulas de porc cu chimen

Gulas de porc cu chimen din: pulpa de porc, ulei, ceapa, morcovi, cartofi, smantana, faina, boia, sare, piper, chimen. Ingrediente: 500 g pulpă de porc 50 ml ulei 2 cepe 2 morcovi 3 cartofi 250 ml smântână 3 linguri făină 3 linguri boia dulce 1/2 linguriţă boia iute sare chimen piper   Mod de preparare: […]

Lasagna cu legume

Lasagna cu carne

Lasagna cu carne din: carne tocata, foi lasagna, ulei, rosii, supa de carne, telemea, parmezan, usturoi, vin, sare, piper, rozmarin, nucsoara. Ingrediente: 500 g carne tocată (amestec vită cu porc) 1 pachet foi de lasagna 2 linguri ulei 500 ml sos de roşii 250 ml supă de carne 400 g telemea 100 g parmezan 2 […]

Ceafa de porc in vin

Specialitate poloneza

Specialitate poloneza din: ceafa de porc, varza, ceapa, usturoi, carnaciori, sunca, ulei, mere, rosii, dafin, ciuperci, sare, piper, maghiran.   Ingrediente: 600 g ceafă de porc fără os 1 varză albă mare 2 cepe tăiate mărunt 4 căţei de usturoi tăiaţi mărunt 200 g cârnăciori tăiaţi felii 150 g cubuleţe de şuncă 4 linguri ulei […]

Ardei_pregatiti_taraneste

Ardei pregatiti taraneste

Ardei pregatiti taraneste din: ardei grasi, carne de porc, carne de vita, ceapa, rosii, untura, smantana, marar, sare.   Ingrediente: 14 ardei grasi 250 g carne de porc 250 g carne de vită, fără oase 2 cepe 1/2 kg roşii 1 lingură untură 3 linguri smântână 1 legătură de mărar sare   Mod de preparare: […]

Cotlet de porc cu cartofi si smantană

Cotlet de porc cu nectarine fripte

Cotlet de porc cu nectarine fripte din: cotlet de porc, nectarine, otet, lamaie, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 4-6 cotlete (felii) de porc 2 linguri oţet balsamic 1 lingură zeamă de lămâie 1 crenguţă de cimbru sare piper 4-6 nectarine   Mod de preparare: Feliile de cotlet le pui pentru 30 de minute în marinata formată […]

Rulada_de_carne_cu_struguri

Rulada de carne cu struguri

Rulada de carne cu struguri din: ceapa, usturoi, pulpa de porc, vin, marar, patrunjel, rozmarin, piper, sare, struguri. Ingrediente: 1 ceapă 6 căţei de usturoi 500 g pulpă de porc 250 ml vin roşu mărar pătrunjel rozmarin piper sare struguri   Mod de preparare: Baţi cu ciocanul bucata de pulpă, pentru a o întinde cât […]

Mititei cu carne de vita

Mititei de casa la gratar

Mititei de casa la gratar din: carne de vita, carne de porc sau de oaie, supa din oase de vita, usturoi, bicarbonat de sodiu, cimbru, boia, piper, sare.   Ingrediente: 500 g carne de vită 250 g carne de porc sau oaie 150 ml supă concentrată din oase de vită (degresată şi nesărată) 3 căţei […]

Cum se prepara Gulas de porc la ceaun (VIDEO)

Cum se prepara Gulas de porc la ceaun – un fel de mâncare consistent și aromat, popular în bucătăria maghiară și românească. Acesta este preparat cu carne de porc, legume și condimente, fiind ideal pentru zilele răcoroase sau pentru ocazii speciale. Ingrediente: 1 kg carne de porc (de preferat pulpa sau spată), tăiată în cuburi […]

Cum se prepara Pulpa de porc la cuptor (VIDEO)

Pulpa de porc la cuptor: Ingrediente: 1,5 kg pulpă de porc 1 ceapă 4 linguri ulei de măsline 1 linguriţă oţet balsamic 1 pahar vin alb 1 linguriţă sare boabe de piper roşu coriandru cuişoare 2 steluţe anason Cum se prepara Pulpa de porc la cuptor:

Chifteluţe cu creveţi şi porumb

Chiftele din tofu, carne si creveti

Chiftele din tofu, carne si creveti din: tofu, carne de porc, creveti, praz, salata, ceapa, usturoi, amidon, sare, vin. Ingrediente: 200 g brânză de soia (tofu) 100 g carne de porc degresată 8 creveţi 50 g praz verde 200 g salată câteva fâşii subţiri de ceapă usturoi pisat amidon sare vin   Mod de preparare: […]

Cotlete_crocante

Cotlete crocante

Cotlete crocante din: cotlet de porc, fulgi de porumb, boia, oua, sare, ulei.   Ingrediente: 4 felii cotlet de porc fără os 5 linguri fulgi de porumb 1/2 linguriţă boia iute sau dulce 2 ouă un praf sare ulei       Mod de preparare: Fulgii se pun într-o pungă de plastic şi se mărunţesc […]

Varza a la Cluj cu smantana

Varza a la Cluj cu carne de porc

Varza a la Cluj cu carne de porc din: varza, ceapa, ulei, cimbru, orez, apa, carne de porc, smantana, marar, sare, piper. Ingrediente: o varză mare 4 cepe 4 linguri ulei cimbru 200 g orez un litru apă un kg carne de porc tocată 300 g smântână grasă o legătură mărar sare piper   Mod […]

Snitel_de_porc_cu_salsa_si_mere

Snitel de porc cu salsa si mere

Snitel de porc cu salsa si mere din: pulpa de porc, oua, pesmet, salvie, ceapa, mere, menta, lamaie, otet, sare, piper, ulei.   Ingrediente: 600 g pulpă de porc 2 ouă 200 g amestec pentru şniţele, cu pesmet, salvie si ceapă 2 mere verzi 1 lingură mentă proaspătă 1 lingură zeamă de lămâie 1 linguriţă oţet de […]

