Rulada de porc la cuptor

Rulada de porc la cuptor cu mere

Rulada de porc la cuptor cu mere din: pulpa de porc, seminte de fenicul, usturoi, coriandru, sare, piper, coaja de lamaie, unt, suc de mere, mere. Ingrediente:  600 g pulpă de porc fără os 1/2 linguriţă seminţe de fenicul 2 căţei de usturoi 5 boabe coriandru 1 linguriţă sare 1/2 linguriţă boabe de piper negru […]

Galantină de purcel

Pulpa de purcel cu sos la cuptor

Pulpa de purcel cu sos la cuptor din: pulpa de purcel, cuisoare, gem de caise, miere, suc de portocale, mustar dijon. Ingrediente:  1 pulpă de purcel cu piele şi oase (cca 2,8 kg) cca 2 plicuri cuişoare întregi Ingrediente sos: 200 g gem de caise 50 g miere fluidă 150 ml suc de portocale 2 […]

Muschi de porc impanat

Muschi de porc cu legume si usturoi la cuptor

Muschi de porc cu legume si usturoi la cuptor din: usturoi, migdale, coaja de lamaie, salvie, ulei de masline, muschi de porc, telina, cartofi, usturoi, smantana, parmezan.   Ingrediente:  1 căţel de usturoi 100 g migdale nedecojite 1 lingură coajă de lămâie rasă 2 fire salvie 2 linguri ulei de măsline 800 g muşchi de […]

Chiftele de porc si vitel

Chiftele de porc si vitel din: porc, vitel, usturoi, galbenus, pesmet, nucsoara, unt, sare, piper, ceapa, telina, suc de rosii. Ingrediente:  500 g carne tocată amestec porc şi viţel 1 căţel usturoi 1 gălbenuş 5 linguri pesmet 1 praf nucşoară unt pentru prăjit sare si piper Ingrediente pentru sos: 1 ceapă 1 fir ţelină suc […]

Cotlet surpriza

Cotlete la tigaie cu ciuperci

Cotlete la tigaie cu ciuperci din: cotlete, ciuperci, smantana, ulei, patrunjel, sare, piper. Ingrediente:  4 cotlete cu os 8 ciuperci proaspete 200 ml smântână de gătit 2 linguri ulei pătrunjel sare piper Mod de preparare: Se pregăteşte întâi sosul, pentru care ciupercile bine spălate se feliază şi se pun într-o tigâie. Se călesc 10 minute, […]

Tocana de cartofi cu sunca de porc si fasole

Tocana de cartofi cu sunca de porc si fasole din: cartofi, ulei de masline, praz, sunca de porc, mustar cu boabe, oua, fasole in sos de rosii.   Ingrediente: 600g de cartofi, tăiaţi în cubuleţe 2 linguri ulei de măsline 2 fire de praz, capetele îndepărtate, apoi spălate si feliate 175g de şuncă de porc […]

Cum se prepara Porc cu ghimbir și miere, servit cu orez (VIDEO)

Cum se prepara Porc cu ghimbir și miere, servit cu orez – Combinația dintre carnea fragedă de porc, ghimbirul proaspăt și dulceața mierii creează un echilibru perfect de gusturi care va încânta întreaga familie. Servită alături de orez pufos, această rețetă este nu doar gustoasă, ci și ușor de preparat, fiind ideală pentru orice ocazie. […]

Friptura cu varza

Friptura de porc cu salata de varza

Friptura de porc cu salata de varza din: porc, ketchup, otet balsamic, miere, usturoi, varza, morcov, ceapa rosie, seminte de chimen, maioneza, cartofi copti. Ingrediente pentru carne:  4 fripturi din spată de porc (circa 600g) 2 linguri de ketchup 2 linguri de oţet balsamic 1 lingură de miere 2 căţei de usturoi, raşi fin Ingrediente […]

