Budinca de cartofi cu carne de porc

Budinca de cartofi cu carne de porc din: cartofi, carne de porc, branza, oua, smantana, unt, pesmet, usturoi, ulei, rozmarin, sare. Ingrediente: 1 kg cartofi 500 g carne de porc 300 g branza telemea 2 oua 260 g smantana 1 lingura cu unt 1 lingura cu pesmet 3-4 catei de usturoi ulei rozmarin sare Mod […]

Porc in lapte

Porc in lapte din: carne de porc, ceapa, morcov, telina, lapte, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1,5 kg carne de porc 1 ceapa 1 morcov 1 telina 1 1 lapte ulei sare piper Mod de preparare: Spala carnea, condimenteaz-o cu sare si piper si rumeneste-o putin in ulei. Toarna laptele, cat sa acoperi bucata de carne […]

Porc cu rozmarin si usturoi

Porc cu rozmarin si usturoi din: ceapa, usturoi, coada de purcel, chimen, rozmarin, sare, piper, supa. Ingrediente: 2 cepe 1 capatana mare de usturoi 2 codite de purcel (cu tot cu sorici) chimen pisat cateva fire de rozmarin sare piper 300 ml supa Mod de preparare: Se curăţă ceapa şi se taie semiluni. Se curăţă […]

Tocanita cu fasole, carnati si verdeata

Tocanita cu fasole, carnati si verdeata din: ulei, ceapa, carnati picanti de porc, usturoi, fasole, patrunjel. Ingrediente: 1 lingura de ulei 1 ceapa, taiata in felii groase 8 carnati de porc picanti 1 catel mare de usturoi, zdrobit 2 conserva a cate 400 g de fasole in sos de ardei iute 2-3 fire de patrunjel, […]

Ciorba cu piept de porc

Ciorba cu piept de porc afumat

Ciorba cu piept de porc afumat din: piept de porc afumat, morcovi, cartofi, fasole, zeama de castraveti murati, ceapa, leustean, sare. Ingrediente: 250 g piept porc afumat 2 morcovi 4 cartofi 100 g fasole păstăi 1 ceapă 500 ml zeamă de castraveţi muraţi  câteva fire de leuştean  sare   Mod de preparare: Afumătura se taie cuburi mici care se pun la […]

Budinca cu muschi de porc si cascaval

Budinca cu muschi de porc si cascaval din: ardie gras, ceapa, ulei, orez, supa de legume, sare, piper, oua, smantana, cascaval, muschi de porc, rosii. Ingrediente: 1 ardei gras rosu 1 ardei gras verde 1 ceapa 100 ml ulei 400 g orez 800-900 ml supa de legume sare piper 3 oua 150 ml smantana 200 […]

Reteta mancare de cartofi cu carne

Mancare de cartofi cu carne

Mancare de cartofi cu carne din: cartofi, carne, ceapa, zahar, sos de soia. Ingrediente: cartofi  carne de vită sau porc  ceapă  zahăr  sos de soia   Mod de preparare: Se toacă ceapa, carnea şi cartofii cubuleţe şi se călesc câteva minute în tigaie, după care se adaugă apă aşa încât toate să fie acoperite. Se […]

Reteta zilei: Cotlete de porc cu usturoi si sos de lamaie

Cotlete de porc cu usturoi si sos de lamaie din: cotlete de porc, ulei de masline, usturoi, busuioc, suc de lamaie, piper, sare, vin alb.   Ingrediente: 2 cotlete de porc ½ cana ulei de masline 1 1/2 lingurita usturoi, tocat 1 lingurita busuioc, uscat 1 ½ lingurita suc de lamaie Piper Sare 1/4 ceasca […]

File de porc cu morcovi si sirop

File de porc cu morcovi si sirop din: morcovi, zahar, unt, fileuri de porc, vin alb dulce, sirop de artar, ghimbir, alune, sare, piper. Ingrediente: 4 morcovi mici taiati rondele 1 lingura zahar 20 g unt 3 fileuri de porc 3 linguri vin alb dulce 2 linguri sirop de artar 1 lingurita ghimbir macinat 50 […]

Carne de porc cu ardei gras

Carne de porc cu ardei gras din: carne de porc, ceapa, ulei, usturoi, oregano, ardei gras, sare, piper. Ingrediente: 400 g carne de porc slaba 3 cepe 1 lingura ulei 2 catei de usturoi 1 lingura oregano 1 ardei gras rosu 1 ardei rgas verde sare piper   Mod de preparare: taie carnea cuburi. Se […]

Ciorbă ardelenească cu carne de porc

Ciorbă ardelenească cu carne de porc: carne de porc, morcovi, radacina de patrunjel, ulei, cartofi, ardei gras rosu, orez, conopida, concentrat de gaina, sare, piper, sare de lamaie, smantana, galbenusuri. Ingrediente: 600 g carne slabă de porc sau de viţel 3 morcovi mari 2 rădă­cini de pătrunjel 2 linguri ulei sau untură 2 cartofi 2 […]

