Ceafa de porc la cuptor si piure in straturi

Ceafa de porc la cuptor si piure in straturi din: ceafa de porc, morcovi, ceapa, ardei gras, suc de rosii, vin alb sec, sare, piper, cimbru, ulei, cartofi, unt, lapte. Ingrediente pentru friptura de porc: 5 bucati ceafa de porc 1 morcov 1 ceapa 1 ardei gras rosu 4 catei usturoi 1 cana cu suc […]

Pulpa de porc cu bacon si cascaval

Pulpa de porc cu bacon si cascaval din: pulpa de porc, fasole verde, bacon, cascaval, ceapa verde, usturoi verde, marar, vin alb, ulei, sare, piper, ardei gras.   Ingrediente: 800 g pulpa de porc 400 g fasole verde 250 g bacon 150 g cascaval 1 legatura ceapa verde 1 legatura usturoi verde 1 legatura marar […]

Varza cu carne de porc si sunca afumata

Varza cu carne de porc si sunca afumata din: varza, carne de porc, sunca de porc, ceapa, ardei gras, rosii, pasta de tomate, ulei, boia dulce, bors, sare, piper, cimbru, malai, smantana. Ingrediente: 1 kg varza alba 600 g carne de porc cu os 100 g sunca de porc afumata 2 cepe 1 ardei gras […]

Carnati macelaresti cu boia

Carnati macelaresti

Carnati macelaresti din: carne de porc, carne de vita, sare, piper, boia de ardei, ienibahar, usturoi. Poate iti place si: Carnati de porc cu cimbru Fasole verde cu carnati taranesti   Ingrediente: 750 g carne de porc 300 g carne de vita 25 g sare 1 g piper 3 g boia de ardei 3 g […]

Ardei umpluti cu file de peste

Pomana porcului, in aluat de paine

Pomana porcului, in aluat de paine din: faina, drojdie, lapte, sare, fleica de porc, ciuperci, slaninuta, vin alb, sare, piper. Ingrediente pentru aluatul de paine: 500 g faina 1 cub drojdie 1 cana lapte sare Ingrediente pentru pomana porcului: 500 g fleica porc 1 cutie ciuperci 150 g slaninuta 1 cana cu vin alb sare, […]

Rulada de carne cu piure

Rulada de carne de porc cu sos de ierburi

Rulada de carne cu sos de ierburi din: pulpa de porc, rozmarin verde, salvie, cimbru, patrunjel verde, usturoi, ulei, apa, sare, piper. Ingrediente: 1,500 kg pulpa de porc sau muschi 3 fire de rozmarin verde 3 frunze salvie 3 tije cimbru 1 legatura patrunjel verde 3 catei de usturoi 150 ml ulei 400 ml apa […]

Carnati din carne de porc si oaie

Carnati din carne de curcan si porc

Carnati din carne de curcan si porc din: carne de curcan, ceafa de porc, slanina, usturoi, boia de ardei iute, sare, piper, maghiran. Ingrediente: 1 kg carne de curcan 1 kg ceafa de porc impanata 800 g slanina cruda 2 capatani de usturoi boia de ardei iute sare piper maghiran   Mod de preparare: Desfaci […]

Reteta zilei: Tortilla cu carne de porc si sos de soia

Tortilla cu carne de porc si sos de soia din: carne de porc, ceapa, pasta de chili, fulgi, sos de soia, zahar, usturoi, ghimbir, ulei de susan, seminte de susan, sirop de porumb, ulei de canola, tortilla de pormb, salata verde, rosii, ceapa rosie.coriandru, branza.   Ingrediente: 450 gr carne de porc, felii subtiri 1/2 […]

Cartofi cu şuncă si castraveti

Musaca de varză nouă

Musaca de varză nouă din: varza noua, carne tocata, smantana, rosii, ardei gras, marar verde, ceapa, ulei de masline, pesmet, cimbru, foi de dafin. Ingrediente: 1 varza noua 1/2 kg carne tocata (amestec vita si porc) 5-6 linguri smantana 2-3 rosii 1 ardei gras 2 legaturi marar verde 2-3 cepe potrivite cateva linguri ulei de […]

Ciorba de perisoare cu cartofi si verdeata

Ciorba de perisoare cu cartofi si verdeata din: carne tocata de porc, pesmet, ou, nucsoara, sare, piper, ceapa, unt, morcovi, supa de pui, cartofi, patrunjel. Ingrediente: pentru perisoare: 450 g carne tocata de porc 2 linguri pesmet un ou un praf nucsoara sare piper pentru supa: o ceapa 2 linguri unt 2 morcovi 1,5 l […]

