Pui pane cu sos iute
PrinteazaPui pane cu sos iute din: pulpe de pui, ulei, piper, sare, usturoi, oua, fulgi de porumb, faina.
- 1 kg pulpe de pui
- ulei
- piper
- sare
- 1 lingurita usturoi zdrobit
- 4 oua
- 3 cani fulgi de porumb
- 2 cani faina
Mod de preparare:
Speli bucăţile de pui, le pui la fiert şi le ţii până când nu mai lasă spumă. Scoţi şi le laşi la răcit. Le usuci, le dai prin sare şi piper, după gust. Baţi ouăle într-un bol cu sare, piper şi usturoi. Intr-o farfurie întinsă verşi din cantitatea de făină, iar în alta din cea de fulgi de porumb.
Incingi uleiul într-o tigaie. Treci fiecare bucată de pui, mai întâi prin făină, apoi prin ou şi, la final, prin fulgii de porumb şi le prăjeşti în baie de ulei. Serveşti puiul cald cu orice garnitură vrei sau cu un sos iute.
Pui pane cu sos iute
Pofta buna!