Rulada cu pate de ficat

Rulada cu pateu de porc si acritura

Rulada cu pateu de porc si acritura: oua, lapte, branza dulce, margarina, faina, pate de porc, castraveti murati, gogosari murati, patrunjel verde, mustar. Ingrediente aluat: 6 ouă 250 g lapte 50 g brânză dulce 50 g margarină 4 linguri făină Ingrediente umplutura: 1 cutie mare de pate de  porc 2-3 castraveţi murati 2-3 gogoşari muraţi […]

Muschi de porc cu ceapa caramelizata si pasta de naut

Muschi de porc cu ceapa caramelizata si pasta de naut din: muschi de porc afumat, foi de dafin, boabe de ienibahar, boabe de piper negru, cimbru, ulei, ceapa, zahar brun, otet de mere, sare, piper, boabe de naut, smantana, unt, usturoi, patrunjel. Ingrediente: 800 g muschi de porc afumat 2 foid e dafin 4 boabe […]

Varza murata cu piept de porc afumat

Varza murata cu piept de porc afumat din: varza murata, ulei de masline, sare, piper, piept de porc afumat, suc de rosii, patrunjel, boia dulce, gogosar. Ingrediente: 1-2 bucati varză murată 3 linguri ulei de măsline sare piper boabe şi măcinat 500 g piept de porc afumat 300 ml suc de roşii 1 legatura pătrunjel 1 lingura boia dulce 1 ardei roşu […]

Snitel de porc cu ananas

Snitel de porc cu ananas din: praz, ardei iute, file de porc, faina, oua, sare, piper, boia, suc de lamaie, fulgi de cocos, pesmet, ananas, ulei, zahar brun, suc de limeta. Ingrediente: 2 fire praz 1 ardei iute 4 fileuri de porc (125 g fiecare) 2 linguri faina 2 oua sare piper boia 1 lingurita […]

Tocanita cu ciuperci si sos de rosii

Tocanita cu ciuperci si sos de rosii din: carne de porc, rosii, ciuperci, sare, piper, cimbru, ceapa, usturoi, ulei. Ingrediente: 500 g carne de porc 1 conserva mare rosii taiate bucatele 250 g ciuperci sare piper cimbru 1 ceapa 2-3 catei de usturoi ulei   Mod de preparare: Speli şi tai carnea bucăţi. în­cingi uleiul […]

Bors cu piept de porc si rasol de vita

Bors cu piept de porc si rasol de vita din: piept de porc, rasol de vita, bors, sfecla, telina, radacina patrunjel, pastarnac, ceapa, morcovi, varza, cartofi, ardei iute, leustean, sare. Ingrediente: 500 g piept de porc 1 rasol de vita 1 l bors 500 g sfecla 1 telina mica 1 radacina patrunjel 1 pastarnac 2 […]

Tocana de vita cu masline

Tocana de vita cu masline din: carne de vita, piept de porc, masline, morcovi, ceapa, usturoi, vin rosu, ulei, sare, piper. Ingrediente: un kg carne de vita 150 g piept de porc 150 g masline 6 morcovi 3 cepe 2 catei de usturoi un litru vin rosu 2 linguri ulei sare piper   Mod de […]

Friptura de porc cu orez – usor de preparat

Friptura de porc cu orez din: cotlet de porc, vin alb, miere, alune, orez, unt, piper, ardei capia, praz, ulei de floarea soarelui, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 800 g cotlet de porc 100 ml vin alb o lingura miere 100 g alune 300 g orez cu bobul lung 100 g unt piper 4-5 ardei capia […]

Tochitura de porc cu ficat si usturoi

Tochitura de porc cu ficat si usturoi

Tochitura de porc cu ficat si usturoi din: pulpa de porc, fleica de porc, ficat, ulei, usturoi, sare, piper, vin. Ingrediente: 400 g carne macră de porc (pulpă sau muşchi) 400 g fleică 100 g ficat 1-2 linguri ulei sau o lingură cu untură 3-4 căţei de usturoi sare piper 100 ml vin   Mod de preparare: Carnea se spală, se […]

Friptură de porc cu ghimbir şi legume

Friptură de porc cu ghimbir şi legume din: taitei udon, sare, varza chinezeasca, ardei gras, morcovi, mazare mange tout, stiuleti de porumb, carne de porc, ghimbir, usturoi, ulei de susan, sos de soia, sos de peste. Ingrediente: 300 g taitei udon (taitei japonezi din grau) sare 400 g varza chinezeasca 1 ardei gras rosu 2 […]

