Pui copt cu tarhon

Printeaza

Pui copt cu tarhon din: smantana, mustar, usturoi, supa de pui, pulpe de pui, cartofi, fasole, miere, tarhon.

 

Ingrediente:Pui copt cu tarhon

  • 4 linguri de smântână fermentată foarte grasă
  • 2 linguri de muştar cu boabe
  • 2 căţei de usturoi pisaţi
  • 150 ml supă de pui
  • 8 pulpe de pui superioare şi inferioare, cu piele
  • 500 g de cartofi noi
  • 200 g de fasole verde
  • 2 linguri de miere lichidă
  • 1/2 legătură de tarhon, tocat mare

 

Mod de preparare:

Se incălzeşte cuptorul la 180° C/gaz 6. Se amestecă smantana, muştarul, usturoiul şi supa cu sare şi piper.

Se aşază puiul cu pielea în sus într-o tavă destul de mare pentru carnea de pui şi pentru legume.

Se îndeasă cartofii şi fasolea printre bucăţile de pui. Se toarnă amestecul de supă şi se stropeşte totul cu miere.

Se pune la cuptor 40-45 de minute până când puiul se pătrunde şi cartofii sunt moi.

Se presară frunzele de tarhon înainte de a servi.

Pui copt cu tarhon

retete

Ciorbă de Perișoare cu Tarhon

Ciorbă de Perișoare cu Tarhon din: carne tocata de pui, quinoa, oua de prepelita, pastarnac, morcovi, tarhon, sare, piper, bulion de legume. Savurează o versiune revitalizată a clasicului românesc – ciorbă de perișoare, îmbogățită cu tarhon pentru o aromă distinctă. Perfect echilibrată pentru a te încălzi și a te încânta gusturile.   Ingrediente: 500 g […]

Ciuperci umplute cu oua jumari si tarhon

Ciuperci umplute cu oua jumari si tarhon din: ciuperci, oua, smantana, tarhon, sare si piper. Ingredinte: 1/2 kg ciuperci 2 oua 1 lingura smantana 1 lingurita tarhon tocat marunt sare piper   Mod de preparare Se scot piciorusele de la ciuperci, se curata si se spala sub un jet de apa. Palariile ciupercilor, spalate si […]

 

Reteta zilei: Supa de legume cu tarhon

Supa de legume cu tarhon din: ulei de masline, ceapa, morcovi, telina, dovleac, usturoi, pasta de tomate, supa, rosii, sare, tarhon, busuioc, cimbru, branza. Ingrediente: 2 linguri ulei de măsline 1 ceapă tocată 2 morcovi tăiați subțire 1 tulpină țelină tăiată subțire 2 cesti dovleac tocat 2 catei usturoi tocat 3 lingurițe pastă de tomate […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.