Pui cu susan

Pui cu susan şi dovleac

Pui cu susan şi dovleac Ingrediente: doi piepţi de pui 50 g stafide seminţe de susan două ouă 500 g dovleac 100 g parmezan 100 g unt apă o lămâie ghimbir ras doi căţei de usturoi miere o lingură de amidon ulei sare, piper mărar pudră de chile 30 g zahăr tos Preparare: Piepţii de […]

Pui cu bame

Pui cu bame din: pulpe de pui, ceapa, bame, otet, rosii, pudra de chili, usturoi, ulei, sare, piper, coriandru, patrunjel. Ingrediente: 4 pulpe de pui o ceapă 500 g bame o ceşcuţă de oţet 500 g roşii o jumătate de linguriţă de pudră de chili 3 căţei de usturoi ulei de floarea-soarelui sare, piper coriandru […]

Pui pe un pat de morcovi

Pulpe de pui cu prosciutto

Pulpe de pui cu prosciutto Ingrediente: 4 pulpe de pui 200 g prosciutto 6 căţei de usturoi un fir de rozmarin 500 ml vin alb demisec un litru apă 500 g roşii 500 g cartofi sare, piper ulei de măsline pătrunjel   Preparare: Pulpe de pui cu prosciutto: Pulpele de pui se taie în jumătăţi, […]

Drob de miel cu ficat de pui

Drob de miel cu ficat de pui

Drob de miel cu ficat de pui din: ficat de miel, plamani de miel, inima de miel, ficatei de pui, ceapa verde, oua, usturoi verde, smantana, paine, lapte, faina, sare, piper, marar, rosii.   Poate te intereseaza si: Drob de miel in aluat cu usturoi si ceapa verde Drob de miel cu verdeata si oua […]

Supa de pui cu paste fainoase

Pui cu fidea de orez

Pui cu fidea de orez Ingrediente: două piepturi de pui 250 g fidea de orez doi morcovi doi ardei graşi galbeni o ceapă oţet balsamic ulei de măsline suc de lămîie apă boia iute un căţel de usturoi 50 ml smîntînă 20 g nucă de cocos mărar sare, piper Preparare: Morcovii se curăţă, se spală […]

Tocăniţă de pui cu cartofi

Tocăniţă de pui cu cartofi

Tocăniţă de pui cu cartofi Ingrediente: doi piepţi de pui două cepe 4 căţei de usturoi o conservă de roşii pastă de roşii pastă de ardei 4 cartofi ulei de floarea-soarelui sare piper mărar pătrunjel oregano o frunză de dafin 4-5 boabe de piper mălai Preparare: Cartofii se curăţă de coajă, se taie în felii […]

Pulpe de pui la cuptor cu sos de soia

Pui cu legume si miere

Pui cu legume si miere Ingrediente: un pui 500 g broccoli 500 g cartofi mici doi morcovi 300 g fasole verde ulei 300 g fasole albă 250 g mazăre 150 g porumb un ardei gras roşu o ceapă 200 g unt scorţişoară un măr sare, piper miere busuioc varză roşie oţet Preparare: Cartofii şi morcovii […]

Ficat de pui

Ficatei cu parmezan

Ficatei cu parmezan din: ficatei de pui, dovlecei, faina, ulei de floarea soarelui, rosii, ceapa verde, usturoi, parmezan, lapte dulce, rucola, sare, piper, marar, spanac, stevie.   Ingrediente: 500 g ficăţei de pui 3 dovlecei 3 linguri de făină 300 ml ulei de floarea-soarelui 5 roşii o legătură de ceapă verde un căţel de usturoi […]

Mancare cu perisoare

Mancare cu perisoare din: dovlecei, vinete, praz, rosii, ardei capia, ardei iute, piept de pui, vita, vita, paine, morcov, patrunjel, ceapa, oua, sare, piper, cimbru, ulei, muraturi. Ingrediente: doi dovlecei două vinete praz două conserve de roşii doi ardei capia un ardei iute doi piepţi de pui 300 g came de vită o felie de […]

Pui cu haină de dovlecei

Pui cu haină de dovlecei

Pui cu haină de dovlecei Ingrediente: un pui un măr mare 3 dovlecei 200 g morcovi baby ulei de măsline sare, piper o linguriţă cu boia dulce oregano 50 g miezuri de nucă 50 g stafide 50 g caise confiate legume de sezon usturoi Preparare: Mărul se spală, se goleşte căsuţa de seminţe şi se […]

Pui cu vinete, ceapa si usturoi

Piept de pui cu sos de vin

Piept de pui cu sos de vin Ingrediente: 4 piepturi de pui o pungă amestec de salate 800 g roşii 500 ml apă 50 ml ulei de măsline 150 g unt 4 boabe de piper 4 căţei de usturoi două cepe 25 g zahăr tos 500 ml vin alb dafin sare crutoane cu usturoi pătrunjel […]

