Pui cu lapte de cocos

Pui cu lapte de cocos

Pui cu lapte de cocos din: ceapa, ardei, usturoi, ghimbir, nuci, turmeric, masala, sare, piper, ulei, aripi de pui, lapte de cocos, sos de soia. Ingrediente: Pentru aluat: 3 cepe murate 1 ardei iute, curăţat de seminţe 5 căţei de usturoi, curăţaţi 3 cm rădăcină de ghimbir, curăţată 6 nuci macadamia 3 g turmeric 1 […]

Ciocanele marinate cu rozmarin

Ciocanele marinate in lapte

Ciocanele marinate in lapte din: ciocanele de pui, faina, praf de copt, chimion, coriandru, sare, piper, ulei, lapte, mustar. Ingrediente: 16 ciocănele de pui 500 g făină 10 g praf de copt câte 15 g chimion şi coriandru câte 5 g sare şi piper cayenne ulei pentru prăjit Pentru marinada: 500 ml lapte bătut sau […]

Puiul "Coanei mari"

Pui umplut cu cuscus

Pui umplut cu cuscus din: pui, bacon, ceapa, lamai, vin, cuscus, usturoi, ardei, ulei, alune, patrunjel, caise, ou. Ingrediente: 1,3 kg pui pentru grill 6 fâşii de bacon 1 ceapă mare, tăiată solzişori 3 lămâi, feliate 120 ml vin alb Pentru umplutura: 250 ml supă de pui 250 g cuşcuş 1 ceapă mică, tăiată mărunt […]

Melcisori cu pui

Melcisori cu pui din: foi de placinta, ciuperci,, carne de pui, unt, ceapa, ou, ulei, sare, piper. Ingrediente: 400 g foi de plăcintă 250 g ciuperci proaspete 200 g carne de pui 100 g unt 1 ceapă 1 ou ulei sare piper   Mod de preparare: Căleşte în puţin ulei ceapa tocată mărunt. Adaugă ciupercile curăţate si măruntite şi […]

Carne de vita cu orez si morcovi

Orez picant cu pui

Orez picant cu pui din: aripi de pui, pulpe de pui, condimente, coriandru, otet, ceapa, curry, rosii, orez, ardei, spanac. Ingrediente: 2 aripi de pui 2 pulpe de pui 2 linguriţe cu condimente pentru pui 1 linguriţă cu coriandru măcinat 1 căţel de usturoi, zdrobit 2 linguri cu oţet de malţ 2 linguri cu ulei […]

Pui cu tarhon (varianta)

Cum se prepara Pui picant cu tarhon la tigaie (VIDEO)

Cum se prepara Pui picant cu tarhon la tigaie – o rețetă simplă și rapidă, ideală pentru o cină savuroasă. Această combinație de arome picante și proaspete aduce un gust deosebit și plin de caracter. Tarhonul, cunoscut pentru aromele sale distincte de anason și mentă, se combină perfect cu puiul fraged și condimentele picante. Știați […]

Reteta zilei: Tacos cu pui si salata

Tacos cu pui si salata din: ceapa, ulei de masline, usturoi, chimen, boia de ardei, oregano, fulgi de ardei, sare, piept de pui, supa de pui, ardei iute, rosii, tortilla, suc de limeta, otet, coriandru, ridichii, avocado.   Ingrediente pentru pui: 1 ceapa, tocata 1 lingura ulei de masline 3 catei de usturoi, zdrobit 1 […]

Gaina umpluta cu garnitura de cartofi

Friptura de pasare la cuptor

Friptura de pasare la cuptor din: piept de gaina, morcov, patrunjel, cartof, ardei, rosie, usturoi, ulei.   Ingrediente: 200 g piept de găină 1/2 morcov 1/2 pătrunjel 1 cartof 1 felie ardei 1 roşie 1/2 căţel usturoi 15 g ulei   Mod de preparare: Se fierbe carnea cu zarzavatul, ca pentru rasol. Se scurge, se […]