Muschi de porc la tigaie

Muschi de porc la tigaie din: fasole neagra, zahar, usturoi, sos de soia, miere, condimente, otet de orez, unt de arahide, ardei iute, muschi de porc, amidon, ulei, ceapa, ridichi, varza pak choi. ceapa verde, orez. Ingrediente sos: 250g de fasole neagră, din conservă, boabele scurse şi clătite 85g de zahăr 3 căţei de usturoi […]

Cotlet de porc cu dovlecel si cartofi la cuptor

Cotlet de porc cu dovlecel si cartofi la cuptor din: cotlet de porc, ceapa, zucchini, ardei rosu, ciuperci, cartofi, usturoi, morcovi, ulei, sare, piper. Ingrediente: 6 bucăţi cotlet de porc 1 ceapă mai micuţă 1 zucchini ardei roşu 5 ciuperci 4 cartofiori 6 căţei de usturoi 2 morcovi ulei sare piper Mod de preprarare: Legumele spălate […]

Scarita de porc cu ciuperci si dovlecel la gratar

Scarita de porc cu ciuperci si dovlecel la gratar din: scăriţă de porc, sare, piper, cimbru, usturoi, ardei, rosii, ceapa, ciuperci, dovlecei, tepuse. Ingrediente: 2 kg scăriţă de porc sare piper cimbru şi usturoi pisat ardei roşii ceapă ciuperci dovlecei 10-12 ţepuşe pentru legume Mod de preparare: Aprinzi focul cu o oră înainte de a […]

Rulada banateana de porc cu ou si ardei gras

Rulada banateana de porc cu ou si ardei gras din: carne tocată, muşchiuleţi de porc, morcovi, ardei gras, ceapa, oua, sare, piper macinat, usturoi, pătrunjel verde. Ingrediente: 500 g carne tocată 2 muşchiuleţi de porc 2 morcovi fierţi 2 ardei graşi 1 ceapă 6 ouă fierte sare piper măcinat 4 căţei de usturoi pătrunjel verde tocat fin   […]

Mancare de dovlecei cu ardei si usturoi

Mancare de dovlecel cu ardei si carne de porc

Mancare de dovlecel cu ardei si carne de porc din: carne de porc pentru şniţele, ulei de masline, ceapa, ardei rosu, dovlecei, usturoi, bulion de legume, cimbru, busuioc, sare. Ingrediente: 500 g carne de porc pentru şniţele 6 linguri ulei de măsline 1 ceapă 1 ardei roşu 300 g dovlecei 2 linguri boia dulce sau iute 3-4 […]

Cotlet de porc cu sos de rosii si oregano

Cotlet de porc cu sos de rosii si oregano din: cotlet de porc, rosii, ardei capia, ceapa rosie, morcovi, piper, sare, supa de vita, vin, cimbru uscat, oregano, ulei de măsline, patrunjel verde. Ingrediente: 1 kg cotlet de porc 1 kg roşii 2-3 ardei capia 3 cepe roşii 2 morcovi piper sare 1 polonic supă de […]

Fasole cu ciolan si carnati afumati

Fasole cu ciolan si carnati afumati

Fasole cu ciolan si carnati afumati din: fasole uscată, carne de vita, ciolan afumat sau costiţă afumată, ceapă, cârnaţi afumaţi de casă, usturoi, ardei, pasta de tomate, zarzavaturi (morcovi, pătrunjel, gulie, ţelină), untură sau ulei, sare, piper, concentrat de legume, ardei iute sau boia de ardei iute.   Ingrediente: 300-400 g fasole uscată 150 g carne de vită (mânzat) 1 ciolan […]

Ciorba de carne cu orez si iaurt

Ciorba cu carne de curcan, porc si pui

Ciorba cu carne de curcan, porc si pui din: carne de curcan (pulpă sau aripi), carne de pui (pulpe inferioare), carne de porc, cârnaţi afumati de porc, varză murată, morcovi, ceapa, radacina de patrunjel, ţelină, ardei iute, suc de rosii, zeamă de varză murată, sare. Ingrediente: 500 g carne de curcan (pulpă sau aripi) 500 g carne de pui (pulpe […]

