Prajitura cu iaurt, alune si capsuni

Printeaza

Prajitura cu iaurt, alune si capsuni din: iaurt gras, gelatina, căpşuni, unt, alune, biscuiţi sfărâmicioşi, zahăr pudră.

Ingrediente:Prajitura_cu_iaurt_alune_si_capsuni

  • 1 kg iaurt gras
  • gelatină pentru un kg de produs
  • 250 g căpşune
  • 150 g unt
  • 50 g alune
  • 300 g biscuiţi sfărâmicioşi
  • 100 g zahăr pudră
  • capsuni pentru servit

Mod de preparare:

Untul se topeşte, biscuiţii se rhărunţesc la robot, iar alunele se taie cu cuţitul. Se amestecă apoi untul cu biscuiţii şi alunele şi se pune amestecul într-o formă de chec. Se nivelează si se dă la şce.

Se pregăteşte gelatina confort instruc­ţiunilor de pe pachet, iaurtul se împarte în două, jumătate se amestecă cu zahăr, iar jumătate cu căpşunele mărunţite la mixer.

Se repartizează gelatina în cele două compoziţii cu iaurt şi se toarnă înftava cu biscuiţi întâi amestecul cu căpşune şi apoi iaurtul simplu.

Se lasă la frigider de pe o zi pe alta şi se serveşte cu căpşune proaspete deasupra.

Prajitura cu iaurt, alune si capsuni

Prajitura_cu_iaurt_alune_si_capsuni

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.