orez, apa, otet de orez, zahar, sare, alge nori, carne de crab, sos de soia, wasabi, ghimbir. Ingrediente: 1 ceașcă de orez pentru sushi 1 1/4 ceașcă de apă 1/4 ceașcă de oțet de orez 1 linguriță de zahăr 1/2 linguriță de sare Alge nori (foi de alge […]
Pui cu miere si susan
PrinteazaPui cu miere si susan din: piept de pui, lamaie, tarhon, susan, ulei, usturoi, miere.
Ingrediente:
- 1/2 lămâie, zeama şi coaja răzuita
- 1 lingură tarhon, proaspăt, tocat
- 4 bucati piept de pui fără pieliţă
- 2 linguriţe seminţe de susan
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 căţel de usturoi, zdrobit
- 2 linguri miere
Mod de preparare:
Pui cu miere si susan: Incinge grillul la maximum. Combină uleiul, coaja de lămâie şi sucul, usturoiul, tarhonul şi mierea.
Unge carnea cu marinada şi lasă să stea deoparte căteva min.
Dă la grill 15-20 minute, întorcând din când în când şi ungând cu marinata rămasă.
Presară seminţele de susan şi serveşte cu legume verzi fierte la abur şi taitei.
Pofta buna!
Ouă Benedict – Istorie, beneficii, contraindicatii
Ouă Benedict este un preparat clasic al bucătăriei americane, constând în ouă poșate servite pe o felie de șuncă (sau alte opțiuni de carne) și un amestec de sosuri și condimente, toate așezate de obicei pe o jumătate de chiflă englezească prăjită sau pe un biscuit. Această mâncare este […]