Pulpe de pui cu cartofi noi

Pulpe de pui cu cartofi noi din: pulpe de pui, cartofi, usturoi, ulei, unt, verdeata, sare, piper. Ingrediente: 4 pulpe de pui un kg cartofi noi 8 căţei usturoi 2 linguri ulei 100 g unt 1/2 legătură mărar 1/2 legătură pătrunjel sare piper   Mod de preparare: Pulpe de pui cu cartofi noi: Cartofii se curăţă […]

Pui marinat si picant

Pui marinat si picant din: piept de pui, lamai, sos de rosii, musatr, usturoi, ulei, sare, piper. Ingrediente: un piept de pui sucul a două lămâi o lingură sos picant de roşii 2 linguri muştar cu boabe 2 căţei usturoi ulei, pentru prăjit sare piper   Mod de preparare: Pui marinat si picant:  presează lămâile de […]

Pui cu sos si orez basmati

Pui cu sos si orez basmati

Pui cu sos si orez basmati din: piept de pui, ulei, fulgi de ardei rosu, piper, miere, sos de soia, sos barbeque, seminte de susan, ceapa verde, orez, ardei. Ingrediente pentru pui: 2 bucati piept de pui fara piele 1 lingura de ulei de masline ¼ lingurita fulgi de ardei rosu ¼ lingurita piper negru […]

Ciocanele cu ciuperci si usturoi

Ciocanele cu ciuperci si usturoi din: ciocanele de pui, ciuperci, usturoi, ceapa, morcov, praz, ulei, piper. Ingrediente: 5 ciocănele de pui 200 g ciuperci 3 căţei de usturoi 1 ceapă 1 morcov 1 praz 4-5 linguri ulei boabe de piper piper sare 1 lingură făină 200 ml apă fierbinte 2-3 linguri suc de roşii   […]

Pui glazurat cu salata de varza

Pui glazurat cu salata de varza din: carne de pui, usturoi, ulei sirop, piure, sos, varza, ceapa, ghimbir, morcovi, lamaie. Ingrediente: Pentru pui: 550 g carne de pui – copane, piept sau aripi, cu pielită 3 căţei de usturoi, zdrobit 3 linguri ulei de susan 3 linguri sirop de arţar 2 linguri piure de roşii […]

Minirulade de pui cu spanac

Minirulade de pui cu spanac din: piept de pui, spanac, rosii, unt, ulei, oua, pesmet, sare, piper. Ingrediente: 4 felii piept de pui 300 g spanac 8 roşii uscate 20 g unt ulei pentru prăjit 2 ouă pesmet sare piper   Mod de preparare: Minirulade de pui cu spanac: Spanacul bine curăţat şi spălat se pune […]

Aripioare pane cu fulgi de porumb

Aripioare pane cu fulgi de porumb din: aripioare de pui, faina, oua, mustar, usturoi, fulgi de porumb, boia, sare, piper, ulei. Ingrediente:  12 aripioare de pui 250 g făină 2 albuşuri 3 linguri muştar o linguriţă pudră de usturoi fulgi de porumb boia sare piper ulei, pentru prăjit   Mod de preparare: Aripioarele bine curăţate şi […]

Pui cu sos de rosii si patrunjel

Pui cu sos de rosii si patrunjel din: piept de pui, ceapa, usturoi, rosii, bulion, boia, sare, piper, ulei. Ingrediente: 2 piepţi de pui cu os 2 cepe mici 2-3 căţei de usturoi ardei gras 1 cutie roşii tocate în bulion 2 linguri bulion 1 linguriţă rasă boia iute sare piper ulei   Mod de […]

Piept de pui in sos de rosii cu boia

Piept de pui in sos de rosii cu boia

Piept de pui in sos de rosii cu boia din: piept de pui, ceapa, usturoi, rosii, bulion, boia, sare, piper, ulei. Ingrediente: 2 piepţi de pui cu os 2 cepe mici 2-3 căţei de usturoi ardei gras 1 cutie roşii tocate în bulion 2 linguri bulion 1 linguriţă boia iute sare piper ulei   Mod […]

Pulpe de pui cu piure de cartofi

Pulpe de pui cu piure de cartofi

Pulpe de pui cu piure de cartofi din: pulpa de pui, usturoi, condimente, sare, piper, bulion si cartofi.   Ingrediente: 7-8 pulpe de pui 1 capatana usturoi condimente sare piper bulion 4-5 cartofi   Mod de preparare: Se spala pulpele de pui si se aseaza in tava. Se condimenteaza, se pune usturoiul curatat in tava. […]

Pui cu branza Roquefort si vin alb

Pui cu branza Roquefort

Pui cu branza Roquefort din: pui, branza roquefort, smantana, sare, piper, ulei si vin alb.   Ingrediente: 1/2 pui 150 g branza Roquefort 150 g smantana sare si piper ulei vin alb   Mod de preparare: Intr-o tigaie se pune ulei, se adauga carnea de pui taiata in bucati mici si  se prajeste pe ambele […]