Snitel cu salvie şi curry

Snitel din piept de gaina

Snitel din piept de gaina din: piept de gaina, ou, ulei, faina. Ingrediente: 100 g piept de găină 1 ou 15 g ulei 1 linguriţă făină   Mod de preparare: Se scoate carnea de pe os, se taie felii în lăţime, se bate uşor pe ambele părţi. Se dă prin făină şi prin oul bătut. […]

Pasare cu cuscus

Pasare cu cuscus din: piept de gaina, unt, ulei, cuscus. Ingrediente: 100 g piept de găină fiert rasol 5 g unt 10 ml ulei 50 g cuşcuş   Mod de preparare: Se rumeneşte cuşcuşul într-un vas smălţuit, fără grăsime, pana are o culoare galben-inchis. Se stinge cu apă caldă şi se lasă să fiarbă încet, pană […]

Pulpe_picante

Pulpe picante

Pulpe picante din: pulpe de pui, rosii, ceapa, morcov, ardei, boia, condiment. Ingrediente: 4 pulpe de pui dezosate 500 g roşii cherry 2 legături de ceapă verde 1 morcov 1 ardei gras 1 ardei iute ulei boia iute condiment din legume uscate   Mod de preparare: Condimentează pulpele de pui. Pune în mijlocul fiecărei pulpe […]

Nuggets_cu_fulgi_de_porumb

Nuggets cu fulgi de porumb

Nuggets cu fulgi de porumb din: piept de pui, fulgi de porumb, oua, sare, curry sau boia. Ingrediente: 300 g piept de pui tăiat în fâşii 1/2 pungă cu fulgi de porumb 2 ouă sare curry sau boia de ardei iute   Mod de preparare: Pisează fulgii de porumb (nu foarte fin) şi amestecă-i cu […]

Pui ucrainean cu ciuperci şi paste

Reteta pui cu ciuperci si bere

Reteta pui cu ciuperci si bere din: copane de pui, ciuperci, sare, piper, bere, cimbru. Ingrediente: 4 copane de pui 200-300 g ciuperci champignon 1 linguriţă cu sare 1 linguriţă cu piper 1 linguriţă cu cimbru 300 ml bere neagră   Mod de preparare: Crestează copanele de pui şi freacă-le bine cu sare, piper şi […]

Pui_cu_mango

Pui cu mango

Pui cu mango din: piept de pui, mango, ulei, ceapa, usturoi, ardei, ghimbir, sos de soia, patrunjel, orez. Ingrediente: 400 g piept de pui dezosat 1 mango tăiat feliuţe 3 linguri cu ulei de alune 1 ceapă medie, feliată 2 căţei de usturoi 1 ardei iute roşu 2 cm bucată de ghimbir, tăiat în fâşii […]

Frigărui din fructe de mare şi mămăligă

Frigarui de carne cu fructe

Frigarui de carne cu fructe din: piept de pui, ceapa, ardei, iaurt, curry, ulei, mar, para, kiwi, sare. Ingrediente: 2 piepţi de pui  6 cepe verzi 2 ardei graşi, verzi 1/2 cană cu iaurt 1 linguriţă de curry 3 linguri cu ulei 1 măr 1 pară 2 kiwi sare Mod de preparare: Taie carnea în cuburi […]

Ardei umpluti cu piept de pasare

Reteta zilei: Ardei copti umpluti

Ardei copti umpluti din: ardei, piept de pui, crema de branza, coriandru, sare, branza cheddar, oua, faina, praf de copt, malai, ulei, coriandru, smantana, ceapa verde.   Ingrediente: 8 ardei 2 cani piept de pui prăjit, mărunțit 120 gr cremă de brânză 2 linguri coriandru tocat sare 1/4 linguriță 3/4 cană brânză cheddar tocata 2 […]