Coaste de porc marinate la gratar

Coaste de porc marinate la gratar din: coaste de porc, ulei de masline, otet balsamic, mustar iute de dijon, usturoi, sos de soia, ketchup, miere de albine, busuioc, chimen, fulgi de chili, sare, piper. Ingrediente: 8 coaste de porc, cu tot cu carne si sorici pentru sosul marinat: 1 lingura ulei de masline 1 lingura […]

Friptura mixta la gratar

Friptura mixta la gratar din: muschi de porc, muschi de vita, pulpe de pui, sare, piper, oregano, cimbru, ulei. Ingrediente: 200-300 g muschi de porc 200-300 g muschi de vita 4 pulpe de pui sare piper oregano cimbru 1-2 linguri ulei   Mod de preparare: Speli toata carnea, o cureti si o tai in felii […]

Ciorba de maruntaie

Ciorba de maruntaie din: maruntaie, ulei, ceapa, zarzavat de ciorba, marar, taitei, verdeata, bors, sare. Ingrediente: 1 kg maruntaie de vita, porc (ficat, inima, rinichi) 100 ml ulei 3 cepe 500 g zarzavat de ciorba (morcov, pastarnac, telina) 1 legatura marar 300 g taitei 2 legatura verdeata (patrunjel, leustean) 1 litru bors sare   Mod […]

Paste cu muschi de porc si salsa

Paste cu muschi de porc si salsa din: usturoi, caepre, patrunjel, fileuri de ansoa, masline, sare, piper, otet de vin alb, file de porc, rozmarin, ulei, taitei lati. Ingrediente: 2 catei de usturoi 1 borcan capere (50 ml) 1 legatura patrunjel 10 g fileuri de ansoa (la borcan) 7-8 linguri de masline sare piper 1-2 […]

Ceafă de porc la cuptor

Ceafa de porc la cuptor cu cimbru

Ceafa de porc la cuptor cu cimbru din: ceafa de porc fara os, ulei, cimbru, vin rosu, sare, piper. Ingrediente: o bucata ceafa de porc fara os o lingura ulei 3 linguri cimbru uscat 200 ml vin rosu sare piper   Mod de preparare: Carnea se presară cu piper si apoi se rulează si se […]

Salata cu carne si ardei iute

Salata cu carne si ardei iute din: salata verde, carne macra de porc, ulei, ardei iute, ketchup iute, lamaie verde, sos de soia, ceapa rosie, coriandru, frunze de spanac, alune, sare, piper.   Ingrediente: 1 salata verde 500 g carne macra de porc 1 lingura ulei 1 ardei iute mica 1 lingurita boia de ardei […]

Friptura marinata la gratar

Friptura marinata la gratar din: cotlete de porc, vin rosu, sare, piper boabe, rozmarin, cimbru. Ingrediente: 4 cotlete de porc 1 pahar vin rosu sare piper boabe rozmarin cimbru   Mod de preparare: Speli carnea si o tamponezi cu un servet de hartie pentru indepartarea excesului de apa. Prepari marinata din vinul rosu, amestecat cu […]

Friptura de porc cu sos dulce acrisor

Friptura de porc cu sos dulce acrisor din: pulpa de porc, mustar, zeama de lamaie, ulei, vin, cimbru, sare, piper, suc de rosii, sparanghel, caise deshidratate, merisoare, stafide, rosii in ulei, pasta de curry, vin rosu. Ingrediente: 1 kg pulpa de porc 1 lingura mustar zeama de la 1 lamaie 2-3 linguri ulei 1 cana […]

Pateu din boabe de fasole cu tarhon

Pateu din carne de pasare si porc

Pateu din carne de pasare si porc din: carne de pasare, slanina de porc, pipet de porc, ficatei de porc, cognac, vin alb, foi de dafin, ciuperci, ceapa, ulei, oua, mar, cimbru, sare, piper, boia iute, prapure de porc. Ingrediente: 1 kg carne de pasare 350g slanina de porc 300g piept de porc 250g ficatei […]

Pateu de vitel, porc si pui

Pateu de vitel, porc si pui din: carne de vitel, carne de porc, ficatei de pui, prune, portocala, lamaie, usturoi, otet de mere, ulei de masline, vin rosu, gelatina, foi de dafin, cimbru, sare, piper.   Ingrediente: 500g carne de vitel 200g carne de porc 250g ficatei de pui 5 prune uscate inmuiate in putin […]

Oua cu pulpa de porc

Oua cu pulpa de porc din: oua de prepelita, pulpa de porc, oua, ceapa verde, paine, ulei, pesmet, sare, piper. Ingrediente: 8-10 oua de prepelita fierte 300 g pulpa de porc 2 oua nefierte o legatura ceapa verde 2 felii paine ulei pentru prajit 5-6 linguri pesmet fin sare piper   Mod de preparare: Carnea […]

