Mâncare de vinete cu pui

Pulpe de pui cu vinete

Pulpe de pui cu vinete din: pulpe de pui, rosii, vanata, ulei, faina, sare, piper. Ingrediente: 4 pulpe de pui dezosate 2 roşii mari, de gătit o vânătă o lingură ulei o lingură făină 2 linguri smântână sare piper   Mod de preparare: Se taie vânata rondele, se presară cu sare şi se lasă 20 […]

Ciocanele crocante cu boia

Ciocanele crocante cu boia

Ciocanele crocante cu boia din: ciocanele de pui, fulgi de porumb, boia, sare, piper, ulei. Ingrediente: 8 ciocănele 200 g fulgi de porumb boia sare piper ulei pentru prăjit   Mod de preparare: Ciocănelele se crestează, se presară cu sare, boia si piper. Se încinge uleiul şi se prăjeşte carnea. Se mărunţesc fulgii de porumb […]

Pulpe de pui cu roşii si morcovi la tavă

Pulpe de pui cu rosii si vinete

Pulpe de pui cu rosii si vinete din: pulpe de pui, rosii, vinete, ulei, faina, sare, piper. Ingrediente: 4 pulpe de pui 2 roşii mari 2 vinete o lingură ulei o lingură făină 2 linguri smântână sare piper   Mod de preparare: Vinetele se taie rondele, se presară cu sare şi se lasă 20 de […]

Ciocănele în stil mediteranean

Ciocanele cu Tabasco

Ciocanele cu Tabasco din: ciocanele de pui,  zahar, sos de soia, Tabasco, ulei, ceapa, sare, piper. Ingrediente: 10 ciocănele pui 2 linguri pastă de roşii 2 linguri zahăr brun 2 linguri sos de soia o linguriţă sos Tabasco o lingură ulei o ceapă mică 100 ml apă sare piper   Mod de preparare: Intr-un vas […]

Ciocanele de pui cu sos de otet balsamic

Ciocanele in sos de soia

Ciocanele in sos de soia din: ciocanele de pui,  zahar, sos de soia, ulei, ceapa, sare, piper. Citeste si: Ciocanele de pui invelite in bacon Reteta zilei: Ciocanele de pui la cuptor cu sos de arahide Reteta zilei: Ciocanele de pui cu legume si cimbru la cuptor   Ingrediente: 10 ciocănele pui 2 linguri pastă de […]

Tocăniţă cu pui şi curry

Tocanita cu aripi de pui

Tocanita cu aripi de pui din: aripi de pui, praz, cartofi, ardei, rosii, fasole, sare, piper. Ingrediente: 1 fir de praz 1 kg aripi de pui 2 ardei graşi 3 cartofi 200 g roşii 1 cutie fasole sare piper   Mod de preparare: Se căleşte 1 fir de praz tăiat rondele. Se adaugă aripile de pui, se […]

Chiftele de pui

Chiftele de pui cu ardei

Chiftele de pui cu ardei din: carne de pui, cartofi, ardei, ceapa, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 500 g cartofi 500 g carne de pui sare piper 1 ardei gras roşu 1 roşie 1 fir de ceapă verde 1 fir usturoi verde   Mod de preparare: Cartofii se zdrobesc cu furculiţa, se adaugă carne de pui tocată, 1 […]

Pui in paste

Pui in paste din: paste, piept de pui, ceapa, ardei, rosii, oua, ciuperci, ulei. Ingrediente: 2 paste conchiglioni 1 piept de pui dezosat 200 g afumătură fără os 1 ceapă roşie 2 ardei graşi 2 roşii 6 ouă de prepeliţă 5-6 ciuperci 100 ml ulei de măsline 1 linguriţă legume deshidratate mărar verde smântână   […]

Ciocanele crocante cu boia

Ciocanele crocante cu porumb

Ciocanele crocante cu porumb din: ciocanele, oua, fulgi de porumb, mustar, sare, piper. Ingrediente: 8 ciocănele 4 ouă 200 g fulgi de porumb sare piper 1 linguriţă muştar   Mod de preparare: Baţi ouăle cu sare şi piper. Ungi ciocănelele cu muştar, apoi le treci prin ouăle bătute şi prin fulgii de porumb zdrobiţi. Le aşezi […]

Paste cu piept de pui si kaizer

Paste cu piept de pui si capere

Paste cu piept de pui si capere din: paste, piept de pui, ulei, capere, usturoi, busuioc. Ingrediente: 1 piept de pui 300 g paste 2 linguri ulei de măsline 2 ardei capia 2 căţei de usturoi 100 ml suc (pastă de roşii) sare busuioc verde   Mod de preparare: Pastele se fierb conform instrucţiunilor de pe pachet, […]

