Pui pane cu sos iute

Printeaza

Pui pane cu sos iute din: pulpe de pui, ulei, piper, sare, usturoi, oua, fulgi de porumb, faina.

Ingrediente:Pui_pane_cu_sos_iute

  • 1 kg pulpe de pui
  • ulei
  • piper
  • sare
  • 1 lingurita usturoi zdrobit
  • 4 oua
  • 3 cani fulgi de porumb
  • 2 cani faina

 

Mod de preparare:

Speli bucăţile de pui, le pui la fiert şi le ţii până când nu mai lasă spumă. Scoţi şi le laşi la răcit. Le usuci, le dai prin sare şi piper, după gust. Baţi ouăle într-un bol cu sare, piper şi usturoi. Intr-o farfurie întinsă verşi din cantitatea de făină, iar în alta din cea de fulgi de porumb.

Incingi uleiul într-o tigaie. Treci fiecare bucată de pui, mai întâi prin făină, apoi prin ou şi, la final, prin fulgii de porumb şi le prăjeşti în baie de ulei. Serveşti puiul cald cu orice garnitură vrei sau cu un sos iute.

Pui pane cu sos iute

Pui_pane_cu_sos_iute

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.