Piept de pui in aspic

Piept de pui in aspic

Piept de pui in aspic din: piept de pui, sunca presata, oua, morcovi, castraveti murati, gelatina, sare, vegeta si piper alb.   Ingrediente:  200 g piept de pui 200 g şuncă presată 2 ouă 100 g morcovi 100 g castraveţi muraţi 2 pacheţele de gelatină 10 g sare Vegeta 2 g piper alb   Mod […]

Pui marinat la cuptor cu chili

Pui marinat la cuptor cu chili

Pui marinat la cuptor cu chili din: pui, ulei de masline, pudra de chili, piper, fulgi de ardei iute, oregano, praf de usturoi, praf de ceapa, sare, suc de lamaie. Ingrediente:  1 pui întreg 1/4 cana ulei de masline 2 lingurite pudra de chili 1 lingurita piper negru 2 linguri fulgi de ardei iute 1 […]

Pui la cuptor cu aroma de usturoi

Pui la cuptor cu aroma de usturoi din: pui, unt, sare, usturoi, lamaie, coaja de lamaie, zeama de lamaie, sare, salvie, cimbru, ceapa, ulei de masline, piper, boia de ardei. Ingrediente: 1 pui 150gr unt 1/2 lingurita de sare 1 catel de usturoi, tocat 2 lamai (coaja si zeama de la 1 lamaie , cealalta […]

Snitele milaneze din pui

Snitele milaneze din pui

Snitele milaneze din pui din: piept de pui, oua, miez de paine, sare, piper si ulei. Ingrediente: 2 kg piept de pui 5 oua miezul de la 1 ½ paine (pentru pesmet) sare piper ulei     Mod de preparare: Se portioneaza pieptul de pui pentru snitele. Se spala carnea bine. Intr-un castron mare se […]

Pui in sos de patrunjel si oregano

Pui in sos de patrunjel si oregano

Pui in sos de patrunjel si oregano din: pui, patrunjel, oregano, usturoi, ceapa, ardei, otet, ulei, sare. Ingrediente: un pui o legătură pătrunjel 2 linguri oregano 4 căţei usturoi o ceapă mică un ardei iute 2 linguri oţet din vin roşu o linguriţă suc de lămâie 120 ml ulei sare piper   Mod de preparare: […]

Pui in fulgi de porumb

Pui in fulgi de porumb din: pulpe de pui, fulgi de porumb, lapte, faina, ou, ulei, sare, piper. Ingrediente: 2 pulpe mari de pui 100 g fulgi de porumb un ou 2 linguri lapte 2-3 linguri făină ulei pentru prăjit sare piper   Mod de preparare: Fulgii de porumb se mărunţesc cu un sucitor sau la […]

Ciorba de pui cu taietei

Ciorba de pui cu taietei din: carne de pui, ceapa, morcov, ardei, zeama de varza, taietei, sare. Ingrediente: 2 spinări de pui 2 ciocănele 2 aripi o ceapă un morcov un ardei gras o felie dintr-o rădăcină de ţelină o rădăcină păstârnac o rădăcină pătrunjel 500 ml zeamă de varză tăieţei, după gust sare   […]

Pulpe de pui cu masline si portocale

Pulpe de pui cu masline si portocale din: pulpe de pui, masline, portocale, vin, ulei, rozmarin. Ingrediente: 2 pulpe mari de pui 250 g măsline 2 portocale 300 ml vin alb sec 3 linguri ulei un praf rozmarin   Mod de preparare: Carnea se prăjeşte în ulei pe ambele părţi şi se scoate. In uleiul […]

Fettuccine cu piept de pui

Fettuccine cu piept de pui din: piept de pui, mustar, piper, sare, unt, vin alb, smantana, patrunjel si busuioc verde. Ingrediente: 1 piept de pui paste fettuccine 2 linguri mustar piper sare 50 g unt 1/2 pahar vin alb sec 100 g smantana patrunjel si busuioc verde   Mod de preparare: Tai pieptul de pui felii […]

Placinta cu jambon

Placinta la tigaie cu pui

Placinta la tigaie cu pui din: piept de pui, ceapa, ciuperci, vin, foitaj, ulei, oua, lapte, seminte. Ingrediente:  un piept de pui o ceapă 10 ciuperci proaspete 250 ml vin 2 aluaturi foitaj o lingură ulei 1/2 legătură pătrunjel un gălbenuş 2 linguri lapte 2 linguri mix de seminţe de susan şi mac sare piper   […]

