Ciorbă de Perișoare cu Tarhon din: carne tocata de pui, quinoa, oua de prepelita, pastarnac, morcovi, tarhon, sare, piper, bulion de legume. Savurează o versiune revitalizată a clasicului românesc – ciorbă de perișoare, îmbogățită cu tarhon pentru o aromă distinctă. Perfect echilibrată pentru a te încălzi și a te încânta gusturile. Ingrediente: 500 g […]
Pui copt cu tarhon
PrinteazaPui copt cu tarhon din: smantana, mustar, usturoi, supa de pui, pulpe de pui, cartofi, fasole, miere, tarhon.
Ingrediente:
- 4 linguri de smântână fermentată foarte grasă
- 2 linguri de muştar cu boabe
- 2 căţei de usturoi pisaţi
- 150 ml supă de pui
- 8 pulpe de pui superioare şi inferioare, cu piele
- 500 g de cartofi noi
- 200 g de fasole verde
- 2 linguri de miere lichidă
- 1/2 legătură de tarhon, tocat mare
Mod de preparare:
Se incălzeşte cuptorul la 180° C/gaz 6. Se amestecă smantana, muştarul, usturoiul şi supa cu sare şi piper.
Se aşază puiul cu pielea în sus într-o tavă destul de mare pentru carnea de pui şi pentru legume.
Se îndeasă cartofii şi fasolea printre bucăţile de pui. Se toarnă amestecul de supă şi se stropeşte totul cu miere.
Se pune la cuptor 40-45 de minute până când puiul se pătrunde şi cartofii sunt moi.
Se presară frunzele de tarhon înainte de a servi.
Pui copt cu tarhon
Ciuperci umplute cu oua jumari si tarhon
Ciuperci umplute cu oua jumari si tarhon din: ciuperci, oua, smantana, tarhon, sare si piper. Ingredinte: 1/2 kg ciuperci 2 oua 1 lingura smantana 1 lingurita tarhon tocat marunt sare piper Mod de preparare Se scot piciorusele de la ciuperci, se curata si se spala sub un jet de apa. Palariile ciupercilor, spalate si […]
Reteta zilei: Supa de legume cu tarhon
Supa de legume cu tarhon din: ulei de masline, ceapa, morcovi, telina, dovleac, usturoi, pasta de tomate, supa, rosii, sare, tarhon, busuioc, cimbru, branza. Ingrediente: 2 linguri ulei de măsline 1 ceapă tocată 2 morcovi tăiați subțire 1 tulpină țelină tăiată subțire 2 cesti dovleac tocat 2 catei usturoi tocat 3 lingurițe pastă de tomate […]
Pofta buna!