Prajitura Capsunica

Printeaza

Prajitura Capsunica din: oua, lapte, zahar, ulei, capsune, faina, esenta de rom, praf de copt.

Ingrediente:Prajitura Capsunica

  • 2 ouă
  • 1 pahar lapte
  • 2 pahare zahăr
  • 1 pahar ulei
  •  1/2 kg căpşune
  • făină cât cuprinde
  • esenţă de rom
  • 1 praf de copt

 

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, amesteci ouăle cu zahărul, până totul devine o spumă. Adaugi apoi laptele, ule­iul, esenţa de rom şi făina. Amesteci în continu­are foarte bine cu mixerul. într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu făină, pui compoziţia şi o dai la cuptor pentru 20 de minute.

Intre timp, speli căpşunele şi le rupi codiţa. Când prăjitura s-a copt, o scoţi din cuptor, şi, caldă, o tai în bucăţi. Deasupra fiecărei bucăţi aşezi o căpşună, când încă prăjitura este călduţă.

Serveşti după ce s-a răcit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.