Porumbei cu struguri albi

Printeaza

Porumbei cu struguri din: porumbel, struguri, ulei, slanina.

Ingrediente:Porumbei cu struguri albi

  • 1 porumbel
  • 125 g struguri albi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 4 felii slănină

 

Mod de preparare:

Porumbelul se curăţă bine, se spală şi se umple cu boabele de strugure. Se înfăşoară în feliile lungi şi subţiri de slănină şii se aşează într-o cratiţă cu ulei. Se pune capacul şi se lasă la foc miic. Se întoarce şi se stropeşte din când în când cu sosul din cratiţăi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.