Salata din chiftelute fierte cu iaurt

Salata din chiftelute fierte cu iaurt din: carne tocată de porc sau pasăre, pâine, ou, ceapa, usturoi, mioneza, iaurt, muştar (opţional), zahăr, sare, piper, foi de dafin, ienibahar.   Ingrediente: 500 g carne tocată de porc sau pasăre 1-2 felii de pâine 1 ou 1 ceapă pentru chiftele 2-3 căţei de usturoi 2-3 linguri maioneză 2-3 linguri iaurt 1 […]

Placinta cu carne tocata, branza si verdeata

Placinta cu carne tocata, branza si verdeata din: carne tocata, sare, piper, branza sau parmezan, oua, unt, cartofi, nucsoara, marar, rosii, bacon sau salam. Ingrediente: 1 kg carne tocată de porc (vită sau pui) sare piper 300 g brânză sau parmezan 2 ouă 1 lingură unt 1 kg cartofi nucşoară mărar pătrunjel 1-2 roşii salam […]

Cotlete de porc in sos de mure

Reteta zilei: Cotlete de porc in sos de mure

Cotlete de porc in sos de mure din: cotlete de porc, sare, piper, ulei de masline, gem de mure, unt, otet balsamic, apa, salvie. Poate te intereseaza si: Cotlete de porc la gratar cu garnitura si sos Cotlete de porc cu usturoi si sos de lamaie Cotlete de porc cu sos de mere si ceapa […]

Ciorba de porc cu zeama de castraveti in saramura

Ciorba taraneasca cu rasol de porc si legume

Ciorba taraneasca cu rasol de porc si legume din: rasoale mici de porc, bors, telina, pastarnac, ceapa, ardei gras, morcovi, dovlecel, rosii cuburi, sare, paste fusilli, ulei, patrunjel. Ingrediente: 6 rasoale mici de porc 1,5 l borş ţelină păstârnac ceapă ardei gras morcovi dovlecel 1 cutie de roşii cuburi sare 2 mâini paste fusilli ulei pătrunjel Mod de […]

Ciorba de porc cu taitei si lustean

Ciorba de porc cu taitei si lustean din: piept de porc, morcov, radacina patrunjel, ardei gras, ceapa, rosii, patrunjel verde, leuştean, tăiţei de casă, ulei, borş proaspăt, sare, piper. Ingrediente: 800 g piept de porc 1 morcov 1 rădăcină pă­trunjel 1 ardei gras 1 ceapă mare 3 roşii mari decojite 1 legătură pătrunjel verde 1 […]

Bors cu hribi, hrean si piept de porc

Bors cu hribi, hrean si piept de porc din: piept de porc afumat, cartofi, hribi uscati, ceapa,  smântână, hrean, ulei, dafin, bors, usturoi, sare, oua, carnati.   Ingrediente: 300 g piept de porc afumat 6 cartofi 2-3 hribi uscaţi o ceapă 4 linguri smântână 2 linguri hrean ras o lingură ulei 2 foi dafin 6 […]

Friptură de porc cu unt cu aromă de hrean

Friptura de porc suculenta cu cimbru si unt

Friptura de porc suculenta cu cimbru si unt din: muşchi file de porc, unt, cimbru uscat, sare, piper. Ingrediente: 1 kg muşchi file de porc 1/2 pachet unt 1 lingură cimbru uscat sare piper Mod de preparare: Untul moale se amestecă cu cimbrul uscat. Carnea se unge pe toate părţile cu amestecul de unt. Se aşază în tava de […]

Bors de coaste de porc cu legume

Bors de coaste de porc cu legume din: coaste de porc, ceapa, morcovi, ardei gras, pâstârnac,  rădăcină pătrunjel, cartofi, bors, pătrunjel, sare. Ingrediente: 1/2 kg coaste de porc 1 ceapă 2 morcovi 1 ardei gras 1 pâstârnac 1 rădăcină pătrunjel 2-3 cartofi 500 ml bors 1 legătură pătrunjel sare Mod de preparare: Coastele se pun la fiert în apă cu […]

