Prajitura pufoasa cu caise

Printeaza

Prajitura pufoasa cu caise din: zahar, faina, oua, unt, caise.

Ingrediente:

  • 300 g zahăr
  • 180 g + o lingură făină
  • 6 ouă
  • un plic praf de copt
  • o nucă de unt
  • o lingură zahăr pudră
  • 4-5 caise

 

Mod de preparare:

Prajitura pufoasa cu caise: Ouăle se separă si se bat albuşurile cu zahărul până se obţine o spumă tare.

Apoi, se adaugă gălbenuşurile şi se încorporează pe rând, amestecând cu un tel, de jos în sus.

Se adaugă treptat făina amestecată cu praful de copt. Se unge cu unt tava de copt, se presară lingura de făină şi se pune apoi aluatul.

Se aşază felii de caise şi se dă tava la copt pentru 30 de minute.

Se serveşte pudrată cu zahăr.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.