Pui la gratar in stil mediteranean

Printeaza

Pui la gratar in stil mediteranean din: copane de pui, pasta de rosii, rozmarin, otet balsamic.

 

Ingrediente:

  • 3 linguri pastă de roşii deshidratate
  • 4 crenguţe de rozmarin, tocate
  • 1 lingură oţet balsamic
  • 8 copane de pui

 

 

 

Mod de preparare:

Amesteca intr-un bol larg roşiile deshidratate cu rozmarinul şi oţetul balsamic.

Aşază carnea în bol, amestecă pentru a se unge uniform.

Frige carnea pe grătarul încins 20-25 de minute, până când se rumeneşte uniform.

Lasă sa se răcorească înainte de a servi.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Piept de pui la grătar cu broccoli

Piept de pui la grătar cu broccoli piept de pui, sare, piper, ulei de masline, buchetele de conopida, lamaie proaspata. Această este o opțiune sănătoasă și hrănitoare pentru o masă principală. Puiul la grătar este o sursă excelentă de proteine slabe, în timp ce broccoli adaugă o cantitate bună de fibre și vitamine Ingrediente: 2 […]

Piept de pui la grătar cu unt de arahide

Piept de pui la grătar cu unt de arahide din: piept de pui, unt de arahide, sos de soia, otet de orez, ulei de susan, miere, usturoi, sare, piper. Sosul cremos de unt de arahide adaugă un element inconfundabil și o textură bogată. Este o opțiune excelentă pentru o masă sănătoasă și gustoasă. Ingrediente: 2 […]

 

Pui la gratar cu salsa

Pui la gratar cu salsa din: piept de pui, ulei vegetal, mango, suc de lamaie verde, ardei iute, coriandru, ghimbir, sare, piper, frunze de coriandru si fire de chives. Ingrediente: 4 piepţi de pui, dezosaţi, fără piele puţin ulei vegetal pentru uns Pentru salsa: 2 fructe mari de mango, suculente sucul de la 1 lămâie verde […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.