Ciolan de porc cu miere

Ciolan de porc in bere cu miere si dafin

Ciolan de porc in bere cu miere si dafin din: ciolan de porc, bere, miere, sare, piper boabe si macinat, foi de dafin.   Ingrediente: un ciolan de 1,5 kg de porc 500 ml bere o lingură miere sare piper boabe şi măcinat 2 foi dafin     Mod de preparare: Ciolanul se pune la fiert […]

Reteta zilei: Muschi de porc cu sos de soia si ardei iute

Muschi de porc cu sos de soia si ardei iute din: muschi de porc, apa, otet de mere, sos de soia, usturoi, piper, dafin, ardei iute.  Poate te intereseaza si: Muschi de porc in sos de prune si miere Musaca de vara cu muschi de porc, cartofi si rosii Rulada cu muschi de porc, sunca […]

Pulpa de porc cu mere si ceapa

Pulpa de porc cu mere si cimbru

Pulpa de porc cu mere si cimbru din: pulpă de porc, mere, ulei, zahar, otet balsamic, unt, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 800 g pulpă de porc 4 mere 2 linguri ulei o linguriţă zahăr o linguriţă oţet balsamic Pentru copt: 100 g unt sare piper cimbru Mod de preparare: Merele curăţate si tăiate cuburise pun la […]

Cuscus cu pesto si muschi de porc

Cuscus cu pesto si muschi de porc din: muschi de porc, cuscus, supă de vită, pui sau legume, ulei, pesto, apa, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 500 g muşchi file porc 250 g cuşcuş 250 ml supă de vită, pui sau legume 2-3 linguri ulei o lingură sos pesto 200 ml apă sare piper cimbru Mod de […]

Porc dulce-acrisor

Porc dulce-acrisor cu orez si ananas

Porc dulce-acrisor cu orez si ananas din: amidon de porumb, sos de soia, carne de porc, ulei, morcovi, ceapa, ardei gras, ciuperci, miere, apa, ananas, orez. Ingrediente: 1 lingură amidon de porumb 2 linguri sos de soia 500 g carne de porc, tăiată cubuleţe 2 linguri ulei 2 morcovi 1 ceapă, tăiată julien 1 ardei gras, tăiat în bucăţi mai […]

Ciorba de perisoare cu ceapa verde si bors

Ciorba de perisoare cu ceapa verde si bors din: os de porc, carne tocata amestec (vită şi porc), ceapă albă, orez, ceapă verde, morcovi, ţelină, păstârnac, borş, pastă de roşii, ulei, sare, piper, verdeata. Ingrediente: 1 os de porc 500 g carne tocată amestec (vită şi porc) 1 ceapă albă mare 2 linguri orez 2 fire de ceapă verde 2 morcovi 1 […]

Reteta zilei: Chiftelute din porc si vita in sos de rosii

Chiftelute din porc si vita in sos de rosii din: porc, vita, paine, lapte, pesmet, parmezan, ceapa, oua, usturoi, patrunjel, oregano, nucsoara, sare, piper, ulei de masline, rosii. Poate te intereseaza si: Chiftele de somon cu salata de cruditati Cum se prepara Chiftele de legume cu ciuperci (VIDEO) Chiftele din piept de pui cu marar […]

Ciorba de praz cu afumatura

Ciorba de afumatura cu praz si zeama de varza

Ciorba de afumatura cu praz si zeama de varza din: coaste de porc afumate, varza proaspata, ceapa, praz, morcovi, pastarnac, telina, zeama de varza, ulei, sare, piper, marar, patrunjel. Ingrediente: 700 g coaste de porc afumate 1/2 varză proaspătă 1 ceapă 1 fir de praz 2 morcovi 1 păstârnac 1/2 ţelină 1 l zeamă de varză […]

