Prajiturele cu branza, menta si ciocolata

Printeaza

Prajiturele cu branza, menta si ciocolata din: foi de napolitana, zahar, faina, cacao, lapte, unt, drajeuri cu menta, branza dulce, amidon, zahar, albusuri, ou, frisca, fulgi de ciocolata.

 

Ingrediente:

pentru aluatul maro:

  • 1 foaie de napolitana
  • 2 linguri zahar
  • cate 1 lingura fiana si cacao
  • 50 ml lapte
  • 2 linguri unt

pentru aluatul alb:

  • 12 drajeuri cu menta
  • 250 g branza dulce
  • 1 lingura amidon sau faina
  • 50 g zahar
  • 1 ou
  • 2 albusuri
  • 200 g frisca
  • 2 linguri fulgi de ciocolata

 

Mod de preparare:

 

Sfarami napolitana cat mai fin. O 0 amesteci cu untul topit, zahărul, făina şi cacaua. Zdrobeşti cu ciocanul bomboanele ambalate în pungă.

Baţi albuşurile spumă tare, cu zahărul. Mixezi brânza cu gălbenuşul, amidonul şi 1/2 din drajeurile zdrobite.

Incorporezi apoi spuma de albuşuri şi omogenizezi.

Pui în fiecare formă câte 1 linguriţă de compoziţie maro, apoi o lingură din cea galbenă.

Coci la foc mediu, 20-25 de minute, până când se rumenesc uşor.

Le laşi să se răcească, după care le scoţi din formă şi le decorezi cu frişcă, fulgi de ciocolată şi cu drajeurile rămase.

 

Prajiturele cu branza, menta si ciocolata

Prajiturele_cu_branza_menta_si_ciocolata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.