Toppling Goliath Kentucky Brunch – O bere excepțională. Toppling Goliath Kentucky Brunch Brand Stout (KBBS) este o bere excepțională produsă de Toppling Goliath Brewing Company, o berărie artizanală din Decorah, Iowa, cunoscută pentru berile sale inovative și de înaltă calitate. Fondată în 2009 de Clark și Barbara Lewey, Toppling Goliath a câștigat rapid recunoaștere internațională […]
Pulpa de porc marinata la cuptor
PrinteazaPulpa de porc marinata la cuptor din: pulpa de porc, ceapa, ghimbir, ananas, cuisoare, suc de portocale, otet, miere, scortisoara.
Ingrediente:
- o pulpă de porc fără os
Pentru marinată:
- 3 cepe
- 20 g ghimbir proaspăt
- 2 felii ananas
- 10 cuişoare
- 500 ml suc de portocale
- 50 ml oţet
- 200 g miere
- o linguriţă scorţişoară
- o linguriţă piper negru măcinat
Mod de preparare:
Pulpa de porc marinata la cuptor: Intr-un vas mare se pun toate ingredientele pentru marinată şi se amestecă bine.
Carnea se crestează din loc în loc şi se pune astfel încât să fie acoperită cu marinată.
Se lasă 24 de ore la rece şi apoi se transferă, cu marinata, în tava de copt. Se stropeste la fiecare 30 de minute cu zeamă de marinată şi se coace câte o oră pentru fiecare kilogram de carne.
Pofta buna!
Tacos de Pește cu Brânză Danish Blue
Tacos de Pește cu Brânză Danish Blue: o rețetă delicioasă care combină prospețimea peștelui cu intensitatea brânzei Danish Blue. Această combinație unică aduce un plus de savoare și rafinament tacos-urilor tradiționale, transformându-le într-un festin culinar care va impresiona orice gurmand. Cu ingrediente proaspete și o pregătire simplă, aceste tacos sunt perfecte pentru o cină specială […]