Rasol de pasare cu sos tomat si cartofi natur

Rasol de pasare cu sos tomat si cartofi natur

Rasol de pasare cu sos tomat si cartofi natur din: carne de gaina, morcov, cartof, patrunjel, ardei, telina. Ingrediente: 150 g carne de găină 1 morcov 1 pătrunjel 1 cartof 1 felie ardei gras 1 frunză ţelinâ   Mod de preparare: Se pune carnea la fiert în apă rece, la un foc în­cet. Cand este […]

Risotto cu ciuperci salbatice, pui si bacon

Risotto cu carne si dovlecei

Risotto cu carne si dovlecei din: dovlecei, orez, carne de gaina, rosii, ulei, marar, morcov. Ingrediente: 300 g dovlecei (2 dovlecei tineri) 50 g orez 50 g carne de găină fiartă 2 rosii 15 g ulei mărar verde 1 mor­cov   Mod de preparare: Morcovul curăţat, tăiat felii se fierbe în puţină apă, (circa 2 […]

Ciorbă ţărănească cu carne de porc

Ciorba taraneasca cu carne

Ciorba taraneasca cu carne din: carne, morcov, fasole, orez, mazare, cartof, rosii, iaurt, marar, patrunjel. Ingrediente: 50 g carne fiartă (de pasăre sau de vita) 5-6 felii mor­cov 1/2 linguriţă orez 1 lingură fasole verde 1 lingurâ ma­zăre 1 cartof 1-2 roşii 2 linguri iaurt mărar pătrunjel verde   Mod de preparare: Feliile de morcov […]

Pui cu varza de Bruxelles

Pui cu varza de Bruxelles

Pui cu varza de Bruxelles din: carne de pui, varza, unt, smantana, faina, bulion, sare. Ingrediente: 100 g carne fiartă de pui 153 g varză Bruxelles 15 g unt 1 linguriţă smintinâ 1/2 linguriţă făină 100 ml bulion de carne sare   Mod de preparare: Verzişoarele se curăţă de frunzele veştede, se spală şi se […]

Piept de pui umplut cu ciuperci si sos de praz

Reteta piept de pui cu sparanghel

Reteta piept de pui cu sparanghel din: piept de pui, sparanghel, unt, faina, lapte. Ingrediente: 100 g carne fiartă de pui (piept) 153 g sparanghel 20 g unt 1 linguriţă făină 100 ml lapte (un pahar)   Mod de preparare: Se curăţă sparanghelul, se taie partea lemnoasă dinspre rădăcină şi se îndepărtează. Se spală în […]

Cartofi copti cu carne de pasare

Cartofi copti cu carne de pasare din: cartofi, unt, carne de pasare. Ingrediente: 2 cartofi 5 g unt 1 lingurâ carne de pasăre fiartă       Mod de preparare: Cartofi copti cu carne de pasare: spală cartofii şi se coc în cuptor. scot, se taie în două calzi şi se scobesc de miez, care […]

Friptura de tap marinata cu garnitura de varza rosie, cu costita afumata si mere si galuste de faina

Pui cu piure

Pui cu piure din: pui, ulei, sare. Ingrediente: 1/2 pui tînâr (150-200 g) 10 g ulei sare         Mod de preparare: Se curăţa puiul, se spală şi se lasă să se zvînte. Se unge cu ulei şi se frige la grătar pe ambele părţi. Se serveşte cu cartofi piure.   Pofta buna!

