Pui cu ardei copt şi ceapă

Pui cu ardei copt şi ceapă din: piept de pui, cascaval afumat, ceapa rosie, orez, usturoi, ardei iute, ardei grasi, sos de soia, otet balsamic, ulei, sare, piper, patrunjel, boia dulce. Ingrediente: doi piepti de pui mai mari 400 g cascaval afumat un kg ceapa rosie sau alba 130 g orez cu bob lung 4 […]

Ruladă de pui cu bacon

Ruladă de pui cu bacon din: piept de pui, cascaval, ardei capia, salvie, bacon, cartofi, ardei iute, usturoi, ceapa rosie, marar, patrunjel, ulei, otet de mere, suc de lamaie, sare, piper. Ingrediente: doi piepti de pui 4 felii de cascaval 4 ardei capia doua frunze de salvie 400 g bacon 800 g cartofi un ardei […]

Pui la cuptor cu sos de smantana

Pui la cuptor cu sos de smantana din: copane de pui, usturoi, ardei capia, ceapa, tarhon, vin alb sec, ulei de floarea soarelui, rosii, smantana, cimbru, sare, piper, malai. Ingrediente: 8 copane de pui o capatana de usturoi 4 ardei capia 4 cepe o legatura de tarhon 50 ml vin alb sec 100 ml ulei […]

Pui cu fructe uscate si mere

Pui cu fructe uscate si mere din: pui, mix de fructe uscate, mere, ciuperci, nuca, ceapa, unt, vin alb, cuisoare, sare. Ingrediente: 1 pui mare 100 g mix de fructe uscate 100 g prune uscate 3 mere 100 g ciuperci 100 g nuca tocata 2 cepe 100 g unt 150 ml vin alb 2 cuisoare […]

Salata cu piept de pui si porumb

Salata cu piept de pui si porumb din: piept de pui, cartofi, morcovi, salata verde, porumb, ulei, zeama de lamaie, usturoi, patrunjel. Ingrediente: pentru salata: 1 jumatate de piept de pui 1 cartofi 1 morcov 3 frunze de salata verde 1 conserva de porumb (100 g) pentru sos: 1 lingura de ulei zeama de la […]

Pizza cu pui şi gălbiori

Pizza cu pui şi gălbiori din: faina, drojdie, apa, ulei de masline, zahar tos, pasta de tomate, pasta de ardei dulce, galbiori, piept de pui, usturoi, oregano, sare, piper, sos de rosii picant. Ingrediente: 500 g faina 20 g drojdie 275 ml apa 100 ml ulei de masline o lingurita cu zahar tos 4 linguri […]

Reteta zilei: Mancarica de varza cu carne de pui si aroma de curry

Mancarica de varza cu carne de pui si aroma de curry din: varza, ceapa, usturoi, sare, praf de curry, ulei, ardei iute, piper negru, rosii cherry, carne de pui.     Ingrediente: 1 varza, tocata 1 ceapa, tocata 4 catei de usturoi, tocat 3/4 lingurita de sare 2 linguri de pudra de curry 2 linguri […]

Retete de Sarbatoare: Aripioare de pui cu susan si sos

Aripioare de pui cu susan si sos din: aripi de pui, oua, faina, sare, piper, susan, salata, iaurt, ulei. Ingrediente:  12 aripi de pui 4 ouă 2 linguri făină sare piper 3-4 linguri susan o salată micuţă 4-5 lin­guri de iaurt ulei   Mod de preparare: Speli carnea şi o laşi să se scurgă pe […]

Aripioare de pui cu susan si sos de salata verde

Reteta zilei: Aripioare de pui cu glazura de miere si seminte de susan

Aripioare de pui cu glazura de miere si seminte de susan din: aripioare de pui, zahar, sare, apa, usturoi, patrunjel, boia de ardei, piper negru, miere, seminte de susan.   Ingrediente: 10-12 aripioare de pui 2 linguri zahar 2 linguri sare 2 cesti apa 1 lingurita usturoi amestecat cu patrunjel si sare 1 lingurita boia […]

Reteta zilei: Pui umplut cu garnitura de legume si orez

Pui umplut cu garnitura de legume si orez din: pui, ierburi aromate, iaurt, pasta de usturoi cu ghimbir, chili, garam masala, sare, mazare, seminte de coriandru, seminte de chimen, nuca de cocos, seminte de susan, piper negru, scortisoara, usturoi, seminte de fenicul, ceapa, coriandru, rosii, ulei, rosii cherry, broccoli, orez fiert.   Ingrediente: 1 pui […]

Reteta zilei: Ostropel de pui cu cartofi

Ostropel de pui cu cartofi din: pui, cartofi, morcovi, ceapa, usturoi, bulion, sare si piper.   Ingrediente: ½ pui 5-6 cartofi 2 morcovi 1 ceapa 5-6 catei usturoi 2-3 linguri bullion Sare si piper   Mod de preparare: Se spala carnea de pui si se pune la fiert pentru a arunca impuritatile.Se curata cartofii si […]