Cotlet de porc banatean cu ardei gras si boia

Cotlet de porc banatean cu ardei gras si boia din: cotlet de porc fără os, untură, suc de rosii, faina, ceapa, cartofi, ardei gras, usturoi, lamaie, boia de ardei iute, foi de dafin, piper macinat, sare. Ingrediente: 500 g cotlet de porc fără os (4 felii) 100 g untură 250 ml suc de roşii 50 g […]

Cannelloni cu carne de vita si porc

Cannelloni cu carne de vita si porc din: cannelloni, parmeza, ulei de masline, carne tocată de porc,  carne tocată de vită, telina, ,morcov, ceapa, sos de rosii, sare, piper, nucosara, unt, faina, lapte, scortisoara. Ingrediente: 1 cutie cannelloni 100 g parmezan ras Pentru sosul de carne: 100 ml ulei de măsline 250 g carne tocată de porc 250 […]

Chiftele

Chiftelute de porc cu coriandru si sos de soia

Chiftelute de porc cu coriandru si sos de soia din: carne tocată de porc, paine, lapte, oua, coriandru verde, usturoi, sos de soia, fidea, pesmet, faina, ulei, sare, piper.     Ingrediente: 400 g carne tocată de porc 3 felii de pâine 50 ml lapte 2 ouă 1 legătură coriandru verde 1 căţel de usturoi […]

Porc picant cu orez prăjit

Cotlet de porc sarbesc cu orez

Cotlet de porc sarbesc cu orez din: cotlet de porc, ulei, ceapa, boia de ardei, orez, rosii proaspete, ardei gras, patrunjel verde, sare. Ingrediente: 750 g cotlet de porc 125 ml ulei 400 g ceapă 2 g boia de ardei 200 g orez 500 g roşii proaspete 500 g ardei gras 1 legătură pătrunjel verde […]

Bowl of red

Chili cu carne de porc si vita

Chili cu carne de porc si vita din: porc, vita, bacon, ulei de masline, ceapa, usturoi, lamaie, praf de ardei iute, chimion, faina, dafin, oregano, pasta de rosii, vin rosu, supa de pui, fasole, orez, cuscus, smantana, avocado, lime, sos dulce-acrisor, coriandru. Ingrediente:  500g piept de porc cu puţină grăsime 700g carne de vită pentru […]

Ciorba de fasole verde cu ciolan afumat

Ciorba de fasole verde cu ciolan afumat

Ciorba de fasole verde cu ciolan afumat din: ciolan afumat de porc, fasole verde, morcovi, telina, patrunjel, ceapa, sos sau pasta de tomate, telina verde cu frunze, patrunjel verde, condiment din legume uscate. Ingrediente: 1/2 ciolan afumat de porc 700 g fasole verde 3 morcovi 1 ţelină 1 pătrunjel 1 ceapă 5 linguri sos sau pastă de […]

Pachetele de porc

Pachetele picante cu carne de porc si fasole verde

Pachetele picante cu carne de porc si fasole verde din: foi de plăcintă, pulpa de porc, ceapa, morcos, ardei rosu, ardei iute, fasole verde, ulei, sare, piper, cimbru, foi de dafin.   Ingrediente: 6 foi de plăcintă 700 g pulpă de porc slabă 2 cepe 1 morcov mare 1 ardei roşu 1/2 ardei iute 250 g fasole verde […]

Muschiulet de porc la cuptor cu rosii

Muschiulet de porc la cuptor cu rosii din: muşchiuleţ de porc, carnat, usturoi, rosii, cartofi noi, ulei, sare, piper.   Ingrediente: 1 muşchiuleţ de porc 1/2 cârnat 2 căpăţâni usturoi 350 g roşii 5-6 cartofi noi 2-3 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Carnea se crestează, iar în golurile formate se potrivesc felii de cârnat. presară […]