Carne de porc cu varza

Varza murata cu carne de porc si cimbru

Varza murata cu carne de porc si cimbru din: carne de porc, varza murata, ulei (sau untură de porc), cimbru uscat, piper proaspat rasnit. Ingrediente: 500 g carne de porc 1 varză murată 2 linguri ulei (sau untură de porc) 1 linguriţă cimbru uscat piper proaspăt râşnit Mod de preparare: Porţionezi carnea, o prăjeşti cu puţin […]

Friptura de porc in sos picant

Friptura de porc cu sos de rosii picant

Friptura de porc cu sos de rosii picant din: pulpă de porc, usturoi, suc de rosii, ulei, piper, boia iute, boia dulce, apa, sare, ardei iuti, pătrunjel. Ingrediente:  250 g pulpă de porc 4 căţei de usturoi 50 ml suc de roşii 10 ml ulei piper 1 praf boia iute 1 praf boia dulce 100 ml apă […]

Rulouri din porc cu mere si sos de hrean

Rulouri din porc cu mere si sos de hrean din:  cremă de brânză, hrean, carne de porc, bacon, mere, cimbru, ulei, ceapă roşie,  smântână, cartofi, praz, unt, sare, piper. Ingrediente: 150 g cremă de brânză 100 g hrean ras fin 4 felii de carne de porc 4 felii de bacon + 100 g 2 mere 3 fire de cimbru 1 […]

Musaca de gulii cu carne si scortisoara

Musaca de gulii cu carne si scortisoara din: gulii, carne tocată amestec porc şi vită, ceapa, sare, piper, scorţi­şoară, nucşoară măcina­tă, pulpă de roşii în buli­on, ulei, oua, mărar, unt, pesmet, făină, lapte, caşcaval. Ingrediente: 800 g gulii 600 g carne tocată amestec porc şi vită 1 ceapă sare piper măcinat 1/2 linguriţă scorţi­şoară 1 vârf de cuţit de nucşoară măcina­tă […]

Gulii cu carne

Gulii umplute cu carne de porc si orez

Gulii umplute cu carne de porc si orez din: gulii, carne de porc, ceapa, orez, ou, rosii, morcovi, rădăcină de ţelină, dovlecel, unt, mărar, pătrunjel, piper negru măcinat, sare.   Ingrediente: 8 gulii 400 g carne de porc 1 ceapă 2 linguri orez 1 ou 3 roşii 2 morcovi 1/2 rădăcină de ţelină 1 dovlecel 50 g unt […]

Reteta zilei: Ciuperci umplute cu carne de porc

Ciuperci umplute cu carne de porc din: ciuperci, unt, ceapa, usturoi, sare, piper, porc, carnati, pesmet, parmezan, spanac. Poate te intereseaza si: Ciuperci umplute cu branza si spanac Ciuperci umplute cu patrunjel si cascaval Ciuperci umplute cu piept de pui si ardei gras Ciuperci umplute cu cascaval si marar Ciuperci umplute cu ceapa caramelizata   […]

Cum se prepara Tochitura ardeleneasca (VIDEO)

Tochitura ardeleneasca: Cum se prepara Tochitura ardeleneasca:   Ingrediente – ceafa de porc 230 gr – ulei 150 gr – sare, piper – boia de ardei dulce  – usturoi 3 gr – faina de malai 140 gr – ou branza de burduf 50 gr Mod de preparare: Ceafa de porc condimentata cu sare si piper […]

Mancare de varza rosie cu costita si mere

Mancare de varza rosie cu costita si mere din: varză roşie, ceapă uscată costiţă de porc fără os, mere, otet de mere, zahăr, foi de dafin, sare, piper alb macinat, ulei de masline, apa.   Ingrediente: 1 varză roşie 1 ceapă uscată 300 g costiţă de porc, fără os 2 mere 200 ml otet de […]

