Pui fript cu paste
PrinteazaPui fript cu paste din: piept de pui, spaghete, ardei, dovlecel, ceapa, patrunjel, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 2 piepţi de pui
- 500 g spaghete
- 1 dovlecel
- 2 ardei graşi roşii
- 1 ceapă
- 1 legătură de pătrunjel
- 2 linguri cu ulei de măsline
- sare si piper
Mod de preparare Pui fript cu paste:
Spală pieptul de pui, apoi taie-l în felii de un deget grosime. Sărează-l şi piperează-l, iar între timp încinge grătarul.
Pune pieptul la fript şi lasă-l preţ de 5 minute pe fiecare parte, pentru că se pătrunde foarte repede.
Intre timp, taie ceapa, dovlecelul şi ardeii graşi, apoi înăbuşe-leîn uleiul de măsline, sărează şi piperează.
Stinge cu o cană cu apă şi dă vasul la o parte de pe foc după ce se înmoaie legumele.
Pune şi pastele la fiert în apă clocotită, cu sare.
Când sunt gata, scurge-le bine şi toarnă deasupra legumele, apoi amestecă şi potriveşte de sare şi piper.
Pune pastele pe o farfurie, aşază 2 bucăţi de friptură deasupra şi aromează cu pătrunjel tocat mărunt.
Pofta buna!