Piept de pui cu piure de mazare

Piept de pui cu praz

Piept de pui cu praz Ingrediente: 4 piepturi de pui mai mici un dovleac pentru plăcintă mai mic două lămâi 100 ml ulei de măsline un vârf de cuţit de pudră de nucşoară un sfert de linguriţă de pudră de scorţişoară 75 g unt sare, piper pătrunjel verde praz     Preparare: Intr-un castron se […]

Pui cu salată de sfeclă şi portocale

Şniţel in crustă de porumb

Şniţel in crustă de porumb Ingrediente: două piepturi de pui mai mari dezosate şi fără pieliţă 3 ouă 300 g fulgi de porumb două pungi de legume congelate 500 g broccoli 100 g unt o gulie doi morcovi sare piper cimbru ulei de floarea-soarelui orez sfeclă roşie     Preparare: Piepturile de pui se porţionează […]

Tortilla umpluta cu ton

Tortilla cu pui şi legume

Tortilla cu pui şi legume Ingrediente: 4 foi de tortilla un pachet mix de legume congelate două piepturi de pui o linguriţă de pudră de curry 500 g roşii un ardei iute doi ardei graşi două cepe 6 căţei de usturoi o linguriţă de sare piper ulei de măsline     Preparare: Intr-o cratiţă se […]

Pulpe de pui cu couscous si caise

Pulpe de pui cu couscous si caise Ingrediente: 8 pulpe de pui 2 linguri ulei de măsline 3 cepe potrivite o linguriţă ghimbir măcinat o linguriţă boia 1/2 linguriţă praf de curry 5-6 fire de şofran 500 ml supă de pui 200 g caise deshidratate Preparare: Pulpe de pui cu couscous si caise: Intr-un vas […]

Oua umplute cu unt si verdeata

Oua umplute cu ficatei de pasare

Oua umplute cu ficatei de pasare din: oua, ficatei, unt, ardei iuti, suc de lamaie, vin, sare, piper, nucsoara, salata.   Ingrediente: 6 ouă 150 g ficăţei de pasăre 30 g unt 2 ardei iuţi sucul de la o lămâie 4 linguri vin alb sare, piper un praf de nucşoară 5-6 foi de salată verde. […]

Mancare de morcovi cu pui

Mancare de morcovi cu pui din: piept de pui, morcovi, unt, patrunjel, sare. Ingrediente: 600 g piept de pui 500 g morcovi 50 g unt 2 legaturi patrunjel sare   Mod de Preparare Mancare de morcovi cu pui: Se spală pieptul de pui, se curăţă de pieliţe şi se taie bucăţi potrivite sau fâşii, cum […]

Ardei umpluti cu varza

Ardei umpluţi cu carne de pui

O reteta delicioasa de ardei umpluti cu carne de pui din: ardei grasi, carne tocata de pui, ou, faina, lapte, sare, piper, orez, cascaval, smantana, ceapa, unt, rosii si cimbru. Ingrediente: 2 ardei grasi 500 g carne tocata de pui 1 ou 3 lingurite faina 1 cana de lapte sare piper 3 linguri orez 200 […]

Frigarui de pui cu ceapa verde

Chicken satay

Chicken satay Ingrediente: 500 g file de piept de pui o căpăţână de usturoi o ceapă mică 2 linguri de zahăr 2 linguri de sos de peşte (sau alt sos, la alegere: de ciuperci, de stridii sau de soia) 3 linguri de ulei (preferabil cel de alune) 2 linguri unt de arahide 100 ml lapte […]

Omleta japoneza – (omuraisu)

Omleta japoneza – (omuraisu) Ingrediente: 2 cepe 100 g ciuperci 20 g ulei 60 g carne de pasăre 100 g orez 5 linguri vin alb 6 ouă 4 linguri ketchup de tomate pătrunjel verde. Preparare: Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei, la foc mic. Când s-a rumenit un pic, se pune carnea […]

Rosii umplute cu ficatei

Rosii umplute cu ficatei Ingrediente: 8 roşii 500 g ficăţei de pui 2 cepe 1 pahar cu vin 100 ml sos de roşii pătrunjel sare, piper, ulei Mod de preparare: Trece ficăţeii de pui prin maşina de tocat sau taie-i cât mai mărunt. Separat, taie ceapa şi căleşte-o în ulei încins. Adaugă apoi ficăţeii şi […]

Pui in sos de otet balsamic

Pui in sos balsamic

Pui in sos balsamic Ingrediente: 3 roşii 4 file de piept de pui (a 150 g) 2 linguri ulei de măsline 400 ml supă 2 linguri oţet balsamic 12 cartofi mici, fierţi, curăţaţi de coajă 1 lingură unt 1 lingură zahăr sare, piper eventual 2-3 linguriţe de amidon Preparare: Scrijeliţi roşiile cu un cuţit, opăriţi-le, […]