Paste aromate cu pui 

Paste aromate cu pui

Paste aromate cu pui din: paste, piept de pui, ceapa, ardei, rosii, oua, ciuperci, ulei. Ingrediente: 2 paste 1 piept de pui dezosat 200 g afumătură 1 ceapă roşie 2 ardei graşi 2 roşii 6 ouă de prepeliţă 5-6 ciuperci 100 ml ulei de măsline 1 linguriţă legume deshidratate   Mod de preparare: Se clocoteşte 1 […]

Pui fript cu legume

Pui fript cu legume din: pui, castraveti, vin, ardei, ceapa, boia, sare, piper. Ingrediente: 1 pui 1-2 castraveţi muraţi 150 ml vin alb supă de carne 1 ceapă roşie 100 g mazăre 50 g cornişon (pentru decor) 1 morcov 1/2 ardei galben 1/2 ardei verde 1/2 ardei gras roşu boia, sare si piper   Mod […]

Copanele marinate

Copanele marinate

Copanele marinate din: copane de pui, mustar, miere, sare, piper. Ingrediente: 4 copane de pui 4 linguri muştar cu boabe 2 linguri suc de roşii 2 linguri miere sare piper   Mod de preparare: Se încălzeşte mierea şi se amestecă bine cu sucul de roşii şi muştarul. Carnea se presară cu sare şi piper şi se […]

Ciocanele cu fulgi de porumb

Ciocanele cu fulgi de porumb din: ciocanele, oua, fulgi de porumb, mustar, sare, piper. Ingrediente: 8 ciocănele 4 ouă 200 g fulgi de porumb sare piper 1 linguriţă muştar   Mod de preparare: Ciocanele cu fulgi de porumb: Baţi ouăle cu sare şi piper. Ungi ciocănelele cu muştar, apoi le treci prin ouăle bătute şi prin […]

Aripi picante

Aripioare picante cu oregano

Aripioare picante cu oregano din: aripioare de pui, usturoi, boia, oregano, piper, sos de rosii, sare. Ingrediente: 12 aripioare de pui 2 linguri pudra de usturoi 2 linguriţe piper negru 2 linguriţe boia iute 2 linguri oregano 4-5 linguri sos de roşii sare   Mod de preparare: Se trec aripile sub un jet de apă si […]

Ciocanele de pui cu smantana

Ciocanele de pui cu smantana din: ciocanele, ciuperci, ceapa, smantana, ulei, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 4-6 ciocănele de pui 10 ciuperci mici o ceapă 300 ml smântână de gătit 50 ml ulei câteva fire pătrunjel sare piper   Mod de preparare: Ciocanele de pui cu smantana: In ulei încins se rumeneşte carnea pe toate părţile […]

Paella rapida

Paella cu piept de pui

Paella cu piept de pui din: piept de pui, mazare, orez, ardei, morcov, praz, sofran, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 felii piept de pui o conserva mică mazăre 200 g orez cu bob lung un ardei gras roşu un morcov un fir praz un pic de sofran 5-6 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: […]

Chiftele de pui si ciuperci

Chiftele de pui cu branza

Chiftele de pui cu branza din: piept de pui, crema de branza, pesmet, faina, oua, ulei, sare, piper. Ingrediente: un piept de pui 250 g cremă de brânză cu mărar 3 linguri fulgi de porumb 3 linguri pesmet auriu 8 linguri făină 3 ouă ulei pentru prăjit sare piper   Mod de preparare: Carnea se toacă […]

Pui cu coacaze rosii

Pui cu coacaze rosii din: piept de pui, coacaze, crema de branza, unt, vin, sare, piper. Ingrediente: un piept de pui 150 g coacăze roşii decongelate 250 g cremă de brânză 150 g unt 100 ml vin alb sec sare piper   Mod de preparare: Carnea se taie în două şi apoi fiecare bucată se taie […]

Tocanita de pui cu verdeata

Tocanita de pui cu verdeata

Tocanita de pui cu verdeata din: pui, ardei, ceapa, rosii, ulei, verdeata, sare, piper. Ingrediente: pulpele şi aripile de la un pui un ardei gras o ceapă 3 roşii în bulion 3 linguri ulei verdeaţă, după gust sare piper   Mod de preparare: Se rumeneşte carnea porţionată în ulei şi se scoate. In acelaşi ulei […]

Pui in aluat cu oua

Pui in aluat cu oua

Pui in aluat cu oua din: faina, oua, unt, praf de copt, sare, carne de pui, ceapa, marar, ulei. Ingrediente: Peentru aluat: 300 g făină 200 g unt 4 linguri apă rece un ou o lingură praf de copt o linguriţă sare Pentru umplutură: 650 g carne tocată de pui o ceapă albă o legătură […]

