Briose_cu_carne_de_pasare

Briose cu carne de pasare

Briose cu carne de pasare din: paine, lapte batut, telina, carne de curcan, ulei, faina, ceapa, cimbru, salvie, maghiran, patrunjel, sare, piper, praf de copt, bicarbonat, ou. Ingrediente: 100 g pâine albă 300 g lapte bătut 100 g ţelină 150 g carne de curcan 90 ml ulei de floarea-soarelui 14 forme din hârtie de copt […]

Ciorba olteneasca de pui

Ciorba de pui a la grec cu legume

Ciorba de pui a la grec cu legume din: telina, morcovi, ceapa, smantana, patrunjel, mustar, piept de pui, orez. Ingrediente: 1 ţelină 3 morcovi 1 ceapa 300 g smântână 1 legătură pătrunjel 700 g piept de pui 10 g muştar 2 bucăţi cub găină 50 g orez   Mod de preparare: Pui la fiert legumele […]

Pasare cu legume si orez

Pasare cu legume si orez

Pasare cu legume si orez din: carne de gaina, morcov, cartof, dovlecel, unt, orez, patrunjel, sare.   Ingrediente: 100 g carne de găină (piept fiert) 1 morcov 1 cartof 250 g dovlecel 15 g unt 1 lingură orez fiert pătrunjel verde sare     Mod de preparare Pasare cu legume si orez: Se fierb legumele […]

Briose_cu_piept_de_pui

Briose cu piept de pui

Briose cu piept de pui din: ceapa, rosii, piept de pui, masline, ulei, faina, boia, sare, piper, praf de copt, bicarbonat, ou, unt, iaurt, vin. Ingrediente: 12 forme din hârtie de copt 1 ceapă 2 roşii 150 g file din piept de pui 3 linguri măsline fără sâmburi 80 ml ulei vegetal 250 g făină […]

Ciorba de vitel

Ciorbe de pui

Ciorbe de pui: Reteta ciorba de pasare cu usturoi Reteta ciorba de pasare cu usturoi din: carne de pasare, ceapa, morcov, patrunjel, orez, faina, smantana, verdeata, usturoi, oua, lamaie, sare. Ingrediente: 600 g carne de pasăre 2 cepe 1 morcov 1 rădăcină de pătrunjel 50 g orez 1 lingură de făină 200 g smântână 1 […]

Quesadilla_verde

Quesadilla verde

Quesadilla verde din: carne de pui, rosie, salsa, branza, lipii, smantana, avocado, coriandru. Ingrediente: carne de pui o rosie sos salsa brânză Monterey Jack lipii smantana avocado coriandru   Mod de preparare: Sotează o mână de pui mărunţit şi o roşie prunişoară tocată într-o cantitate de sos salsa verde cât să acopere ingredientele. După ce […]

Salata chinezeasca aromata

Retete salate: salata caesar cu pui

Retete salate: salata caesar cu pui din: salata, crutoane, carne de pui, parmezan, suc de lamaie, usturoi, branza, sos Worcestershire. Ingrediente: salată Romaine crutoane din pâine integrală o ceaşcă de pui o mână de parmezan ras un sfert de ceaşcă de ulei de măsline extravirgin sucul de la o lămâie doi căţei de usturoi şase […]

Sandvis_cu_pui_in_sos_barbeque

Sandvis cu pui in sos barbeque

Sandvis cu pui in sos barbeque din: piept de pui, sos, chifla, salata de varza, ceapa, ardei. Ingrediente: jumătate de piept de pui sos chifla ceapa rosie salata de varza ardei jalapeno   Mod de preparare: Ia o jumătate de piept şi mărunţeşte carnea cu o furculiţă. Intr-o tigaie, la foc mediu, pune puiul cu puţin sos […]

Caramel ginger chicken

Copanele cu masline

Copanele cu masline din: copane de pui, boia, sare, piper, ulei, masline, sherry, patrunjel. Ingrediente: 8 copane inferioare de pui boia sare piper ulei de măsline pentru prăjit 175 g măsline umplute cu usturoi cca 150 ml Fino Sherry 5 fire de pătrunjel   Mod de preparare: Se condimentează copanele de pui cu boiaua, cu […]

Aripioare de pui cu sos de usturoi

Aripioare de pui cu sos de usturoi din: aripioare de pui, uturoi, ulei, coniac, faina, vin, sare, piper, sofran, patrunjel. Ingrediente: 12 aripioare de pui 12 căţei de usturoi 1/2 linguri de ulei de măsline 1 lingură de coniac 1/2 de linguriţă de făină 100 ml vin alb 50 ml supă de găină sare 1-2 linguri […]

Cum se prepara crab cu sos de ardei iute si taitei de ou

Frigarui de pui si crabi

Frigarui de pui si crabi din: crabi, sare, file de pui, vin, rosii, usturoi, piper, maioneza. Ingrediente: 2 crabi proaspeţi (de cca 700 g) sau creveti sare 500 g file de pui 100 ml vin alb sec 100 g roşii (la conservă) 2 câţei de usturoi piper 200 g maioneză   Mod de preparare: Se […]