Pui in sos de patrunjel si oregano

Pui in sos de patrunjel

Pui cu sos de patrunjel din: pui, patrunjel, oregano, usturoi, ceapa, otet, ardei, ulei, sare, piper. Ingrediente: un pui o legătură pătrunjel 2 linguri oregano 4 căţei usturoi o ceapă mică un ardei iute 2 linguri oţet din vin roşu o linguriţă suc de lămâie 120 ml ulei sare piper   Mod de preparare: Se […]

Pui katsu

Pui cu taietei chinezesti

Pui cu taietei chinezesti din: carne de pui, usturoi, ardei, taietei, ceapa, ulei, sos de soia, zahar, otet, amidon. Ingrediente: 200 g carne de pui 2 căţei usturoi 100 g ardei gras roşu si galben 120 g tâietei chinezeşti 2 legături ceapă verde 30 ml uiei de răpită o lingura ulei de susan 15 ml sos […]

Piept de pui cu sos de portocale

Piept de pui cu sos de portocale din: piept de pui, ghimbir, ceapa, faina, amidon, usturoi, ulei, vin, sare, piper. Ingrediente: 500 g piept de pui o linguriţă ghimbir proaspăt 2 legaturi ceapă verde 25 g făină 60 g amidon un câtei usturoi un ou o lingură ulei de susan otet din vin 2 linguri ulei […]

Pui cu cartofi

Pui cu anghinare si cartofi

Pui cu anghinare si cartofi din: pulpe de pui, anghinare, ceapa, bacon, usturoi, vin, cartofi, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 pulpe de pui 4 bucăţi anghinare o ceapă 5 căţei usturoi 150 g cuburi bacon 4 cartofi 200 ml vin alb sec 200 ml apă 500 ml supă de pui 3 linguri ulei sare piper   Mod […]

Risotto aromat cu piept de pui

Risotto aromat cu piept de pui

Risotto aromat cu piept de pui din: orez, piept de pui, ciuperci, anghinare, vin, ceapa, parmezan, smantana, usturoi, ulei, busuioc. Ingrediente: 150 g orez un litru supă de pasăre 300 g piept de pui anghinare 2 linguri ciuperci conservate o ceapă 100 ml vin alb 60 g parmezan ras 200 ml smântână de gătit un căţel usturoi […]

Fritatta cu telemea si spanac

Fritatta cu spanac si piept de pui

Fritatta cu spanac si piept de pui din: piept de pui, spanac, ardei, oua, mozzarella, sare, piper, ulei. Ingrediente: 400 g spanac congelat 1/2 piept de pui 2 ardei capia 4 ouă 3 linguri smântână o bilă mozzarella sare piper 2 linguri ulei de măsline   Mod de preparare: Intr-o tigaie sau cratiţă care poate fi […]

Pui piri piri cu vin

Pui piri piri cu vin

Pui piri piri cu vin din: pui, mustar, ulei, vin, fulgi de ardei iute. Ingrediente: un pui 4 linguri muştar 200 ml vin alb 200 ml ulei o lingură colorant portocaliu o lingură fulgi de ardei iute   Mod de preparare: Se transază puiul conform numărului de persoane. Se amestecă muştarul cu uleiul, colorantul, fulgii de […]

Pui cu sos de ardei

Pui cu sos de ardei din: ardei, ceapa, suc de rosii, ulei, otet, sare, piper, piept de pui. Ingrediente: 1 ardei iute 3 fire ceapă verde 3 ardei 1 lingură ulei de măsline 100 ml suc de roşii 3-4 linguri oţet sare piper 2-3 linguri suc de limette 800 g piept de pui   Mod […]

Pui Madras

Pui umplut cu alune

Pui umplut cu alune din: pui, bacon, carnaciori, ciuperci, alune, oua, unt, ceapa, vin, coniac, ulei. Ingrediente: 1 pui cu toate măruntaiele 170 g bacon 140 g cârnăciori de bere 2 ouă 200 g ciuperci 30 g alune 1-2 felii de pâine 2 cepe 100 g unt 150 ml vin 100 ml coniac 750 supă […]

Pui cu mar si portocale

Pui cu mar si portocale din: pui, usturoi, unt, portocale, mar, boia, masline, sare, piper. Ingrediente: 1 pui de 1,5 kg 100 g unt 3-4 căţei usturoi 2 portocale 1 măr plante aromatice (oregano, busuioc, cimbru, chimion) 1 linguriţă boia dulce de ardei câteva măsline piper măcinat sare   Mod de preparare: Se curăţă bine […]

Pui cu măsline şi curcuma

Pui aromat cu masline

Pui aromat cu masline din: pui, usturoi, unt, portocale, mar, boia, masline, sare, piper. Ingrediente: 1 pui 100 g unt 3-4 căţei usturoi 2 portocale 1 măr busuioc cimbru 1 linguriţă boia măsline piper măcinat sare   Mod de preparare: Se condimentează puiul cu sare şi piper pe toate părţile şi în interior. Se desprinde […]