Piept de pui la grătar cu broccoli piept de pui, sare, piper, ulei de masline, buchetele de conopida, lamaie proaspata. Această este o opțiune sănătoasă și hrănitoare pentru o masă principală. Puiul la grătar este o sursă excelentă de proteine slabe, în timp ce broccoli adaugă o cantitate bună de fibre și vitamine Ingrediente: 2 […]
Pui la gratar in stil mediteranean
PrinteazaPui la gratar in stil mediteranean din: copane de pui, pasta de rosii, rozmarin, otet balsamic.
Ingrediente:
- 3 linguri pastă de roşii deshidratate
- 4 crenguţe de rozmarin, tocate
- 1 lingură oţet balsamic
- 8 copane de pui
Mod de preparare:
Amesteca intr-un bol larg roşiile deshidratate cu rozmarinul şi oţetul balsamic.
Aşază carnea în bol, amestecă pentru a se unge uniform.
Frige carnea pe grătarul încins 20-25 de minute, până când se rumeneşte uniform.
Lasă sa se răcorească înainte de a servi.
Pofta buna!
Piept de pui la grătar cu unt de arahide
Piept de pui la grătar cu unt de arahide din: piept de pui, unt de arahide, sos de soia, otet de orez, ulei de susan, miere, usturoi, sare, piper. Sosul cremos de unt de arahide adaugă un element inconfundabil și o textură bogată. Este o opțiune excelentă pentru o masă sănătoasă și gustoasă. Ingrediente: 2 […]
Pui la gratar cu salsa din: piept de pui, ulei vegetal, mango, suc de lamaie verde, ardei iute, coriandru, ghimbir, sare, piper, frunze de coriandru si fire de chives. Ingrediente: 4 piepţi de pui, dezosaţi, fără piele puţin ulei vegetal pentru uns Pentru salsa: 2 fructe mari de mango, suculente sucul de la 1 lămâie verde […]
Pofta buna!