Pui cu hrisca
PrinteazaPui cu hrisca din: piept de pui, hrisca, sare, piper, usutroi, ulei de masline, unt, ceapa.
- piept de pui
- o cană de hrişcă
- sare
- piper
- 2-3 căţei de usturoi
- ulei de măsline
- puţin unt
- o ceapă
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spală, apoi se usucă, se crestează, se condimentează cu sare, piper, cimbru şi usturoi, apoi se frige pe grătar, iar când este gata se lasă deoparte.
Hrişcă se pune la înmuiat în apă călduţă, timp de 2-3 ore, apoi se schimbă apa şi se pune la fiert în apă rece cu sare şi puţin unt, aproximativ 30 de minute. Separat se căleşte ceapa în ulei de măsline, se încorporează hrişcă, se mai lasă să dea câteva clocote şi se potriveşte de sare şi piper.
Se serveşte ca garnitură alături de pieptul de pui fript pe grătar.
Pui cu hrisca
Pofta buna!