Ficăței de pui în sos de vin și ciuperci din: ficatei de pui, ciuperci, ceapa, usturoi, vin alb sec, smantana, ulei de masline, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 400 g ficăței de pui, curățați și tăiați în bucăți mai mici 200 g ciuperci proaspete, tăiate felii subțiri 1 ceapă medie, tocată mărunt 2 căței de […]
Pui in vin cu legume
PrinteazaPui in vin cu legume din: pui, ceapa, ardei, rosii, usturoi, vin, ulei, sare, piper.
- 1/2 pui
- 3 cepe
- 2 ardei graşi
- 2 roşii
- 4 căţei usturoi
- 150 ml vin alb sec
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
In două linguri de ulei încins se rumeneşte carnea porţionată.
Se întoarce pe ambele părţi şi, după ce carnea a devenit aurie, se scoate.
Se călesc ceapa şi ardeii, se presară cu sare, piper şi, după ce s-au înmuiat, se pun într-un vas de cuptor.
Se adaugă roşiile tăiate felii, usturoiul, carnea şi vinul.
Se lasă la cuptor 40 de minute.
Pofta buna!
poate iti place si:
Pui cu sos de miere si vin din: vin alb, sos de soia, pudra de usturoi, piept de pui, ulei, miere, faina, sare, piper. 4 portii Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, […]
Pofta buna!