O reteta delicioasa de carpaccio de porumbel cu ceapa rosie din: porumbei, ficat de gasca, ceapa rosie, marsala, vin rosu, morcov, telina, supa de legume, supa de carne, unt, ulei extravirgin de masline, sare si piper. Ingrediente: 2 porumbei cam de 500 g fiecare, curăţaţi şi cu ficăţeii lor alături 120 g ficat de gâscă […]
Porumbel cu sos tomat
PrinteazaPorumbel cu sos tomat din: porumbei, unt, vin, rosii, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 porumbei
- 4 linguri unt
- 1 pahar vin
- 4 roşii
- sare
- piper
Mod de pneparare:
Porumbeii se spală şi se curăţă bine. Se prăjesc, pe toate feţele, în unt. Se stropesc cu vin şi se adaugă roşiile trecute prin maşină.
Se sărează, se piperează şi se mai lasă, la foc mic, încă o jumătate de oră.
Pofta buna!
Piepti de porumbel prajiti cu afine
O reteta delicioasa de piepti de porumbel prajiti cu afine din: ulei de masline, piept de porumbel, afine, frunze de salata, verdeturi, otet de zmeura, suc de lamaie, mustar cu boabe, sare si piper negru. Ingrediente: 1-1/2 lingură ulei de măsline 8 piepţi de porumbel, fără piele 175 g afine, decongelate, dacă erau congelate 150 […]
O reteta delicioasa de supa de porumbel din: unt fara sare, porumbei, usturoi, telina, praz, cartofi, seminte de cumin, sare, chilii, lapte degresat, branza si patrunjel sau coriandru. Această supă consistentă de vânat poate fi servită ca antreu sau ca fel principal Ingrediente: 1 linguriţă unt fără sare 2 porumbei tineri, cam 225 g fiecare, […]