Friptura_de_porc_cu_sos_de_prune_uscate_si_merisoare

Friptura de porc cu sos de prune uscate si merisoare

Friptura de porc cu sos de prune uscate si merisoare din: ceafa de porc, prune uscate, merisoare, zahar, faina, ulei, piper, rozmarin, sare. Ingrediente: 600 g ceafa de porc 500 g prune uscate 100 g merişoare 1 lingură zahăr 2 linguri făină 100 ml ulei piper măcinat rozmarin uscat sare   Mod de preparare: Porţionezi […]

Cotlet de porc in sos

Cotlet de porc in sos

Cotlet de porc in sos din: cotlet de porc, bacon, cimbru, sare, piper, usturoi, ceapa, unt, smantana, mustar, faina, vin, chilli. Ingrediente: 800 g cotlet de porc 10-12 felii bacon cimbru sare piper 1 catel usturoi Pentru sosul de mustar: 2 cepe 200 g unt 200 ml smantana lichida 2 linguri mustar 2 lingurite mustar […]

Reteta zilei: Muschiulet de porc cu sos de ciuperci

Muschiulet de porc cu sos de ciuperci din: porc, otet balsamic, ulei de masline, rozmarin, cimbru, condimente, usturoi, ciuperci, ceapa, vin rosu, unt.   Ingrediente:  1 kg muschiulet de porc 1 lingura otet balsamic 1 lingura ulei de masline 1 lingura rozmarin proaspat tocat 2 linguri de cimbru proaspat tocat 1 lingura condimente de friptură […]

Rulada cu carne si ciuperci

Rulada cu carne tocata si ciuperci

Rulada cu carne tocata si ciuperci din: carne de vita si porc, ou, ceapa, paine, sare, piper, ardei, ciuperci. Ingrediente: 1 kg carne tocată (vită şi porc) 1 ou 2 cepe 1 felie pâine sare piper 1 ardei roşu 1 ardei galben 1 ardei verde 200 g ciuperci   Mod de preparare: Amesteci carnea cu […]

Spata_de_porc_impanata_cu_castraveti_acri

Spata de porc impanata cu castraveti acri

Spata de porc impanata cu castraveti acri din: spata de porc, ulei, castraveti murati, sare, piper, ceapa, vin, sos de rosii. Ingrediente: 600 g spată de porc 3 linguri ulei castraveciori muraţi sare piper 1 ceapă roşie 1/2 pahar vin roşu sec 2-3 linguri sos de roşii   Mod de preparare: Speli şi cureţi de […]

Rulada exotica din pulpa de porc

Rulada de porc cu ciuperci si patrunjel

Rulada de porc cu ciuperci si patrunjel din: pulpa de porc, carne tocata, spanac, ciuperci, sare, ceapa, praz, castraveti murati, patrunjel, piper, ulei, foaie de copt. Ingrediente: 700 g pulpă de porc 300 g carne tocată 200 g spanac 300 g ciuperci sare 1 ceapă 1 tijă mică praz 2 castraveţi muraţi 2 legături pătrunjel […]

Musaca_de_vinete_cu_carne_de_porc_si_vita

Musaca de vinete cu carne de porc si vita

Musaca de vinete cu carne de porc si vita din: carne tocata porc cu vita, ceapa, ulei, usturoi, vinete, unt, cascaval, rosii, ardei, sare, coriandru, oregano, piper. Ingrediente: 400 g carne tocata porc cu vită 1 ceapa mare 100 ml ulei 3 căţei de usturoi 2-3 vinete medii 1 lingură unt pentru tava 100 g […]

Musaca de vita cu usturoi

Musaca cu carne de porc si vita

Musaca cu carne de porc si vita din: cartofi, vinete, carne de porc si vita, ceapa, oua, ulei, cimbru, boia, rosii, patrunjel, cascaval, unt, sare, piper, lapte, faina. Ingrediente: 350 g cartofi 300 g vinete 500 g carne tocată porc cu vită 1 ceapă 3 ouă ulei 1/2 lingurită cimbru boia dulce 4 rosii pătrunjel […]

Pilaf cu legume si carne de vita

Pilaf cu legume si carne

Pilaf cu legume si carne din: pulpa de porc, orez, morcovi, ceapa, unt, ulei, chimen, coriandru, usturoi, supa de legume, concentrat de legume, sare, piper. Ingrediente: 200 g orez 500 g pulpă de porc 2 morcovi 1 ceapă 25 g unt 1 lingură de ulei 1 linguriţă de chimen 1 linguriţă de coriandru 1 căţel […]

Şniţele de porc cu legume

Reteta zilei: Snitele de porc in crusta de pesmet

Snitele de porc in crusta de pesmet din: porc, oua, sare, piper, pesmet, faina, ulei.   Ingrediente:  4 bucati carne de porc 2 oua sare și piper 6 linguri pesmet 3 linguri de faina ulei pentru prajit       Mod de preparare: Bateti snitelele pe ambele parti. Se amestecă făina și pesmetul. Se bat […]

Carnati_cu_piure_de_pastarnat_si_mere

Carnati cu piure de pastarnac si mere

Carnati cu piure de pastarnac si mere din: carnati, cartofi, pastarnac, mere, lapte, unt, sare, piper, nucsoara, paturnjel, chutney de merisoare. Ingrediente: 8 cârnaţi de porc 400 g cartofi decojiţi şi tăiaţi în bucăţi 400 g păstârnac decojit şi tăiat în bucăţi 2 mere decojite, curăţate de cotor şi tăiate mărunt 100 ml lapte 50 […]