Pui cu hrisca, ghimbir si sfecla rosie

Printeaza

Pui cu hrisca, ghimbir si sfecla rosie din: boabe de hrişcă, sfeclă roşie, lapte de soia, ghimbir ras, ulei, piepţi de pui, fulgi de cocos.

 

Ingrediente:

  • 160 g boabe de hrişcă
  • 2 rădăcini de sfeclă roşie
  • 11 lapte de soia
  • 2 linguriţe ghimbir ras
  • 2 linguri ulei
  • 4 piepţi de pui
  • 80 g fulgi de cocos

 

Mod de preparare:

Boabele de hrişcă se lasă să se înmoaie peste noapte. A doua zi se scurge apa şi se adaugă sfecla roşie rasă şi ghimbirul.

Se toarnă laptele de soia şi se dă în clocot.

Se lasă să fiarbă terciul până ce se mai întăreşte (eventual se mai adaugă puţină apă, ca să n.u se lipească).

Se sărează eventual.

Se taie bucăţele piepţii de pui; se bat puţin cu ciocănelul de şniţele.

Se tăvălesc prin fulgi de cocos şi se prăjesc în ulei de măsline bine încins.

Se servesc cu terciul de hrişcă.

 

Pui cu hrisca, ghimbir si sfecla rosie

Pui_cu_hrisca_ghimbir_si_sfecla_rosie

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.