Pui cu struguri

Printeaza

Pui cu struguri din: pui, struguri, ceapa, ulei, rozmarin.

Ingrediente:Pui cu struguri

  • un pui mic
  • 500 g struguri roşii
  • 2 cepe mari
  • 2 linguri ulei
  • o lingură + 6 crenguţe rozmarin

 

Mod de preparare:

Strugurii se amestecă cu ceapa tocată, lingura cu rozmarin tocat şi o lingură de ulei.

Cu restul de ulei se unge puiul, se pun cele 6 crenguţe în cavitate şi se aşază într-o tavă de cuptor. Se aşază de jur-împrejur boabele de struguri şi se lasă la cuptor aproximativ 70 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.