Pui cu conopidă

Reteta pui cu conopida

Reteta pui cu conopida din: carne de pui, conopida, ulei, faina, smantana, bulion. Ingrediente: 150 g carne de pui 150 g conopidă 1 lingurâ ulei 1 lin­guriţă făină 1 linguriţă smantanâ 50 ml bulion de carne   Mod de preparare: Carnea de pui curăţată şi spălată se prăjeşte în ulei, la care se adaugă din cand […]

Tocanita de pui cu verdeata

Cum se Prepara Tocanita de ceapa cu carne de pui (VIDEO)

Tocanita de ceapa cu carne de pui: Cum se Prepara Tocanita de ceapa cu carne de pui:   Pofta buna! Poate te intereseaza si: Tocanita de ceapa Tocanita de ceapa din: ceapa, rosii, morcov, usturoi, marar, ulei, otet, boia, zahar, sare, piper. Ingrediente: 6 cepe 4 roşii 1 morcov 3 căţei de usturoi 1 legă­tură […]

Reteta zilei: Salata de pui cu dressing picant de maioneza

Salata de pui cu dressing picant de maioneza din: piept de pui, telina, ceapa verde, patrunjel, struguri, maioneza, iaurt, mustar, lapte batut, sare de mare, piper, ardei iute, salata verde, paine prajita.   Ingrediente: 2 bucati piept de pui dezosat, fiert si tocat 2 tulpini de telina taiata in felii subtiri 1/2 cană de felii […]

Bors de pui cu loboda

Cum se Prepara Bors de pui (VIDEO)

Bors de pui: Ingrediente: spatele şi aripile de la un pui 1 ceapă 3 morcovi 2 rădăcini păstârnac 4 frunze apio 1 litru borş 1 legătură leuştean 1 legătură pătrunjel 1 ou 4 linguri iaurt sare piper Cum se Prepara Bors de pui: Pofta buna!  

Rata cu masline in sos

Cum se Prepara Salata cu piept de pui la gratar (VIDEO)

Salata cu piept de pui la gratar: Ingrediente: 1 piept de pui dezosat, fără piele sucul de la 1/2 portocală 3 linguri suc proaspăt de lămâie verde 2 linguri ulei de măsline 1 lingură oţet din vin alb 1/2 linguriţă muştar de Dijon sare, piper negru 1 mango 1-2 roşii 1 castravete 1 ceapă roşie […]

Papricaş de pui

Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste din: carne de pui, ulei, ceapa, smantana, faina, ou. Ingrediente: 150 g carne de pui 1 lingură ulei 1/2 ceapă fiarta 1 lingură smantană 1/2 linguriţă făină Pentru găluşte: 1 ou 2 linguri făină   Mod de preparare: Carnea de pui curăţata şi spălată se prăjeşte in ulei la care […]

Ciulama de pui

Reteta ciulama de pui

Reteta ciulama de pui din: carne de pui, ulei, faina, unt. Ingrediente: 250 g carne de pui (măruntaie şi aripi) 1 lingurâ ulei 2 lin­guri făină 10 g unt   Mod de preparare: Se fierbe carnea de pui. Se rumeneşte uşor făina, i se adăugă uleiul cu care se amestecă, apoi se stinge cu zeama […]

Ciorba cu ciuperci, carne de vita si sunca de porc

Cum se prepara Ciorba din maruntaie de pasare cu ciuperci (VIDEO)

Ciorba din maruntaie de pasare cu ciuperci: Ingrediente: măruntaie de pasăre (gât, ficat, inimă, pipotă) 1 morcov 1/2 ardei iute 2 cepe 1 legătură pătrunjel ţelină cu frunze 100 g ciuperci 2 ouă 150 g smântână 2 lămâi Cum se prepara Ciorba din maruntaie de pasare cu ciuperci:     Pofta buna! Poate te intereseaza […]

Supa de pipote cu legume 

Supa cu pipote de pui si legume

Supa cu pipote de pui si legume din: cartofi, pipote de pui, morcovi, patrunjel, ceapa, marar, conopida, bors, smantana, ulei, sare, piper. Ingrediente: 400 g cartofi 200 g pipote de pui 3 morcovi 1 rădăcină pătrunjel 1 legătură ceapă verde 1/2 legătură mărar verde sare piper 2-3 bucheţele de conopidă 500 ml borş smântână ulei […]