Ceafa la cuptor cu prune uscate si mere

Ceafa de porc la cuptor cu salata de sfecla si hrean

Ceafa de porc la cuptor cu salata de sfecla si hrean din: ceafa de porc, stafide, nuci, sare grunjoasa, piper negru, ulei de floarea soarelui, vin alb demisec, zahar, usturoi, rozmarin. Ingrediente: un kg ceafa de porc 150 g stafide 100 g nuci sare grunjoasa piper negru boabe si macinat 2-3 linguri ulei de floarea […]

Tocana de porc cu aroma de rozmarin

Tocana de porc cu aroma de rozmarin din: muschi de porc, cartofi, ceapa verde, bulion, rozmarin, patrunjel verde sau uscat, ulei, sare, piper. Ingrediente: 600 g muschi de porc 1 kg de cartofi 2 legaturi de ceapa verde 4 linguri cu bulion 2-3 crengute de rozmarin 1 legatura de patrunjel verde sau patrunjel uscat ulei […]

Mancare de naut cu piept de porc

Mancare de naut cu piept de porc din: piept de porc, naut, ceapa, ardei grasi, ulei, sare, piper. Ingrediente: 400 g piept de porc 250 g naut umflat de apa rece o ceapa 3 ardei grasi o lingura ulei sare piper   Mod de preparare: Ceapa se curăţă si se spală bine. La fel si […]

Coaste delicioase

Coaste delicioase de porc: coaste de porc, ceapa, bere, sare, piper, sos de rosii. Ingrediente: 2 bucati lungi de coaste de porc o ceapa 500 ml bere sare piper 300 g sos de rosii   Mod de preparare: Coastele se curată de eventualele pielite în plus şi se porţionează. Se pun împreună cu ceapa tăiată […]

Frigarui de porc cu dovlecei si ardei capia

Frigarui de porc cu dovlecei si ardei capia din: dovlecei, ardei capia, scaricica de porc, sare, piper, boia iute, boia dulce, ulei de porumb, chilli, cimbru. Ingrediente: 4 dovlecei 4 ardei capia 500 g scaricica de porc sare piper boia iute boia dulce 2-3 lingurite ulei de porumb un praf chilli cimbru uscat si macinat […]

Varza acra cu carne (la alegere)

Varza cu carne de porc si legume

Varza cu carne de porc si legume din: pulpa de porc, ceapa, morcovi, bulion, varza acra, foaie de dafin, cuisoare, ulei, seminte de chimen, patrunjel, piper. Ingrediente: 800 g pulpa de porc 3 cepe 2 morcovi 2 linguri bulion o varza acra de 1 kg 500 ml vin alb sec o foaie dafin 2-3 cuisoare […]

Chiftele cu verdeata

Chiftele cu verdeata din: carne toacata, vita, porc, ceapa, marar verde, patrunjel verde, oua, pesmet, faina, sare, piper, ulei. Ingrediente: 700 g carne tocata amestec (vita si porc) 1 ceapa 1 legatura de marar verde 1 legatura de patrunjel verde 2 oua 1 lingura cu pesmet faina sare piper ulei   Mod de preparare: Toaca […]

Ficat de porc cu orez şi legume

Ficat de porc cu orez şi legume din: ficat de porc, orez, ardei grasi, mrocovi, telina cu frunze, ceapa, usturoi, faina, apa, zahar tos, otet balsamic, sos de soia, sare, piper, ulei, cimbru, lapte. Ingrediente: 500 g ficat de porc 200 g orez salbatic doi ardei grasi doi morcovi o telina cu frunze o ceapa […]

Cotlet de porc cu legume si usturoi

Cotlet de porc cu legume si usturoi din: cotlet de porc, cartofi, morcovi, rosii, ardei, sare, piper alb macinat, ienibahar, foi de dafin, usturoi. Ingrediente: 500 g cotlet de porc 500 g cartofi 2 morcovi 2 rosii 1 ardei sare piper alb macinat ienibahar 3-4 foi de dafin 2 catei de usturoi   Mod de […]

Tocanita de porc cu legume

Burta de porc cu praz si morcovi

Burta de porc cu praz si morcovi din: burta de porc, praz, morcovi, cimbru, rozmarin, ulei, sare, piper.   Ingrediente: 800 g burta de porc 2 bucati praz 3 bucati morcovi 3 linguri cimbru 3 bucati ramurele rozmarin 1 ceasca ulei 1 praf sare piper   Mod de preparare: Prazul si morcovul se curaţa si se taie rondele care se asaza pe […]

Friptura cu sos si broccoli

Friptura cu sos si broccoli din: ulei, usturoi, ardei iute, radacina de ghimbir, sos de soia, otet balsamic, ulei de susan, ridichi, broccoli, carne de vita, alune. Ingrediente: sos: 1 lingura ulei presat la rece 2 catei de usturoi taiati fin 1 ardei iute 1 radacina de ghimbir 1 lingura sos de soia 1 lingura […]