Prajiturele cu stafide si fulgi de ovaz

Printeaza

Prajiturele cu stafide si fulgi de ovaz din: faina, zahar pudra, praf de copt, ou, lapte, unt, stafide, sare, fulgi de ovaz.

Ingrediente: Prajiturele_cu_stafide_si_fulgi_de_ovaz

  • 250 g făină
  • 125 g zahăr pudră
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 ou
  • 250 ml lapte
  • 60 g unt topit
  • 100 g stafide aurii
  • 1 praf de sare
  • 2 linguri fulgi de ovăz

Mod de preparare:

Se pun stafidele la înmuiat în apă caldă şi se lasă timp de 15 minute.
Se amestecă făina cu praful de copt, sarea si zahărul.

Separat, se bate oul cu lapte si se adaugă untul topit. Apoi se toarnă peste amestecul de făină.
Se adaugă stafidele bine scurse, se amestecă si se toarnă aluatul in forme, se presară deasupra fulgii de ovăz şi se coc aproximativ 25 de minute.

Prajiturele cu stafide si fulgi de ovaz

Prajiturele_cu_stafide_si_fulgi_de_ovaz

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.