File_de_gaina_in_sherry

File de gaina in sherry

File de gaina in sherry din: file de gaina, sare, piper, faina, ulei, sherry, supa, usturoi, cimbru, masline. Ingrediente: 600 g file de găină (sau de pui) sare piper 1-2 linguri de făină 2 linguri de ulei de măsline 250 ml sherry sec 125 ml supă de găină 2 căţei de usturoi 1 fir de […]

Gaina_in_sos_de_miere

Gaina in sos de miere

Gaina in sos de miere din: file de gaina, sare, piper, oua, faina, ulei, miere, mustar, otet. Ingrediente: 4 fileuri de găină sare piper 2 ouă 2-3 linguri de făină ulei de măsline pentru prăjit 50 g miere 1 linguriţă de muştar Dijon 1 linguriţă de oţet de sherry   Mod de preparare: Fileurile de găină […]

Muslin de pasare

Ficat de pasare in otet

Ficat de pasare in otet din: ficat de pasare, boia, unt, piper, sare, salote, otet, zahar, usturoi, supa de gaina. Ingrediente: 500 g ficat de pasăre 1 linguriţă de boia piper 50 g unt sare 2 şalote 4 linguri de oţet de sherry 1 linguriţă de zahăr 1 căţel de usturoi 300 ml supă de […]

Aripioare_de_pui_cu_verdeturi

Aripioare de pui cu verdeturi

Aripioare de pui cu verdeturi din: aripioare de pui, sare, piper, faina, ulei de masline, usturoi, cimbru, patrunjel, ceapa, dafin, boia, vin, miere. Ingrediente: 12 aripioare de pui sare piper 1-2 linguri de făină 250 ml ulei de măsline 1/2 de usturoi 2 tije de cimbru 1 tija de pătrunjel 2 cepe 1 foaie de […]

Aripioare de pui cu măsline şi morcovi

Aripioare de pui in bere

Aripioare de pui in bere din: aripioare de pui, bere, sare, piper, cimbru, dafin, ulei. Ingrediente: 12 aripioare de pui 350 ml bere sare piper 1 1/2 de linguriţă de cimbru uscat 1 foaie de dafin 2 linguri de ulei de măsline   Mod de preparare: Se taie aripioarele de la încheietură. Berea (mai puţin […]

Pui_in_suc_de_portocale

Pui in suc de portocale

Pui in suc de portocale din: piept de pui, sherry, suc de portocale, ulei, sare, piper, gem, stafide, prune, miez de nuca. Ingrediente: 1 piept de pui (sau de găină) dezosat şi fără piele (cca 600 g) 2 linguri de sherry demisec sucul de la o portocală 4 linguri de ulei de măsline sare piper […]

Aripioare_de_pui_cu_sos_de_ghimbir

Aripioare de pui cu sos de ghimbir

Aripioare de pui cu sos de ghimbir din: seminte de susan, aripioare de pui, ghimbir, usturoi, sherry, ulei, zahar.   Ingrediente: 1 lingură de seminţe de susan 12 aripioare de pui 2 linguri de ghimbir proaspăt ras 2 căţei de usturoi 4 linguri de sherry 2 linguri de ulei de măsline 2 linguri de zahăr […]

Pui_in_sos_de_cava

Pui in sos de cava

Pui in sos de cava din: file de pui, sare, piper, faina, ulei, cava, lamaie, ienibahar. Ingrediente: 500 g file de pui sare piper 2 linguri de făină 4 linguri de ulei de măsline 350 ml de Cava (vin spumant spaniol) sau de vin spumant 1/2 lămâie ienibahar   Mod de preparare: Fileul se taie cuburi, […]

Copanele crocante cu sos verde

Copanele cu seminte de pin

Copanele cu seminte de pin din: usturoi, copanele de pui, ulei, sare, piper, sherry, vin, samburi de pin. Ingrediente: 1 căţel de usturoi 1 ceapă 2 linguri de uleî de măsline 8-10 copane inferioare de pui sare piper 2 linguri de sherry 50 g sâmburi de pin 200 ml vin alb   Mod de preparare: […]

Copanele_andaluze

Copanele andaluze

Copanele andaluze din: copanele de pui, sare, piper, ulei, masline, ardei, rosie, usturoi, sherry. Ingrediente: 6-8 copane de pui sare piper ulei pentru prăjit 10 măsline negre din borcan 1 ardei iute roşu 1 roşie uscată 3 căţei de usturoi 75 ml sherry sec   Mod de preparare: Copanele de pui se sărează şi se […]