Pui pe un pat de morcovi

Pui pe un pat de morcovi

Pui pe un pat de morcovi din: ceapa, pulpe de pui, sare, piper, ulei, crimbru, vermut, supa, morcovi. Ingrediente: 2 cepe 4 pulpe de pui sare, piper 2 linguri ulei 4 crenguţe cimbru 75 ml vermut sec 175 ml supă 4 morcovi Prepararre: Incingeţi cuptorul la 200°C. Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o felii. Spălaţi pulpele de […]

Ciorbă transilvăneană de tarhon

Ciorba bulgareasca de pui

Ciorba bulgareasca de pui din: maruntaie de pui, zarzavat, ceapa, unt, faina, smantana, galbenus, sare, piper, foaie de dafin.   Ingrediente: măruntaie de la doi pui 1 legătură de zarzavat pentru supă 1 ceapă 1 linguriţă de unt 1 lingură de făină 100 ml smântână 1 gălbenuş sare piper boabe 1 foaie de dafin Preparare: […]

Piept de pui cu legume şi sos picant

Piept de pui cu legume şi sos picant Ingrediente: 1 kg piept pui potriviţi 1 ceapă mare 2 ardei graşi (verzi) 1 ardei roşu 1 legătură pătrunjel sare, piper negru şi alb 4 roşii mari 1 praf boia de ardei 1 praf paprika 5-6 linguri ulei de măsline Preparare: Se spală pieptul de pui, se […]

Pui cu orez exotic

Pui cu orez exotic

Pui cu orez exotic Ingrediente: 500 g orez risotto 6 bucăţi de pui 6 roşii uscate 100 g fulgi de nucă de cocos 2 cepe 5 căţei de usturoi 100 g unt 1,5 l supă de pui 1 steluţă de anason 1 baton de scorţişoară 3 boabe de cardamon 1 linguriţă de şofran pudră 4 […]

Piure gratinat garnisit cu chifteluţe

Piept de pui cu piure de cartofi

Piept de pui cu piure de cartofi Ingrediente: 2 piepţi de pui mari cimbru boia de ardei dulce piper negru şi verde sare 50 ml ulei 800 g cartofi 50g unt 100 ml lapte Preparare: Piept de pui cu piure de cartofi: spală piepţii, se porţionează în 4 bucăţi şi se lasă la scurs. Pe […]

Conopida cu pui la cuptor

Conopida cu pui la cuptor din: piept de pui, conopida, cascaval, unt, smantana, dovlecel, morcov, miere, pesmet, oua, sare, piper.   Ingrediente: 500 g piept de pui 1 conopida 300 g cascaval 50 g unt 50 g smantana 1 dovlecel 1 morcov 1 lingurita miere 3-4 linguri de pesmet 2 oua sare, piper alb   […]

Friptură de pui cu castravete, ceapă si coriandru

Friptura de pui cu legume

Friptura de pui cu legume din: pui, dovlecei, morcovi, cartofi, rozmarin, sare, piper, unt, miere.   Ingrediente: 4 pulpe de pui sau 4 piepţi 3 dovlecei cu coajă 4 morcovi 4 cartofi rozmarin sare piper 50 g unt 1 linguriţă de miere   Preparare Friptura de pui cu legume: Se curăţă pulpele de pieliţe, se […]

Tocana cu carne de gaina

Tocana de pui cu ardei

Tocana de pui cu ardei din: piept de pui, ceapa, sos de rosii, ardei grasi, ardei iute, usturoi, patrunjel, ulei, sare, piper. Poate te intereseaza si: Tocanita de pui cu naut Tocanita de pui pe pat de spaghete Tocanita de pui cu cartofi Tocăniţă de pui cu ardei copţi Tocanita de pui cu ciuperci si […]

Rulada de pui imbracata in spanac

Rulada de pui imbracata in spanac Ingrediente: 750 gr frunze de spanac 500 gr fileu de piept de pui 250 ml smîntînă 1 ou 1/2 de linguriţă de ghimbir 1 praz 20 gr unt 4 cl Noilly Prar 100 ml concentrat de pasăre 1 linguriţă de făină de porumb/amidon 125 gr creme double sare, piper […]

retete

Aripioare de pui cu salata Coleslaw

Aripioare de pui cu salata Coleslaw Ingrediente: 12 aripioare de pui 1 ou 6 linguri făină ulei, sare, piper -pentru Coleslaw: 400 g varză albă 1 morcov 1 măr 2 ouă 1 lingură unt 60 g smântână 1 linguriţă muştar 1 lingură făină 1 lingură zahăr 60 ml oţet de mere Preparare: Se amestecă oţetul […]