Pui umplut în stil marocan

Pui umplut cu ficat in vin

Pui umplut cu ficat in vin din: pui, usturoi, ficatei, vin, cimbru, rozmarin, piper, boia, lamaie. Ingrediente: 1 pui mare 5 căţei de usturoi 300 g ficăţei de pui 100 ml vin alb 1 lingură de cimbru 2 fire de rozmarin 1 linguriţă de piper măcinat 1 linguriţă de boia 1 lămâie ulei sare   […]

Paste cu pui si sos

Paste cu pui si sos din: paste, ceapa, pasta de rosii, rosii, piept de pui, ulei, sare, piper, verdeata. Ingrediente: o pungă paste o ceapă 2 linguri pastă de roşii sau bulion 2 roşii în bulion 1/2 piept de pui 3 linguri de ulei verdeaţă, după gust sare piper   Mod de preparare: Paste cu […]

Pui cu ardei si bulion

Pulpe de pui cu ardei

Pulpe de pui cu ardei din: pulpe de pui, ardei, ceapa, rosii, ulei, rozmarin, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 2 pulpe întregi de pui 2 cepe 5-6 ardei graşi 4 roşii în bulion 2-3 linguri de ulei un pic de rozmarin un pic de pătrunjel sare piper   Mod de preparare: In două linguri de ulei […]

Reteta zilei: Pui la cuptor cu mix de condimente

Pui la cuptor cu mix de condimente din: pui, suc de lamaie, usturoi, piper cayenne, paprika, oregano, piper, ulei, sare.   Ingrediente:  1 pui de 1.5 kg sucul de la 1 lamaie 4 catei de usturoi, zdrobit 1 lingurita piper cayenne 1 lingurita paprika 1 lingurita oregano 1/2 lingurita piper 2 linguri ulei 1 lingura […]

Frigarui de pui cu rozmarin

Frigarui de pui aromate cu mere

Frigarui de pui aromate cu mere din: piept de pui, lamai, ulei, boia, mere, sare, piper. Ingrediente: un piept de pui sucul a două lămâi o legătură pătrunjel 2 linguri ulei un pic de boia dulce sau iute 2 mere golden sare piper   Mod de preparare: Carnea se taie cuburi care se pun într-un castron. […]

Pui cu ceapa si capere

Pui cu ceapa si capere din: piept de pui, ceapa, capere, lamai, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 felii piept de pui o ceapă roşie 4 linguri capere sucul unei lămâi o lămâie pentru servit 2 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Carnea presărată cu sare $i piper pe ambele părţi se rumeneşte pe o […]

Pui in aspic cu ou

Pui in aspic cu ou din: pui, ardei, morcov, oua, usturoi, gelatina, verdeata, sare. Ingrediente: 1 pui 1 ardei gras 1 morcov 1 ceapă 2 căţei de usturoi 6 ouă 5 foi de gelatină verdeaţă sare   Mod de preparare: Spală puiul, porţionează-l mare şi pune-l la fiert într-o oală cu doi litri de apă. […]

Pulpe de pui cu rosii si ardei

Pulpe de pui cu rosii si ardei

Pulpe de pui cu rosii si ardei din: pulpe de pui, ardei, ceapa, rosii, ulei, verdeata, sare, piper. Ingrediente: 2 pulpe întregi 4 ardei o ceapă 4 roşii 3 linguri ulei verdeaţă, după gust sare piper   Mod de preparare: In ulei se rumeneşte carnea şi apoi se scoate. In acelaşi vas se pune ceapa […]

Paste cu pecorino

Paste cu pui si mozzarella

Paste cu pui si mozzarella din: piept de pui, paste, ceapa, ulei, mozzarella, oua, sare, piper. Ingrediente: un piept de pui, tocat o pungă paste o ceapă 2 linguri ulei 150 g mozzarella 2 ouă sare piper   Mod de preparare: Ceapa se taie mărunt si se pune la călit în ulei. Pastele se pun […]

Tarta cu pui si conopida

Tarta cu pui si conopida

Tarta cu pui si conopida din: piept de pui, conopida, telemea, smantana, oua, sare, piper. Ingrediente: 1/2 piept de pui o conopidă mică 250 g brânză telemea 250 ml smântână de gătit 3 ouă sare piper   Mod de preparare: Conopida se rupe bucheţele care se pun la fiert 5 minute în apă clocotită cu […]

Pui la cuptor cu migdale

Pui la cuptor cu sos de rosii

Pui la cuptor cu sos de rosii din: pui, sos de rosii, boia, unt, mustar, usturoi, ceapa, sare, piper. Ingrediente: un pui de 1,5 kg 2 linguri sos picant de roşii 2 linguri unt 2 linguriţe boia 2 linguriţe pudră de muştar 1/2 linguriţă praf de usturoi 1/2 linguriţă ceapă deshidratată sare piper mujdei de […]