Frigarui de carnati cu mere si pui

Frigarui de carnati cu mere si pui din: carnati, piept de pui, mere, rosii, sare, piper, ulei de masline, cimbru si ciuperci. Ingrediente: 300 g carnati pentru bere 2 piepturi de pui 3 mere acrisoare 2 cutii de rosii in suc propriu sare piper ulei de masline cimbru ciuperci   Mod de preparare: încingeţi cuptorul. Roşiile […]

Reteta zilei: Pui cu ou si legume

Pui cu ou si legume din: piept de pui, oua, ciuperci, apa, ceapa, sos de soia, mirin, zahar, orez.     Ingrediente: 1 piept de pui dezosat, taiat cuburi 4 oua 6-8 ciuperci, feliate 1/2 cana de apa 1 ceapa, feliata ½ cana sos de soia 6 linguri mirin 2 linguri de zahar orez fiert […]

Macaroane cu sos tomat şi ficăţei de pasăre

Macaroane cu sos tomat şi ficăţei de pasăre din: margarina, ficat de pasare, unt, pasta de rosii, morcovi, telina, ceapa, cascaval, zahar si sare. Ingrediente: 400 g margarina 250 g ficat de pasare 100 g unt 75 g pasta de rosii 75 g morcovi 25 g telina 25 g ceapa 100 g cascaval 25 g zahar […]

Copane la cuptor

Copănele de pui cu cartofi la cuptor

Copănele de pui cu cartofi la cuptor din: cartofi, ulei de floarea soarelui, fulgi de ardei iute, coriandru, chimen, miere, sos de soia, mustar dijon, copanele de pui si salata verde. Ingrediente: 4 cartofi mari, taiati sferturi 2 linguri ulei de floarea soarelui un varf fulgi de ardei iute 1/2 lingurita coriandru macinat un varf de […]

Rizoto de pui carbonara

Rizoto de pui carbonara din: ulei de masline, piept de pui, bacon, ceapa, usturoi, orez, vin, supa de pui, mazare, ceapa si parmezan. Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 300 g piept de pui dezosat, taiat in 4 felii 150 g bacon 1 ceapa, tocata marunt 2 catei de usturoi, tocati 300 g orez cu bobul […]

Rulouri cu ceapă verde şi curcan

Rulouri cu piept de pui si ceapa verde

Rulouri cu piept de pui si ceapa verde din: oua, ceapa verde, masline, ulei de masline, ceapa rosie, piept de pui, sare, piper. Ingrediente: 8 oua 2 legaturi ceapa verde 50 g masline fara samburi 100 ml ulei de masline 2 cepe rosii 200 g piept de pui sare piper   Mod de preparare: Curăţaţi […]

Piept de pui cu ciuperci

Piept de pui cu ciuperci din: piept de pui, ciuperci de padure, condimente, vin, ulei de masline, foi de dafin, marar, usturoi si boia. Ingrediente: 800 g piept de pui 400 g ciuperci de padure: hribi, galbiori, vineciori sau de cultura condimente 200 ml vin alb 3 linguri ulei de masline 2 foi de dafin 1 […]

Pulpe de pui cu ghimbir si sos de soia

Pulpe de pui cu ghimbir si sos de soia din: pulpe de pui, ghimbir, sos de soia, ulei, coniac, otet, zahar pudra. Ingrediente: 4 pulpe de pui 2 lingurite ghimbir ras 6 linguri sos de soia 6 linguri ulei 2 linguri coniac 2 linguri otet 2 lingurite zahar pudra   Mod de preparare: Se amestecă […]

Cremă de ciuperci cu pui

Cremă de ciuperci cu pui din: ciuperci, piept de pui, sofran, unt, marar, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 1,5 kg ciuperci proaspete 1 piept de pui un varf de cutit sofran pur 100 g unt 3-4 fire marar 3-4 fire patrunjel sare piper   Mod de preparare: Curăţaţi ciupercile, spălati-le şi puneţi la fiert 1,2kg din […]

Pui cu fusili şi sos alb cu mărar

Pui cu fusili şi sos alb cu mărar din: piept de pui, smantana, paste si marar. Ingrediente: 1 piept de pui 200 g smantana pentru gatit 200 g paste (fusili) 1/2 legatura marar     Mod de preparare: Fierbi pastele în apă clocotită timp de 10 minute. Strecori pastele şi le limpezeşti cu apă rece. Pieptul […]

Strudel cu ciuperci si branza

Ştrudel cu ciuperci si brânză

Ştrudel cu ciuperci si brânză din: foi de placinta, unt, ceapa, usturoi, ciuperci, vin alb, telemea, patrunjel, marar, ceapa verde, sare si piper. Ingrediente: 500 g foi de placinta 2 linguri de unt 1 ceapa 1 catel de usturoi 250 g ciuperci 75 ml vin alb sec 100 g telemea desarata ori branza de burduf 1 […]