Muschi de porc la gratar cu sos de portocale

Muschi de porc la gratar cu sos de portocale din:  ardei iuti ancho, portocale, usturoi, oregano uscat,  file de muschi de porc, varza Kale, otet din vin alb, ulei de masline. Ingrediente: 2 ardei iuti ancho mari, fara cozi 3 portocale mari 2 catei de usturoi 1/4 lingurita de oregano uscat 450g file de muschi de porc 170g varza Kale, feliata fin […]

Bulgare cu smantana

Mancare bulgareasca cu carne de porc si feta

Mancare bulgareasca cu carne de porc si feta din: carne de porc, ceapa, ardei grasi, rosii, unt, vin rosu, iaurt bine închegat, branza feta, ou, sare, piper. Ingrediente: 750 g carne de porc 1 ceapă 2 ardei graşi 2 roşii 100 g unt 200 ml vin roşu Pentru stratul exterior: 1 pahar mare iaurt bine închegat 50 g […]

Frigărui de porc cu ceapă şi ardei gras

Frigarui de porc cu legume si rozmarin

Frigarui de porc cu legume si rozmarin din: muşchiuleţ de porc, vin alb, dovlecei zucchini, ardei gras rosu, rosie, ceapa rosie, cimbrisor, usturoi, rozmarin, ulei, piper, sare.   Ingrediente: 500 g muşchiuleţ de porc (1 bucată) 150 ml vin alb 2 dovlecei zucchini 1 ardei gras roşu 1 roşie 1 ceapă roşie 1 lingură de cimbrişor […]

Snitele crocante de porc cu boia

Snitele crocante de porc cu boia din: muşchi de porc, oua, faina, pesmet, boia, ulei, sare, piper.   Ingrediente: 5oo g muşchi de porc 2 ouă 200 g făină 200 g pesmet 1 lingurjţă de boia ulei sare piper   Mod de preparare: Taie muşchiul în felii, acoperă-le cu folie şi bate-le cu ciocanul de […]

Ceafa de porc cu praz

Ceafa de porc cu praz din: ceafă porc, praz, ulei, usturoi, sare, piper, piure de cartofi. Ingrediente: 600 g ceafă porc 500 g praz 2-3 linguri ulei 5 căţei usturoi sare piper piure de cartofi Mod de preparare: Tai prazul până la codiţe, apoi îl opăreşti şi îl laşi la scurs. Incingi uleiul şi rumeneşti carnea pe ambele […]

Rulada de ciolan afumat cu pui si bacon

Rulada de ciolan afumat cu pui si bacon din: ciolan afumat dezosat, rondele piept de pui, bacon, telina, ceapa, usturoi, faina, vin alb, boia dulce, boia iute, pastă tomate, varză murata, ceapă verde, sare, piper, apa. Ingrediente: 1 ciolan afumat dezosat 4 rondele piept de pui 4 felii bacon 1 ţelină medie 1 ceapă 1 căpăţână usturoi 50 g făină […]

Ciorba de porc cu dovlecel si suc de rosii

Ciorba de porc cu dovlecel si suc de rosii din: carne porc, dovlecel, ceapa, morcov, pastarnac, telina, orez, suc de roşii proaspăt (sau din conservă), zeamă de lămâie, pătrunjel verde, frunze verzi de telină, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne porc 2 dovlecei 1 ceapă 1 morcov 1 păstârnac 1/2 telină 2 linguri orez 200 g suc de roşii […]

Frigarui de porc indoneziene cu orez si castravete

Frigarui de porc indoneziene cu orez si castravete din: cepe eşalote, usturoi, ardei iute, turmeric, coriandru măcinat, chimen măcinat, sos de soia, ulei de floarea-soarelui, file de porc, orez Jasmine, sare, ridichi, coriandru proaspăt, Ingrediente: 2 cepe eşalote, decojite şi tocate mărunt 2 căţei de usturoi, curăţaţi şi zdrobiţi 1 ardei iute, fără seminţe, tăiat mărunt câte 1/2 linguriţă cu turmeric, coriandru măcinat şi chimen […]