Reteta zilei: Coaste de porc picante

Coaste de porc picante din: coaste de porc, condimente, sos de soia, otet de cidru, sos worcestershire, ketchup, mustar de dijon, sos iute.   Ingrediente: 1 kg coaste de porc condimente, dupa gust ¼ ceasca sos de soia ¼ cana de otet de cidru de mere 1 lingura sos worcestershire ¼ cana de sirop de […]

Reteta zilei: Coaste de porc la gratar cu sos barbeque

Coaste de porc la gratar cu sos barbeque din: coaste de porc, sos barbeque, condimente, unt.     Ingrediente: 2 kg coaste de porc ½ ceasca de sos barbeque ½ ceasca de condimente, dupa preferinta 3-4 linguri de unt sau margarina     Mod de preparare: Se incalzeste gratarul. Frecati coastele pe ambele parti cu […]

Retete de 1 Mai: Frigărui de porc cu ananas

O reteta de frigarui de porc cu ananas din: muschi de porc, mix de condimente, ienibahar, sos de chilli, coaja si zeama de lime, ananas, ulei, orez basmati si fasole neagra. Ingrediente: 400 g muschi de porc, taiati in bucati cu latura de 4 cm 2 linguri mix de condimente pentru gratar 1 lingurita ienibahar […]

Retete de 1 Mai: File de porc

O reteta de file de porc din: ardei gras, ceapa, file de porc, sare, piper, ulei de masline, vin rosu, ciuperci, unt, faina, cimbru si foaie de dafin. Ingrediente: 1 ardei gras rosu 1 ardei gras verde 4 cepe 600 g file de porc sare piper 2 linguri ulei de masline 35 cl vin rosu […]

Cotlete de porc cu sos de cirese

Reteta zilei: Cotlete de porc la gratar cu sos de cirese

Cotlete de porc la gratar cu sos de cirese din: ulei, ceapa, usturoi, cirese, mustar de dijon, pasta de tomate, sirop de artar, otet de vin alb, praf de chili, chimen, cotlete de porc, sare, piper.   sos de cirese: 3 linguri ulei ½ ceapa, tocata 1 catel de usturoi 1 ½ cesti cirese 1 […]

Retete de 1 Mai: Coaste de porc

Coaste de porc din: coaste, apa, otet de mere, zahar brun, piper, ceapa, mustar de dijon, zeama de lamaie si sos worcester. Ingrediente: 2 coaste/persoana 2 cani de apa 1/2 cana otet de mere 5 linguri zahar brun 5 linguri zahar 1/2 lingura piper proaspat macinat 1/2 lingura ceapa tocata 1 cana mustar de Dijon 1 […]

Reteta zilei: Coaste de porc la gratar in sos barbeque – reteta gustoasa

Coaste de porc la gratar in sos barbeque din: coaste de porc, lapte de cocos, coriandru, zahar brun, ceapa tocata, sos de soia, usturoi, radacina de ghimbir, lemongrass, ardei iute, sare.     Ingrediente: 2 kg coaste de porc sos barbeque: 1 ceasca lapte de cocos ½ cana coriandru tocat ½ ceasca zahar brun ½ […]

Retete de 1 Mai: Cotlete de porc cu usturoi

O reteta de cotlete de porc cu usturoi din: cotlete de porc, usturoi, oregano, chimen, piper, scortisoara, otet de vin rosu, suc de portocale, miere, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 4 cotlete de porc cu oase (groase de circa 2 cm) 4 catei de usturoi 1 lingurita oregano uscat 1 lingurita chimen 1/2 […]

Retete de 1 Mai: Coaste de porc cu sos iute

Pune 1 kg de coaste de porc în apă, cât să le acopere, pune-le pe foc şi lasă-le să dea în clocot, apoi lasă-le să fiarbă la foc mocnit, 15 minute. Scoate-le, scurge-le bine de apă şi unge-le cu puţin sos Worcester. Frige-le pe grătar câte 3-4 minute pe fiecare parte, până devin crocante. Intr-o […]

Retete de 1 Mai: Cotlet de porc şi cartofi pai

O reteta de cotlete de porc si cartofi pai din: cotlete de porc, ketchup, usturoi, cimbru, fulgi de migdale, cinci condimente chinezesti, cartofi pai si ulei vegetal. Ingrediente: 1 kg cotlet de porc fara os 3 linguri ketchup 1 catel de usturoi, zdrobit 1/2 lingurita de cimbru uscat 1 mana fulgid e migdale, rumeniti in […]

Costite de porc la gratar cu sos

Costite de porc la gratar cu sos din: costite de porc, usturoi, zahar, paprica, sare, piper, pudra de chili, zahar brun, otet balsamic, ketchup, sos de chili, sos worcestershire, suc de lamaie, ceapa, mustar. Ingrediente: 4 costite de porc 5 catei de usturoi 10 grame zahar 10 grame paprica 20 grame sare 20 grame piper […]