Pui umplut ca in Ardeal

Pui umplut cu ciuperci, unt si pătrunjel

Pui umplut cu ciuperci, unt si pătrunjel din: pui, unt, verdeata, ciuperci, sare, piper, rozmarin, morcovi si ulei. Ingrediente: 1 pui 1 pachet de unt 2 legaturi de verdeata 250 g ciuperci sare piper rozmarin 3 morcovi ulei   Mod de preparare: Tai verdeaţa mărunt şi o ames­teci cu untul până la omogeni­zare. Speli puiul, desprinzi […]

Reteta zilei: Pulpe de pui in suc de limeta cu garnitura

Pulpe de pui in suc de limeta cu garnitura din: suc de limeta, coaja de limeta, coriandru, sare, pulpe de pui, fasole neagra, ardei iute, usturoi, chimen, ulei de masline, orez cu bob lung, apa.   Ingrediente pulpe de pui cu suc de limeta: Sucul de la 5 limete Coaja de la 1 limeta 1/4 […]

Pulpe de pui aromate

Pulpe de pui aromate din: pulpe, unt, usturoi, sare grunjoasa, miere, lamaie, piper, cimbru verde, salata verde, ulei de masline si otet balsamic. Ingrediente: 8 pulpe 100 g unt o capatana de usturoi sare grunjoasa o lingurita miere o lamaie piper macinat 1-2 crengute cimbru verde o salata verde 2 lingurite ulei de masline 1-2 lingurite […]

Frigarui de pui cu orez

Frigarui de pui cu orez din: piept de pui, gogosari, ardei, ceapa, dovlecei, sare, piper, ulei de masline, otet balsamic, usturoi, orez, unt si sofran. Ingrediente: 500 g piept de pui 2-3 gogosari 2-3 ardei 2-3 cepe 3 dovlecei sare piper 2-3 linguri ulei de masline 2-3 lingurite otet balsamic 3-4 catei usturoi 300 g orez […]

Piept de pui umplut cu lămâie, capere şi ardei iute

Piept de pui umplut cu lămâie, capere şi ardei iute din: piept de pui, ricotta, coaja de lamaie, parmezan, capere, fulgi de ardei iute, ulei de masline, usturoi, rosii, patrunjel si piure. Ingrediente: 2 piepti de pui cu piele 4 linguri de ricotta coaja rasa de la 1 lamaie 2 linguri de parmezan ras 1 lingurita […]

Ciocanele de pui – usor de preparat

Ciocanele de pui din: suc de portocale, ulei de masline, sos iute, mustar de dijon, portocala si ciocanele. Ingrediente: 1/2 cana suc de portocala proaspat stors 1/4 cana ulei de masline 1/4 cana sos iute 1/4 cana mustar de Dijon 1 lingura coaja de portocala rasa 2-3 ciocanele de persona   Mod de preparare: Se […]

Ciulama de vitel cu ciuperci

Rulouri de varză cu cârnăciori şi brânză topită

Rulouri de varză cu cârnăciori şi brânză topită din: frunze de varza, carnaciori, branza topita, faina, pesmet, oua, sare, piper si ulei. Ingrediente: 10 frunze de varza 10 carnaciori 10 felii branza topita felii 7 linguri faina 5 linguri pesmet 2 oua sare piper 200 ml ulei   Mod de preparare: Rulouri de varză cu […]

Piept de pui cu salvie si jambon

Piept de pui cu salvie si jambon din: piept de pui, jambon, salvie, ulei, sare, piper, orez, patrunjel, busuioc, cimbru, rozmarin, ceapa, unt si sare. Ingrediente: 4 bucati piept de pui 4 felii subtiri de jambon 8 frunze mari de salvie 3 linguri ulei sare piper proaspat macinat pentru garnitura de orez: 200 g orez cu […]

Piept de pui învelit în fulgi cu salată de andive

Piept de pui învelit în fulgi cu salată de andive din: piept de pui, sare, piper, boia, pesmet, cereale, smantana, buduioc, frunze de busuioc, mustar, miere de albine, andive, maioneza si smantana. Ingrediente: 4 bucati piept de pui sare piper boia iute 100 g pesmet 150 g fulgi (cereale) 500 ml smantana sau iaurt dulce cateva […]

Bors de pui a la grec

Bors de pui a la grec din: tacamuri de pui, piept de pui, morcov, ceapa, radacina de pastarnac, bors, patrunjel, sare, galbenusuri, smantana. Ingrediente: un pachet de tacamuri de pui 1/2 piept de pui un morcov o ceapa o radacina pastarnac 500 ml bors patrunjel sare pentru dres: 2 galbenusuri 100 ml smantana   Mod […]