Ceai de Levănțică și Anason Stelat din: flori de levantica, anason stelat, apa fierbinte. Descoperă o rețetă simplă, dar profundă, de ceai care combină proprietățile relaxante ale levănțicii cu cele digestive ale anasonului stelat. Acest ceai nu numai că oferă o experiență aromatică deosebită, dar vine și cu beneficii remarcabile pentru sănătatea digestivă și calmarea […]
Pui cu sos si migdale
PrinteazaPui cu sos si migdale din: piept de pui, ceapa, ardei gras, gem de caise, otet de vin rosu, ulei, apa, sare, piper, migdale.
Ingrediente:
- 4 felii piept de pui
Ingrediente pentru sos:
- 3 cepe
- 1 ardei gras roşu
- 4 linguri gem de caise
- 2 linguri oţet de vin roşu
- 1 lingură ulei
- 100 ml apă
- sare
- piper
- 100 g migdale feliate, pentru servit
Mod de preparare:
Pe grătarul încins pui feliile de carne şi le întorci pe ambele părţi. Le laşi câte 5 minute pe fiecare parte, apoi le scoţi şi le păstrezi la cald.
Intre timp, într-o tigaie cu ulei, căleşti ceapa şi ardeiul tăiat mărunt şi, când s-au înmuiat, adaugi gemul, oţetul, sarea, piperul şi apa. Laşi sosul pe foc 10 minute, amestecând mereu.
Friptura o aşezi pe farfurii, torni sosul şi o servesti presărată cu migdale.
Pui cu sos si migdale
Pofta buna!
Ceai de Levănțică și Anason Stelat
Foarte buna reteta de pui cu sos si migdale