Kebab de Mușchi de Porc cu Iaurt și Mirodenii: este o variantă delicioasă și aromată a tradiționalului kebab. Marinada de iaurt înmoaie carnea, iar mirodeniile adaugă profunzime și complexitate gustului. Această rețetă este perfectă pentru grătarele cu prietenii sau familia, combinând gusturile orientale cu tehnicile de gătit occidentale. Ingrediente și Beneficiile lor Mușchi de porc […]
Pui inabusit la ceaun cu rosii si ardei iute
PrinteazaPui inabusit la ceaun cu rosii si ardei iute din: pulpe de pui, ulei, rosii, ardei iute, usturoi, zahar, sare, piper negru.
Ingrediente:
- 5 pulpe de pui
- 100 ml ulei
- 800 g roşii
- 1 ardei iute
- 1 căpăţâna de usturoi
- 1 linguriţă zahăr
- sare
- piper negru macinat
Mod de preparare:
Speli pulpele de pui, le porţionezi şi le înăbuşi în ceaunul cu ulei încins, aţezat pe pirostrii, amestecând din când în când. Intre timp, decojeştil roşiile şi le tai în cuburi. Cureţi usturoiul şi ardeiul iute.
După ce pulpele s-au rumenit frumos, le scoţi pe o farfurie şi, în grăsimea rămasă, adaugi roşiile decojite şi le laşi să fiarbă 10 minute.
Adaugi zahărul, piper după gust, sare, ardeiul tăiat în rondele şi usturoiul zdrobit. Când sosul a început să fiarbă, pui pulpele de pui şi le laşi să fiarbă împreună 2-3 minute.
Puiul la ceaun merge bine cu mămăliguţă gătită la ceaun, alături de un pahar cu vin roşu.
Pui inabusit la ceaun cu rosii si ardei iute
Pofta buna!
Kebab de Mușchi de Porc cu Iaurt și Mirodenii
Gogonele Murate cu Morcovi: Această conservă este perfectă pentru a adăuga un plus de savoare la orice masă și pentru a beneficia de legumele proaspete de toamnă pe timpul iernii. Ingrediente Gogonele (1 kg): Gogonelele sunt bogate în antioxidanți, inclusiv vitamina C și lycopene, care ajută la protejarea celulelor și la întărirea sistemului imunitar. Morcovi […]