Varza cu coaste de porc, curry si cimbru

Varza cu coste de porc, curry si cimbru din: varză albă, ceapa, ardei gras galben, ardei gras roşu, roşii mărunţite în bulion, cimbru, curry, cimbru, chili, zahăr, condimente pentru carne de porc, ulei, sare. Ingrediente: 1 varză albă 1 ceapă 1 ardei gras galben 1 ardei gras roşu 1/2 conservă roşii mărunţite în bulion 1 crenguţă cimbru 1 linguriţă curry câte […]

Varza cu bacon si boia la cuptor

Varza cu bacon si boia la cuptor din: varză murată, varză creaţă, varza de Bruxelles congelata, bacon, ulei, marar, sare, piper negru macinat.   Ingrediente: 200 g varză murată 200 g varză creaţă 200 g verzişoare de Bruxelles congelate 100 g bacon 50 ml ulei 1 legătură mărar boia de ardei dulce sare piper negru măcinat […]

Burger cu varza, muschi de porc si plante aromatice

Burger cu varza, muschi de porc si plante aromatice din: varză, muschi de porc, ceapa, sare, piper negru, ketchup, maioneza, chifle, plante aromatice, roşii sau morcov, ulei, usturoi. Ingrediente: 1 varză mică 600 g muşchi de porc 2 cepe sare piper negru măcinat 3 linguri ketchup 3 linguri maioneză 6 chifle plante aromatice felii de roşii […]

Placinta cu ciuperci si carne

Placinta cu ciuperci si carne din: aluat pentru foitaj, carne tocata amestec porc si vita, ciuperci din conserva, ceapa, gris, oua, apa, mărar, pătrunjel, boia dulce, oregano, busuioc uscat, piper macinat, smântână. Ingrediente: 800 g aluat pentru foitaj 800 g carne tocată amestec de vită şi porc 300 g ciuperci din conservă 1 ceapă mare 2-3 cepe verzi 3 linguri griş 4 […]

Cartofi cu usturoi si cotlete de porc la cuptor

Reteta zilei: Cartofi cu usturoi si cotlete de porc la cuptor

Cartofi cu usturoi si cotlete de porc la cuptor din: cotlete de porc, sare, piper, ulei de masline, cartofi, ceapa, rozmarin, usturoi.   Ingrediente: 2 cotlete de porc, dezosate sare si piper 3 linguri ulei de măsline 1 kg cartofi, taiati sferturi 2 cepe, taiate bucati 1 crenguta de rozmarin, fin tocat 3 catei de […]

Fleica de porc picanta cu prune uscate si anason

Fleica de porc picanta cu prune uscate si anason din: fleică de porc, scorţişoară, anason stea, condiment pentru carne, prune, vin roşu sec, zeama de la 2 portocale, concentrat de pui, salată chinezească.   Ingrediente: 1,2 kg fleică de porc, tăiată felii subţiri 2 batoane scorţişoară 2 buc anason stea 1 linguriţă condiment pentru carne 6 prune, tăiate în două 150 ml vin roşu sec zeama […]

Orez cu sos de masline

Tocanita de vita, porc, pui si naut

Tocanita de vita, porc, pui si naut din: slănină, jambon crud, carne de vită sau de porc, os de viţel, picior de porc, pui, năut, ceapă umplută cu cuişoare, tulpină de ţelină, nap, cartofi, varză mare, chorizo,  caltaboş negru,  pâine (paste făinoase sau orez),  sos de tomate cu usturoi şi piper-roşu, piper, sare. Ingrediente: 120 g slănină 120 g jambon crud 500 g carne de vită sau de […]

retete

Ficat si carne de porc cu scortisoara si nucsoara

Ficat si carne de porc cu scortisoara si nucsoara din: file de porc, ficat de porc, untură topită, sânge proaspăt de porc, orez, pătrunjel, scorţişoară, nucşoară, sare, piper, vin roşu vechi, rădăcini de mandragoră, usturoi, ceapa, ardei roşu (iute sau dulce). Ingrediente: 600 g file de porc 500 g ficat de porc 100 g untură topită 1 pahar de sânge proaspăt de porc 300 g de […]