Pui_in_sos_sherry

Pui in sos sherry

Pui in sos sherry din: file de pui, ciuperci, ulei, cream-sherry, smantana, zeama de lamaie, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 500 g file de pui 250 g ciuperci champignon 4 linguri de ulei de măsline 150 ml cream-sherry 150 ml smântână pentru gătit 1 1/2 de lingură de zeamă de lămâie sare piper pătrunjel pentru ornat […]

Reteta zilei: Salata de paste cu vinegreta de otet

Salata de paste cu vinegreta de otet din: paste, ceapa, usturoi, telina, patrunjel, oregano, busuioc, seminte de telina, salam, sunca, pui, branza, masline, sare, piper, ulei de masline, otet de cidru de mere, sos worcestershire, sriracha, parmezan.     Ingrediente:  300gr paste fierte 1 ceapa, tocata marunt 1 cățel de usturoi, tocat 4 tulpini de […]

Chiftelute gustoase cu sos

Chiftelute gustoase cu sos

Chiftelute gustoase cu sos din: carne tocata de pui, ou, marar, ceapa, sare, piper, ulei, faina, supa de pui, smantana, patrunjel.   Ingrediente: 500 g carne tocată de pui 1 ou 1/2 legătură de mărar 1 ceapă sare piper ulei de prăjit Pentru sos: 1 lingură de făină 300 ml supă de pui 2 linguri de […]

Pulpe de pui cu orez

Pulpe de pui cu orez

Pulpe de pui cu orez din: pulpe de pui, ceapa, orez, mix de legume congelate, ulei, sare, piper. Ingrediente: 2 pulpe de pui o ceapă 150 g orez o pungă mix de legume congelate 3 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: In două linguri de ulei se rumeneşte carnea porţionată şi apoi se […]

Pui cu branza sarata

Pui cu branza

Pui cu branza din: piept de pui, crema de branza, unt, vin, ulei, sare, piper, ardei iuti, marar. Ingrediente: un piept de pui 250 g cremă de brânză 100 g unt 100 ml vin o lingură ulei sare piper 5-6 ardei iuţi mărar   Mod de preparare Pui cu branza: Carnea se împarte în două […]

Pulpe de pui cu inele de ceapa

Pui cu spanac si ricotta

Pui cu spanac si ricotta din: spanac, ricotta, piept de pui, sare, piper, branza cedar, ulei. Ingrediente: 50 g spanac 50 g brânză ricotta un piept de pui sare piper brânză cedar ulei Mod de preparare: Se spală bine spanacul, după care se dă la tigaie 5 minute, într-un strop de ulei, până se înmoaie. […]

Budinca cu piept de pui si legume

Budinca cu pui

Budinca cu pui din: piept de pui, morcovi, telina, cartofi, ceapa, dovlecel, ardei, oua, smantana, cascaval, sare, pesmet, verdeata.   Ingrediente: 500 g piept de pui 3 morcovi mari 1 ţelină mică 4 cartofi 2 cepe 1 dovlecel 3 ardei graşi 5 ouă 4 linguri de smântână 150 g caşcaval ras sare pesmet verdeaţă   […]

Ciorba de bucatele

Ciorba de pui

Ciorba de pui din: carne de pui, cartofi, morcovi, pastarnac, telina, ceapa, ardei, bors, sare, piper, taitei, verdeata, ulei. Ingrediente: 700 g carne pui (pulpe inferioare, piept) 3 cartofi 2 morcovi 1 păstârnac 1/2 ţelină mică 1 ceapă 1 ardei gras 500 ml borş sare piper tăiţei verdeaţă ulei   Mod de preparare: Spală carnea, […]

Ciocanele umplute

Ciocanele umplute

Ciocanele umplute din: pulpe de pui, ceapa, morcovi, ciuperci, usturoi, smantana, sare, piper, verdeata, ulei. Ingrediente: 8 pulpe de pui inferioare 2 cepe 2 morcovi 200 g ciuperci 2 căţei de usturoi 1 lingură de smântână sare piper verdeaţă ulei   Mod de preparare: Sparge osul fiecărui ciocănel cu capătul unui cuţit, apoi ridică pielea […]

Vegetable and chicken brochettes

Reteta zilei: Frigarui cu carnati de pui si legume

Frigarui cu carnati de pui si legume din: ceapa rosie, ardei gras, dovlecel, zucchini, ciuperci, ulei de masline, condimente, fulgi de ardei rosu, sare, piper, carnati de pui, busuioc.   Poate te intereseaza si: Frigarui de carnaţi cu piept de pui si mere Frigarui de carnati cu mere si pui Frigarui cu carnati, ciuperci si […]

Piept de pui umplut

Piept de pui umplut cu branza

Piept de pui umplut cu branza din: piept de pui, telemea, ceapa verde, bacon, ulei. Ingrediente: 4 felii piept de pui 4 felii telemea, dupa gust 2 legaturi ceapă verde 8 felii bacon 3-4 iinguri ulei   Mod de preparare: Brânza se fărâmitează si se amestecă usor cu ceapa tocată. Feliile de carne e pun […]